inner image

Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης Δήμου Ηρακλείου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019

 

Συμφωνική Ορχήστρα Νέων 

Μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη συναυλία από την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης Δήμου Ηρακλείου (ΣΟΝΚΔΗ) θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Κρήτης στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού»

Με την σύμπραξη της Νεανικής Χορωδίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου υπό τη διεύθυνση της Λένας Χατζηγεωργίου και της Φωνωδίας υπό τη διεύθυνση του Ιωάννη Ιδομενέως, με σολίστ την μεσόφωνο Θεοδώρα Μπάκα και μουσική διεύθυνση του αρχιμουσικού Μίλτου Λογιάδη. Η πρώτη συναυλία της ΣΟΝΚΔΗ στο ΠΣΚΗ περιλαμβάνει επιλεγμένα αποσπάσματα από τις δύο πρώτες καντάτες του εμβληματικού Ορατορίου των Χριστουγέννων (Weihnachtsoratorium, BWV 248) του Johann Sebastian Bach καθώς και χριστουγεννιάτικα τραγούδια για ορχήστρα και χορωδία σε ενορχήστρωση του Nestor Taylor.

Η συναυλία εντάσσεται στον κύκλο Συμφωνική και Χορωδιακή Μουσική, έναν θεματικό κύκλο συναυλιών με έργα συμφωνικού και χορωδιακού ρεπερτορίου, συμφωνικές ορχήστρες (εγχώριες και του εξωτερικού), φωνητικά σύνολα και χορωδίες και φιλαρμονικές ορχήστρες.

 

 

Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης του Δήμου Ηρακλείου – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Μέρος Ι

Johann Sebastian Bach (1685-1750)
Ορατόριο των Χριστουγέννων (Weihnachtsoratorium, BWV 248)


Cantata I. Navitatis Christi
Πρώτη Ημέρα των Χριστουγέννων: Γέννηση

[Επιλεγμένα αποσπάσματα]


Χορωδία: Jauchzet, frohlocket!
Recitativo (alto): Nun wird mein liebster Bräutigam
Aria (alto): Bereite dich, Zion
Χορικό: Wie soll ich dich empfangen?
Χορικό: Ach mein herzliebes Jesulein!

Cantata II. Navitatis Christi
Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων: Ευαγγελισμός των ποιμένων

[Επιλεγμένα αποσπάσματα]

Sinfonia
Χορικό: Brich an, o schönes Morgenlicht
Χορικό: Schaut hin! dort liegt im finstern Stall
Aria (alto): Schlafe, mein Liebster, genieße der Ruh
Χορωδία: Ehre sei Gott in der Höhe

Μέρος ΙΙ

Τραγούδια Χριστουγέννων για ορχήστρα και χορωδία σε ενορχήστρωση του Nestor Taylor:

 

1. Joy to the World 

2. Noel Nouvelet

3. Χιόνια στο καμπαναριό

4. Coventry Carol

5. Άγια Νύχτα

6. Ο μικρός Τυμπανιστής

7. Κάλαντα Προποντίδας

8. Τρίγωνα Κάλαντα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βιογραφικά ερμηνευτών

 

Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης του Δήμου Ηρακλείου

 

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης, Δήμου Ηρακλείου ιδρύθηκε το 2016 με πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Η., Γιώργου Τσαγκαράκη, με επικεφαλής τον διεθνούς φήμης μαέστρο και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Μίλτο Λογιάδη. Εξάρχων της ορχήστρας ανέλαβε ο καταξιωμένος βιολονίστας Δημήτρης Χανδράκης και διδάσκοντες οι επίσης αναγνωρισμένοι καθηγητές-σολίστες των κρατικών ορχηστρών της χώρας μας: στα χάλκινα πνευστά ο Βαγγέλης Σκούρας, στα ξύλινα πνευστά ο Όθωνας Γκόγκας, στα κλασικά κρουστά ο Σπύρος Λάμπουρας, στο κλαρινέτο ο Κώστας Τζέκος, στο φαγκότο ο Βασίλης Πριόβολος, στο όμποε η Στέλλα Νικολαΐδη, στο βιολοντσέλο η Σοφία Ευκλείδου και στο Κόντρα Μπάσο ο Γιάννης Πολυχρονάκης, οι οποίοι έχουν υπηρετήσει στην Ορχήστρα των Χρωμάτων, στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, στην Ορχήστρα της ΕΡΤ κ.ά.

 

Έδωσε την πρώτη της συναυλία έξι μήνες μετά την ίδρυσή της, στις 8 Μαΐου 2016, με μεγάλη επιτυχία, ερμηνεύοντας απαιτητικά έργα του διεθνούς κλασικού και έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου, κερδίζοντας αμέσως το φιλόμουσο ακροατήριο του Ηρακλείου και άλλων πόλεων της Κρήτης, με την επαγγελματική προσέγγιση των έργων αυτών. Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης του Δήμου Ηρακλείου αποτελείται από ταλαντούχους και άρτια εκπαιδευμένους νέους, χάρη στην πολύτιμη συμβολή των διδασκάλων τους και μας υπόσχεται πολλά για το μέλλον.

 

 

Μίλτος Λογιάδης | Μουσική Διεύθυνση

 

Ο Μίλτος Λογιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Σπούδασε θεωρητικά και πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και Χαλανδρίου, αποσπώντας το πρώτο βραβείο και αριστείο εξαιρετικής επίδοσης. Συνέχισε τις σπουδές του στη Μουσική Ακαδημία του Μονάχου παίρνοντας διπλώματα διεύθυνσης χορωδίας και ορχήστρας καθώς και δίπλωμα Meisterklasse με καθηγητές τους Fritz Schieri, Max Frei, Hermann Michael, επιτυγχάνοντας τον υψηλότερο βαθμό που είχε δοθεί ποτέ από την Ακαδημία. Οι σπουδές του πραγματοποιήθηκαν με υποτροφία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του διορίστηκε στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή στη Μουσική Ακαδημία του Μονάχου αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση της χορωδίας των Μαδριγαλιστών ενώ παράλληλα ανέλαβε τη διεύθυνση της χορωδίας και της ορχήστρας της καθολικής κοινότητας του πανεπιστημίου (KHG). Στη συνέχεια εργάστηκε ως μαέστρος για δύο χρόνια στην όπερα του Ulm. Το 1992 επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα από πρόσκληση του Μάνου Χατζιδάκι για να διευθύνει την Ορχήστρα των Χρωμάτων στην οποία εργάζεται ως μόνιμος μαέστρος μέχρι σήμερα έχοντας στο ενεργητικό του πολλές συναυλίες και παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

 

 

 

 

 

 

Έχει πραγματοποιήσει σημαντικές πρώτες πανελλήνιες εκτελέσεις έργων ελλήνων και ξένων συνθετών όπως την πρώτη πανελλήνια εκτέλεση της όπερας του Claude Debussy Πελλέας και Μελισσάνθη (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-23.01.98), τη Θάλασσα του Νίκου Σκαλκώτα (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-24.06.93), τους Πλανήτες του Gustav Holst (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-09.03.97), την Turangalila του Olivier Messiaen (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-24.05.00),τα Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα, Atmosphères και Lontano του Gyorgy Ligeti (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – 27.05.01), αφιέρωμα στον Witold Lutoslawski (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – 31.03.03) καθώς και άλλα σημαντικά έργα του εικοστού αιώνα.

Η δισκογραφία του συμπεριλαμβάνει έργα των Νίκου Σκαλκώτα, Ιάνη Ξενάκη, Γιάννη Χρήστου, Πέτρου Πετρίδη, Γιάννη Κωνσταντινίδη, Mάνου Xατζιδάκι, Γιώργου Κουρουπού και άλλων ελλήνων και ξένων συνθετών. Εκτός από την Ορχήστρα των Χρωμάτων έχει διευθύνει ορχήστρες όπως την Ορχήστρα της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας, την Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου, την Ορχήστρα της Όπερας του Αμβούργου, την Ορχήστρα της Βασιλικής Όπερας της Δανίας, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Μονάχου, την Ορχήστρα της Όπερας της Σόφιας, τη Συμφωνική Ορχήστρα της Πράγας, την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, την Καμεράτα, τους Σολίστ της Πάτρας κ.ά. Ηχογράφησε για λογαριασμό του Αθήνα 2004 το μεγαλύτερο μέρος των μουσικών έργων που παρουσιάσθηκαν στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων με την Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου και την Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και συμμετείχε στις τελετές διευθύνοντας τον Ολυμπιακό Ύμνο του Σπύρου Σαμάρα. Είναι καθηγητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στο μάθημα της Διεύθυνσης Ορχήστρας. 

 

 

Νεανική Χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου

 

Η Παιδική-Νεανική Χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου ιδρύθηκε  το 2007 από το Νομαρχιακό Οργανισμό Πολιτισμού και Επιμόρφωσης Ηρακλείου (Ν.Ο.Π.Ε.Η ), μετά από εισήγηση του κυρίου Γιώργου Πιτσούλη, υπό τη διεύθυνση της κα Εύας Θανάση και καλλιτεχνικό Διευθυντή τον κυρίου Παναγιώτη Φουρναράκη. Στόχος της η καλλιέργεια και η προβολή της μουσικής στο Ηράκλειο και εν γένει στην Κρήτη. Μετά την υλοποίηση του σχεδίου «Καλλικράτης» η χορωδία λειτουργεί με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες συναυλίες σε όλη την Κρήτη, με έργα μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών, έχει συμπράξει με τη συμφωνική ορχήστρα της Νομαρχίας καθώς και με τον Στέφανο Κορκολή σε έργα του μεγάλου μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Το 2013 δημιουργήθηκε ξεχωριστό τμήμα για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 χρονών (παιδική χορωδία) και τμήμα Νεανικής χορωδίας για μεγαλύτερα παιδιά.

Από τον Οκτώβριο του 2010 τη διεύθυνση της χορωδίας έχει η κα Λένα Χατζηγεωργίου. Στο πιάνο, την Παιδική – Νεανική Χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου συνοδεύει η Έλενα Περυσινάκη.

 

 

 

 

 

 

 

Λένα Χατζηγεωργίου | Διεύθυνση Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας Περιφερειακής Ενότητας Κρήτης

 

Η Λένα Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σπούδασε τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών με καθηγήτρια τη Γιολάντα ντι Τάσσο. Το 2000 πήρε Δίπλωμα Μονωδίας με Άριστα. Παρακολούθησε μαθήματα Μονωδίας με τους Σπύρο Σακκά, G. Dimitrova και R. Knoll, καθώς και μαθήματα φωνητικού αυτοσχεδιασμού με τη Σαββίνα Γιαννάτου και τη Μαρίνα Σάττι. Μελέτησε με τους Γιώργο Παππά και Μαρία Κορομάντσου. Το 2001 παρακολούθησε τη Θερινή Ακαδημία Mozarteum στο Salzburg.

Σπούδασε επίσης Ανώτερα Θεωρητικά (Αρμονία, Αντίστιξη με καθηγητή τον Κ. Ευαγγελάτο και Φούγκα με τον Γιάννη Κιαγιαδάκη). Το 2019 απέκτησε Δίπλωμα στη Διεύθυνση Χορωδίας με βαθμό Άριστα Παμψηφεί, με υπεύθυνο καθηγητή το διεθνούς φήμης μαέστρο Μιχάλη Οικονόμου. Παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια Διεύθυνσης Χορωδίας και Ορχήστρας με τους Μίλτο Λογιάδη, Μιχάλη Οικονόμου, Αντώνη Κοντογεωργίου, Φαίδρα Γιαννέλου και Μιχάλη Πατσέα και έχει συμμετάσχει ως ενεργό μέλος στο 10ο και 12ο Masterclass Διεύθυνσης με την Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.

 

Παρακολούθησε επίσης διετή κύκλο σπουδών Σκηνικής Αγωγής με το σκηνοθέτη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Σέργιο Βαφειάδη. Μαθήματα υποκριτικής στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Ηρακλείου με το σκηνοθέτη Αντώνη Διαμαντή, συμμετέχοντας στην παράσταση Η δολοφονία του Μαρά στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Το 1999 συμμετείχε με τη Χορωδία της ΕΡΤ στα έργα Carmina Burana του Carl Orff και Καταχνιά του Χρήστου Λεοντή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το 2000 με τη χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνή συμμετείχε στην Όπερα του Giuseppe Verdi Οι Λομβαρδοί στην πρώτη σταυροφορία και στο Stabat Mater του Gioachino Antonio Rossini στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Έλαβε επίσης μέρος στην ηχογράφηση και παρουσίαση του έργου Μυθωδία του Βαγγέλη Παπαθανασίου. Το καλοκαίρι του 1998 άρχισε την σολιστική της καριέρα με τη Μissa Brevis του Wolfgang Amadeus Mozart και αποσπάσματα από το Requiem του Μίκη Θεοδωράκη.

 

Το 2000 έκανε το ντεμπούτο της στο εξωτερικό με δύο ρεσιτάλ στη Γερμανία και το 2001 στην Ισπανία με το Requiem του Wolfgang Amadeus Mozart. Ήταν πρωταγωνίστρια στην πρώτη παρουσίαση της όπερας Μήδεια του Παναγιώτη Φουρναράκη (2001), σολίστ στη Λειτουργία Missa di Gloria του Antonio Vivaldi (2004) και πρωταγωνίστρια στην οπερέτα Ο Βαφτιστικός του Θεόφραστου Σακελλαρίδη στο ρόλο της Βιβίκας (2007). Από το 2003 συμπράττει τακτικά με την Φιλαρμονική Ορρχήστρα του Δήμου Ηρακλείου ως σολίστ, παρουσιάζοντας αποσπάσματα από musicals και ελληνικές οπερέτες στην Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Παρουσίασε έργα Ελλήνων συνθετών, κυρίως έργα του Μάνου Χατζιδάκι, σε πολυάριθμες συναυλίες σε όλη την Κρήτη και στο εξωτερικό (Ισπανία, Γερμανία). Έδωσε επίσης συναυλίες με έργα Ισπανικής μουσικής για φωνή και κιθάρα. Έχει ασχοληθεί με το έντεχνο και σύγχρονο ελληνικό και ξένο τραγούδι σε πληθώρα παραστάσεων και συναυλιών σε μουσικές σκηνές και θέατρα.

 

 

 

 

 

Τον Ιανουάριο του 2004 ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση της Χορωδίας Ιωνία Αηδών. Από τον Οκτώβριο του 2010 διευθύνει τη Μικτή, την Παιδική και τη Νεανική Χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. Είναι Καθηγήτρια Μονωδίας στο Έντεχνο Ωδείο Ηρακλείου.


Φωνωδία

 

Η Χορωδία «Φωνωδία» ιδρύθηκε το 2019. Για έξι χρόνια το μεγαλύτερο μέρος της υπήρξε μέρος της χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου.

Τα παιδιά και οι νέοι, απελευθερώνουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από το τραγούδι, καλλιεργούν την αισθητική τους, διευρύνουν τις φωνητικές τους ικανότητες και βιώνουν την έννοια της κοινότητας. Το Παιδικό και Εφηβικό της τμήμα, συμμετείχε στο μιούζικαλ Η κυρία Σιντορέ, σε συναυλίες με έργα του Νίκου Κυπουργού υπό τη διεύθυνση του συνθέτη, καθώς και με την Έλλη Πασπαλά και την Underground Youth Orchestra. Έχει συμμετάσχει στα Χορωδιακά φεστιβάλ του Ναυπλίου και του Πολυγύρου.

Το Νεανικό τμήμα, έχει συνεργαστεί με ορχηστρικά σύνολα και μαέστρους όπως οι: Αλέξανδρος Μυράτ, Μίλτος Λογιάδης, Νίκος Πλατύραχος, Νίκος Κυπουργός. Το 2015 και το 2019 στην χορωδία απονεμήθηκαν τέσσερα αργυρά μετάλλια στα διεθνή διαγωνιστικά χορωδιακά φεστιβάλ της Interkultur που πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα και στην Perugia. Τον Ιούλιο του 2017, επιλέγει από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ως η εργαστηριακή χορωδία στο Σεμινάριο Διεύθυνσης Χορωδίας με διδάσκουσα την διεθνούς φήμης Διευθύντρια Χορωδιών Doreen Rao. Τον Μάιο του 2018 συμμετείχε στο 16ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ «Young Voices 2018» που διεξήχθη στη Ρωσία, στο Nizhny Novgorod, αποσπώντας το 2ο Βραβείο της διοργάνωσης. Πιανίστας της Χορωδίας είναι ο Νίκος Κοκκίνης.

 

 

Ιωάννης Ιδομενέως |Διεύθυνση Φωνωδίας

Ο Ιωάννης Ιδομενέως γεννήθηκε στο Ηράκλειο. Είναι κάτοχος των πτυχίων: Αρμονίας, Αντίστιξης, Ενοργάνωσης (τάξη Νικηφόρου Νευράκη), Φούγκας (τάξη Γιάννη Αυγερινού), και διπλωματούχος στο Κλασικό Τραγούδι με τους καθηγητές Φραγκίσκο Βουτσίνο και Κώστα Πασχάλη. Μελέτησε πιάνο με την Φραγκίσκη Καζακοπούλου. Από το 1999 έως το 2007 έζησε στο Παρίσι, όπου συνέχισε τις σπουδές: Διεύθυνση Xορωδίας στο Conservatoire National de Boulogne – Billancourt (στην τάξη της Marianne Guengard) και Κλασικό Τραγούδι με τον Jean Louis Dumoulin στο Conservatoire National de Pantin, απ’ όπου απέκτησε το δίπλωμά του το 2002. Το χρονικό διάστημα 2003 - 2004 τελειοποίησε τις γνώσεις του επί της  διδασκαλίας του τραγουδιού στο ARΙAM Ile de France.

Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια τραγουδιού με τους: Laura Sarti, Denis Dupleix, Ίρμα Κολάση, Jeff Cohen, Noël Lee, François Le Roux (Ακαδημία Francis Poulenc), Gabriel Garrido (Ακαδημία Ambronay) και Helmuth Rilling (Ακαδημία Johann Sebastian Bach) και Διεύθυνσης Χορωδίας με τον Αντώνη Κοντογεωργίου.

 

 

 

 

 

Ειδικεύεται σε έργα από την Αναγέννηση έως το Μπαρόκ, σε έργα του 20ου και 21ου αιώνα και σε έργα Ελλήνων συνθετών, και έχει τραγουδήσει σε πολλές παραστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία, Φινλανδία, Τσεχία, Αυστρία, Ισπανία, Γερμανία. 


Έχει συνεργαστεί με τα σύνολα: Accentus, Musicatreize, Ensemble Intercontemporain, Concerto Köln, Arsys κ.ά. Από  το 1993 ως και το 1999 υπήρξε μέλος της Χορωδίας της Ε.Ρ.Τ.

Συνεργάστηκε με τον Νίκο Μαμαγκάκη και τραγουδά στους δίσκους του: «Heimat», «Άγιος Ερωτόκριτος» του Παντελή Πρεβελάκη, «Ερωφίλη» του Γεώργιου Χορτάτση, «Όπερα Σκιών» και στο μελόδραμα «Ερωτόκριτος» του Βιντσέντζου Κορνάρου.  Έχει συνεργαστεί με τον Μίκη Θεοδωράκη, παρουσιάζοντας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τα έργα: «Λυρικά», «Λυρικώτερα», «Λιποτάκτες», «Μικρές Κυκλάδες» και «Διόνυσος». Το 2002 ερμήνευσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μπέπο από την Όπερα «Μόμο» του Άλκη Μπαλτά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.


Το 2004, το 2007 και το 2008, τραγούδησε με την Ορχήστρα των Χρωμάτων στο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις επετειακές συναυλίες για τον Μάνο Χατζιδάκι και ερμηνεύοντας το έργο «Νυκτωδία» του Μπάμπη Κανά για βαρύτονο και ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη. Στις 3 Μαΐου 2008 τραγούδησε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου της Γενεύης το έργο του Claudio Monteverdi Vespro della Beata Virgine υπό τη διεύθυνση του Gabriel Garrido. Το Μάιο του 2009 ερμήνευσε το ρόλο του Αμύντα στην όπερα Ολυμπιάδα του Antonio Caldara, που παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Μάρκελου Χρυσικόπουλου.


Το χρονικό διάστημα 2012 - 2014 ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Παιδικής και της Μικτής Χορωδίας Αρχανών Αστερουσίων. Την ίδια περίοδο, διετέλεσε καλλιτεχνικός συντονιστής της Θερινής Μουσικής Ακαδημίας Αρχανών. Διηύθυνε την Παιδική και Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου από το (2013 – 2019).

 

Έκδοση εισιτηρίων – Τιμές

 

Η διάθεση των εισιτηρίων, αξίας 10 και 12 ευρώ (γενικής εισόδου) και 8 ευρώ (μειωμένου) έχει ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν:

 

  1. Ηλεκτρονικά, από το online σύστημα που αξιοποιείται για πρώτη φορά από πολιτιστικό οργανισμό της Κρήτης, δίνοντας την ευχέρεια στο κοινό να δει όλες τις θέσεις με τις αντίστοιχες τιμές των εισιτηρίων, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται από τον σύνδεσμο: https://bit.ly/2Z7mROs

 

  1. Από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00

 

  1. Από το βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00 – 14:00 και 17:30 – 21:00

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE