11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
Ζωγραφικά έργα του Γιάννη Τσαρούχη, του καλλιτέχνη της Ελλάδας με τη διεθνή αναγνώριση, από τη Συλλογή Σύγχρονης Τέχνης Ζαχαρία Γ. Πορταλάκη παρουσιάζονται από την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης (αίθουσα περιοδικών εκθέσεων, α΄ επίπεδο).
Ένας καναπές, 4 καρέκλες, 4 φίλοι που συζητάνε όλα αυτά που τους απασχολούν. Τι μπορεί να προκύψει από αυτές τις συζητήσεις; Τι κόσμοι, ιστορίες και χαρακτήρες ξεπηδούν από αυτές τις κουβέντες; 4 άνθρωποι, αμέτρητοι ήρωες και χίλιες-δυο δυνατότητες. Δράμα, κωμωδία, περιπέτεια, τρόμος, αστυνομικό, μιούζικαλ. Όλα αυτά μαζί και τίποτα από αυτά ταυτόχρονα! Απρόβλεπτο όπως η ζωή!
6 παραστάσεις που δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ στο παρελθόν και δε θα υπάρξουν ποτέ ξανά στο μέλλον. Κάθε παράσταση είναι μοναδική και διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες.