11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
Ποιοι είμαστε: Η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1983 και από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται ανελλιπώς στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου μας. Έχει ανεβάσει 67 θεατρικά έργα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου . Έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο το νησί μας αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας καθώς και στην Αμερική, Κύπρο και στη μακρινή Αυστραλία με το έργο ΖΟΡΜΠΑ ΜΑΘΕ ΜΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ. Έχει λάβει πολλές φορές μέρος σε πανελλήνια φεστιβάλ θεάτρου και έχει βραβευτεί σε όλους τους τομείς ( 47 βραβεία, βραβείο ερμηνείας αντρικού – γυναικείου ρόλου, σκηνοθεσίας , μουσικής , σκηνικών , επιλογής έργου ,καλύτερης παράστασης κ.α )
Για πρώτη φορά πέρσι τολμήσαμε να οργανώσουμε το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεάτρου στην πόλη μας . Στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και έτσι συνεχίζουμε .
Το «Συμπόσιο Πολιτισμού» διοργανώνει ομιλία με τίτλο «Αλληλέγγυα Οικονομία και μοντέλο Ανάπτυξης» τηνΠαρασκευή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 8 το βράδυ, στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.
Συναυλία Κουϊντέτου με τίτλο «και με πιάνο …και χωρίς» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, στην Αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου και ώρα 20:30.