11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
Η έκθεση σύγχρονης τέχνης Curriculum Chromae της εικαστικού Στέλλας Κουκουλάκη εγκαινιάζεται την Τετάρτη 9/1 στις 7 μ.μ. στο χώρο της Βασιλικής Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο και θα διαρκέσει ως τις 30/1. Το Σάββατο 12/1 στη Δημοτική Πινακοθήκη Ηρακλείου θα διεξαχθούν ομιλίες στα πλαίσια της επιμορφωτικής ημερίδας που οργανώνεται με αφορμή τη συζήτηση που εκτυλίσσεται με βάση το χρώμα ως θεματικό κέντρο της έκθεσης.
Η Ομάδα Εθελοντών Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού - Εθελοντισμού και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού οργανώνουν εσπερίδα την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:00 στο χώρο του Πολύκεντρου Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 2) με θέμα «Η Μεσόγειος, τα μυστικά της και μία περιήγηση στους ωκεανούς του πλανήτη μας».
Την ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Ωκεανολόγος, με καταγωγή από τη Νέα Ζηλανδία, Ross Shotton, ενώ την μετάφραση θα κάνει ο Βιολόγος – Ωκεανογράφος, Γιάννος Τσακαλάκης.