inner image

Η Παιδική Παράσταση «Tres Sure» Από την ομάδα MayBe A Company

-”Σάρα! Πάρε αυτό και αυτόν και πηγαίνετε να καθαρίσετε το θέατρο. Αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία αλλιώς ψάξε για άλλη δουλειά.!!”

Δύο κλόουν έχουν μια κοινή αποστολή, να καθαρίσουν τη σκηνή του θεάτρου . Όταν φτάνουν το κοινό είναι ήδη εκεί. Και τώρα; Θα πρέπει να δικαιολογήσουν την παρουσία τους. Έχουν τον εξοπλισμό καθαρισμού, έχουν τη θέληση αλλά δεν έχουν ιδέα πως να τον χρησιμοποιήσουν.

Το πρώτο open mic της χρονιάς είναι γεγονός! Παλιοί κωμικοί, ελάτε να δοκιμάσετε τα νέα σας κείμενα

 

Το πρώτο open mic της χρονιάς είναι γεγονός! Παλιοί κωμικοί, ελάτε να δοκιμάσετε τα νέα σας κείμενα! Νέοι κωμικοί, ελάτε στο καλύτερο περιβάλλον για να ανέβετε για πρώτη φορά στη σκηνή! Θεατές, ελάτε να περάσετε μια πολύ όμορφη και χαλαρή βραδιά με πολύ γέλιο! Μην τα λέμε συνέχεια, ξέρετε πως γίνεται πλέον! Δηλώστε συμμετοχή με μήνυμα στη σελίδα της SUCC. Τα λέμε το Σάββατο!

Κύκλος μαθημάτων με την Μαρία Ευθυμίου για το 1821 από την Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη

Η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση διακοσίων χρόνων από την Επανάσταση του 1821, διοργανώνει τριήμερο κύκλο μαθημάτων με ομιλήτρια την καθηγήτρια ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Ευθυμίου και τίτλο:  «Η Επανάσταση του 1821. Ένα δύσκολο εγχείρημα μιας περίπλοκης κοινωνίας».

«Η Χαρούμενη Κυριακή του Καραγκιόζη»

Ασταμάτητο γέλιο και διασκέδαση οικογενειακή υπόσχεται το Θέατρο Σκιών Κρήτης σε όσους βρεθούν στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου αυτή την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

Καθώς πλησιάζουν οι Απόκριες, ο Καραγκιόζης ψάχνει λύση στο οικονομικό του πρόβλημα. Για μια ακόμα φορά ο Χατζηαβάτης θα τον βοηθήσει βρίσκοντας του εργασία στο σπίτι του κυρίου Τζιτζιφρίγκου. Ο αγαπημένος ήρωας, γεμάτος χαρά, πιάνει αμέσως δουλειά στο καινούργιο του πόστο. Τα πράγματα, όμως, δεν θα εξελιχθούν όπως τα περιμένει.

Έκθεση Ζωγραφικής Σάρρα Καφάτου «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛEΙΩΤΕΣ: Με τα Μάτια της Ψυχής Μου»

Εκθεση Ζωγραφικης Σαρρα Καφατου "ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛEΙΩΤΕΣ: Με Τα Ματια Της Ψυχης Μου"

Πενηντα πινακες με θεμα την πολη μας

Απο τις 3 ως τις 15 του Φλεβαρη στην Βασιλικη του Αγιου Μαρκου ωρες 9:00-14:00 και 17:00-21:00

Tο αριστουργηματικό «Κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδου

Μετά από πολλές κατάμεστες παραστάσεις ανά την Ελλάδα, σε πεντε χρόνια επιτυχημένης πορείας, το αριστουργηματικό «Κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδου, επιστρέφει στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου στις 21:15

Έγραψαν για την παράσταση:
"Μία από τις κορυφαίες θεατρικές μεταφορές λογοτεχνικών έργων τα τελευταία χρόνια"
Θοδωρής Μπόνης, Εξώστης

"Mια καταπληκτική παράσταση που όλοι χρωστάμε στους εαυτούς μας. Να πάτε οπωσδήποτε"
Μαρίνα Καρτελιά, artmag.gr

"Ο Φώτης Μακρής, σκηνοθετώντας τον εαυτό του, αποδίδει συνταρακτικά αυτό το τραγικό κείμενο που έχεις την εντύπωση πως είναι ντοκουμέντο κι αν δεν είναι θα μπορούσε να είναι και μάλιστα αυτούσιο."
Κώστας Γεωργουσόπουλος, Τα Νέα

Ημέρες φωτογραφίας Γιώργος (Τζώρτζης) Τσούμπας

 

Κατά το παρελθόν, ασχολήθηκε με τα κοινά- συνδικαλιστικά, όπως στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου κ.λ.π. Την τελευταία δεκαπενταετία , δεσμεύθηκε απέναντι στο εαυτό του, σε συγγενείς και φίλους, να σταματήσει εντελώς αυτήν την ενασχόληση και να αφοσιωθεί με τα κοινά με έναν όμως διαφορετικό τρόπο….. Δράση λοιπόν, διά μέσου της φωτογραφίας, του φακού και της ματιάς του. Τι λέει λοιπόν ο ίδιος ο φωτογράφος Γιώργος Τσούμπας σήμερα : Η ενασχόληση μου με την φωτογραφία αυτά τα δεκαπέντε χρόνια, μου έχει χαρίσει πολλές συναρπαστικές στιγμές ,έντονες συγκινήσεις και πολλούς καλούς Φίλους. Ταξιδεύω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου απ’ άκρη σε άκρη της πατρίδας μου, της Ελλάδας της Καρδιάς μου”. Μια Ελλάδα με πλούσιες φυσικές ομορφιές, λιμνοθάλασσες, ποτάμια, βουνά, φαράγγια και ωραίες πόλεις. Εδώ σε τούτη τη χώρα τα τοπία είναι μαγευτικά και εναλλασσόμενα, οι κάμποι και οι κοιλάδες συνδυάζονται ιδανικά με τους ορεινούς όγκους. Το απέραντο γαλάζιο των θαλασσών μας ανεπανάληπτο. Η ζωή μου όλη, οι σκέψεις, οι αγωνίες και τα αισθήματά μου σε φωτογραφίες…Μια φωτογραφία φυλακίζει μια στιγμή, ένα συναίσθημα, τον χρόνο. Τα ταξίδια μέσα στο χρώμα και στο φως πολλά, το ίδιο και οι συγκινήσεις... Σημαίνει πολλά για μένα αυτό το άνοιγμα, ήθελα και θέλω πολύ να το κάνω… Να φωτογραφίσω την «Ελλάδα της Καρδιάς μου», την «Ψυχή μου». Ένα μικρό οδοιπορικό σε στιγμές ανεξίτηλες στη μνήμη, αναμνήσεις καλά φυλαγμένες στην καρδιά, πρόσωπα, μέρη, συναισθήματα, χθες, σήμερα, μακάρι κι αύριο

Camera Zizanio - Παιδική & Νεανική Κινηματογραφική Δημιουργία για το Προσφυγικό

Η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας – Camera Zizanio ξεκίνησε το 2001 σαν μια πρωτοβουλία του ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους. Στην Camera Zizanio παρουσιάζονται και διαγωνίζονται έργα που έχουν δημιουργήσει παιδιά και νέοι έως 20 χρόνων. Εκατοντάδες παιδιά και εκπαιδευτές από την Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο συναντώνται κάθε χρόνο στον Πύργο της Ηλείας για να παρουσιάσουν έργα που παρήχθησαν είτε σε κινηματογραφικά εργαστήρια είτε ατομικά, για να ανταλλάξουν ιδέες, να συνεργαστούν και να αναπτύξουν κοινή δράση. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη Συνάντηση οπτικοακουστικής δημιουργίας των νέων ανθρώπων στην Ευρώπη.

Θεατρική παράσταση «ΤΟ ΤΑΒΛΙ» του Δ. Κεχαΐδη από την ομάδα “Θεατρίνοι”

Θεατρική παράσταση «ΤΟ ΤΑΒΛΙ» του Δ. Κεχαΐδη από την ομάδα “Θεατρίνοι” Στο Θεατροδρόμιο. Μια τελευταία παράσταση την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου

 

Το ΣΧΗΜΑ 7 παρουσιάζει τον “Ορέστη” του Ευριπίδη

Τον “Ορέστη” του Ευριπίδη σε μετάφραση Τηλέμαχου Μουδατσάκι και σκηνοθεσία Αντώνη Περαντωνάκη παρουσιάζει το ΣΧΗΜΑ 7 για 6 παραστάσεις στο Θέατρο Κάτω στις 21:00.

 

Παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Παπαδόπουλου Πνεύμα και ύλη στην ιστορία της ιατρικής

Η εξελικτική διαδρομή της ιατρικής σκέψης στη Δύση ξεδιπλώνεται στο νέο βιβλίο του Γιώργου Παπαδόπουλου Πνεύμα και ύλη στην ιστορία της ιατρικής, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Επέκεινα (2019), και θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, στις 19:00΄, στο Αμφιθέατρο Γιάννη Περτσελάκη του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε συνεργασία με το Μουσείο Ιατρικής Κρήτης και το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης.

Το βιβλίο παρακολουθεί περίπου όλη την ιστορική πορεία της ιατρικής σκέψης στον Δυτικό κόσμο, αλλά με μια διαφορετική από τη συνηθισμένη οπτική. Δεν αντιμετωπίζει την ιστορία της ιατρικής ως μια πορεία ανακαλύψεων, αλλά εστιάζει κυρίως στη διερεύνηση διαφορετικών αντιλήψεων σχετικά με τη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, τη διατήρηση της υγείας, τις συνθήκες εμφάνισης της αρρώστιας, τις προϋποθέσεις της θεραπείας είτε αυτές εμφανίζονται και επικρατούν σε διαφορετικές εποχές είτε συνυπάρχουν και συγκρούονται μεταξύ τους κατά την ίδια εποχή. Προχωρώντας πέρα από την ιστορική καταγραφή, ο συγγραφέας αντιδιαστέλλει τις παλαιότερες προσεγγίσεις στη σύγχρονη ιατρική (τονίζοντας τα έντονα μηχανιστικά/ ‘υλιστικά’ χαρακτηριστικά της), λαμβάνοντας υπόψη και τη δυσαρέσκεια μεγάλων στρωμάτων του πληθυσμού, καθώς και πολλών διανοουμένων απέναντι στην τελευταία –δυσαρέσκεια που γίνεται όλο και περισσότερο αντιληπτή, κυρίως από τα μέσα του εικοστού αιώνα.

Συναυλία με τους Παύλο Παυλίδη & B-movies

Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020 στο Cine Studio !!

Οι B-movies δε σταματούν να πειραματίζονται μουσικά, επαναπροσδιορίζοντας έτσι τον ήχο τους, με μια νέα προσέγγιση στο υλικό τους.

Με ένα set list - best off της μουσικής πορείας του Παύλου Παυλίδη, μας υπόσχονται ένα εκρηκτικό διήμερο θυμίζοντάς μας ιστορικά τραγούδια από την εποχή των ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ αλλά και πολλά άλλα, αγαπημένα από το κοινό, της μετέπειτα δισκογραφίας του. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Κύκλος ομιλιών με γενικό τίτλο «Ξεναγικά αναθήματα στο Ηράκλειο»

«Ο Άγιος Γεώργιος ο Βενέτικος και τα 15 αφανισμένα, αλλά όχι ξεχασμένα,μνημεία της Candia»στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης -Πανεπιστήμιο Κρήτης με την κυρία Αθηνά Κυριακάκη -Σφακάκη συνδιοργανώνουν κύκλο

ομιλιών με γενικό τίτλο «Ξεναγικά αναθήματα στο Ηράκλειο». Η κυρία Σφακάκη, ξεναγός και συγγραφέας βιβλίων αρχαιολογικού και

ιστορικού περιεχομένου, θα μιλήσει,τηνΚυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στην αίθουσα Πολυμέσων του ΜΦΙΚ,για 15

μνημεία της πόλης του Ηρακλείου, που αν και έχουν εξαφανιστεί διατηρούνται στη μνήμη. Εκκλησίες, πύλες, μοναστήρια,δουκικά

ανάκτορα και σιταποθήκες κρύβονται ακόμα, ως ίχνη στις σελίδες βιβλίων,μέσα στα στενά του κέντρου τηςπόλης.

«Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γ. Ρίτσου

Ο Αντώνης Περαντωνάκης σ’ έναν ρόλο ανατρεπτικό υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πάνου Ιωαννίδη. σε μια παράσταση που αγαπήθηκε από το κοινό και έγινε αμέσως soldout. Μια ανάγνωση που απομακρύνεται από τη στερεοτυπική γίνεται πρόσφορο έδαφος μιας παράστασης για δύο βασισμένο στη ζωή και τα βιώματα του Γ. Ρίτσου, μαζί με 3 έγχορδα μουσικά όργανα–σκιές, οι Τίτος Μίντζας, Κωστής Σπυριδάκης, Νίκος Παπαδάκης να συνθέτουν επί σκηνής. Ένας άνδρας, η Γυναίκα με τα Μαύρα, αναζητά επίμονα διέξοδο από έναν νεαρό άνδρα, Δημήτρης Γαλανάκης, είδωλο του εφηβικού εαυτού και των ονείρων που κάποτε προδόθηκαν. Αιτείται τη φυγή, μ’ αυτό το τόσο γνωστό και χιλιοειπωμένο

Το Θέατρο Σκιών Κρήτης παρουσιάζει το θεατρικό «Ζήτω η Τρέλλα»

Πράγματα και θάματα συμβαίνουν στη γειτονιά του Καραγκιόζη!

Ο αγαπημένος ήρωας βρίσκει δουλειά και είναι πολύ χαρούμενος.

Γρήγορα, όμως, θα το μετανιώσει αφού βρίσκεται μπερδεμένος σε μια θεότρελη, αστυνομική περιπέτεια.

Τί θα κάνει; Πώς θα γλιτώσει; Ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος;

Θα το ανακαλύψουμε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα δωδεκάτη μεσημβρινή στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου στην κωμική παράσταση ανατροπών και αγωνίας «Ζήτω η Τρέλλα».

Αποκριάτικος Χορός από το Παιδικό Κολλέγιο «Η Χώρα των Παραμυθιών»

Το Παιδικό Κολλέγιο «Η Χώρα των Παραμυθιών» με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση του μεγαλύτερου Αποκριάτικου Χορού του Ηρακλείου για μικρούς και μεγάλους!

Φέτος θα έχουμε τη μεγάλη τιμή να έχουμε κοντά μας τον αγαπημένο τραγουδιστή Γιάννη Σαββιδάκη και το συγκρότημα  του! Παρουσιάζει η δημοσιογράφος Αναστασία Μπιτζιλέου!

Η παιδαγωγική ομάδα της Χώρας των Παραμυθιών, υπόσχεται ένα μεσημέρι γεμάτο παιχνίδια για  τους μικρούς του φίλους!

Παρουσίαση του βιβλίου του Άρη Σφακιανάκη, «Η Σκιά του Κυβερνήτη»

 

Στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και το βιβλιοπωλείο ΠΕΡΙ… ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Άρη Σφακιανάκη,

«Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ», τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:30.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Αντιγόνη Ανδρεάκη, δημοσιογράφος Μανώλης Ζαχαριάδης Ηρώ Σκάρου, συγγραφέας Την εκδήλωση

θα πλαισιώνουν μουσικά οι: Άρης Κουτεντάκης, τραγούδι-κιθάρα, Κωστής Σφακιανάκης, τραγούδι-μπουζούκι.

Παρουσίαση του βιβλίου του Άρη Σφακιανάκη,  «Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ»

 

 

 

Eκδήλωση, με θέμα: «Γυναίκα και Εμμηνόπαυση

Το Τμήμα μαιών και το (πιλοτικό) διαιτολογικό γραφείο του Κ.Υ. Ηρακλείου σε συνεργασία με την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης και το Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης διοργανώνουν εκδήλωση, με θέμα: «ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ: Οργανικές και ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις εμμηνόπαυσης. Ομαλή μετάβαση –αποτελεσματική διαχείριση».

 

Παρουσίαση του βιβλίου του ξεναγού κου Πετράκη με τίτλο «ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ»

 

Στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, ο Σύλλογος Συγγραφέων – Λογοτεχνών «Κρητών Λόγος» παρουσιάζει το βιβλίο του ξεναγού κου Χαρίδημου Αποστ. Πετράκη με τίτλο «ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ», την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:00.

Η ελληνική γλώσσα και τα κορίτσια στις επιστήμες και τα γράμματα

Την πέμπτη -13- Φεβρουαρίου και ώρα -6- μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου με αφορμή τις Παγκόσμιες ημέρες

Ελληνικής γλώσσας και τα κορίτσια στις επιστήμες, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιέρωμα με τίτλο ”Η ελληνική γλώσσα και τα

κορίτσια στις επιστήμες και τα γράμματα ” το θέμα επιμελήθηκε η συγγραφέας εικαστικός, Θεοδοσία Αργυράκη-Ασαργιωτάκη,

εθελόντρια εκπαιδεύτρια, συντονίστρια της ομάδας “Βιβλιοταξιδευτές της Ροδαυγής¨ του Συλλόγου, Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων

Ατόμων με Ελαφρά Νοητική Υστέρηση ή Ροδαυγή. Συνεργασία στην παρουσίαση κειμένων, εικόνων, η κα Μαρία Μωραΐτη.

«Διαύγεια»: Ατομική έκθεση της Σοφίας Δατσέρη στο Ηράκλειο Κρήτης

Νέα δουλειά της καλλιτέχνιδος με έργα εμπνευσμένα από την παράδοση και το ελληνικό τοπίο, στις 14-21 Φεβρουαρίου στη Βικελαία Βιβλιοθήκη του Ηρακλείου

 

Με τον τίτλο «Διαύγεια» η Σοφία Δατσέρη παρουσιάζει σε ατομική έκθεση τη νέα σειρά έργων της, στο βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Βιβλιοθήκης στο Ηράκλειο Κρήτης. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 14 Φεβρουαρίου και η έκθεση θα έχει διάρκεια έως τις 21 του ίδιου μήνα.

Αφιέρωμα στην Λίνα Νικολακοπούλου

Τραγούδια για την αγάπη και τον έρωτα, γραμμένα από την πένα της υπέροχης Λίνας Νικολακοπούλου, θα απολαύσει το κοινό της Κρήτης την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 στις 21:00, στην αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού» του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Συναυλία με τον Bloody Hawk

Bloody Hawk “1 Ευρώ” live στο Cine Studio. Date: Παρασκευή 14.02.20

Doors Open: 20.00. Presale/On Spot: 10€. Early birds: 8€ (τα πρώτα 50 εισιτήρια μόνο)

 

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο TALOS PLAZA

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 το Talos Plaza γιορτάζει τον έρωτα!

Στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κρήτης, έχουμε δημιουργήσει το πιο όμορφο σκηνικό της αγάπης και περιμένουμε κάθε επισκέπτη μας να το απολαύσει.

Με υπέροχες μελωδίες αγάπης και χορογραφίες μοναδικές, από δύο πολύ αξιόλογες Σχολές χορού.

Με φαντασία και έμπνευση έρωτος, σας περιμένουν όλους!!

Η Σταματία το γένος Αργυροπούλου, του Κώστα Σωτηρίου

Η ΣΤΑΜΑΤΙΑ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΌΥ, του Κώστα Σωτηρίου, η παράσταση της χρονιάς, όπως χαρακτηρίστηκε, επιστρέφει για μία

και μοναδική παράσταση, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στον Θεατρικό Σταθμό, στις 21:00. Μια χαριτωμένη “Σταματία, το γένος

Αργυροπούλου” και μια άχαρη σύγχυση, μας παρουσιάζει στο έργο του αυτό, ο Κώστας Σωτηρίου. Μια γυναίκα προσκολλημένη στο

τρίπτυχο πατρίς – θρησκεία – οικογένεια, που διατηρεί ακέραιες τις αρχές που έλαβε από τους γονείς της, αλλά αντιμετωπίζει τους

πάντες καλοπροαίρετα, αρνούμενη πεισματικά να σκεφτεί οτιδήποτε κακό. Η ζωή τρέχει, φεύγει, μεταβάλλεται δίπλα της κι εκείνη μένει

εκεί, να την κρυφοκοιτάζει πίσω από την πόρτα του σπιτιού της, γερά γαντζωμένη πάνω στον βράχο μιας τοξικής θρησκοληψίας κι ενός

Παγκόσμια Ημέρα για την αντιμετώπιση του Καρκίνου στα Παιδιά

Η 15 Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την αντιμετώπιση του Καρκίνου στα

Παιδιά, με στόχο την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για τις παιδικές νεοπλασίες και την

ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος, σχετικά με τις ανάγκες των παιδιών

που νοσούν από καρκίνο.

Tου Μουσείου τα παραμύθια μήνας Φλεβάρης!

Η Χρυσή πολιτεία… των Θαμνότοπων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Δύο είναι τα παραμύθια του Φλεβάρη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Πανεπιστήμιο Κρήτης! Το 1ο παραμύθι του Φλεβάρη το αφηγείται η  Ελένη Μπετεινάκη την Κυριακή 2 Φλεβάρη και το 2ο παραμύθι του Μουσείου την Κυριακή 16 Φλεβάρη γράφεται από μικρούς και μεγάλους! Μια οικογενειακή δραστηριότητα εμπνευσμένη από τα οικοσυστήματα του Μουσείου που αναμένει να εκδοθεί τον Σεπτέμβρη του 2020.

Στέλιος Ανατολίτης – Stand up comedy “To Χάπι”

Ο Στέλιος Ανατολίτης έρχεται στο Cine Studio με το “Χάπι”, την νέα του σόλο παράσταση. Παράλληλα, παίρνει και τα χάπια του, γιατί αλλιώς δεν θα επιβιώσει.

Μια παράσταση για τα παραπάνω κιλά, την επιστήμη, την κατάθλιψη, τα ψυχοφάρμακα και γενικά όλα τα θέματα που θα έπρεπε να συζητάει με ψυχολόγο. Που το κάνει κι αυτό, αλλά γιατί να μην το κάνει και δημόσια;

Παρουσίαση του ποιητικού έργου Βαγγέλη Κακατσάκη «Γνωριμία με την ποίηση »

«Γνωριμία με την ποίηση του Βαγγέλη Κακατσάκη», είναι ο τίτλος της παρουσίασης του ποιητικού έργου του Χανιώτη Δασκάλου – Λογοτέχνη, που διοργανώνουν στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (οδός Ανδρόγεω), τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ. μ. , η Ένωση Φιλολόγων Ν. Ηρακλείου, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π. Ε. («Δομήνικος Θεοτοκόπουλος», «Νίκος Καζαντζάκης», «Φαιστός») Ν. Ηρακλείου και οι εκδόσεις «Πυξίδα της Πόλης».

Για τον ποιητή και το έργο του θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Νίκος Ψιλάκης και ο ποιητής – κριτικός Λογοτεχνίας Ζαχαρίας Κατσακός, ενώ ποιήματα του θα διαβάσει η δασκάλα Ελένη Νέστορα.

Η παρουσίαση, την οποία θα συντονίζει ο δάσκαλος – ριμαδόρος Κωστής Λαγουδιανάκης, θα πλαισιώνεται μουσικά με ένα μελοποιημένο ποίημα από τον Σταμάτη Κραουνάκη και δύο από τον Χρήστο Κοτσαύτη. Η οπτικοποίηση του υλικού της παρουσίασης είναι έργο της συγγραφέα - θεατρολόγου Αγγέλας Μάλμου και η τεχνική υποστήριξη του πρώην Διευθυντή Π, Ε. Ν. Ηρακλείου Άρη Βαλατίδη.

Εκδήλωση, με θέμα: «Γυναίκα και Εμμυνόπαυση»

Το Τμήμα μαιών και το (πιλοτικό) διαιτολογικό γραφείο του Κ.Υ. Ηρακλείου σε συνεργασία με την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης και το Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης διοργανώνουν εκδήλωση, με θέμα: «ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ: Οργανικές και ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις εμμηνόπαυσης. Ομαλή μετάβαση – αποτελεσματική διαχείριση».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο ανάπτυξης ενημερωτικών δράσεων, με στόχο την προαγωγή της δημόσιας υγείας.

Ψηφίδες Κρητικής Ιστορίας με «Ημέρες Χαράς»

Μία πολύ όμορφη βραδιά στο πλαίσιο της «Καστρινής Αποκριάς 2020» παρουσιάζει η Ομάδα Εθελοντών Πολιτισμού Δήμου Ηρακλείου υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Τουρισμού και Εθελοντισμού την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο Πολύκεντρο Νεολαίας της οδού Ανδρόγεω.

Ένα υπέροχο αποκριάτικο πάρτυ για μικρούς και μεγάλους στο Talos Plaza

Η Τσικνοπέμπτη είναι εδώ!!! 17:00 Η πιο κεφάτη μουσική από τον Dj Stelios I-Dj Club 18:00 Υπέροχες χορογραφίες από τη σχολή χορού Infinity Dance Project by Sofia Spiropoulou 19:00 Μοναδικός αποκριάτικος ρυθμός από τη σχολή χορού Danza Loca Μαζί μας το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ηρακλείου Είσοδος ελεύθερη. Συμμετέχοντες: Σχολή χορού Infinity Dance Project με τη Σοφία Σπυροπούλου και τους συνεργάτες της Η Σοφία Σπυροπούλου είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος και finalist στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κυπέλλου στην Αμερική. Μια σχολή με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό από τους συνεργάτες και τους μαθητές. Απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες από τεσσάρων ετών και άνω, με προοπτική σε festival και διαγωνισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης, πραγματοποιεί σεμινάρια και μαθήματα από επώνυμους χορευτές και δασκάλους. Η σχολή INFINITY DANCE PROJECT Σοφία Σπυροπούλου και οι συνεργάτες της, σας προσφέρουν ένα μήνα δωρεάν μαθήματα σε τμήματα της αρεσκείας σας. Την σχολή θα την βρείτε Δημοκρατίας και Χρυσόστομου 44.

Συναυλία με το Γιάννη Κούτρα

Ο Γιάννης Κούτρας σε μια ταξιδιάρικη μουσική βραδιά στo Cine Studio την Παρασκευή 21 Φλεβάρη στις 22:00.

Ο Γιάννης Κούτρας γεννήθηκε το 1955 στην  Αιδηψό. Ήρθε στην Αθήνα το 1974 και άρχισε σπουδές κιθάρας και πιάνου στο Εθνικό Ωδείο και διδάχτηκε θεωρία της Μουσικής,Αντίστιξη και Φούγκα.
Δισκογραφικά ξεκίνησε το 1978 με την ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΕΧΤ του Θάνου Μικρούτσικου και συνέχισε τη συνεργασία μαζί του  στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του  στον ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ σε ποίηση Νίκου Καββαδία.

Η Ελεάνα Χατζάκη επιστρέφει με Αφήγηση λαϊκών παραμυθιών «Τα Πιπεράτα της Αποκριάς»

Τα Πιπεράτα της Αποκριάς!

Η Ελεάνα Χατζάκη αφηγείται και Αλέξανδρος Κανακάκης παίζει τα όργανα και τραγουδά τα

«Πιπεράτα», αθυρόστομα και πονηρά λαϊκά παραμύθια και γαμοτράγουδα της Αποκριάς.

Χήρες, παπάδες και κερατάδες σε ιστορίες που η μέρα ντρέπεται να πει!

Μια αφήγηση με πολύ γέλιο, αυστηρά για ενήλικο και ακομπλεξάριστο κοινό!

Στο Θέατρο Κάτω την Παρασκευή 21 Φλεβάρη στις 21.30

Εισιτήριο: 7 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2810 343483

Το Θεατροδρόμιο παρουσιάζει τα “Χάρτινα Λουλούδια” του Egon Wolff

H πρώτη παράσταση των «Χάρτινων Λουλουδιών» δόθηκε στο Σαντιάγκο το 1970 και από πολλούς θεωρήθηκε το καλύτερο έργο του Wolff, αφού αντανακλά στο σύνολό τους τα «κλειδιά» της οπτικής του: το κοινωνικό χάσμα ανάμεσα στην τάξη των προνομιούχων και το περιθώριο, την πάλη ανάμεσα στα άτομα και την απομόνωση των ανθρώπων στον μικρόκοσμό τους, τη βία που ασκεί η ίδια η κοινωνία, αλλά και την ανάγκη των ανθρώπων για αγάπη και τρυφερότητα. Ο ποιητικός λόγος του έργου εμπλουτίζει την ισχυρή δομή και το σύγχρονο ύφος της δραματουργικής του Wolff. Οι μεταφορές και τα σύμβολα χρησιμοποιούνται στην κάθε σκηνή προοδευτικά μέχρι να θεμελιωθούν σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες και προκαλούν τον θεατή να εμπλακεί συναισθηματικά στην ανηλεή σύγκρουση των δυο ηρώων. Ο Μπαρακούντα είναι ένας από τους “Los rotos”, ένας φτωχοδιάβολος, περιθωριακός, άστεγος, απελπισμένος. Όμως είναι και πονηρός, χειριστικός, εντελώς άκαρδος. Εισβάλει στο σπίτι της Εύας που είναι το αντίθετό του: πολιτισμένη, εκλεπτυσμένη, ειλικρινής και ξεκάθαρη. Η σύγκρουση ανάμεσά τους θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε και γι’ αυτό το διαμέρισμα της Εύας γίνεται τελικά ένα παγκόσμιο πεδίο μάχης.

Εκδήλωση, με θέμα: ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ Απειλή για την κοινωνία και τη δημοκρατία

Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή το βιβλίο:

Ανισότητες, νεοφιλελευθερισμός και ευρωπαϊκή ενοποίηση

Προοδευτικές απαντήσεις

Συναυλία με τους Villagers of Ioannina City

Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, οι Villagers of Ioannina City, έρχονται στο Ηράκλειο, για δύο μεγαλειώδεις ζωντανές εμφανίσεις στο Cine Studio.

Οι VIC δεν δίστασαν από την πρώτη στιγμή να συνδυάσουν με τρόπο εμπνευσμένο, αλλά και πρωτότυπο, τους παραδοσιακούς ήχους του τόπου τους με τις -εξίσου παραδοσιακές- ροκ επιρροές τους, καταλήγοντας σε ένα εξατομικευμένο όσο και εκκεντρικό ηχητικό μείγμα που διαδόθηκε σχεδόν… μολυσματικά στους κύκλους των μουσικόφιλων και πλέον φέρει τις προϋποθέσεις για να γίνει το σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς ακροατών, υπεράνω μουσικών προτιμήσεων.

Aποκριάτικο εκπαιδευτικό εργαστήριο για όλη την οικογένεια

Μαμά φέτος θα ντυθούμε Τσίκι-Τσίκι! Απόκριες στο Μουσείο με τον Αλέξη Ακριθάκη

Με επίκεντρο και πηγή έμπνευσης τα έργα της περιοδικής έκθεσης Αλέξης Ακριθάκης | Εν κινήσει, από τη Συλλογή Σύγχρονης Τέχνης του συλλέκτη Ζαχαρία Γ. Πορταλάκη, το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης οργανώνει ένα αποκριάτικο εκπαιδευτικό εργαστήριο για όλη την οικογένεια το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 11:00΄-13:00΄. Ο ανατρεπτικός και πρωτοποριακός χαρακτήρας των έργων του Ακριθάκη τροφοδοτεί ένα αποκριάτικο παιχνίδι φαντασίας και δημιουργικότητας.

Μια καρδιά, ένα βέλος, μια βαλίτσα, ένα πρόσωπο, δυο μάτια, βαρκούλες και πουλιά, ήλιοι και φεγγάρια, ταξίδια σε μέρη μακρινά, τσίκι-τσίκι βιαστικά και άλλα πολλά θα ανακαλύψουμε στο εργαστήριο με θέμα την ζωγραφική του Αλέξη Ακριθάκη. Αφού δούμε, παρατηρήσουμε, αναζητήσουμε, εξερευνήσουμε χρώματα, μοτίβα και σχήματα από τους πίνακες του ζωγράφου, έπειτα θα επινοήσουμε τις δικές μας ιστορίες βασισμένες στις ιδέες και τα σύμβολά του. Τότε γονείς και παιδιά μεταμορφώνονται οι ίδιοι σε τι άλλο; Μα φυσικά σε έναν πίνακα του Αλέξη Ακριθάκη! Παίρνουμε χρώματα, ψαλίδια και πολύχρωμα χαρτιά, κέφι, φαντασία κι αποκριάτικη μπογιά και φτιάχνουμε το δικό μας ξεχωριστό πίνακα, για να τον φορέσουμε.

«Βάλε φτερά και πέτα!» Ένα αλλιώτικο Σάββατο Επιστημών

H έκθεση του Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης σε συνεργασία με το πρόγραμμα LIFE GRECABAT γιορτάζει τη φετινή Αποκριά με κεντρικό του θέμα τη νυχτερίδα και τα ξεχωριστά φτερά της!

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:00 μία νυχτερίδα κρύβεται στον Ερευνότοπο! Δράσεις, παιχνίδια για σπήλαια και σπηλαιόβια ζώα, ομιλίες και εργαστήρια με δείγματα ζώων των σπηλαίων κεντρίζουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων! Μία αποκριάτικη εκδήλωση σ’ ένα Σάββατο Επιστημών, ένα θεσμό από το παρελθόν που αγαπήθηκε πολύ!

Η κεντρική σκηνή του Θεάτρου Κάτω παρουσιάζει την παράσταση «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γ. Ρίτσου

Ο Αντώνης Περαντωνάκης σ’ έναν ρόλο ανατρεπτικό υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πάνου Ιωαννίδη σε μια παράσταση που το κοινό αγκάλιασε πολύ! Μια ανάγνωση που απομακρύνεται από τη στερεοτυπική γίνεται πρόσφορο έδαφος μιας παράστασης για δύο βασισμένο στη ζωή και στα βιώματα του Γ.Ρίτσου, μαζί με 3 έγχορδα μουσικά όργανα –σκιές να συνθέτουν επί σκηνής. Ένας άνδρας, η Γυναίκα με τα Μαύρα, αναζήτα επίμονα διέξοδο από έναν νεαρό άνδρα, Δημήτρης Γαλανάκης είδωλο του εφηβικού εαυτού και των ονείρων που κάποτε προδόθηκαν. Αιτείται τη φυγή, μ’ αυτό το τόσο γνωστό και χιλιοειπωμένο «Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου», που σε αυτή την παράσταση δεν αποτελεί παράκληση, αλλά σκληρή απαίτηση. Ένα γαλλικό τραγούδι, ένας τεράστιος καθρέφτης και μια παλιά βαλίτσα εγγυώνται ένα ταξίδι στο πιο γνωστό από τα ποιήματα του Γ. Ρίτσου, που αποπνέει παρακμή και ανάταση μέσα από μία βίαιη πάλη που συντελείται στίχο τον στίχο.

Νέα έκθεση κολάζ της Τερέζας Βαλαβάνη, με τίτλο: «Χορεύοντας με τον Ταύρο: ο Σερ Άρθουρ Έβανς και το Ανάκτορο της Κνωσού»

Ο Κοινωνικός Χώρος των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού έχει την χαρά να φιλοξενήσει στην αίθουσα «Οδυσσέας Ελύτης» (Μονής Αγκαράθου 9), την νέα έκθεση κολάζ της Τερέζας Βαλαβάνη, με τίτλο:

«Χορεύοντας με τον Ταύρο: ο Σερ Άρθουρ Έβανς και το Ανάκτορο της Κνωσού»

από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 28 Μαρτίου 2020.

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα :Επιτάχυνση της Υλοποίησης των Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων του ΕΣΠΑ 2014 –2020

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Το Επιμελητήριο Ηρακλείου καιη Αναπτυξιακή Κρήτης, εταίρος του
ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία μετο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας –Τμήμα Ανατολικής Κρήτης καιτο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας–Τμήμα Ανατολικής Κρήτης,σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:Επιτάχυνση της Υλοποίησης των Συγχρηματοδοτούμενων Έργων των Δράσεων του ΕΣΠΑ 2014 –2020«Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών»(Κωδ. Ν3ΤΡ)«Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» (Κωδ.Ν4ΜΜ) και«Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»(Κωδ.Ν6ΝΤ )

Ομιλία κ. Γιώργου Μαργαρίτη με τίτλο: « Συζητώντας για το μάθημα της Ιστορίας στο σύγχρονο σχολείο»

Η Ένωση Φιλολόγων Νομού Ηρακλείου (Ε.Φ.Ν.Η.) διοργανώνει ομιλία του καθηγητή Σύγχρονης Ιστορίας του Α.Π.Θ., κ. Γιώργου

Μαργαρίτη με τίτλο:

« Συζητώντας για το μάθημα της Ιστορίας στο σύγχρονο σχολείο».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Οδυσσέας Ελύτης του Κοινωνικού

Χώρου των Ιδρυμάτων Α.&Μ. Καλοκαιρινού (Μονής Αγκαράθου και Κοσμά Ζώτου).

 

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ν.Η.

Ομιλία του ηθοποιού και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη με θέμα: «Η σημαντικότητα του ΄Αλλου στη θεατρική πράξη»

Το «Συμπόσιο Πολιτισμού» πραγματοποιεί μία σημαντική εκδήλωση με ομιλητή τον καταξιωμένο διεθνώς ηθοποιό και σκηνοθέτη, Γιώργο Κιμούλη, με θέμα: «Η σημαντικότητα του ΄Αλλου στη θεατρική πράξη», στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, στις 7:30 το βράδυ, ημέρα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου.

Αφηγήσεις, φωτογραφίες, και αποκριάτικο πάρτι 80ς με τις Ψηφίδες Κρητικής Ιστορίας

Στο πλαίσιο της «Καστρινής Αποκριάς 2020» η Ομάδα Εθελοντών Πολιτισμού Δήμου Ηρακλείου υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Τουρισμού και Εθελοντισμού παρουσιάζει το δεύτερο μέρος από τις «Ημέρες χαράς», την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο Πολύκεντρο Νεολαίας της οδού Ανδρόγεω.

Μιούζικαλ «ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ» του Βίκτωρα Ουγκώ

Το Μιούζικαλ «ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ» του  Βίκτωρα Ουγκώ θα παρουσιαστεί στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2020, στις 21:00, στην αίθουσα «Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού» του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου από τη  Θεατρική Ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης (Σχολές Ηρακλείου) σε σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνάκη.

Διαλέξεις της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης

Έναρξη την Παρασκευή 24/1/2020 της πολύ ενδιαφέρουσας σειράς διαλέξεων σε σχέση με την πολιτιστική κληρονομιά, τις επεμβάσεις στα ιστορικά κέντρα, την βιομηχανική αρχαιολογία, τον δημόσιο χώρο και το τοπίο που διοργανώνει ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Νομού Ηρακλείου (Σ.Α.Ν.Η.) σε συνεργασία με την Σχολή Αρχιτεκτόνων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Σβολιαντοπούλου«Το Χρυσόψαρο του κυρίου Αλτσχάιμερ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΣΤΙΣ 7Μ.Μ. ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, οι Εκδόσεις Φυλάτος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Σβολιαντοπούλου με τίτλο «ΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ», την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 στις 7μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας του ∆ήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 2)

H κωμωδία της μνήμης «Το Καμ Μπακ»

Η φρέσκια ματιά μιας γυναίκας σκηνοθέτη δίνει στο έργο μια νότα διαφορετική από τη συνηθισμένη.
Ένας κάποτε επιτυχημένος και με λαμπρή καριέρα δημοσιογράφος ετοιμάζεται για ένα εντυπωσιακό καμ μπακ! Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που θα ξεσηκώσει το Πανελλήνιο είναι το κλειδί για την επιστροφή του! Μόνο που το ντοκουμέντο βρίσκεται σε ένα DVD που έχει χαθεί και κατά τύχη θα βρεθεί στα χέρια μιας γυναίκας η οποία και έχει όλη την καλή διάθεση να το επιστρέψει… μα δε μπορεί να θυμηθεί που το έβαλε! Ο χρόνος της επικείμενης συνταρακτικής αποκάλυψης πλησιάζει καθώς ο τηλεοπτικός χρόνος μετράει αντίστροφα! Ο χρόνος πιέζει τον δημοσιογράφο, εκείνος πιέζει τη γυναίκα, η γυναίκα πιέζει τη μνήμη της… Τελικά;

Bubble Games – Κατασκευή κλόουν στο Talos Plaza

Η εμψυχώτρια Ασπασία Τσεκούρα, περιμένει όλους τους μικρούς μας φίλους για αξέχαστες αποκριάτικες στιγμές στο Talos Plaza!!

Σαββατοκύριακο με εκδηλώσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Σαββατοκύριακο με εκδηλώσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου! Αυλαία για την περιοδική έκθεση "ΔΑΙΔΑΛΟΣ, Απόκριες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και Επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου την Κυριακή 1 Μαρτίου με δωρεάν είσοδο για όλους!

Εκδήλωση με Θέμα:Ο Ρόλος του Δημόσιου Πανεπιστήμιου

 

Πρόσκληση στην Εκδήλωση της ΕΛΜΕ Ηρακλείου

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE