11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
"Τέχνη Γένους Θηλυκού", απο το Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου.
Εγκαίνια με θέμα "Τέχνη Γένους Θηλυκού", απο το Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στις 7:00 το βράδυ.
Διεύθυνση: Νυμφών 3, Πόρος
Διάρκεια έκθεσης : Έως 1 Ιουνίου
Αύριο Τετάρτη 8 Μαΐου και ώρα 19.00 πραγματοποιούνται τα Εγκαίνια της Έκθεσης των Έργων και η Εκδήλωση Απονομής των Βεβαιώσεων των Εκπαιδευόμενων που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου του Α' Κύκλου: Ζωγραφική, Αγιογραφία, Ψηφιδωτό, Κόσμημα, Ισπανική Γλώσσα Ι,ΙΙ, Αγγλική Γλώσσα Ι,ΙΙ,ΙΙΙ, Ελληνική Γλώσσα Ι,ΙΙ,ΙΙΙ, Μουσική Θεωρία, Εισαγωγή στη Μουσική Τεχνολογία-Ηχοληψία & Κοπτική Ραπτική.
Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013 στην Βασιλική του Αγ. Μάρκου στις 20:30μ.μ. στην συναυλία για βιολί και πιάνο με έργα C. Franck, E. Grieg, K. Szymanowski με την Διεθνούς Φήμης Βιολονίστρια Henryka Tronek και τον καταξιωμένο πιανίστα Αθανάσιο Γκρόζα.
Η εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά συνεχίζουμε μια σπουδαία συνεργασία στο πλαίσιο της προσφοράς πολιτιστικών δράσεων επιχειρούν το Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου, το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης και η Κίνηση Φίλων της Τέχνης.
Ο Γιάννης Αγγελάκας επιστρέφει για 2 μοναδικές βραδιές την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαίου στο Cine Studio live με την παρέα του για να παρουσιάσει τα νέα του κομμάτια, με “κανούριο ήχο και καινούριες αγωνίες”, και μαζί με τα παλαιότερα να ταξιδέψει το κοινό σε γνώριμα και νέα μουσικά μονοπάτια.
Την παράσταση «Η γυναίκα με τα μαύρα» του Stephen Wallatrat παρουσιάζει το "Σχήμα 7" στο Θεατρικό Σταθμό του Δήμου Ηρακλείου.
Το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Κρήτης - εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ) - ΕΦΕΠΑΕ με χωρική αρμοδιότητα την Περιφέρεια Κρήτης σας προσκαλούν, στην ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ που συνδιοργανώνουν με θέμα «Μετεγκατάσταση επιχειρήσεων σε Β.Ε.ΠΕ. και Επιχειρηματικά Πάρκα» την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013 και ώρα 19:00 (7:00 μ.μ.) στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ» του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Κορωναίου 9 στο Ηράκλειο).
Η ενημέρωση για το πρόγραμμα θα γίνει από στελέχη της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:
Σάββατο 11/5 στις 6-8 μ.μ.: Παρέα με την Πασχαλίτσα.
Κυριακή 12/5 6-8 μ.μ.: Η Έλενα Κατσαντώνη-Σηφάκη παρουσιάζει το βιβλίο της “Ο πετεινός λάλησε... το κοτέτσι ξύπνησε!”, από τις εκδόσεις Ίτανος.