inner image

Έκθεση Οδυσσέα Ελύτη «Φρόντισε να τυπωθεί πανομοιότυπο»

Η έκθεση Οδυσσέα Ελύτη «Φρόντισε να τυπωθεί πανομοιότυπο» επιστρέφει στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, στην ομώνυμη αίθουσα, στις 28 Νοεμβρίου.Η έκθεση Οδυσσέα Ελύτη «Φρόντισε να τυπωθεί πανομοιότυπο» θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από Δευτέρα ως Παρασκευή 10 το πρωί με 5 το απόγευμα και Σάββατα 12 το μεσημέρι με 8 το βράδυ. Η είσοδος για το κοινό, όπως σε όλες τις εκθέσεις και τις δραστηριότητες που φιλοξενούνται στον Κοινωνικό Χώρο, είναι ελεύθερη και η συνεισφορά σε συσκευασμένα τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το "Φαγητό με την αγάπη μας" κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

Η Κρήτη από τον 19ο στον 20ό αιώνα. Οικονομία και κοινωνία

Τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές μεταβολές που συμβαίνουν στην Κρήτη και προηγούνται αλλά και έπονται της Ένωσης με την Ελλάδα, επιδιώκει να αναδείξει η νέα περιοδική έκθεση του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης Η Κρήτη από τον 19ο στον 20ό αιώνα. Οικονομία και κοινωνία. Η έκθεση, που εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Περιφέρειας Κρήτης για την εκατονταετηρίδα της Ένωσης, θα ανοίξει για το κοινό το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις αρχές Μαΐου 2014.

Σεμινάριο Μαύρου Θεάτρου

Το Κέντρο Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης Anima σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης MORFI διοργανώνει στο Ηράκλειο Κρήτης σεμινάριο με θέμα: "Το Μαύρο Θέατρο στο σχολείο". Με θεωρητική αλλά κυρίως βιωματική προσέγγιση οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί - εμψυχωτές θα κατανοήσουν και θα κατακτήσουν τις βασικές αρχές των τεχνικών του Μαύρου Θεάτρου, με στόχο να μπορούν να γευτούν τη μαγεία αυτού του είδους θεάτρου και στη συνέχεια να οργανώσουν παράσταση Μαύρου Θεάτρου στο Σχολείο.

Ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας σε θέματα διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής των νοσούντων με εκφυλιστικές παθήσεις

Εκδήλωση για το κοινό και τους επαγγελματίες υγείας με θέμα «Ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας σε θέματα διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής των νοσούντων με εκφυλιστικές παθήσεις» η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί  στις 02/12/2013 στην  Αίθουσα  Πνευματικού Κέντρου Παναγίτσας Μασταμπά. Την ημερίδα διοργανώνει το τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον  Δήμο Ηρακλείου.

«Άγγελοι, Ζούμε ανάμεσά τους» - Έκθεση της Καδιανής Βελιγραντάκη

Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής και Μικτής Τεχνικής της Καδιανής Βελιγραντάκη «Άγγελοι, Ζούμε ανάμεσά τους» στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και του Δήμου Ηρακλείου. Η έκθεση αποτελείται από 56 έργα ζωγραφικής και μικτής τεχνικής που αποτυπώνουν τον σύγχρονο άνθρωπο που ζει σε μία κοινωνία που ψάχνει να βρει τον εαυτό της.

Ο ρόλος της διατροφής στην πρόληψη και θεραπεία των ασθενειών.

Ο Δήμος Ηρακλείου, σε συνεργασία με το ΑΤΕΙ Θεσ/κης, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: Ο ρόλος της διατροφής στην πρόληψη και θεραπεία των ασθενειών. Η ημερίδα έχει σκοπό:
 
- την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για το ρόλο της διατροφής στην πρόληψη των εκφυλιστικών παθήσεων (υπέρταση, παχυσαρκία, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2, δυσλιπιδαιμία, καρδιαγγειακά νοσήματα),
- τη συμμετοχή των επαγγελματιών υγείας
- την έναρξη της υλοποίησης προγράμματος διατροφικής αγωγής για άτομα πάσχοντες από τις παραπάνω εκφυλιστικές παθήσεις το οποίο θα περιλαμβάνει:   εξατομικευμένη παρακολούθηση με πρότυπο πρόγραμμα διατροφής, τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς καθώς και σωματομετρικές μετρήσεις.

Για τους επαγγελματίες υγείας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ημερίδα και στο πρόγραμμα επισυνάπτουμε ειδική πρόσκληση με δήλωση συμμετοχής.
Τα άτομα-πάσχοντες από τις παραπάνω εκφυλιστικές παθήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ενημερώνουμε ότι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλ. 2810-243360 και 2810-344721 κα Κόσμου Άννα.

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία EXIT THROUGH THE GIFT SHOP

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία EXIT THROUGH THE GIFT SHOP (Banksy, 2010, 87’) τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:30 και 22:30 στον Κινηματογράφο Αστόρια.

Παζάρι συλλόγου «ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ»

Συγκεντρώνουμε, μέχρι 30 Νοεμβρίου, αντικείμενα (όχι ρούχα) από δεύτερο χέρι όπως βιβλία, γυαλικά, παλιά κοσμήματα, διακοσμητικά, παιχνίδια, βρεφική προίκα, μικροσυσκευές αλλά δεχόμαστε και δικές σας κατασκευές καθώς και γλυκά φτιαγμένα με το μεράκι σας για το ετήσιο παζάρι μας στις 3 Δεκεμβρίου στη Λότζια τα έσοδα του οποίου καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος των δράσεών μας. Και σας περιμένουμε εκείνη την ημέρα από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ όχι μόνο για να αναζητήσετε λύσεις για τα μικροδωράκια σας σε απίστευτα χαμηλές τιμές αλλά και για να γνωρίσουμε από κοντά όλους εσάς που μας στηρίζετε τόσα χρόνια.....

Παρουσίαση του βιβλίου του Παρασκευά Συριανόγλου ‘’ΜΝΗΜΕΣ ΓΕΥΣΗΣ’’

Την Τρίτη 3-12-13 και ώρα 7.30 μμ παρουσιάζεται στην αίθουσα ‘’Ανδρόγεω’’ υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου το βιβλίο του Παρασκευά Συριανόγλου ‘’ΜΝΗΜΕΣ ΓΕΥΣΗΣ’’ έκδοση του συλλόγου Ρεθυμνίων Μικρασιατών. Στο ‘’ΜΝΗΜΕΣ ΓΕΥΣΗΣ’’ δεν περιέχονται μόνο συνταγές φαγητών ,γλυκισμάτων, ποτών και ο τρόπος παρασκευής των, αλλά περιγράφονται ο πλούτος και οι διατροφικές συνήθειες της Μικρασιάτικης οικογένειας αναδεικνύοντας το επίπεδο πολιτισμού των Ελλήνων της Ανατολής.

Για τον συγγραφέα και το βιβλίο θα μιλήσει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας κύριος Νίκος Ψιλάκης.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου Νέας Αλικαρνασσού  ΄΄Η  ΑΡΤΕΜΗΣΙΑ’’ Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι οι σύλλογοι:

Μικρασιατών Κρήτης ‘’Ο ΑΓΙΟΣ  ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ’’, Πολιτιστικός Νέας Αλικαρνασσού ΄΄Η  ΑΡΤΕΜΗΣΙΑ’’ , ΑΛΑΤΣΑΤΙΑΝΩΝ, ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ, ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Κασσάνδρα - Δήμητρα Ιωάννου

Φθινόπωρο του 2013 και τα Public Ηρακλείου επιστρέφουν δυναμικά με μία ανανεωμένη ολοκαίνουρια ατζέντα εκδηλώσεων για αναγνώστες κάθε είδους. Σας περιμένουμε να διαβάσουμε παρέα τα νέα μας βιβλία και να συζητήσουμε για όλα όσα μας απασχολούν.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013, 19.00

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Η Δήμητρα Ιωάννου έρχεται με το νέο της συγκλονιστικό μυθιστόρημα που παράλληλες ιστορίες έρωτα, μυστηρίου και εγκλημάτων μας οδηγούν στην Ήπειρο του 1717 και την Αθήνα του 2008.

* Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Πέγκυ Ζήνα Live

Αν οι μουσικές προτάσεις του Ηρακλείου ήταν νότες, τότε το Love Radio Κρήτης 102,8 θα ήταν ο συνθέτης! Συνεχίζουμε λοιπόν, τις μουσικές μας συνθέσεις, προσθέτοντας και άλλες νότες στο πεντάγραμμο μας. Μετά τους: Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Σαμπάνη, Τάμτα, Μύρωνας Στρατή, Νικηφόρο και Freaky Fortune, ο Ερωτικός σταθμός της Κρήτης επανέρχεται παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή βραδιά με την Πέγκυ Ζήνα.

Με μια πορεία σχεδόν 18 ετών, η Πέγκυ Ζήνα δεν έχει σταματήσει να μας χαρίζει αξέχαστα τραγούδια και ερμηνείες. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού και έχει χαρακτηριστεί από πολλούς συναδέλφους της ως «η καλύτερη λαϊκή φωνή της γενιάς».

Η μεγάλη  λαϊκή φωνή του ελληνικού τραγουδιού,  μετά την πρόσφατη και πολύ επιτυχημένη κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Πάρε δρόμο», από την Minos Emi, έρχεται στις 4 Δεκεμβρίου, στις Αναδρομές Live για μια μοναδική βραδιά γεμάτη παλιές και καινούριες, αγαπημένες επιτυχίες της ερμηνεύτριας.

Σειρά μαθημάτων Φιλοσοφίας και Ψυχολογίας «... μήπως σε μπερδεύει η Ψυχολογία ?»

Συχνά νιώθουμε μπερδεμένοι ... αναποφάσιστοι, συγχυσμένοι. Άλλες φορές αδυνατούμε να νιώσουμε και να κατανοήσουμε τα συναισθήματά μας ή δυσκολευόμαστε να τα εκφράσουμε! Μερικές φορές δεν αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας ή βρισκόμαστε μπροστά σε εκπλήξεις από συμπεριφορές ατόμων που νομίζουμε πώς «τα ξέρουμε». Τελικά τόσο ...άβυσσος είναι η ψυχή του ανθρώπου ή μήπως δεν ξέρουμε να την προσεγγίζουμε.

Παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Μιχαηλίδη 'ΑΓΙΟΙ ΕΡΩΤΕΣ -Τα χρόνια της οργής'

Το μυθιστόρημα του Γ. Μιχαηλίδη "ΑΓΙΟΙ ΕΡΩΤΕΣ -Τα χρόνια της οργής" είναι ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά μυθιστορήματα.Ξεκινάει την περίοδο των Βαλκανικών Πολέμων και φτάνει μέχρι και την Μικρασιατική Καταστροφή, με πολύ ζωντανές περιγραφές, δυνατές εικόνες και παρομοιώσεις όπως στα Ομηρικά Έπη.
Προορισμός των ηρώων είναι να ζήσουν τους Άγιους  Έρωτες.Γιατί  Άγιος είναι ο έρωτας των ανθρώπων για την πατρίδα, για τη γνώση ,για την αξιοπρέπεια ,για άλλους ανθρώπους ,για την ίδια τη ζωή.
Το νέο μυθιστόρημα του Γ.Μιχαηλίδη ,έρχεται σε μια στιγμή που όλοι χρειαζόμαστε να θυμηθούμε ποιοί είμαστε και τι είμαστε ικανοί, σαν λαός ,να κάνουμε.

Ο Γ.Μιχαηλίδης γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία Αττικής το 1938.

Είναι από τους σημαντικότερους έλληνες σκηνοθέτες με παραστάσεις σταθμούς στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.

Ίδρυσε το Θέατρο Νέας Ιωνίας και το Ανοιχτό Θέατρο.

Το πρώτο βιβλίο του ήταν η νουβέλα " Πέτρος Δαρζέντας" το 1980.

Έγραψε άλλα οκτώ βιβλία ανάμεσα στα οποία είναι η πολύ σημαντική τριλογία -Μύηση -Λαβύρινθος - Έξοδος.

Το νέο του βιβλίο ΑΓΙΟΙ ΕΡΩΤΕΣ -Τα Χρόνια της Οργής - είναι η συνέχεια του βιβλίου  ΑΓΙΟΙ ΕΡΩΤΕΣ -Τα Μεγάλα Χρόνια.

Παρουσίαση του βιβλίου της Ιλάρια Καλόι Μινωικός νεωτερισμός. Η Αιγαιακή τέχνη και η Αρ Νουβώ

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 19.00΄, στο Αμφιθέατρο Γιάννης Περτσελάκης του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης παρουσιάζεται το βιβλίο της αρχαιολόγου Ιλάρια Καλόι, με τίτλο Μινωικός νεωτερισμός. Η Αιγαιακή τέχνη και η Αρ Νουβώ (Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Φλωρεντίας, 2011).

Jazz αυτοσχεδιασμοί στον Κοινωνικό Χώρο

06/12/2013 21:30 ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:

Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΤΗ

(Σπύρος Τσιφτσής, 2010, 53’)

Το 1979 στους πρόποδες της Ακρόπολης, στο μοναδικό τζαζ κλαμπ της χώρας, ο Σάκης Παπαδημητρίου στο πιάνο και ο Φλώρος Φλωρίδης στα σαξόφωνα, υπογράφουν τη γενέθλια πράξη της σύγχρονης ελληνικής τζαζ. «Αυτοσχεδιάζοντας στου Μπαράκου» ο τίτλος. Ο Σάκης Παπαδημητρίου, συγγραφέας, άνθρωπος της τζαζ με διάφορες ιδιότητες, βιογραφείται.

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το Σάκη Παπαδημητρίου

Μουσικές... αγγέλων στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου

Μία ακόμα παράλληλη εκδήλωση έρχεται να πλαισιώσει την έκθεση “Άγγελοι, ζούμε ανάμεσά μας” της Καδιανής Βελιγραντάκη που φιλοξενείται στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Πρόκειται για το Φωνητικό Σύνολο του Πανεπιστημίου Κρήτης που την Παρασκευή στις 8 το βράδυ θα παρουσιάσει μουσικές... αγγέλων.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα 20 λεπτών που θα περιλαμβάνει κομμάτια από την προ κλασική εποχή αλλά και την σύγχρονη ενώ μαζί με το Φωνητικό Σύνολο του Πανεπιστημίου Κρήτης συμπράττουν και τρεις μουσικοί. Μαζί τους, οι Μανώλης Κανακάκης (στο πιάνο και το κανονάκι), Μιχάλης Κώτης (ούτι και λύρες) και Αλέξανδρος Κανακάκης (κιθάρα, λαούτο και πνευστά).

“Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο στο ύφος της έκθεσης της Καδιανής. Θα ακουστούν κομμάτια που περιέχουν μηνύματα για το πώς ο άνθρωπος μπορεί να μεταφερθεί από το σκοτάδι στο φως και να βρει την ελπίδα”, επεσήμανε ο Μανώλης Κανακάκης.

Η έκθεση, που γίνεται με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και δήμου Ηρακλείου, θα διαρκέσει έως τις 14 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και Σαββατοκύριακο από 9 το πρωί έως 1.30 το μεσημέρι.

Πώς να το πω; Του Josep Maria Benet i Jornet από το ΔΗΠΕΘΕΚ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει την επιτυχημένη παράσταση «Πώς να το πω;», ένα δραματικό έργο του Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ ι Ζουρνέτ σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα.

Συναυλία του ΚΥΚΛΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

Tο «ΩΔΕΙΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ», έχει την τιμή και την χαρά να σας προσκαλέσει στην 1η Συναυλία του ΚΥΚΛΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ του, που θα γίνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, με ώρα έναρξης 20:30 και είσοδο ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Παρουσιάζονται έργα Μουσικής δωματίου, από τις καθηγήτριες Μουσικής του Ωδείου των Χρωμάτων, Κα Ασπασία Καραλή Πιάνο, Κα Εύη Καλιτσουνάκη Φλάουτο και Κα Σοφία Ευκλείδου Βιολοντσέλο.

Μαθητών Λόγος για τα 100 Χρόνια της Ένωσης

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ «Μαθητών Λόγος για τα 100 χρόνια της Ένωσης Κρήτης με την Ελλάδα»  στις 6 και 7 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου. Θα παρουσιαστούν οι εκπαιδευτικές δράσεις και τα προγράμματα των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. Το φεστιβάλ υλοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι 6ου Γυμνασίου - Το τρένο των δώρων «Βαγόνι Νο 3»

Tο χριστουγεννιάτικο παζάρι του 6ου Γυμνασίου, γίνεται αυτό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, στο αίθριο της Λότζια. Από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, θα είμαστε όλοι εκεί, μαθητές, γονείς και καθηγητές και θα σας περιμένουμε. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Εισαγωγικό σεμινάριο στο Σιάτσου

Το Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ  (Λεβήνου 71, Θέρισσος) διοργανώνει εισαγωγικό σεμινάριο στο Σιάτσου με την καθηγήτρια εναλλακτικών θεραπειών Ane Grimseth.

Το σεμινάριο θα είναι δωδεκάωρο και θα πραγματοποιηθεί σε δύο Κυριακές, από 6 ώρες κάθε φορά (9:00-17:00 με μια ώρα διάλειμμα). Η πρώτη Κυριακή θα είναι στις 8 Δεκεμβρίου, ενώ η δεύτερη θα είναι στις 19 Ιανουαρίου. Το σεμινάριο θα ισχύσει ως προκαταρκτικό για όσους θέλουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους που θα οδηγήσει σε επαγγελματική πιστοποίηση.

Το ΣΙΑΤΣΟΥ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και πιο σοβαρές εναλλακτικές θεραπείες. Η λέξη Σιάτσου σημαίνει «πίεση με τα δάχτυλα» και οι διάφορες τεχνικές εμπεριέχουν πίεση χρησιμοποιώντας τους αντίχειρες, τα δάχτυλα, τις παλάμες, τους βραχίονες, τους αγκώνες ή τα γόνατα κατά μήκος των ενεργειακών καναλιών ή μεσημβρινών, προκειμένου να ενεργοποιήσουν τη ζωτική μας ενέργεια να κυκλοφορήσει ελεύθερα στο σώμα. Άλλες τεχνικές περιλαμβάνουν διατάσεις και χειρομαλάξεις καθοδηγούμενες όμως από τη σωστή αναπνοή.

Επειδή ο αριθμός των ανθρώπων που μπορούν να το παρακολουθήσουν θα είναι συγκεκριμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όσους δηλώσουν συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Μάνο Ταμιωλάκη στο τηλ. 6944322432, e-mail: kallirroon@yahoo.gr, site: www.shaolinkungfu.gr

Διδασκαλία & Ανάπτυξη Κοινωνικών Δεξιοτήτων στο Μαθητή

Βασικός άξονας της ημερίδας  είναι η αποσαφήνιση του όρου «ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων στο μαθητή» ως στοιχείου που συνδέεται με το μικρο-επίπεδο της σχολικής τάξης αλλά και με το μακρο-επίπεδο της σχολικής μονάδας στην κοινωνία.

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι με γιορτή υιοθεσίας από τη Ζωόφιλη Δράση

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι με γιορτή υιοθεσίας από τη Ζωόφιλη Δράση τη Κυριακή 8 Δεκέμβρη 2013 από τις 10:00 μέχρι και 17:00 στη Λότζια.

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα «ΑΟΖ, Υδρογονάνθρακες και Επαγγέλματα του Μέλλοντος»

Τη Δευτέρα 09 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί ανοικτή διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα «ΑΟΖ, Υδρογονάνθρακες και Επαγγέλματα του Μέλλοντος» με συντονιστή το δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη, στο θεατρικό σταθμό Ηρακλείου.

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία BARBARA

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία BARBARA (Κρίστιαν Πέτσολντ, 2012, 105’) τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:15 και 22:30 στον Κινηματογράφο Αστόρια.

Εκδήλωση του Δικτύου Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης

Το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέματα:

1. «Παγκρήτια Πρωτοβουλία για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης»
Παρουσίαση Σχεδίου Δράσης για την προώθηση της ισότητας των φύλων και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γυναικών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στους Δήμους/ Νομούς Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου στην Περιφέρεια Κρήτης. Το σχέδιο δράσης θα χρηματοδοτηθεί μέσω της πράξης 3.2.4. (Α & Β Κύκλου) “Υποστήριξη των Μ.Κ.Ο. (Γυναικείων Οργανώσεων) του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013», με δικαιούχο την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΣΥΔΕ ΥΠΕΣ).

2. «Μια ιστορία για την υγεία της επιτόκου και του νεογνού»
Ομιλητής: Dr. Γιάννης Σιατίτσας Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης

την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19.00 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου στην αίθουσα «Καστελλάκη»

Σεμινάριο πρακτικής Φιλοσοφίας «Εξερεύνησε τον εαυτό σου»

«Δεν πρόκειται για ένα πιο πλήρες βιογραφικό σημείωμα. Δεν πρόκειται να το βρούμε σε μια μέρα. Έχει δυσκολίες αλλά και μεγάλες χαρές, μεγάλες νίκες. Μια μέθοδος που κάποτε ήταν πολύ γνωστή αλλά τώρα ξεχάστηκε μέσα στην μέθη της βιασύνης. Ένα ταξίδι με προορισμό την χώρα που ζωντανεύουν ξανά τα ιδανικά και οι αξίες. Την χώρα που υπάρχει φως και χαρά. Αυτή η χώρα βρίσκεται μέσα μας και μπορούμε να την ανακαλύψουμε.» θέματα που θα αναπτυχθούν: - Το συνειδητό και το ασυνείδητο - Πως σπάμε τα ψεύτικα όρια μας - Φτάνοντας στην επίγνωση του εαυτού

Μέρες Αλληλεγγύης - Παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες ηλικιωμένων

Παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες των ηλικιωμένων για αλληλεγγύη προς τις άπορες οικογένειες που στηρίζει ο Δήμος Ηρακλείου. Ποιος από μας δεν φυλά με τρυφερότητα το παιδικό κουβερτάκι, που έφτιαξε η γιαγιά, το εργόχειρο που έφτιαξε κάποια ηλικιωμένη φίλη, τη μαρμελάδα και το γλυκό κουταλιού της μαμάς, τα στολίδια από μια άλλη εποχή; Όλα όσα μας κρατούν δεμένους με την καταγωγή μας, τα ήθη και τα έθιμά μας;

Σεμινάριο πρακτικής Φιλοσοφίας «Εξερεύνησε τον εαυτό σου»

«Δεν πρόκειται για ένα πιο πλήρες βιογραφικό σημείωμα. Δεν πρόκειται να το βρούμε σε μια μέρα. Έχει δυσκολίες αλλά και μεγάλες χαρές, μεγάλες νίκες. Μια μέθοδος που κάποτε ήταν πολύ γνωστή αλλά τώρα ξεχάστηκε μέσα στην μέθη της βιασύνης. Ένα ταξίδι με προορισμό την χώρα που ζωντανεύουν ξανά τα ιδανικά και οι αξίες. Την χώρα που υπάρχει φως και χαρά. Αυτή η χώρα βρίσκεται μέσα μας και μπορούμε να την ανακαλύψουμε.» θέματα που θα αναπτυχθούν: - Το συνειδητό και το ασυνείδητο - Πως σπάμε τα ψεύτικα όρια μας - Φτάνοντας στην επίγνωση του εαυτού

ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης Ηρακλείου - ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ... ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ CINEMA

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013, ξεκινάει ο νέος κύκλος κινηματογραφικών ταινιών από το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ηρακλείου, σε συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη, τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης, προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε την τέχνη ως καινοτόμο μέσο στην ευαισθητοποίηση του μαθητικού πληθυσμού του Νομού μας, περνώντας μηνύματα που αφορούν την επικοινωνία, τις σχέσεις, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη, το σεβασμό στη διαφορετικότητα...

Ταυτοποίηση, Διαφοροποίηση, Ανάδειξη, Κατοχύρωση, Τοπικής Παραγωγής και Λαϊκής Τέχνης

Εκδήλωση -ενημέρωση για ανάληψη δράσης με στόχο την Ταυτοποίηση, Διαφοροποίηση, Ανάδειξη, Κατοχύρωση, Τοπικής Παραγωγής  και Λαϊκής Τέχνης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  12 Δεκεμβρίου  2013 στις  18:00 στην αίθουσα ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9  Ηράκλειο

Εκδήλωση μνήμης στους αδικοχαμένους Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελεράκη

Το πρόγραμμα Ζίννια είναι η ιδέα μιας ομάδας ανθρώπων που δούλεψαν, συνεργάστηκαν, έζησαν από κοντά και αγάπησαν πολύ τον Δημήτρη Βουρβαχάκη, Διευθυντή ΕΚΑΒ Κρήτης και τον Βαγγέλη Κελαράκη, Πρόεδρο Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κρήτης-Διασώστη-Πλήρωμα Ασθενοφόρου….. τον Δημήτρη και τον Βαγγέλη μας..

Παρουσίαση του βιβλίου της Αθηνάς Ν. Κυριακάκη-Σφακάκη «Μέγας εἶ, Κύριε»

Το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης σας προσκαλεί  την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 

στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 2ου ορόφου, του Δημοτικού κτιρίου επί της οδού Ανδρόγεω,

με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της Αθηνάς Ν. Κυριακάκη-Σφακάκη  « Μέγας ε, Κύριε »

ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ'ολο τον κόσμο θα παρουσιάσουν η Χορωδία  και οι μικροί μαθητές των 24ου & 31ου Συστεγαζόμενων Δημοτικών  Σχολείων Ηρακλείου σε μια μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις!

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 24ου & 31ου Δ.Σχ.Ηρακλείου  πραγματοποιείται αυτή την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο Θεατρικό Σταθμό  Ηρακλείου στις 19:00. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση με  χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ'όλο τον κόσμο την οποία παρουσιάζουν η  Χορωδία του Σχολείου και οι μικροί μαθητές της Α'τάξης. Η είσοδος
είναι ελεύθερη, αλλά θα γίνονται δεκτά τρόφιμα μακράς διάρκειας για  οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Προβολή της ταινίας Άθικτοι (intouchables) στον Κοινωνικό Χώρο

Η ομάδα εθελοντών πολιτών ΚΕ.Θ.Ε.Α. Αριάδνη και ο Κοινωνικός Χώρος των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού παρουσιάζουν την ταινία Άθικτοι (intouchables). Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 8.30 το βράδυ.

Χριστουγεννιάτικη Μουσικοθεατρική Παράσταση για παιδιά με τους πρωταγωνιστές «Xana Zoo»

Στην Πλατεία Καλλεργών έξω από το  Δημαρχείο - «LOGGIA» και  ώρα  17:00,  θα πραγματοποιηθεί  η Χριστουγεννιάτικη Μουσικοθεατρική Παράσταση για παιδιά με τους πρωταγωνιστές  «Xana Zoo».

     Η παράσταση δίδεται στο πλαίσιο της δράσης «Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα Νο 2» σε ένα μεγάλο παιχνιδοτύλιγμα θα γίνει μπροστά στο Δημαρχείο, για τους μικρούς μας φίλους.

Η δράση οργώνεται  και χορηγείται από το Love Radio Κρήτης 102,8 και η  Είσοδος για το κοινό είναι Ελεύθερη.

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου

Στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί  η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της  Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου υπό την  διεύθυνση του αρχιμουσικού  κ. Λ. Τζωρτζάκη. Ερμηνεύει  έργα των: John Lennon, Yoko Ono, Dmitri Shostakovich, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Johann Strass II, Duke Ellington, Carlos Santana  και παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες.

Η Είσοδος για το κοινό είναι Ελεύθερη.

Η συνέχεια του ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΒΑΦΗ - Δύο ακόμα ανοιχτά «μαθήματα» στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Συνεχίζεται, με μεγάλη απήχηση, ο «Κύκλος Καβάφη» που συνδιοργανώνουν στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών και το Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ενημερωτική συνάντηση για το Θηλασμό

Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για το θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στη φιλική συνάντησή μας που προγραμματίζεται στην Αίθουσα “Οδυσσέα Ελύτη” του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού,
στην οδό Μονής Αγκαράθου 9 (πίσω απο τον Άγιο Δημήτριο). Κυριακή , 15 Δεκεμβρίου 2013, 11:00-14:00

Θηλασμός:Για μια καλή αρχη! για πληροφορίες καλέστε: 6947127135 / 6944412952

Τη συζήτηση θα συντονίζει η Yπεύθυνη του Κέντρου Πληροφόρησης Θηλασμού Κρήτης, Βίκυ Μπαζούλα-Παπαδάκη, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της. Mπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα! Μπορείτε να φέρετε και ένα μικρό, υγιεινό κέρασμα για να μοιραστούμε!

Για βοήθεια σε θέματα θηλασμού και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μιλήσετε με μια Σύμβουλο του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (LLLGreece) (τηλ. 210 6003249 ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας : www.lllgreece.org )
Σας περιμένουμε!

«ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΝΥΚΤΑ» - Παιδικό Θέατρο από την Ομάδα «ΣΧΗΜΑ 7»

Στον Θεατρικό σταθμό  Ηρακλείου την Κυριακή 15-12-2013 και  ώρα  17:30,  θα πραγματοποιηθεί Παιδικό Θέατρο  από την Θεατρική Ομάδα «ΣΧΗΜΑ 7», που παρουσιάζει μια διασκευή για παιδιά του έργου του Ουίλιαμ Σαιξπηρ «ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΝΥΚΤΑ» σε σκηνοθεσία  του Κώστα Μεταξάκη. Είσοδος για το κοινό είναι Ελεύθερη.

Ετήσια Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά»

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Γυναικών Ίριδα Δήμου Χερσονήσου προχωρεί στην 3η ετήσια διοργάνωση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» που θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες από 4 έως 9 μ.μ.

Διάλεξη με θέμα 'Smart Specialization Strategies and the Quadruple Innovation Helix”

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) σας προσκαλεί στη δημόσια διάλεξη με θέμα "Smart Specialization Strategies and the Quadruple Innovation Helix”.

Ομιλητής
Elias G. Carayannis

Professor of Science, Technology,
Innovation and Entrepreneurship

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 ώρα 16:00  στο αμφιθέατρο «Γεώργιος Λιάνης» του ΙΤΕ, Ηράκλειο Κρήτης. Η διάλεξη θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο στον παρακάτω σύνδεσμο: http://live.grnet.gr/forth/. Η διάλεξη θα είναι στα Aγγλικά.

Κατεβάστε την Πρόσκληση

Πληροφορίες: Ελευθερία Κατσούλη, Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων  ΙΤΕ, Τηλ.: 2810 391510,  e-mail: pr@admin.forth.gr

Έκθεση Ζωγραφικής 'Μορφή στα Όνειρα' της κας Ολυμπίας Μπέη

Έκθεση Ζωγραφικής "Μορφή στα Όνειρα" της κας Ολυμπίας Μπέη στη Βασιλική Αγίου Μάρκου από 16 μέχρι και 28 Δεκεμβρίου 2013, Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 13:30 & 18:00 - 21:00 και Σάββατο 09:00 - 13:30. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:30.

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ- PILLOW TALK (Μάικλ Γκόρντον, 1959,102’) τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:30 και 22:30 στον Κινηματογράφο Αστόρια.

Κάλαντα και Μουσικές του Κόσμου

Το 12ο Γυμνάσιο Ηρακλείου και η χορωδία του διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση "Κάλαντα και Μουσικές του Κόσμου" την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:00 στον Θεατρικό Σταθμό.

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014», την Τρίτη 17-12-2013   θα πραγματοποιηθούν πλούσιες εκδηλώσεις στην Πλατεία Ελευθερίας   στην  καθιερωμένη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:30 στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου  η Παιδική-Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου  υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Γιάννη Ιδομενέως θα παρουσιάσει την Χριστουγεννιάτικη συναυλία της.  Η Είσοδος για το κοινό είναι Ελεύθερη

16η ετήσια διάλεξη στη μνήμη του Νίκου Παναγιωτάκη

Η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης συνδιοργανώνουν τη 16η ετήσια διάλεξη την αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Παναγιωτάκη, επιφανούς επιστήμονα και δασκάλου, που προώθησε τις Βυζαντινές και ιδίως τις Κρητολογικές  σπουδές στον τόπο μας.

Η εκδήλωση αυτή θα γίνει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 20:00 στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου (Ηράκλειο). Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης καθηγητής κ. Ευριπίδης Στεφάνου.

Το Παζάρι του 47ου Δημοτικού Σχολείου

Το Παζάρι του 47ου Δημοτικού Σχολείου την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 από τις 14:00 μέχρι τις 21:00 στο Αίθριο της Λότζια.

O Αντώνης Βάμβουκας & οι Νυχτοβάτες

O Αντώνης Βάμβουκας ασχολείται με τη μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Ξεκίνησε τη δημιουργική του πορεία από το συγκρότημα Νυχτοβάτες στις αρχές της δεκαετίας του '90 στην Κρήτη.
Τα τελευταία χρόνια, με βασικό πυρήνα τον Αντώνη, οι Νυχτοβάτες αναδιαμορφώθηκαν, δημιουργώντας ένα ολιγομελές, ευέλικτο σχήμα, επιστρέφοντας σε ακουστικό ήχο με βάση τις κιθάρες.
Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, ο Αντώνης Βάμβουκας παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Ηράκλειο το νέο του CD με τίτλο "Μια Σιωπή" ερμηνεύοντας δικά του τραγούδια και διασκευάζοντας με δικό του τρόπο, γνωστά κομμάτια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.

Ώρα έναρξης: 22:00
Ελεύθερη είσοδος!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810 343 149

Μουσική Βραδιά Κλασικού και Έντεχνου Τραγουδιού με το φωνητικό σύνολο «Take 5»

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014», την Πέμπτη  19-12-2013    στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί  Μουσική Βραδιά Κλασικού και Έντεχνου Τραγουδιού  με το φωνητικό σύνολο «Take 5».

Θα ακουστούν σόλο κομμάτια, ντουέτα και κουαρτέτα από γνωστές όπερες, από μιούζικαλ και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Συμμετέχουν: Σύλβια Στρουθού – Soprano, Αντώνης Τριανταφυλλακης – Baritone, Πέτρος Ρακιτζής – Bass- Baritone, David J. McClurkin – Piano, Φιλική συμμετοχή Τσαμπίκα Τσιριγκα -Soprano, Λίντα Αθανασοπούλου -Mezzo Soprano,  με είσοδος για το κοινό  ελεύθερη.

Μουσική Βραδία με τον Βαγγέλη Σαμαράκη και τη Μουσική Συντροφιά του

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014», την Πέμπτη  19-12-2013   θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση: Στον Θεατρικό Σταθμό  και ώρα 20:30, ο Βαγγέλης Σαμαράκης και η Μουσική Συντροφιά  του  σας προσκαλούν σε  μια βραδιά με μελοποιημένα ποιήματα του Νικηφόρου Βρεττάκου,του Κώστα Καρυωτάκη, του Νίκου Καββαδία και άλλων.

«Κατεργάρικα αστεράκια και μαγικοί σελιδοδείκτες»

Κατεργαριές …. ακόμα και στον ουρανό! 
 
Η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη προσκαλεί τους μικρούς της φίλους 
ενόψη των εορτών των Χριστουγέννων, στο χώρο της οδού Ταξιάρχου 
Μαρκοπούλου 46, δίπλα στον Άγιο Ματθαίο. 
Ο τίτλος της εκδήλωσης που θα γίνει την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 
2013 και ώρα 6.00 μ.μ. είναι: 
«Κατεργάρικα αστεράκια και μαγικοί σελιδοδείκτες» 
Την εκδήλωση διοργανώνει η «Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη» 
σε συνεργασία με τις σπουδάστριες του τμήματος 
Προσχολικής Αγωγής του Ι.Ι.Ε.Κ. ΜΟΡΦΗ. 
Το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι παραμυθιών και Εικαστικών 
απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. 
Προεγγραφές συμμετοχής γίνονται στη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη 
στο τηλέφωνο 2813409705.

Κατεργαριές …. ακόμα και στον ουρανό!

Η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη προσκαλεί τους μικρούς της φίλους ενόψη των εορτών των Χριστουγέννων, στο χώρο της οδού Ταξιάρχου Μαρκοπούλου 46, δίπλα στον Άγιο Ματθαίο. 

Ο τίτλος της εκδήλωσης που θα γίνει την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 6.00 μ.μ. είναι: «Κατεργάρικα αστεράκια και μαγικοί σελιδοδείκτες» 

Την εκδήλωση διοργανώνει η «Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη» σε συνεργασία με τις σπουδάστριες του τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Ι.Ι.Ε.Κ. ΜΟΡΦΗ. 

Το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι παραμυθιών και Εικαστικών απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. 

Προεγγραφές συμμετοχής γίνονται στη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο 2813409705.

Κατεργαριές …. ακόμα και στον ουρανό!  Η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη προσκαλεί τους μικρούς της φίλους ενόψη των εορτών των Χριστουγέννων, στο χώρο της οδού Ταξιάρχου Μαρκοπούλου 46, δίπλα στον Άγιο Ματθαίο. Ο τίτλος της εκδήλωσης που θα γίνει την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 6.00 μ.μ. είναι: «Κατεργάρικα αστεράκια και μαγικοί σελιδοδείκτες» Την εκδήλωση διοργανώνει η «Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη» σε συνεργασία με τις σπουδάστριες του τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Ι.Ι.Ε.Κ. ΜΟΡΦΗ. Το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι παραμυθιών και Εικαστικών απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. Προεγγραφές συμμετοχής γίνονται στη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο 2813409705.

Παρουσίαση του βιβλίου της Ειρήνης Κριτσωτάκη 'Η Σχολή των Απλών'

Ο όμιλος για την UNESCO KNOSOS σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ και τις εκδόσεις ΚΑΛΕΝΤΗ
σας προσκαλούν, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 20:30, στην Αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου
όπου θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου της Ειρήνης Κριτσωτάκη Η Σχολή των Απλών.

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον Πόρο

Ο Πρόεδρος της 2ης Δημοτικής Κοινότητας Τσίγκος Γεώργιος και τα μέλη του Συμβουλίου σας προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση “Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου” στην πλατεία Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Πόρου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/12/2013 και ώρα 5.00μμ.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Φιλαρμονική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου.

Χριστουγεννιάτικη Μαθητική Συναυλία Έντεχνου Ωδείου Ηρακλείου

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014», την Παρασκευή  20-12-2013   θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Μαθητική Συναυλία του Έντεχνου Ωδείου Ηρακλείου.

Φεστιβάλ Ρωσικού Κινηματογράφου

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί το «Φεστιβάλ Ρώσικου Κινηματογράφου»  από 26 Οκτωβρίου έως 7 Δεκεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στην Παλιά Λαχαναγορά. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Ρωσόφωνων Μεταναστών σε συνεργασία με το κέντρο ξένων γλωσσών «Διάλογος» με στόχο να γνωρίσουν οι πολίτες τον ρώσικο πολιτισμό.

«Ηλιοχρώματα» και «Η αλήθεια του παραμυθιού και ο καρπός του Ήλιου»

ΗΛΙΟΧΡΩΜΑΤΑ

Το ποιητικό και εικαστικό λεύκωμα « Ηλιοχρώματα »της Θεοδοσίας  Αργυράκη- Ασαργιωτάκη προσκαλεί τα παιδιά σε ένα παραμυθένιο ποιητικό ταξίδι στον ευλογημένο κόσμο της φύσης, του ονείρου και της αγάπης και μια γνωριμία εισαγωγή στον χρωματιστό κόσμο της σύγχρονης τέχνης , μια καινούργια ματιά που τους δίνει το ερέθισμα για ένα ελεύθερο δημιουργικό ψάξιμο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

( Αναφορά στον Νίκο Καζαντζάκη )

Η Θεοδοσία Αργυράκη-Ασαργιωτάκη με την διπλή της ιδιότητα ως συγγραφέας και ζωγράφος, μέσα από το εικαστικό και λογοτεχνικό της λεύκωμα « Η αλήθεια του παραμυθιού και ο καρπός του Ήλιου», αναφορά στο ανυπότακτο πνεύμα του Ν. Καζαντζάκη και μέσα από την μαγεία των χρωμάτων, της τέχνης και της ποίησης του παραμυθιού, θέλησε να αγγίξει απρόσιτα  αλλά πανανθρώπινα  ερωτήματα όπως είναι η ψυχή και ο θάνατος που προβληματίζουν κάθε παιδί και νέο που αναζητά την αλήθεια της ζωής και την ελευθερία της σκέψης.

Εορταστική συναυλία με Χριστουγεννιάτικους ύμνους Ανατολής και Δύσης

Με τη ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και το χορό ψαλτών ΚΡΗΤΕΣ ΜΑΪΣΤΟΡΕΣΔιευθύνουν οι : Γιάννης Κιαγιαδάκης και Αντώνης Πλαΐτης , Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 ώρα 18:30 , Ιερός Καθεδρικός Ναός του Αγίου Τίτου Ηρακλείου.

«CRETA BRASS» - από την θεματολογία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014», το Σάββατο 21-12-2013   στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, ώρα 20:30 οι χορωδίες και τα οργανικά σύνολα του ΠΑΓΚΡΉΤΙΟΥ ΩΔΕΊΟΥ συναντούν το «CRETA BRASS»,  παρουσιάζουν έργα εμπνευσμένα από την θεματολογία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιά

Ερμηνευτές: Παιδική Χορωδία ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΩΔΕΙΟΥ, Νεανική Χορωδία ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΩΔΕΙΟΥ,

Σύνολο εγχόρδων, πνευστών και πλήκτρων ΠΑΓΚΡΉΤΙΟΥ  ΩΔΕΊΟΥ, Κιθαριστικό σύνολο 

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΩΔΕΙΟΥ, Κουιντέτο χάλκινων πνευστών «CRETA BRASS».

Καλλιτεχνική Διεύθυνση, Μαρίνα –Μαρία Μπιλμέζη.

Η Είσοδος για το κοινό είναι Ελεύθερη.

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Ωδείου του Δήμου Ηρακλείου

       Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014», το Σάββατο 21-12-2013   Στον Θεατρικό Σταθμο, ώρα 20:30, Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Ωδείου του Δήμου Ηρακλείου. Θα λάβουν μέρος μαθητές του Ωδείου, οργανικά και φωνητικά σύνολα που θα ερμηνεύσουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ' όλο τον κόσμο.

Η Είσοδος για το κοινό είναι Ελεύθερη.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Χώρας των Παραμυθιών

Ο Βρεφονηπιακός σταθμός – Νηπιαγωγείο «Η Χώρα των Παραμυθιών» σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, στις 17:30 το απόγευμα στο Κινηματοθέατρο Αστόρια.

Παράσταση κουκλοθεάτρου - Η Μιράντα Τσοκοσλούρπ και τα μαγικά μπισκότα

 Η Μιράντα Τσοκοσλούρπ και τα μαγικά μπισκότα. Παράσταση κουκλοθεάτρου. Ομάδα Κλωστηδόν. Στις 22 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Τίτα Μπρίκι (Μεραμβέλου 8), στο Ηράκλειο.  Είσοδος ελεύθερη.

Στην παραμυθένια Μαγισσοχώρα επικρατεί πανικός. Ο απαισιότατος και ξινισμένος, όσο ο χυμός 111 λεμονιών, μάγος Αλμυρός Πικράκης που μισεί το γέλιο, τη χαρά και τα ζαχαρωτά κατέλαβε την εξουσία. Και ενώ τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες κηρύσσονται εκτός νόμου, ο Άγιος Βασίλης απαγορεύεται να εισέλθει στον εναέριο χώρο και οι μοχθηροί πιγκουίνοι του Πικράκη καίνε όλα τα ζαχαροπλαστεία. Όλα μοιάζουν πικρά, ξινά και αλμυρά. Όμως μια μικρή μαγισσούλα, η Μιράντα Τσοκοσλούρπ, αρνείται να υποταχθεί στους πικρούς νόμους και θα κάνει τα πάντα ώστε να τερματιστεί η δικτατορία των πικροαστών. Άραγε θα τα καταφέρει;

E-mail:  klostidon@gmail.com Ιστοσελίδα: http://klostidon.blogspot.gr/ Τηλέφωνο: 6942 271557

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μικτής, Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου

Σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μικτής, Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 20.30 στη Βασιλική Αγ. Μάρκου.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι του 11ου Λυκείου

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνει το Σχολείο μας τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ έως 2.00 μ. μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 11ου Λυκείου.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στη Διακονία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Χειροποίητες κατασκευές των μαθητών μας, σπιτικές λιχουδιές, Χριστουγεννιάτικα στολίδια σας περιμένουν να τα διαλέξετε για να δώσετε χαρά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Το Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Στο «Εργαστήρι του Αη Βασίλη» οι μικροί επισκέπτες ζωγραφίζουν και κατασκευάζουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, γράφουν ευχές που τις φιλοξενεί το δεντράκι των ευχών και λίγο παραπέρα το κουτί του Αη Βασίλη περιμένει τα γράμματα με τις επιθυμίες τους.

Όλα αυτά και άλλα πολλά, με χρώματα και αρώματα Χριστουγεννιάτικα και γιορτινά συμβαίνουν στο «Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό», στον Άγιο Ιωάννη!

Καθημερινά  από 18 έως 28 Δεκεμβρίου (εκτός από τις 26 & 27 Δεκεμβρίου) από τις 17:00 έως 22:00. Σάββατο, Κυριακή και την Παραμονή των Χριστουγέννων από τις 10:00 έως τις 22:00.

(Πάρκο Μ.Ασίας -παραπλεύρως Β’ ΔΟΥ- Λ. Κνωσού)

Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες και Παραδοσιακά Κάλαντα από την χορωδία «ΙΩΝΙΑ ΑΗΔΩΝ»

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014», την Δευτέρα 23-12-2013, θα παρουσιαστούν από την χορωδία «ΙΩΝΙΑ ΑΗΔΩΝ», Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες και Παραδοσιακά Κάλαντα  από την Ελλάδα (Κεφαλλονιάς, Κέρκυρας, Μακεδονίας, Θράκης, Σμύρνης, Ικαρίας, Ρόδου, Κρήτης κ.α.)

Καλλιτεχνική Διεύθυνση, Λένα Χατζηγεωργίου

Η Είσοδος για το κοινό είναι Ελεύθερη.

Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες και Κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014», την Τρίτη 24-12-2013 Παραμονή Χριστουγέννων και ώρα 19:00,στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με  Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες και Κάλαντα, από την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, υπό την  διεύθυνση του αρχιμουσικού  κ. Λεωνίδα Τζωρτζάκη  καθώς επίσης θα ερμηνεύσει   Χριστουγεννιάτικα τραγούδια  το  φωνητικό σύνολο του Ωδείου Ηρακλείου  υπό την Διεύθυνση- Διδασκαλία της κας Μαρίας Παπαγιαννάκη.

Η Είσοδος για το κοινό είναι Ελεύθερη.

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Χορωδίας του Συλλόγου Αλατσατιανών

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014», την Παρασκευή  27-12-2013,  θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Χορωδίας του Συλλόγου Αλατσατιανών Ηρακλείου με την σύμπραξή της Κρητικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων, υπό την διεύθυνση του  κ. Νίκου Αντωνακάκη, στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου και ώρα 20:30.

Η Είσοδος για το κοινό είναι Ελεύθερη.

'Τα όνειρα των στολιδιών' στον Κοινωνικό Χώρο! - Ένα Χριστουγεννιάτικο θεατρικό παιχνίδι

Ο Σύλλογος Παιδαγωγών - Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης» και ο Κοινωνικός Χώρος των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού παρουσιάζουν ένα μοναδικό θεατρικό παιχνίδι, με τη βοήθεια και τη συμμετοχή των μικρών μας φίλων φυσικά, για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, στην αίθουσα Ελύτη του Κοινωνικού Χώρου (Μονής Αγκαράθου 9), πάρτε μικροί και μεγάλοι τη φαντασία σας αγκαλιά, κι ελάτε να μοιραστούμε... "Τα όνειρα των στολιδιών".

Συναυλία με την Διεθνούς Φήμης Σοπράνο Κίρα Λαμπράκη

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014», το Σάββατο 28-12-2013 στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί  Συναυλία της διεθνούς φήμης Σοπράνο, Κίρας Λαμπράκη.

«Το καρναβάλι των ζώων» - από την Κρητική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014», την Κυριακή 29-12-2013   στον  Θεατρικό Σταθμό και  ώρα  17:30, η  Κρητική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, παρουσιάζει   τη Μεγάλη Ζωολογική Φαντασία, Μουσικό Παραμύθι , «Το καρναβάλι των ζώων» του Camille Saint-Saens,.

Αφήγηση: Λίντα Αθανασοπούλου

Σκηνοθεσία-Κινησιολογία: Κώστας Τσακιρέλης

Διεύθυνση: Νίκος  Αντωνακάκης

Η Είσοδος για το κοινό είναι Ελεύθερη.

Χριστουγεννιάτικο GALLA Λυρικού Τραγουδιού

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014», την Κυριακή 29-12-2013   στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί  Χριστουγεννιάτικο  GALLA Λυρικού Τραγουδιού. Oι λάτρεις του κλασικού τραγουδιού, στη μοναδική αυτή συναυλία του φετινού προγράμματος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα ωραιότερα μεγάλα κλασικά χριστουγεννιάτικα έργα.

Θα ακουστούν άριες και ντουέτα από το «Χριστουγεννιάτικο Ορατόριο» του Μπάχ, τον «Μεσσία» του Χαίντελ, καθώς και έργα των Μότσαρτ, Σούμπερτ, Μπιζέ, Φράνκ, Άνταμ κ.α.

Δύο πρωταγωνιστές της «Εθνικής Λυρικής Σκηνής», ο γνωστός σε όλους μας τενόρος Γιώργος Ψαρουδάκης και η νεαρή σοπράνο Διαμάντη Κριτσωτάκη με τη συνοδεία στο πιάνο της Ευγενίας Ψαρουδάκη θα μας ταξιδέψουν στα μεγάλα έργα του κλασικού ρεπερτορίου εμπνευσμένα από τα Χριστούγεννα. με τα δημοφιλή έργα μεγάλων συνθετών και κάλαντα.

 Η Είσοδος για το κοινό είναι Ελεύθερη.

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Χορωδίας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Εορταστική Συναυλία με Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια και Κάλαντα θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013,  στις 20:30, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου  η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ».

Τη Διεύθυνση της Χορωδίας έχει ο κ. Σόρεν Χάνσεν και στο πιάνο θα είναι ο κ. Γιέσπερ Χανσεν. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Παρουσίαση του βιβλίου 'Από το υλικό που φτιάχνονται οι κούκλες' της Ειρήνης Γαβριλάκη

Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, ο Κοινωνικός Χώρος των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει το βιβλίο "Από το υλικό που φτιάχνονται οι κούκλες" της Ειρήνης Γαβριλάκη (εκδόσεις Αστάρτη):

Εκδηλώσεις για την υποδοχή του 2014

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014», την Τρίτη 31-12-2013  Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Ελευθερίας  ξεκινάει  ο Εορτασμός στις 18:30 με το συγκρότημα του Κωστή Αβυσσινού.

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE