11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
Το «Κιβώτιο Πολιτισμού» μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση με τον πολιτικό φιλόσοφο Κώστα Δουζίνα που παρακολούθησαν εκατοντάδες πολίτες στο Πολύκεντρο Νεολαίας, συνεχίζει τις υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις του στην παροχή στρατηγικής γνώσης και αυθεντικού συναισθήματος , διοργανώνοντας ομιλία της διάσημης γλύπτριας, σκηνογράφου και συγγραφέας, Ασπασίας Παπαδοπεράκη, με θέμα: «Οι φιλοσοφικές ιδέες του Επίκουρου και η έννοια της Αντίστασης στον Ερωτόκριτο». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, 2 Μαΐου στις 8,30 το βράδυ στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.
Την Τρίτη 2 Μαΐου, στην αίθουσα του Πειραματικού Θεάτρου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί η Εαρινή Συναυλία της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Ιωάννη Ιδομενέως και με τη συνοδεία στο πιάνο του Νίκου Κοκκίνη.
Το Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης διοργανώνει το ετήσιο Κλασικό Κονσέρτο του με τη συμμετοχή καθηγητών, προχωρημένων σπουδαστών, οργανικών & φωνητικών συνόλων, την Τρίτη 2 Μαΐου 2017, ώρα 8:00 μμ, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.