inner image

“ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ” , έκθεση απο το Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου

Με μία σπουδαία έκθεση το Μουσείο εικαστικών τεχνών Ηρακλείου εγκαινιάζει την πέμπτη περίοδο λειτουργίας του για το 2011.

«Οι Δανειστές» του Αυγούστου Στρίντμπεργκ από το Δη.Πε.Θε. Κρήτης

«Οι Δανειστές» του Αυγούστου Στρίντμπεργκ από το Δη.Πε.Θε. Κρήτης στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου από Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου έως και Σάββατο 5 Μαρτίου 2011.

Έκθεση Ζωγραφικής της Μελανή Πετράκη - Fiegenbaum

Έκθεση Ζωγραφικής της Μελανή Πετράκη - Fiegenbaum στη Βασιλική του Αγ. Μάρκου από 1 έως και 15 Μαρτίου 2011.

Παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Λάμπου 'Αμερικανισμός και Παγκοσμιοποιηση. Οικονομία του Φόβου και της Παρακμής'

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011 και ώρα 19:30 το βιβλιοπωλείο "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ", σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Λάμπου

"Αμερικανισμός και Παγκοσμιοποιηση. Οικονομία του Φόβου και της Παρακμής".

Η εκδήλωση θα γίνει στον Πολυχώρο της «Παλαιάς Λαχαναγοράς», επί της Λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου, έναντι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας.

Τα παιδία δεν παίζει - Κινηματογραφική προβολή από το Κέντρο Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ηρακλείου

Το Κέντρο Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει σε συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Ηρακλείου μια σειρά προβολών που θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στην αίθουσα Ανδρόγεω με ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα προβολών έχει ως εξής :

3 Μαρτίου / Ώρα έναρξης 20:00

Τα παιδία δεν παίζει

Εκδήλωση αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 19:30, το Βιβλιοπωλείο "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ" σε συνεργασία με τη Μουσική σκηνή Πυξίδα (οδός 1866 αρ.69 & Τσικριτζή 3) σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη, επίσης θα παρουσιαστεί το βιβλίο - λεύκωμα «ΑΞΙΟΣ ΕΣΤΙ».

Για το Μικη Θεοδωράκη και το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Γεώργιος Π. Μαλούχος-Δημοσιογράφος και Συγγραφέας του βιβλίου, Νίκος Κοπιδάκης-Διευθυντής του Εκπαιδευτηρίου "Το Παγκρήτιον".

Γνωστά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, θα ερμηνεύσει ο Μάνος Παπαδάκης

Milo Z - Soul Funk Explosion

Ως γνωστόν, οι εκρήξεις που προκαλεί ο Milo Z προέρχονται από τη σόουλ / φανκ κληρονομιά του James Brown, του George Clinton, των Red Hot Chilli Peppers. Το αποτέλεσμα όμως έχει την αυθεντικότητα που χαρακτηρίζει τον ίδιο τον Milo Z...

Μεταμφιέστε ... φωτογραφίες στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Μέσα στο κλίμα των γιορτών της Αποκριάς, το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, θα πραγματοποιήσει ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο για παιδιά του δημοτικού.

Τα παιδιά χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές όπως ζωγραφική και κολλάζ θα μεταμφιέσουν με πολύ κέφι τις ... φωτογραφίες τους!

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ - Κούλουμα από το Δήμο Ηρακλείου

Ώρα Έναρξης: 10:00

Τα Κούλουμα θα γιορταστούν από τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ηρακλείου:

3η Δημοτική Κοινότητα
Χώρος εκδήλωσης: Παραλιακή Λεωφόρος (πρώην Καράβολας)

4η Δημοτική Κοινότητα
Χώρος εκδήλωσης: Περιοχή Παπαπέτρου Γαβαλά ( στην αυλή του 5ου Γυμνασίου & του 11ου Γενικού Λυκείου)

Τοπική Κοινότητα Δαφνών
Στην Πλατεία της Τ. Κ. Δαφνών, Κρητικό και Λαϊκό πρόγραμμα με την «Καστρινή Κομπανία.»

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα προσφερθούν η παραδοσιακή φασολάδα, νηστήσιμα εδέσματα, ποτά και γλυκά με τη συνοδεία μουσικοχορευτικών, παραδοσιακών συγκροτημάτων.

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας από τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ν. Ηρακλείου

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ν. Ηρακλείου»

διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 8 Μαρτίου 2011 στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθεί η 95χρονη Κατίνα Σηφακάκη, μια ακούραστη ...έφηβη, που ακόμη και σήμερα συμμετέχει ενεργά, στον ύμνο της ζωής.

Ομιλήτρια: Ελπινίκη Νικολουδάκη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το Μουσικό Σύνολο από την Κρητική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, υπό τον μαέστρο Νίκο Αντωνακάκη.

Εκδήλωση με θέμα: «Χρόνιος πόνος και ρευματικά νοσήματα-Αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητα»

Ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με ρευματικά νοσήματα, αλλά και τα άτομα με παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος γενικότερα είναι ο πόνος που επηρεάζει δραματικά την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Τι προκαλεί όμως τον πόνο? Πως μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε? Προκαλεί ο πόνος ψυχικά προβλήματα? Μερικά από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους επιστήμονες στην ημερίδα που διοργανώνει ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης με τίτλο «Χρόνιος πόνος και ρευματικά νοσήματα-Αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητα» .Η ημερίδα πραγματοποιείται την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011 και ώρα 18.οο στην Αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων της «Παλιάς Λαχαναγοράς» στην παραλιακή Λεωφ. Σοφ.Βενιζέλου (έναντι Μουσείου Φυσικής Ιστορίας).

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα θα παρουσιάσουν οι κκ :

Ρουχωτά Ρεγγίνα-Αναισθησιολόγος, Δ/ντρια Αναισθησιολογίας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και Ιατρείο Πόνου,

Μαρία Μπάστα – Ψυχίατρος, Επιμελήτρια Β΄ Κ.Ψ.Υ. Ηρακλείου,

Πρόδρομος Σιδηρόπουλος- Ρευματολόγος, Επικ.Καθ.Ρευματολογίας, Δ/ντής Ρευματολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ.

Συντονίζει η κ.Τατιάνα Λεφάκη-Αναισθησιολόγος Δ/ντρια ΕΣΥ, Ιατρείο Πόνου ΠΑΓΝΗ.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Ο άρχοντας των μυγών - Κινηματογραφική προβολή από το Κέντρο Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ηρακλείου

Το Κέντρο Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει σε συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Ηρακλείου μια σειρά προβολών που θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στην αίθουσα Ανδρόγεω με ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα προβολών έχει ως εξής :

10 Μαρτίου / Ώρα έναρξης 20:00

Ο άρχοντας των μυγών

Έκθεση Ζωγραφικής, Κεραμικής της κ. Μ.Τσαντάκη

Η Έκθεση Ζωγραφικής , Κεραμικής της κ. Τσαντάκη Μαρίας θα φιλοξενηθεί  από τις 10/3/2011 έως τις 18/3/2011 στην Πύλη Αγίου Γεωργίου ( Πλ. Ελευθερίας ).

Η Έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 9:30 π.μ. έως 15:00 μ.μ.και  από 17.00 μ.μ. έως 20.00 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μεγάλη συναυλία για τους ανέργους στο Ηράκλειο

Ο Παγκρήτιος Συλλόγος Καλλιτεχνών με τη βοήθεια της ομάδας Δικαίωμα διοργανώνει την Πέμπτη 10 Μάρτη μεγάλη συναυλία στην πλατεία Ελευθερίας. Η συναυλία γίνεται για την οικονομική ενίσχυση του υπό σύσταση συλλόγου ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Εκδήλωση με θέμα 'Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων στην Κρήτη'

Εκδήλωση με θέμα "Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων στην Κρήτη" πραγματοποιείται την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011 στις 17:00 στην αίθουσα διαχείρισης κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Παράσταση της Θεατρικής Ομάδας 'Ιυττός' με το έργο 'Breakfast at Tiffany's'

Παράσταση της Θεατρικής Ομάδας "Ιυττός" με το έργο "Breakfast at Tiffany's" στο  ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 22:00.

Με φόντο τη Νέα Υόρκη τρεις μουσικοί και έξι ηθοποιοί ζωντανεύουν μια ιστορία αγάπης βασισμένη στο μυθηστόρημα του Truman Capote «Breakfast at Tiffany’s».

Γιορτή υιοθεσίας από τη Ζωόφιλη Δράση

Την Κυριακή 13/03/2011 η Ζωόφιλη Δράση θα βρίσκεται αυτή τη φορά στη Λότζια για να συνεχίσει την προσπάθεια των εθελοντών της, να χαρίζει κουταβάκια σε υπεύθυνους ιδιοκτήτες που θα έρθουν με την ταυτότητα τους να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι θα βάλουν microchip στο ζωάκι τους και θα φροντίζουν για την ευζωία του, γνωρίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα τους αφαιρεθεί το ζώο.

Παρουσίαση του βιβλίου του Μίλτου Πασχαλίδη με τίτλο 'Δύο Νύχτες στο Σαραντί'

Παρουσίαση του βιβλίου του Μίλτου Πασχαλίδη με τίτλο "Δύο Νύχτες στο Σαραντί" τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 20:30 στη Μουσική Σκηνή Πυξίδα.

Έκθεση ¨my baby¨ με χειροποίητους παιδικούς πίνακες από μέταλλο, τσόχα, και άλλα υλικά της κ. Σπανάκη

Η Έκθεση  ¨my baby¨ με χειροποίητους παιδικούς πίνακες από μέταλλο, τσόχα, και άλλα υλικά  της κ. Σπανάκη Δέσποινας θα φιλοξενηθεί  από τις 14/3/2011 έως τις 19/3/2011 στην Πύλη Βιτούρι (περιοχή Βίγλας).

Η Έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 11:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.και  από 18.00 μ.μ. έως 21.00 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΕΡΑΦΙΝ

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΕΡΑΦΙΝ- SERAPHINE την Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 στις 20:00 και 22:30 στον Κινηματογράφο Βιντσέτζος Κορνάρος.

Εκδήλωση - Συζήτηση με θέμα 'Από την κοσμογονία στη γλωσσογονία'

Εκδήλωση - Συζήτηση με θέμα "Από την κοσμογονία στη γλωσσογονία" τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 στις 18:00 στην αίθουσα της οδού Ανδρόγεω.

Κρίση, κριτική και συγκεκριμένη ουτοπία: Το παράδειγμα της εκπαίδευσης

Η Ένωση Φιλολόγων Νομού Ηρακλείου με την εκδήλωση αυτή, και στο πλαίσιο του προβληματισμού για τη κοινωνική κρίση που βιώνουμε, προτείνει μια σειρά ανοιχτών συζητήσεων – προσεγγίσεων καλώντας την εκπαιδευτική κοινότητα να λάβει μέρος σ’ αυτές και να προτείνει θεματολογία. Η διάλεξη του Σκεύου Παπαϊωάννου με θέμα «Κρίση, κριτική και συγκεκριμένη ουτοπία: Το παράδειγμα της εκπαίδευσης» είναι η πρώτη στη σειρά αυτή και προσδοκούμε να αποτελέσει βήμα προβληματισμού και διαλόγου.

Είμαι και έχω - Κινηματογραφική προβολή από το Κέντρο Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ηρακλείου

Το Κέντρο Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει σε συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Ηρακλείου μια σειρά προβολών που θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στην αίθουσα Ανδρόγεω με ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα προβολών έχει ως εξής :

17 Μαρτίου / Ώρα έναρξης 20:00

Είμαι και έχω

Όταν είδα το 100% τέλειο κορίτσι για μένα

H  πιο επιτυχημένη παράσταση – bar performance της Αθήνας(ξεκίνησε για δυο παραστάσεις και συνεχίζει να παιζεται εδώ και 4 χρόνια) «Όταν είδα το 100% τέλειο κορίτσι για μένα» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ Ελλαδα με την ευγενική υποστήριξη του ΟΠΑΠ

« Ημερίδα Δια Βίου Εκπαίδευσης Ενηλίκων με θέμα: Αλληλεπιδραστικές Τεχνολογίες της Πληροφορίας και Επικοινωνίας στη Διδασκαλία»

Σας γνωρίζουμε ότι το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Π.Ε.) Αρχανών Ηρακλείου, υλοποιώντας τη Δράση «Ενίσχυση της Δια Βίου Εκπαίδευσης Ενηλίκων» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 - 2013, διοργανώνει Ημερίδα Επιμόρφωσης Ενηλίκων διάρκειας 7 ωρών με θέμα «Αλληλεπιδραστικές Τεχνολογίες της Πληροφορίας και Επικοινωνίας στη Διδασκαλία». Το σεμινάριο διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Α/θμιας Εκπαίδευσης της 1ης Περιφέρειας Ν. Λασιθίου με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Αρχανών (Παλαιό κτίριο Δίας – Άνω Αρχάνες) τη Παρασκευή 18/03/2011 (16:00 – 21:15).

Ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στον Μιχάλη Γκανά, Με λίγο φως στους ώμους

Σάββατο 19 Μαρτίου, ώρα 11.30΄

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης (21 Μαρτίου) και σε συνεργασία με την Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα σε έναν από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους Έλληνες ποιητές, τον Μιχάλη Γκανά, Με λίγο φως στους ώμους [Διάρκεια: 52΄]

Ποιητική Βραδιά για τη Μεγάλη Κυρία της ποίησης ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ

Ποιητική Βραδιάτο Σάββατο 19.03.2011 στις 20.00. Η Σχολή Σχέσεων και ο φιλόλογος ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΒΟΥΛΑΚΗΣ

παρουσιάζουν τη Μεγάλη Κυρία της ποίησης ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ και τη θεματική του έργου της.

Ακούγονται ηχογραφημένα ποιήματα με τη φωνή της ποιήτριας Απαγγελία ποιημάτων απο την Τερέζα Βαλαβάνη

Σχολή Σχέσεων, Γκάλι 8 (κάθ. Χρυσοστόμου στο ύψος του Gloria)

Τηλ. για πληροφορίες 2810 326570 και   6977 479717

ΕΙΣΟΔΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ενα μαγικό ταξίδι με τον Πρίγκιπα του Τίποτα

Η Διεύθυνση και η Εκπαιδευτική Κοινότητα του Ζαννείου Εκπαιδευτηρίου σας προσκαλούν σε ένα Ποιητικό Αφιέρωμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης - ¨Ενα μαγικό ταξίδι με τον Πρίγκιπα του Τίποτα.

Ομάδα χορού Φυσαλίδα - προβολές dance video και solo performance Insect

Έπειτα από αρκετές προβολές σε διάφορα φεστιβάλ στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, η ομάδα χορού Φυσαλίδα παρουσιάζει τα dance video της (παραγωγές 2006-2010) καθώς και τη solo performance ‘Insect’ με ζωντανή πρωτότυπη μουσική στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 στις 21:00.

Ζωόφιλη Δράση - Δώστε τους μια ζεστή αγκαλιά, βοηθήστε τα να μεγαλώσουν στο σωστό περιβάλλον του σπιτιού σας, κάνετε μια υιοθεσία!!!

        Δώστε τους μια ζεστή αγκαλιά, βοηθήστε τα να μεγαλώσουν στο σωστό περιβάλλον του σπιτιού σας, κάνετε μια υιοθεσία!!!   

         Η Ζωόφιλη Δράση θα βρίσκεται στην Λότζια την Κυριακή 20/03/2011 από 12.00πμ-20.00μμ για να μπορέσετε να δείτε από κοντά τα σκυλιά που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή και να υιοθετήσετε αυτό που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

         Σας περιμένουμε. Κρατάτε την ταυτότητα σας γιατί τα κουταβάκια χαρίζονται με συμβόλαιο υιοθεσίας. Η υποχρέωση σας θα είναι να φροντίζετε την ευζωία τους και να τους βάλετε microchip για εύκολη αναγνώριση σε περίπτωση απώλειας.

         Όσοι το επιθυμείτε θα μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας για μέλη μας ή εθελοντές μας. Αν πάλι απλά θέλετε να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας, θα είμαστε στην διάθεση σας.

                                                                                                   www.zoofilidrasi.gr

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία ΕΞΥΠΝΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ- FUNNY FACE

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία ΕΞΥΠΝΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ- FUNNY FACE την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011 στις 20:30 και 22:30 στον Κινηματογράφο Βιντσέτζος Κορνάρος.

Έκθεση Ζωγραφικής της ομάδας «Λόγω….. Τέχνης»

Έκθεση Ζωγραφικής της ομάδας «Λόγω….. Τέχνης»  στην Πύλη Αγίου Γεωργίου (Πλ. Ελευθερίας)  από  21/03/2011 έως 30/03/2011. Εγκαίνια το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 & ώρα 20:00

Τίνα Μάσχα, 'Εκθεση Ζωγραφικής 'Στο Πέρασμα των Αιώνων'

'Εκθεση Ζωγραφικής της Τίνα Μάσχα "Στο Πέρασμα των Αιώνων" στη Βασιλική Αγίου Μάρκου 21-31 Μαρτίου 2011 από 09:30 - 13:30 και 18:00 - 21:00.

Παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Μπίστη 'Προχωρώντας και αναθεωρώντας'

Παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Μπίστη "Προχωρώντας και αναθεωρώντας" την Τρίτη 22 Μαρτίου 2011 στις 19:30 στην αίθουσα της οδού Ανδρόγεω.

Tο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ παρουσιάζει το «ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ»

Τρίτη 22 Μαρτίου, Ώρα 21:00 Θεατρικός Σταθμός

το ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ παρουσιάζει το «ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ» του Πατρικ Ζισαιντ σε σκηνοθεσία του Αντώνη Διαμαντή.

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Ξανθούλη «Δεσποινίς Πελαγία»

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 20:00 το Βιβλιοπωλείο "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ", σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Τόπος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Ξανθούλη «Δεσποινίς Πελαγία».

Δεσμοί διαζυγίου - Κινηματογραφική προβολή από το Κέντρο Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ηρακλείου

Το Κέντρο Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει σε συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Ηρακλείου μια σειρά προβολών που θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στην αίθουσα Ανδρόγεω με ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα προβολών έχει ως εξής :

24 Μαρτίου / Ώρα έναρξης 20:00

Δεσμοί διαζυγίου

Θεατρική Παράσταση του έργου «Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ»

Πέμπτη 24 έως και Κυριακή 27 Μαρτίου,    Ώρα 21:00 Θεατρικός Σταθμός

Θεατρική Παράσταση του έργου «Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ» του Ζαν Ανουίγ από τους Αποφοίτους του Εργαστηρίου Θεάτρου της Μαρίας Σαριτσάμη.

Ο Μίκης Θεοδωράκης στην Κρήτη

Ο Μίκης Θεοδωράκης στην Κρήτη - Συναυλία την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011 και ώρα 20:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια.

Eλένη Πέτα και Παναγιώτης Μάργαρης - Μagical Duende

Σάββατο 26 Μαρτίου στo cine Studio
Συγκίνηση και ατμόσφαιρα μυσταγωγίας προκαλούν μέσα από το Duende η Ελένη Πέτα και ο Παναγιώτης Μάργαρης, επιλέγοντας να ερμηνεύσουν μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου. Τραγούδια των Madredeus, Joan Baez, Astor Piazzolla, The Police, Ishtar κ.α Christophe συναντούν διαχρονικά κομμάτια της Ελληνικής τραγουδοποιίας... περισσότερα

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για μία εμφάνιση στο Ηράκλειο

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μαζί με την Τάνια Κικίδη για μία εμφάνιση στο Μύλος Club το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011.

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία ΑΤΑΛΑΝΤΗ

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία ΑΤΑΛΑΝΤΗ- L’ ATALANTE(1934, 89’) την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 στις 20:30 και 22:30 στον Κινηματογράφο Βιντσέτζος Κορνάρος.

Εργαστήριο – στρογγυλό τραπέζι με θέμα Καινοτομία Επιχειρηματικότητα Τεχνολογία: «Πολλά πράγματα που δεν θα μπορούσαν να γίνουν, έχουν γίνει… Charles Auston Bates»

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου διοργανώνει εργαστήριο – στρογγυλό τραπέζι  με θέμα Καινοτομία Επιχειρηματικότητα  Τεχνολογία: «Πολλά πράγματα που δεν θα μπορούσαν να γίνουν, έχουν γίνει…  Charles Auston Bates» στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΕΜΜΑ – Entrepreneurship Methodology Mediterranean Assistance – Μεσογειακή Μεθοδολογία για την επιχειρηματική στήριξη γυναικών, που θα διεξαχθεί  την Δευτέρα 28  Μαρτίου 2011 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, Κορωναίου  9, αίθουσα «Καρούζου» με ώρα έναρξης εργασιών 18:00 μ.μ.

Περιφερειακές Εκδηλώσεις του 13ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου και η Κινηματογραφική Ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης, φιλοξενούν τις περιφερειακές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Παγοποιείον First Floor Underground, την Τρίτη 29, Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Μαρτίου. Οι ταινίες της πρώτης μέρας θα έχουν ανθρωπιστικά και κοινωνικά θέματα, τη δεύτερη μέρα θα παρουσιαστούν καλλιτεχνικά, κυρίως μουσικά, ντοκιμαντέρ, ενώ η τρίτη μέρα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον αυτισμό. Η είσοδος σε όλες τις προβολές είναι ελεύθερη.

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE