11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
Ζωγραφικά έργα του Γιάννη Τσαρούχη, του καλλιτέχνη της Ελλάδας με τη διεθνή αναγνώριση, από τη Συλλογή Σύγχρονης Τέχνης Ζαχαρία Γ. Πορταλάκη παρουσιάζονται από την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης (αίθουσα περιοδικών εκθέσεων, α΄ επίπεδο).
Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που απαντά στην κλιματική κρίση μέσα από μια νέα προσέγγιση ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2023 στην Ελλάδα με πρωτοβουλία του Δικτύου CIVINET Greece-Cyprus και συγχρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου μαζί με μια σειρά Δήμους και Περιφέρειες. Το “Outta Climate Festival” φέρνει στο επίκεντρο την κλιματική κρίση, την οδική ασφάλεια, τη νεολαία και τον πολιτισμό.
Με ένα διήμερο πρόγραμμα, σχεδιασμένο για μικρούς και μεγάλους, το Outta Climate Festival στον Δήμο Ηρακλείου περιλαμβάνει πρωινές παρεμβάσεις “asphalt art” έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου (Μποδοσάκειο), δημόσια διαβούλευση παρουσίασης αποτελεσμάτων της πιλοτικής λειτουργίας των κλειστών χώρων στάθμευσης μικροκινητικότητας (micromobility hubs), και μουσικό φεστιβάλ στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο.
Το Επιμελητήριο Ηρακλείου - μέλος του Enterprise Europe Network - και ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας σας προσκαλούν στην ενημερωτική εσπερίδα με θέμα: «Προστασία της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό Επίπεδο» , Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - ώρα 17:00 μ.μ, Αίθουσα Καστελλάκη, Επιμελητήριο Ηρακλείου - Κορωναίου 9, Ηράκλειο