inner image

Ολοκληρώθηκε το Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου

Ολοκληρώθηκε και για τη φετινή χρονιά, το Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Ηρακλείου 2023, με τη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου. Τη Δευτέρα 04.12 στο ΝΚΓ 2 Αορακίων αναμετρήθηκαν οι ομάδες του Cosmosport και η Τεχναλουμίν, με νικήτρια την πρώτη και σκορ 73-50. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός για 3 δεκάλεπτα, με το τέλος να επιβεβαιώνει τη σταθερή αγωνιστική επίδοση των νικητών αλλά και την μόνιμα ανοδική και ελπιδοφόρα απόδοση των ηττημένων.

Τουρνουά Εργαζομένων Μπασκετ 2023 Νίκος Τούλης

Ο τελικός του κυπέλλου στο Κλειστό Νέας Αλικαρνασσού (δύο Αοράκια) τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:30: COSMOSPORT - ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΝ

 

Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2023 «Νίκος Τούλης»

Συγκίνηση, δυνατά παιχνίδια που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, απονομές και αρκετές ιδιαίτερες στιγμές είχαν τα παιχνίδια των τελικών του Εργασιακού τουρνουά «Νίκος Τούλης» του Δήμου Ηρακλείου. Η διοργάνωση που φιλοξένησε 37 ομάδες και ξεπέρασε τα 220 παιχνίδια ανέδειξε πρωταθλητή για το 2023 τον Σκακιστικό.

Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2023 «Νίκος Τούλης»

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 29/5/2023


ΘΕΜΑ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2023 «Νίκος Τούλης»

Στο φινάλε του πλησιάζει το φετινό Εργασιακό Τουρνουά «Νίκος Τούλης» του Δήμου Ηρακλείου. Η διοργάνωση φιλοξένησε 37 ομάδες και ξεπέρασε τα 220 παιχνίδια κατά τη διάρκεια της. Την Τετάρτη 31 Μαΐου θα ρίξει… αυλαία η 1η Κατηγορία στο Heraklion Arena με τα δυο παιχνίδια (Τελικός και μικρός τελικός) να πραγματοποιούνται στις 22:00 και 20:00 αντίστοιχα. Μεταξύ των αναμετρήσεων (21:15) θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των αναμνηστικών προς όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση. Στην τελετή έχουν προσκληθεί μέλη της οικογένειας του Νίκου Τούλη, στους οποίους θα παραδοθεί και αναμνηστική πλακέτα, καθώς και φίλοι του. Θα είναι τιμή και χαρά μας να παραβρεθείτε όλοι σας, καθώς παίκτες, προπονητές, συνοδοί, συγγενείς και φίλοι, διαιτητές, κριτές και γιατροί, ήσασταν αυτοί που έδωσαν ‘’πνοή’’ στο Τουρνουά. 

Τουρνουά Εεργαζομένων Μπάσκετ «Νίκος Τούλης»

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 13/2/2023

ΘΕΜΑ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2023 «Νίκος Τούλης»

Ο Δήμος Ηρακλείου και το αθλητικό τμήμα του ΔΟΠΑΦΜΑΗ τιμώντας εμπράκτως το στέλεχος του Δήμου Ηρακλείου, Νίκο Τούλη ανακοινώνουν πως το Εργασιακό τουρνουά μπάσκετ του Δήμου Ηρακλείου, θα πάρει το όνομα Τουρνουά Εργαζομένων «Νίκος Τούλης». Ο Νίκος Τούλης υπήρξε ιδρυτής αλλά και θεμελιωτής της διοργάνωσης. Όραμα του, όπως και του τμήματος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ που για 15 έτη υπήρξε «στρατιώτης» του ήταν και είναι η βελτίωση των αθλητικών δράσεων που πραγματοποιούνται. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρνουά αυτό είναι από τα μεγαλύτερα εργασιακά τουρνουά που διοργανώνονται από Ο.Τ.Α στη χώρα μας.

Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ Δήμου Ηρακλείου

Ο Δήμος Ηρακλείου και το αθλητικό τμήμα του ΔΟΠΑΦΜΑΗ έχουν συντάξει ένα πλούσιο ετήσιο καλεντάρι και για τη νέα χρονιά, 2023. Μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις αποτελεί το Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ, που επανεκκίνησε δυναμικά πέρυσι μετά από την περίοδο της πανδημίας. Για τη φετινή χρονιά, το πρώτο κάλεσμα φορέων, που αφορά τη διοργάνωση αυτή,  θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 17.01 και ώρα 19:30΄στο Παγκρήτιο Στάδιο, στην Αίθουσα Τύπου (πρόσβαση από δυτική πλευρά του γηπέδου και είσοδο δίπλα από τη Θύρα 1).

Παγκρήτιο Final4 Τουρνουά Εργασιακού Μπάσκετ

Το Σαββατοκύριακο 03-04.12.2022 πραγματοποιήθηκε στο ΝΚΓ 2 Αοράκια, το Παγκρήτιο final4 Τουρνουά Εργασιακού Μπάσκετ, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου. Η πρωτοβουλεία αποσκοπούσε στη διατήρηση του θεσμού που έτεινε να χαθεί εξαιτίας της πανδημίας και αγκαλιάστηκε με θέρμη από τους διοργανωτές όλων των περιοχών της Κρήτης.  Στην πόλη μας φιλοξενήθηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες των τριών άλλων νομών του νησιού, που μαζί με τη νικήτρια ομάδα του τουρνουά της πόλης, που διοργανώνει το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, συνέθεσαν τα ζευγάρια των ημιτελικών, ως ακολούθως:

Έπεσε η αυλαία του Τουρνουά Μπάσκετ του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Με τον τελικό του Κυπέλλου έπεσε η αυλαία του φετινού Τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου, μέσω του Τμήματος αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, την ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ και συνδιοργανωτή την ΕΚΑΣΚ.

Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε στις 20.10.2022 στο ΝΚΓ 2 Αοράκια βρήκε νικήτρια την ομάδα των Παλαίμαχων του ΟΦΗ έναντι  του Cosmosport με σκορ 59-82.

Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Ηρακλείου

Συναρπαστικά παιχνίδια περιελάμβανε η προκριματική φάση στο θεσμό του Κυπέλλου του Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Ηρακλείου.

Συνάντηση για το τουρνουά Εργασιακού Αθλητισμού 2022

Ηράκλειο   8.9.2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Θέμα:      ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ   ΒΟΛΛΕΥ   2022

 

Αγαπητοί συνεργάτες ,

Σας προσκαλούμε την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30  Σεπτεμβρίου  2022 και ώρα   14.00 στο ΔΑΠΚΗ (γυμναστήριο Πατελλών)  σε συνάντηση –συζήτηση με τα  παρακάτω θέματα :

  • Ενημέρωση απόψεις  και προτάσεις του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.
  • Τοποθετήσεις και προτάσεις των φορέων.
  • Σχεδιασμός των αγώνων του τουρνουά.                             

 

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ

Με τους τελικούς αγώνες στην Α΄ και Β’  κατηγορίας  που έγιναν στα  2 Αοράκια, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Ηρακλείου. Στους αγώνες της Τρίτης 21.6 για τη Β’ κατηγορία, στον μικρό τελικό η ομάδα των Εφοριακών επικράτησε με 55-38 της ομάδας των Μελών Ηροδότου, ενώ πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Μπισκουί Κεραμικά που κέρδισε τους Παλαίμαχους Χερσονήσου με  44 - 35.

Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Ηρακλείου 2022

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Ηρακλείου 2022:

Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Ηρακλείου 2022

 

Τα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική του Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Ηρακλείου 2022:

 

Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Ηρακλείου 2022

Με αγώνες στα Κλειστά Γυμναστήρια στα  2 Αορακίων και της Αλικαρνασσού ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Ηρακλείου πριν την ολιγοήμερη διακοπή του λόγω προγραμματισμένων ευρωπαϊκών στην πόλη μας . Τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής :

Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2022 από τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Αποτελέσματα και πρόγραμμα αγώνων του Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2022 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

 

 

Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Ηρακλείου 2022

Αποτελέσματα και πρόγραμμα του Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Ηρακλείου 2022:

Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Ηρακλειου 2022

 

Αποτελέσματα και πρόγραμμα αγώνων Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Ηρακλειου 2022:

Καταρτισμός ομίλων του Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2022

O Αθλητικός   Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ)   διοργανώνει στα πλαίσια του Εργασιακού Αθλητισμού το Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2022.

Το τουρνουά προγραμματίζεται να ξεκινήσει 21/2  Συμμετέχουν 36 ομάδες-φορείς με 600 αθλητές εργαζόμενους και θα διεξαχθούν 250 αγώνες σε 2 κατηγορίες. Την  Δευτέρα   31/01 στο ΔΑΠΚΗ , πραγματοποιήθηκε από την τεχνική επιτροπή  ο καταρτισμός των κατηγοριών - ομίλων  όπως αναφέρεται παρακάτω:

Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Ηρακλείου 2022

ΗΡΑΚΛΕΙΟ  14/1/2022                  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 ΘΕΜΑ:    ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2022                              

 

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ  του ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, στα πλαίσια του προγράμματος ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και στην προσπάθεια επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας, προγραμματίζει τη διεξαγωγή του  Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2022

Για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε 

1.)  Αναβάλλεται  η προγραμματισμένη  συνάντηση με  τους φορείς  που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της  17/ Ιανουαρίου στο ΝΚΓ Ηρακλείου ,                  2 Αοράκια

2.)  Η κατάθεση  Δηλώσεων και Καταστάσεων  Συμμετοχής  για   τους φορείς  που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα γίνετε  τις  20 και  21/ Ιανουαρίου  2022 στο κλειστό  ΔΑΠΚΗ –Πατέλες  ή στο  email gaviotakis@yahoo.gr   τις παραπάνω ημερομηνίες.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί, μόνο κ εφ όσον το επιτρέψουν οι συνθήκες και με βάσει τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα  , για την αποφυγή διασποράς του covid 19,                              

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις των θεατών  όπως και τη συμμετοχή για τους αθλούμενους, θα απαιτείται υποχρεωτικά, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή  νόσησης.

Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Ηρακλειου 2022

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ   

ΗΡΑΚΛΕΙΟ  3/1/2022                                           

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:    ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2022

 

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ  του ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, στα πλαίσια του προγράμματος εργασιακού αθλητισμού και στην προσπάθεια επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας, προγραμματίζει τη διεξαγωγή του  Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2022

Για το λόγο αυτό προγραμματίζεται  συνάντηση με  του φορείς  που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα την  17/ Ιανουαρίου κ ωρα 19.00 στο ΝΚΓ Ηρακλείου ,2 Αοράκια

Το τουρνουά θα διεξαχθεί, μόνο κ εφ όσον το επιτρέψουν οι συνθήκες και με βάσει τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα  , για την αποφυγή διασποράς του covid 19,                               

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις των θεατών  όπως και τη συμμετοχή για τους αθλούμενους, θα απαιτείται υποχρεωτικά, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή  νόσησης.

Η κατάθεση για Δηλώσεις και καταστάσεις συμμετοχής  προγραμματίζεται για  μέχρι την  21/ Ιανουαρίου  2022

Η έναρξη των αγώνων  προγραμματίζεται για   την  31/ Ιανουαρίου  2022

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ γεροί κ χαρούμενοι!

 


                                                                                                            

Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2022 από τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ


Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ  του ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, στα πλαίσια του προγράμματος εργασιακού αθλητισμού και στην προσπάθεια επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας, προγραμματίζει τη διεξαγωγή του  Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2022  

Το τουρνουά αυτό είναι από τα μεγαλύτερα εργασιακά  τουρνουά που διοργανώνονται από Ο.Τ.Α στη χώρα μας.

Θα διεξαχθούν 330 αγώνες και προβλέπεται να συμμετέχουν 60 ομάδες εργαζομένων με 1.000 αθλητές –εργαζόμενους.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στα καλύτερα κλειστά γυμναστήρια της πόλης μας, με ιατρική επίβλεψη και με επίσημους διαιτητές και κριτές .

Για την αρτιότερη οργάνωση και την καλύτερη διαχείριση του προγράμματος, κρίνεται απαραίτητη η ενημέρωση από μέρους  σας, των παλαιών αλλά και νέων φορέων  που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα η  πρόθεση συμμετοχής στο Τουρνουά, έως τις  10.12.2021.

Η συμμετοχή και η διεξαγωγή του τουρνουά θα γίνει με βάση τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς του covid 19, υπενθυμίζεται ότι για την είσοδος στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις των θεατές  όπως και τη συμμετοχή για τους αθλούμενους, απαιτείται υποχρεωτικά, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή  νόσησης.

Ενημερώνουμε τις ενδιαφερόμενες ομάδες εργαζομένων-φορέων ότι το τουρνουά θα ξεκινήσει Ιανουάριο 2022.

 

Δηλώσεις και καταστάσεις συμμετοχής κατατίθενται μέχρι 7/ Ιανουαρίου  2022.

Σημείο κατάθεσης τα γραφεία του τμήματος αθλητισμού του .Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. στο Δ.Α.Π.Κ.Η. (κλειστό Πατελών)

 

Ενημέρωση για το Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2022

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ 2022

Σας προσκαλούμε την ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 και ώρα 19.30 στο Ν.Κ.Γ.Η 2ΑΟΡΑΚΙΑ θύρα επισήμων –στις κερκίδες σε συνάντηση –συζήτηση με τα παρακάτω θέματα: Ενημέρωση σκέψεις και προτάσεις του ΔΟΠΑΦΜΑΗ για το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ 2022 Τοποθετήσεις και προτάσεις των φορέων για την νέα χρονιά. Η είσοδος ΟΛΩΝ στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου θα γίνει σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες για τη διαδικασία ελέγχου Covid-19 και για τη διαχείριση κρουσμάτων στον αθλητισμό, της Γ.Γ.Α

Ματαιώνεται το 9ο τουρνουά Μπάσκετ Εργασιακού Αθλητισμού 2020

Η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου τουρνουά  Μπάσκετ Εργασιακού αθλητισμού 2020  που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου και το τμήμα αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, σε συνεδρίασή της την Παρασκευή 2/10/2020 αρ.πρωτ 5365  αποφάσισε, λόγω των υπαρχουσών υγειονομικών συνθηκών, να ματαιώσει την συνέχιση των αγώνων του τουρνουά  για το 2020.

Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2020 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2020 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

 

Πρόγραμμα και αποτελέσματα τουρνουά Εργασιακού Μπάσκετ

Το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του τουρνουά Εργασιακού Μπάσκετ 2020 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Κλήρωση αγώνων 9ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2020

O Αθλητικός   Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ)   διοργανώνει στα πλαίσια του Εργασιακού Αθλητισμού το 8o  Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2019.

Το τουρνουά προγραμματίζεται να ξεκινήσει 17/2  Συμμετέχουν 52ομάδες-φορείς με 802 αθλητές εργαζόμενους και θα διεξαχθούν 300 αγώνες σε 3 κατηγορίες. Την  Δευτέρα   10/02 στο Παγκρήτιο Στάδιο , πραγματοποιήθηκε παρουσία 80 εκπροσώπων και αθλητών ομάδων, ο καταρτισμός των κατηγοριών - ομίλων  και η κλήρωση των αγώνων, όπως αναφέρεται παρακάτω:

Προκήρυξη Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2020

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) του Δήμου Ηρακλείου, στα πλαίσια του προγράμματος εργασιακού αθλητισμού , θα διοργανώσει για το 2020   ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ    ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόσκληση για συζήτηση για θέματα του Εργασιακού Μπάσκετ

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου  2020   και ώρα   18.00 στο Παγκρήτιο  Στάδιο  (θύρα 1)  σε συνάντηση –συζήτηση με τα παρακάτω θέματα :

  • Απολογισμός   ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ   2019.
  • Ενημέρωση σκέψεις και προτάσεις του ΔΟΠΑΦΜΑΗ για τον  ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ  ΜΠΑΣΚΕΤ   2020.
  • Τοποθετήσεις και προτάσεις των φορέων για την νέα  χρονιά.

 

 

Αποτελέσματα και Πρόγραμμα Εργασιακού Βόλλευ 2019

Τα Αποτελέσματα και το Πρόγραμμα του τουρνουά Εργασιακού Βόλλευ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Αρχεία

Πρόγραμμα και αποτελέσματα των τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ και Εργασιακού Βόλλευ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ και Εργασιακού Βόλλευ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Πρόγραμμα και αποτελέσματα των τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ και Εργασιακού Βόλλευ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ και Εργασιακού Βόλλευ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

 

Τουρνουά Εργασιακού Αθλητισμού Βόλλευ 2019

Πρόγραμμα και αποτελέσματα Τουρνουά Εργασιακού Αθλητισμού Βόλλευ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Τουρνουά Εργασιακού Αθλητισμού Βόλλευ 2019

Πρόγραμμα και αποτελέσματα τοτ Τουρνουά Εργασιακού Αθλητισμού Βόλλευ 2019:

Τουρνουά Εργασιακού Αθλητισμού Βόλλευ 2019

Τουρνουά Εργασιακού Αθλητισμού Βόλλευ 2019. Πρόγραμμα και Αποτελέσματα:

Τουρνουά Εργασιακού Αθλητισμού Βόλλευ 2019

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) του Δήμου Ηρακλείου, θα διοργανώσει για το 2019 το  ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΒΟΛΛΕΥ 2019 . Στο  τουρνουά αυτό  θα διεξαχθούν μέχρι  36 αγώνες και προβλέπεται να συμμετέχουν 8 ομάδες με 130 αθλητές -εργαζόμενους. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης μας, με ιατρική  κάλυψη και επίσημους διαιτητές  

Τελικός κυπέλλου Εργασιακού Μπάσκετ 2019

Μετά από ένα θαυμάσιο και συναρπαστικό αγώνα , τελικό ΚΥΠΕΛΛΟΥ , ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΦΗ- ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ 59-56 έκλεισε η φετινή χρονιά των αγώνων του ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ που διοργάνωσε με επιτυχία ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) (συμμετείχαν 53 ΟΜΑΔΕΣ -900 αθλητές –εργαζόμενοι –έγιναν 281 αγώνες):

Τελικός κυπέλλου Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2019

Ο Δήμος Ηρακλείου και το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ σας προσκαλούν την Δευτέρα 15/7/2019 και ώρα 21.00 , στο ΝΚΓΗ στα 2 ΑΟΡΑΚΙΑ να παρακολουθήσετε τον τελικό του ΚΥΠΕΛΛΟΥ του Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2019 .

8ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ ΔΟΠΑΦΜΑΗ

8ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ ΔΟΠΑΦΜΑΗ - Πρόγραμμα Αγώνων:

Αποτελέσματα και Πρόγραμμα Εργασιακού Μπάσκετ 2019

Αποτελέσματα και Πρόγραμμα Εργασιακού Μπάσκετ - Κύπελλο 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

8ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ ΔΟΠΑΦΜΑΗ

8ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ ΔΟΠΑΦΜΑΗ - Αποτελέσματα και Βαθμολογίες:

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 8ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Την  Τετάρτη   12/06/2019,  ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ΝΚΓΗ - 2 ΑΟΡΑΚΙΑ, το 8ο Τουρνουά Εργασιακού Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου και το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ ( 37ο ως Δήμος) όπου συμμετείχαν 53 ομάδες  με 850 αθλητές-τριες εργαζόμενους και διεξήχθησαν 300 αγώνες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τον αγώνα για την 3η - 4η  θέση   μεταξύ των ομάδων:  ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΝ -ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΦΗ  με σκορ  61-54, και  τον τελικό , μεταξύ των ομάδων:  COSMOS SPORT -  ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ,που μετά από ένα υπέροχο παιχνίδι, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του COSMOS SPORT με σκορ  59-41 , Δεκάλεπτα 14-16  ,28-29  ,41-37  ,59-41,  επιτρέποντας στους 400 θεατές να φύγουν ικανοποιημένοι από το θέαμα που παρακολούθησαν.   

 

Αποτελέσματα και πρόγραμμα Εργασιακού Μπάσκετ 2019

Ο Δήμος Ηρακλείου και το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ σας προσκαλούν την Τετάρτη  12/6/2019 στο ΝΚΓΗ στα 2 ΑΟΡΑΚΙΑ να παρακολουθήσετε το μικρό και μεγάλο τελικό του 8ου Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2019 που θα διεξαχθούν στις 19.00 και στις 20:45 αντίστοιχα. Μετά  την λήξη  του μεγάλου τελικού θα πραγματοποιηθούν οι απονομές σε όλες τους φορείς που μετείχαν στη διοργάνωση.

Τα Αποτελέσματα και το πρόγραμμα του Εργασιακού Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Πρόγραμμα και αποτελέσματα Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

8ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Αποτελέσματα και πρόγραμμα 8ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

8ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Πρόγραμμα και Αποτελέσματα του 8ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Αποτελέσματα και Πρόγραμμα Εργασιακού Μπάσκετ 2019

8ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ – ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 2019 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

8ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Αποτελέσματα και πρόγραμμα αγώνων 8ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Πρόγραμμα και αποτελέσματα Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

 

1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 24/4-11/5

2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 13/5-14/6

3. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ   -Α- ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Β. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ   -Β- ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Γ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ   -Γ- ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Πρόγραμμα και Αποτελέσματα Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ

Πρόγραμμα και Αποτελέσματα Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Αποτελέσματα και πρόγραμμα Εργασιακού Μπάσκετ 2019

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ- 2019:

Αποτελέσματα και πρόγραμμα Εργασιακού Μπάσκετ 2019

Αποτελέσματα και πρόγραμμα Εργασιακού Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

 

Αποτελέσματα και πρόγραμμα Εργασιακού Μπάσκετ 2019

Αποτελέσματα και πρόγραμμα Εργασιακού Αθλητισμού Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

 

Πρόγραμμα και Αποτελέσματα Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ

Πρόγραμμα και Αποτελέσματα Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Έναρξη τουρνουά Εργασιακού Μπάσκετ 2019

Την Δευτέρα 25 /2  ξεκινάει το τουρνουά ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ 2019 που διοργανώνει  ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου.(ΔΟΠΑΦΜΑΗ). Στο τουρνουά αυτό θα συμμετέχουν 53 ομάδες –φορείς  με 850 αθλητές και θα διεξαχθούν 323 αγώνες σε τρείς κατηγορίες Α-Β-Γ.

 

Κλήρωση αγώνων του 8ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2019

O Αθλητικός   Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ)   διοργανώνει στα πλαίσια του Εργασιακού Αθλητισμού το 8o  Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2019. Το τουρνουά προγραμματίζεται να ξεκινήσει μέσα στον Φεβρουάριο Συμμετέχουν 53ομάδες-φορείς με 820 αθλητές εργαζόμενους και θα διεξαχθούν 330 αγώνες σε 3 κατηγορίες. Την  Δευτέρα   04/02 στο Παγκρήτιο Στάδιο , πραγματοποιήθηκε παρουσία 80 εκπροσώπων και αθλητών ομάδων, ο καταρτισμός των κατηγοριών - ομίλων  και η κλήρωση των αγώνων, όπως αναφέρεται παρακάτω:

Δηλώσεις συμμετοχής στο Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ του ΔΟΠΑΦΜΑΗ για το 2019

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) του Δήμου Ηρακλείου, στα πλαίσια του προγράμματος εργασιακού αθλητισμού , θα διοργανώσει για το 2019  ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Ολοκληρώθηκε το 6ο Τουρνουά Εργασιακού Βόλλευ 2018

Τη Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκε στο ΝΚΓΗ - 2 ΑΟΡΑΚΙΑ, με μεγάλη επιτυχία το 6ο   ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ  ΒΟΛΛΕΥ 2018 που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ)

Αποτελέσματα και πρόγραμμα τουρνουά Βόλλευ Εργαζομένων και ΜΙΝΙ Μπάσκετ του ΔΟΠΑΦΜΑΗ 2018

ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ & ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΒΟΛΛΕΥ -ΔΟΠΑΦΜΑΗ-2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ:

Πρόγραμμα Αγώνων τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2018

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ  11 – 16  ΜΑΙΟΥ 2018 & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ  21 - 25 ΜΑΙΟΥ 2018

Πρόγραμμα και αποτελέσματα του 7ου Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2018 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 7ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 7ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2018 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Το πρόγραμμα του 7ου Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Την Τετάρτη 9  Μαΐου  2018 στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ  ξεκίνησε   το 7ο Εργασιακό  Τουρνουά  Ποδοσφαίρου .

Ένα Τουρνουά  που διοργανώνει το τμήμα αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ  το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα στους  εργαζόμενους να συμμετέχουν με σκοπό την άσκηση   και την ψυχαγωγία .

Στο φετινό τουρνουά συμμετέχουν  22 ομάδες και προβλέπεται να γίνουν 130  παιχνίδια , θα λάβουν μέρος 500 περίπου εργαζόμενοι                                                                             

Πρόγραμμα και αποτελέσματα Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ

Πρόγραμμα και αποτελέσματα Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ:

Το πρόγραμμα του 7ου Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Την Τετάρτη  25  Απριλίου  2018 πραγματοποιήθηκε,  η κλήρωση των αγώνων του 7ου  Εργασιακού  Τουρνουά  Ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου. Ένα Τουρνουά  που διοργανώνει το τμήμα αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ  και με το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα στους  εργαζόμενους να συμμετέχουν με σκοπό την άσκηση την άθληση  και την ψυχαγωγία .

Φέτος, δηλώσεις συμμετοχής κατέθεσαν 20 ομάδες.  Η πρεμιέρα των αγώνων  είναι την Τετάρτη  9  Μαΐου   στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ και όλα τα έξοδα καλύπτονται ολοκληρωτικά από τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ

7ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2018 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Αποτελέσματα και πρόγραμμα 7ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2018 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Η κλήρωση του 7ου Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Την Τετάρτη  25  Απριλίου  2018 πραγματοποιήθηκε,  η κλήρωση των αγώνων του 7ου  Εργασιακού  Τουρνουά  Ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου.

Εργασιακός Αθλητισμός Ποδοσφαίρου 2018

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) , υπενθυμίζει στους εκπροσώπους των φορέων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα  του  2017  και όσους νέους φορείς θέλουν να συμμετέχουν στον ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2018 στο Παγκρήτιο Στάδιο ότι, οι δηλώσεις - καταστάσεις και το παράβολο συμμετοχής , υποβάλλονται  μέχρι την Τετάρτη 25-4-2018   και ώρα  13.00  στο τμήμα αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 7ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2018 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Συνάντηση των εκπροσώπων των φορέων για το 7ο Εργασιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2018 του Δήμου Ηρακλείου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Απριλίου   2018 στο Παγκρήτιο Στάδιο , η συνάντηση  των εκπροσώπων των φορέων  για το 7ο Εργασιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2018 του Δήμου Ηρακλείου.

Συνάντηση για τον Εργασιακό Αθλητισμό Ποδοσφαίρου 2018

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) , στα πλαίσια του προγράμματος που διοργανώνει για τον ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2018 , καλεί τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα  του  2017  και όσους νέους φορείς θέλουν να συμμετέχουν στον ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2018 να παρευρεθούν  σε συνάντηση  την ΠΕΜΠΤΗ  19  ΑΠΡΙΛΙΟΥ   2018  και ώρα 20.00  στο Παγκρήτιο Στάδιο (θύρα 1 – αίθουσα συνεδριάσεων )   για συζήτηση  ανταλλαγή απόψεων  και προτάσεις για τη νέα χρονιά.

Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2018 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Πρόγραμμα και αποτελέσματα του Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2018 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Συνάντηση για τον Εργασιακό Αθλητισμό Ποδοσφαίρου 2018

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) , στα πλαίσια του προγράμματος που διοργανώνει για τον ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2018 , καλεί τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα  του  2017  και όσους νέους φορείς θέλουν να συμμετέχουν στον ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2018 να παρευρεθούν  σε συνάντηση  την ΠΕΜΠΤΗ  19  ΑΠΡΙΛΙΟΥ   2018  και ώρα 20.00  στο Παγκρήτιο Στάδιο (θύρα 1 – αίθουσα συνεδριάσεων )   για συζήτηση  ανταλλαγή απόψεων  και προτάσεις για τη νέα χρονιά.

7ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2018 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 7ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2018 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

7ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2018 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του 7ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2018 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 7ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ

Το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα 7ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2018 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

7ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2018 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του 7ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2018 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

7ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2018

Πρόγραμμα και Αποτελέσματα του 7ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2018 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Ξεκινάει το τουρνουά ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ 2018

Την Δευτέρα 05 Μαρτίου ξεκινάει το τουρνουά ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ 2018 που διοργανώνει  ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου.(ΔΟΠΑΦΜΑΗ). Στο τουρνουά αυτό θα συμμετέχουν 59 ομάδες –φορείς  με 915 αθλητές και θα διεξαχθούν 323 αγώνες σε τρείς κατηγορίες Α-Β-Γ.

Κλήρωση τουρνουά Εργασιακού Μπάσκετ 2018

Ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ)

Προκήρυξη 7ου Τουρνουά εργαζομένων Μπάσκετ - Εργασιακός Αθλητισμός 2018

O ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ , με τις 217 & 220 της 29/12/2017 αποφάσεις του Δ.Σ. , διοργανώνει, το 7o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ – ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 2018 με αγώνες για το τουρνουά , και για το κύπελλο Στόχος των αγώνων είναι η συμμετοχή στην άθληση, στην ψυχαγωγία, και στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συμμετασχόντων

5ο Τουρνουά Εργασιακό Βόλλευ 2017 - Τελικός Κυπέλλου

Τη Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκε στο ΝΚΓΗ - 2 ΑΟΡΑΚΙΑ, με μεγάλη επιτυχία ο τελικός του ΚΥΠΕΛΛΟΥ  ΤΟΥ 5ο    ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ  ΒΟΛΛΕΥ 2017 μεταξύ των  ομάδων ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΒΟΛΛΕΥ-  ΓΙΟΥΧΤΑΣ  με σκορ 3-2

Ο τελικός αγώνας κυπέλλου και η τελετή λήξης του τουρνουά Εργασιακού Αθλητισμού Βόλει 2017

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) , στα πλαίσια του προγράμματος ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ στο ΒΟΛΛΕΥ 2017, που διοργάνωσε, , σας προσκαλεί τη Πέμπτη 21Δεκεμβρίου στο Νέο κλειστό γυμναστήριο 2 Αοράκια να παρακολουθήσετε τον τελικό αγώνα κυπέλλου  και την τελετή λήξης του τουρνουά,  καθώς και τις απονομές στις ομάδες και στους συμμετέχοντες αθλητές , σ όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο  τουρνουά  θα απονεμηθούν αναμνηστικές πλακέτες .

Αποτελέσματα Α' και Β' φάσης 5ου Τουρνουά Εργασιακού Βόλλευ 2017 και Πρόγραμμα Γ' φάσης

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ανακοινώνει τα αποτελέσματα αγώνων Α' και Β' φάσης 5ο Τουρνουά Εργασιακού Βόλλευ 2017 και Πρόγραμμα των αγώνων Γ' φάσης.

5ο Τουρνουά Εργαζομένων Βόλλευ 2017

Ενημέρωση για το 5ο Τουρνουά Εργαζομένων Βόλλευ 2017 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Αποτελέσματα και πρόγραμμα 5ου Τουρνουά Εργασιακού Βόλλεϊ

Αποτελέσματα και πρόγραμμα 5ου Τουρνουά Εργασιακού Βόλλεϊ 2017

Αποτελέσματα και Πρόγραμμα Τουρνουά Εργαζομένων Βόλλευ 2017

Το Αποτελέσματα και το Πρόγραμμα του Τουρνουά Εργαζομένων Βόλλευ 2017:

Πρόγραμμα Αγώνων Παγκρήτιου Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2017

Δείτε το Πρόγραμμα Αγώνων Παγκρήτιου Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2017 όπως ανανοινώθηκε από το Τμήμα Αθλητισμού της ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Ολοκλήρωση του 6ου Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ και διοργάνωση Παγκρήτιου Τουρνουά Εργασιακού Μπάσκετ από τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Τη Δευτέρα 16/10/2017, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ΝΚΓΗ - 2 ΑΟΡΑΚΙΑ, το κύπελλο του 6ου Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου και το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, όπου συμμετείχαν 16 ομάδες και διεξήχθησαν 15 αγώνες.

Πρόσκληση στον τελικό κυπέλλου του 6ου Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ

Ο Δήμος Ηρακλείου και το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ σας προσκαλούν σήμερα 16/10/2017 και ώρα 20.00, στο ΝΚΓΗ στα 2 ΑΟΡΑΚΙΑ να παρακολουθήσετε τον τελικό κυπέλλου του 6ου Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ. Μετά τη λήξη του τελικού θα πραγματοποιηθούν οι απονομές, του κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα και των μεταλλίων στις δύο συμμετέχουσες ομάδες.

Πρόσκληση του ΔΟΠΑΦΜΑΗ στον τελικό κυπέλλου Εργασιακού Αθλητισμού Μπάσκετ 2017

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ σας προσκαλεί στον τελικό κυπέλλου Εργασιακού Αθλητισμού Μπάσκετ 2017 τη Δευτέρα 16/10/2017 και ώρα 20:00.

Αποτελέσματα και Πρόγραμμα των Αγώνων του Κυπέλλου Εργασιακού Αθλητισμού-Μπάσκετ 2017

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των Αγώνων του Κυπέλλου Εργασιακού Αθλητισμού-Μπάσκετ 2017

Αποτελέσματα και Πρόγραμμα Αγώνων Κυπέλλου Εργασιακού Aθλητισμού-Μπάσκετ 2017

Αποτελέσματα προκριματικών και πρόγραμμα προημιτελικών Αγώνων του Κυπέλλου Εργασιακού-Αθλητισμού Μπάσκετ 2017.

Κύπελλο Εργασιακού Αθλητισμού-Μπάσκετ 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ - ΤΕΛΙΚΟΣ

 

Πρόσκληση του ΔΟΠΑΦΜΑΗ στον τελικό του 6ου Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2017

Ο Δήμος Ηρακλείου και το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ σας προσκαλούν την Πέμπτη 6/7/2017 στο ΝΚΓΗ στα 2 ΑΟΡΑΚΙΑ να παρακολουθήσετε το μικρό και μεγάλο τελικό του 6ου Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2017 που θα διεξαχθούν στις 19.15 και στις 21:00 αντίστοιχα. Πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού θα πραγματοποιηθούν οι απονομές σε όλες τις 60 ομάδες και τους φορείς που μετείχαν στη διοργάνωση.

Αποτελέσματα & Αγώνες 6ου Τουρνουά Μπάσκετ Εργασιακού Αθλητισμού 2017

Πρόγραμμα Αγώνων & αποτελέσματα  6ου Τουρνουά Μπάσκετ Εργασιακού Αθλητισμού 2017

Αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής και βαθμολογία , Τουρνουά Ποδοσφαίρου Εργασιακού Αθλητισμού

Αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής και βαθμολογία των ομάδων, Τουρνουά Ποδοσφαίρου Εργασιακού Αθλητισμού 2017 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Συνάντηση φορέων για τη διοργάνωση του τουρνουά Εργασιακού Ποδοσφαίρου 2017

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) , στα πλαίσια του προγράμματος που διοργανώνει για τον ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2017 , καλεί τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα  του  2016  και όσους νέους φορείς θέλουν να συμμετέχουν στον ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2017 να παρευρεθούν  σε συνάντηση  την ΤΡΙΤΗ  9  ΜΑΙΟΥ   2017  και ώρα 20.00  στο Παγκρήτιο Στάδιο (θύρα 1 – αίθουσα συνεδριάσεων )   για συζήτηση  ανταλλαγή απόψεων  και προτάσεις για τη νέα χρονιά.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 6ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2017 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 6ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2017 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Η Κλήρωση των αγώνων του 6oυ Τουρνουά Εργαζομένων Εργασιακός Αθλητισμός Μπάσκετ

Ο Δημοτικός   Οργανισμός  Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας Μαζικής Άθλησης    Ηρακλείου      (ΔΟΠΑΦΜΑΗ),   διοργανώνει, το 6o  τουρνουά εργαζομένων εργασιακός αθλητισμός  Μπάσκετ 2017  και σας προσκαλούμε την Τετάρτη 25/01/2017 και ώρα 18.00 στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ –θύρα 1 να παρευρεθείτε, στην κλήρωση των αγώνων.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα του 3oυ Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2014 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

O Αθλητικός  Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ)  διοργανώνει στα πλαίσια του Εργασιακού Αθλητισμού το 3o  Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2014.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα Εργασιακού Αθλητισμού Μπάσκετ 2012

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του Εργασιακού Αθλητισμού Μπάσκετ 2012

Η κλήρωση του Εργασιακού Μπάσκετ 2012

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  τη Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 στο κλειστό Πατελών η κλήρωση του Εργασιακού Μπάσκετ 2012 που θα διοργανώσει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι εκπρόσωποι των φορέων που συμμετέχουν. Ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Βαρδαβάς Κωνσταντίνος, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων για την καθολική συμμετοχή τους και την άριστη συνεργασία καθώς επίσης και τα μέλη της τεχνικής επιτροπής τους κ. Νίκο Τούλη, Μανώλη Δραμιτηνό, Μιχάλη Μαχαιριανάκη και Ορέστη Σμυρνάκη.

Ημερομηνία έναρξης των αγώνων είναι 12 Μαρτίου 2012. Παρακάτω αναλυτικά το σύστημα διεξαγωγής.

Η κλήρωση αναλυτικά 147.13 KB

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE