inner image

Ξεκινούν τα διαδικτυακά σεμινάρια γαστρονομικού τουρισμού από τον Δήμο Ηρακλείου

 

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 

             ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

        

            Ηράκλειο 08-02-2021

 

 

 

 

 

Σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων γαστρονομικού τουρισμού διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου (Τμήμα Τουρισμού) από την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου έως και 17 Μαρτίου 2021.

Στα  σεμινάρια με τον γενικότερο τίτλο «ΗΕRAKLION FLAVORS TRAINING» έμπειροι εισηγητές με μεγάλη εμπειρία αγοράς θα ενημερώνουν τους συμμετέχοντες για θέματα γύρω από τον γαστρονομικό τουρισμό και την προσπάθεια του Ηρακλείου να αποτελέσει γαστρονομικό προορισμό.

Θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη στις 5 το απόγευμα.

Η παρακολούθηση για όσους δηλώσουν συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

 

 

1ο Σεμινάριο: “Ηeraklion Flavors” Επανεκκίνηση!

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου. Έναρξη 5 μ.μ. Διάρκεια 90λ.

 

Εισηγητές:

Γιώργος Απλαδάς, Λέκτορας Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου,

Δημοσθένης Μπρούσαλης, Γενικός Διευθυντής DASC Branding.

 

Χαιρετισμός:

Γιώργος Σισαμάκης, Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Δήμου Ηρακλείου.

 

TI ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ;

-          Επανεκκίνηση της Πρωτοβουλίας “Ηeraklion Flavors”, Παρουσίαση δεδομένων και παραδοτέων προς χρήση από την Ομάδα Γαστρονομικού Τουρισμού

-          Aναφορά στο τι έγινε μέχρι σήμερα και πώς προχωράμε

-          Aναφορά στη διαδικασία συλλογής στοιχείων και προετοιμασίας από το Eλληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

-          Eπόμενες κινήσεις.

 

 Webinar

ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;

Για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας, για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα του Heraklion Flavors Training, επικοινωνήστε:
Τμήμα Τουρισμού Δήμου Ηρακλείου (κα Δ. Διαλυνά)

e-mail: tourism@heraklion.gr,

Τηλ. 2813 409779.

 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:

2ο Σεμινάριο. “Αειφορία στη Γαστρονομία και στον Τουρισμό”. Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, 5μμ.

Eισηγητής: Δρ. Γιάννης Παππάς (Διευθυντής Μεσογείου Global Sustainable Tourism Council, Διευθύνων Σύμβουλος Food Made Good Greece)

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE