11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
Ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Η Ειδική Αγωγή και η Εκπαιδευτική-Σχολική Ψυχολογία στην αυλή του σύγχρονου εκπαιδευτικού συστήματος». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.
Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Χαρταετός έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου της τριλογίας της Άννας Γαλανού Οι Δρόμοι της Καταιγίδας, Εξιλέωση στην Αίθουσα Ανδρόγεω - Μανώλης Καρέλλης (Ανδρόγεω 2,2ος όροφος - απέναντι από Everest).
Ημερίδα «HERAKLION GASTRONOMY», το Ηράκλειο ως γαστρονομικός προορισμός, την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 στις 10:00 στο Δημαρχείο Ηρακλείου.