inner image

Ανάρτηση Β1 φάσης Πολεοδομικού Ρυμοτομικού Σχεδίου & Γ' φάσης Κτηματογράφησης της Π.Ε. επέκτασης της Αμφιθέας

Σας ενημερώνουμε ότι στα γραφεία της Δ/νσης Πολεοδομίας Δήμου Ηρακλείου, στο β΄ όροφο του Δημοτικού Κτιρίου της Πλατείας Δασκαλογιάννη λαμβάνει χώρα η ανάρτηση:

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την προμήθεια εντύπου της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Ο Δήμος Ηρακλείου-Βικελαία Βιβλιοθήκη ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια εντύπου με τίτλο «Η βιβλιοθήκη μας», συνολικού κόστους 5.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%) και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για καθαριότητα των εξωτερικών όψεων του μεγάρου Αχτάρικα

Ο Δήμος Ηρακλείου-Βικελαία Βιβλιοθήκη ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την καθαριότητα των εξωτερικών όψεων του μεγάρου Αχτάρικα, στους οποίους περιλαμβάνονται οι γυάλινες επιφάνειες, περσίδες, ποδιές παραθύρων και θυρών περιμετρικά του κτηρίου, συνολικού κόστους 3.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%) και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Υπηρεσίες Καθαριότητας του Πάρκινγκ της ΔΕΠΑΝΑΛ έναντι αεροδρομίου

Παροχή Υπηρεσιών Καθαριότητας των Εγκαταστάσεων του Πάρκινγκ έναντι αεροδρομίου Νίκος Καζαντζάκης της εταιρείας ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. - Δήμου Ηρακλείου.

Διαγωνισμός: «Προμήθεια ψηφιακών υπογραφών για τις ανάγκες της εταιρείας ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε., - Δήμου Ηρακλείου»

Η ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Προμήθεια ψηφιακών υπογραφών για τις ανάγκες της εταιρείας ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε., - Δήμου Ηρακλείου», συνολικού ενδεικτικού κόστους 4910,40 € 4910,40 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%) και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Προκήρυξη προσφορών προμήθειας Ηλεκτρολογικού υλικού για το παρκινγκ της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.

Η Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ηρακλείου με το διακριτικό τίτλο ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε., ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για τις εργασίες Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για την αντικατάσταση κατεστραμμένου ηλεκτρολογικού υλικού στο χώρο του παρκινγκ έναντι του αεροδρομίου Ηρακλείου, και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

«Ελληνική μουσική από την αρχαιότητα έως σήμερα» την Τετάρτη στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις»

Το 3ο Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου «Κρήτη, μια ιστορία, πέντε συν ένας πολιτισμοί»  συνεχίζεται την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου με την παράσταση «Ελληνική μουσική από την αρχαιότητα έως σήμερα» στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις».

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. 

Aνακοίνωση για τον διαγωνισμό ανάθεσης μελέτης χρήσης και αποκατάστασης δημοτικού κτιρίου επί της οδού 25ης Αυγούστου με αρ.3

Aνακοίνωση για τον διαγωνισμό ανάθεσης εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη χρήσης και αποκατάστασης δημοτικού κτιρίου επί της οδού 25ης Αυγούστου με αρ.3»
Ύστερα από ερωτήματα που έχουν τεθεί στην Υπηρεσία μας και προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Ρεμπέτικη βραδιά με κοινωνικό πρόσημο στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Ο Κοινωνικός Χώρος των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού και το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, συνδιοργανώνουν μια μουσική συνάντηση με τη λαϊκή μας παράδοση, την τελευταία Τρίτη του Αυγούστου (29/8), ώρα 20:30΄, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου, με στόχο την ενίσχυση των  Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Σύμβαση κατασκευής του έργου «Έργα συλλογής, μεταφοράς και διάθεσης επεξεργασμένων λυμάτων του οικισμού Αγίου Σύλλα» υπέγραψε η ΔΕΥΑΗ

Υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017, η σύμβαση κατασκευής του έργου  «Έργα συλλογής, μεταφοράς και διάθεσης επεξεργασμένων λυμάτων του οικισμού Αγίου Σύλλα» εκτιμώμενης αξίας 515.000,00 €. Την σύμβαση υπέγραψε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Γιάννης Ρασούλης με τον νόμιμο εκπρόσωπο της Εταιρείας ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΗ Α.Ε. .

Συνάντηση Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης και Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για το θέμα των Προσφύγων στην Ελλάδα Philippe Leclerc είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Αυγούστου, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης και Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Προσωρινά προβλήματα υδροδότησης σε Αι Γιάννη και Μεσαμπελιές

Λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε και αντιμετωπίστηκε άμεσα από τη ΔΕΥΑΗ στο αντλιοστάσιο στην περιοχή του Αϊ –Γιάννη Κνωσσού, αναμένεται να παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή του Αϊ- Γιάννη και των Μεσαμπελιών.

Ο Δήμος Ηρακλείου προχωρά στην οργάνωση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και τη νέα σχολική χρονιά

Τους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ηρακλείου ευχαρίστησε και βράβευσε την Δευτέρα 10 Ιουλίου η Αντιδημαρχία Παιδείας.

Σε επιφυλακή άλλες δύο ημέρες το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου για τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς

Με σήμα του προς όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες το αυτοτελές γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνει, σύμφωνα με νεώτερο δελτίο της Ε.Μ.Υ., για κατάσταση υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς αύριο Πέμπτη 13/07/2017 και την Παρασκευή 17/7 .  

Διαγωνισμός για τη συντήρηση και επισκευή του Δημοτικού Κτιρίου στις Βασιλειές

Ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης  προκηρύσσει Συνοπτικό  Διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 117 του ν.4412/2016 για την ανάθεση του έργου: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΕΣ, CPVS 45215222-9 με συνολικό προϋπολογισμό 15.000,00 € (με αναθεώρηση και ΦΠΑ).

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Οι κλιματιζόμενες αίθουσες του Δήμου Ηρακλείου για τις ημέρες του καύσωνα

 

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Διεύθυνση Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου, ενημερώνουν τους δημότες , ενόψει την υψηλών θερμοκρασιών που προβλέπονται από την ΕΜΥ, για τις διευθύνσεις των κλιματιζόμενων αιθουσών που θα παραμείνουν ανοικτές από σήμερα Τρίτη 11/7/2017 έως και την Παρασκευή 14/7/2017,  από 8:00 πμ έως 20:00 μμ και το Σάββατο 15/7/2017 από 9:00 πμ έως 20:00 μμ.

Ομιλία στο ΚΗΦΗ Προφήτη Ηλία

Ομιλία για την «Αντιμετώπιση της γυναικολογικής ακράτειας σε επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και υγιεινή» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 στο Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας Ηλικιωμένων Τεμένους που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ηρακλείου. 

Διανομή παπουτσιών σε 500 παιδιά οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες

Στη διανομή καινούργιων παπουτσιών γνωστής εταιρείας προχώρησε ο Δήμος Ηρακλείου το πρωί της Τρίτης 20 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, περίπου 500 παιδιά, μέλη οικογενειών ωφελούμενων από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, προμηθεύτηκαν καλοκαιρινά παπούτσια μάρκας TOMS, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσφέρω γιατί νοιάζομαι».

Σπιρομέτρηση στο ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.Α.Π.Η. Δειλινών

 

  

Το Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων 3ης Δημοτικής  Κοινότητας περιοχής Δειλινών, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Τμήμα της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ προγραμματίζει δωρεάν Σπιρομέτρηση - Έλεγχο Αναπνευστικής Λειτουργίας, την Τετάρτη 28-06-2017 από τις 09:00πμ. έως τις 13:00μμ.

 

Δράση ενημέρωσης με στόχο την προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Η Αντιδημαρχία  Πολιτισμού  και Εθελοντισμού προχωρά τώρα στην ενημέρωση των δημοτών και των επισκεπτών του Ηρακλείου σχετικά με την προστασία, περίθαλψη και υιοθεσία  των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Η δράση αυτή  σκοπό έχει να συνδράμει στην προσπάθεια της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης, για τη σωστή διαχείριση των ζώων συντροφιάς.

Εκδρομή στο Ρέθυμνο για μέλη του ΚΗΦΗ Παλιανής

Εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου πραγματοποίησαν τα μέλη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Παλιανής, της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ηρακλείου. Η εκδρομή έγινε τέλη Μαΐου σε συνεργασία το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι Παλιανής, το οποίο και ανέλαβε τη διοργάνωση της.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για απομαγνητοφώνηση πρακτικών των συνεδριάσεων ΔΣ της ΔΕΠΑΝΑΛ

Η ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με το διακριτικό τίτλο ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. ανακοινώνει ότι θα προβεί στην απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας, κατόπιν συλλογής προσφορών, για: «Υπηρεσία απομαγνητοφώνησης, πολυγράφησης κ.λ.π. των πρακτικών των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.», συνολικού ενδεικτικού κόστους 5.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%) και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές προσφορές.

Διαγωνισμός Κεφαλαιακού Εξοπλισμού για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου

Ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης με διεύθυνση Αγ. Τίτου 1 τηλ. 2813-409000 fax 2810- 229207 Τ.Κ. 71202 προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής για την προμήθεια «Κεφαλαιακού Εξοπλισμού για τις ανάγκες των Υπηρεσιών - Τμημάτων & Δομών του Δήμου Ηρακλείου».

Πρόσκληση για προμήθεια υλικού για τη στήριξη και τη προβολή των εικαστικών έργων των μαθητών

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια υλικού (σταντ ή καβαλέτα) για τη  στήριξη και τη προβολή των εικαστικών έργων των μαθητών (πίνακες, ψηφιακές φωτογραφίες κλπ) και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές. 

Τα ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνουν για τη διαδικασία έκδοσης παραβόλων

Η Δ/νση ΚΕΠ του Δήμου, ενημερώνει το κοινό ότι η διαδικασία έκδοσης ηλεκτρονικών παραβόλων, αλλά όχι και πληρωμής στα κατά τόπους ΚΕΠ, απαιτεί την χρήση προσωπικών δεδομένων (ΑΦΜ κλπ στοιχεία ταυτότητας ) γι ΄αυτό σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις είναι απαραίτητη η αυτοπρόσωπη προσέλευσή τους ή ύπαρξη σχετικής εξουσιοδότησης στον εκπρόσωπό τους .

Πρόσκληση για προμήθεια τροφών για σκυλιά για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Ηρακλείου

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια τροφών για σκυλιά για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Ηρακλείου και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Πρόσκληση για αγορά βιβλίων για τον εμπλουτισμό της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί σε αγορά βιβλίων για τον εμπλουτισμό της, για το έτος 2017 με την διαδικασία  της συλλογής  προσφορών  και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν  σχετικές κλειστές  προσφορές.

Ανοιξιάτικες Συναυλίες 2017 του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου «Λες και ήταν χθες»

Μία διαφορετική Συναυλία - Αφιέρωμα στην εποχή του παλιού «Ελαφρού Τραγουδιού» θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 22 Μαΐου το Ωδείο του Δήμου Ηρακλείου. Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά συναυλία που πραγματοποιεί το Ωδείο Δήμου Ηρακλείου στο πλαίσιο των «Ανοιξιάτικων Συναυλιών 2017» στην Αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου. Ώρα έναρξης 20:30.

Συνεργασία και στήριξη στο φιλανθρωπικό έργο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού από Δήμο και Περιφέρεια

Τον σημαντικό φιλανθρωπικό ρόλο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού και στην αδιάλειπτη λειτουργία των κοινωνικών του δομών που οφείλεται στην καλή οργάνωση και συνεργασία Περιφέρειας,  Δήμου Ηρακλείου και Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, τόνισαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Κρήτης και Πρόεδρος των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπρόεδρος των Ιδρυμάτων Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης και εντεταλμένο μέλος του δ.σ. των Ιδρυμάτων Αλέξης Καλοκαιρινός.

Πρόσκληση για την επιλογή Ιατρού για την Παροχή Υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας

Ο Δήμος  Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την επιλογή Ιατρού για την Παροχή Υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας    και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές ( ποσοστό έκπτωσης για το  σύνολο της εργασίας) .

Η Ολομέλεια Πανελληνίου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης στο Ηράκλειο Κρήτης

Το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ηρακλείου (Κ.Π. Ο.ΚΑ.ΝΑ.), ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης Εξαρτήσεων, φιλοξενεί την τακτική ολομέλεια του Πανελλήνιου Δικτύου στις 19 - 20 Μαΐου 2017.

Πρόσκληση για την προμήθεια Αναλωσίμων ειδών Συνεργείων Αποκομιδής Απoρριµµάτων

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια Αναλωσίμων ειδών Συνεργείων Αποκομιδής Απ̟ορριµµάτων και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Προμήθεια ειδών (κόλλυβα,νερά,κουβέρ,γλυκά) για την Τέλεση μνημόσυνου 62 Μαρτύρων έτους 2017

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την Προμήθεια ειδών (κόλλυβα,νερά,κουβέρ,γλυκά)  για την Τέλεση μνημόσυνου 62 Μαρτύρων έτους 2017 και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια χημικού υλικού

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια χημικού υλικού και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Επανάληψη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Συντήρηση Φωτοαντιγραφικών και FAX

Με την παρούσα προβλέπεται η ανάθεση των εργασιών της συντήρησης των φωτοαντιγραφικών και FAX του Δήμου Ηρακλείου για τα οποία δεν προέκυψε ανάδοχος μετά την 36760/31-3-2017 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Πρόσκληση για την προμήθεια & εγκατάσταση μονάδας ελέγχου αντλιών Πρατηρίου Καυσίμων

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια και εγκατάσταση μονάδας ελέγχου αντλιών του Δημοτικού Πρατηρίου Καυσίμων και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Πρόσκληση για προμήθεια εξοπλισμού κεντρικής αποθήκης και δημοτικού πρατηρίου καυσίμων

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια εξοπλισμού επισκευής & συντήρησης για την κεντρική αποθήκη και το δημοτικό πρατήριο καυσίμων και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Πρόσκληση για την προμήθεια αναλωσίμων ειδών για το καταφύγιο των αδέσποτων ζώων

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια αναλωσίμων ειδών για το καταφύγιο των αδέσποτων ζώων και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορέ.

Πρόσκληση για την προμήθεια κτηνιατρικού υλικού κυνοκομείου και δημοτικού κτηνιατρείου

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια κτηνιατρικού υλικού (φάρμακα κ.λ.π. υλικά) κυνοκομείου και δημοτικού κτηνιατρείου και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Οριστική οριοθέτηση οικισμών εντός Αρχαιολογικού χώρου Κνωσού του Δήμου Ηρακλείου

Η Δ/νση Πολεοδομίας του Δήμου Ηρακλείου, καλεί τους ενδιαφερόμενους για την οριστική οριοθέτηση των οικισμών εντός του Αρχαιολογικού χώρου Κνωσού του Δήμου Ηρακλείου (Μπουγάδα Μετόχι, Μακρύ Τοίχος, Βλυχιά, Αγία Ειρήνη), να προσέλθουν στην Υπηρεσία μας (γραφείο 214), από τη Δευτέρα 3/4/2017  και για 20 ημέρες, προκειμένου να λάβουν γνώση των Τοπογραφικών Διαγραμμάτων των προς οριστική οριοθέτηση οικισμών Κνωσού, ως εκπονήθηκαν  από τη Δ/νση Πολεοδομίας Δ.Η μετά των πινάκων συντεταγμένων και περιγραφής ορίων και όπως συνοδεύουν την Απόφαση με αρ. 17/2017 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και την 221/2017 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Κρήτης, καθώς και να υποβάλουν στην υπηρεσία μας τυχόν ενστάσεις επί των διαγραμμάτων.

Ενημέρωση για τους κατόχους κομποστοποιητών

Ενημερωτική εκδήλωση για τους κατόχους οικιακών κομποστοποιητών πραγματοποιεί την Τετάρτη 5 Απριλίου, στις 18.00, στον Θεατρικό Σταθμό ο Δήμος Ηρακλείου.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εξοπλισμού μικροεργαλείων της Δημοτικής Αστυνομίας

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια εξοπλισμού μικροεργαλείων της Δημοτικής Αστυνομίας και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Πασχαλινά ζυμώματα από το ΚΗΦΗ Προφήτη Ηλία

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Προφήτη Ηλία που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ηρακλείου διοργανώνει «Πασχαλινά Ζυμώματα».

«Γνωρίζοντας τους Συνθέτες της Κλασικής Κιθάρας»

Οι καθηγητές και οι σπουδαστές της Σχολής Κιθάρας του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου διοργανώνουν συναυλία αύριο, Τρίτη  28 Μαρτίου 2017στην Αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου και ώρα 19:00 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Συνοπτικός διαγωνισμός για προμήθεια έτοιμου φαγητού στα ΚΗΦΗ Αλικαρνασσου-Αγ.Τριάδας

Συνοπτικός διαγωνισμός για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΤΟΙΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΑ ΚΗΦΗ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ-ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ

Τριώδιον το Κατανυκτικό στη Βασιλική Αγίου Μάρκου

Συναυλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής «Τριώδιον το Κατανυκτικό» θα δοθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00 στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Προσλήψεις προσωπικού στα Ιδρύματα Καλοκαιρινού - Πίνακες αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα για την  πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ιδιωτικού δικαίου για την υλοποίηση του Έργου "Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό  Παντοπωλείο και παροχή συσσιτίου στο Δήμο Ηρακλείου":


 

 

Συνάντηση του Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, συνάντηση του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών Ηρακλείου με εκπροσώπους Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Σ.Ε.Μ. και των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της Σχολικής Κοινότητας για τα ζητήματα σεβασμού στη διαφορετικότητα.

Το… τσικνίζουν στο κέντρο με ένα μεγάλο πάρτι

Με ένα μεγάλο πάρτι στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου που θα πραγματοποιηθεί της ημέρα της Τσικνοπέμπτης 16 Φεβρουαρίου, θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις της «Καστρινής Αποκριάς 2017».  Το πάρτι της Τσικνοπέμπτης θα στηθεί στην Πλατεία Καλλεργών (Δημαρχείο) με ώρα έναρξης στις 20:00. Ομάδες χορού και dj δίνουν το ρυθμό στην καρδιά της πόλης

Συλλυπητήρια δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Β. Λαμπρινού για το θάνατο του Γιάννη Μιγάδη

Ο Γιάννης Μιγάδης, υπήρξε μια από τις σημαντικότερες καλλιτεχνικές προσωπικότητες του τόπου μας, κατά τις τελευταίες δεκαετίες. 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο «Heraklion Cosmos Sport Run»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2016 το 1ο «Heraklion Cosmos Sport Run», ο αγώνας δρόμου που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου με την γνωστή αλυσίδα αθλητικών ειδών Cosmos Sport, με την χορηγία μεγάλης αθλητικής εταιρίας.

Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της εφαρμογής «Δημότης Ηρακλείου»

Σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της εφαρμογής "Δημότης Ηρακλείου" για κινητές συσκευές που δημιούργησε ο Δήμος Ηρακλείου.

Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στην Πλατεία του Αγίου Μύρωνα από τον Δήμο Ηρακλείου

Σε συνοπτικό διαγωνισμό για την κατασκευή ενός τοιχίου αντιστήριξης στην Πλατεία του Αγίου Μύρωνα προχωρά τώρα ο Δήμος          Ηρακλείου. Το έργο που θα γίνει στην Πλατεία του οικισμού έχει συνολικό προϋπολογισμό 20.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από τον Δήμο Ηρακλείου.

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE