11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «η φωτογράφος Βούλα Παπαϊωάννου 1898-1990» από το φωτογραφικό αρχείο του Μουσείου Μπενάκη, πραγματοποιείται μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου 2009 στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.
Η έκθεση θα ανοικτά τις καθημερινές 9.00 - 13.30 & 18.00 - 21.00 και το Σάββατο 9.00 - 13.30.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στις 20:00.
Η συνάντηση χάλκινων στην Γκούτσα της Σερβίας και το διεθνές φεστιβάλ μουσικής στην Ολλανδία παρουσιάζονται σήμερα Δευτέρα στο Παγοποιείον First Floor Underground, στο πλαίσιο του αφιερώματος στην εκπομπή του Λεωνίδα Αντωνόπουλου, "Οι Μουσικοί του Κόσμου" (παραγωγή της ΕΡΤ και του Χρόνη Πεχλιβανίδη (Onos Production). Οι προβολές των ντοκιμαντέρ ξεκινούν καθημερινά στις 9 το βράδυ και ολοκληρώνονται το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου
Το ΤΕΕ/ΤΑΚ διοργανώνει διήμερο με θέμα: «ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Γ.Π.Σ. Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Κατευθύνσεις - προβλήματα μελέτης & εφαρμογής» την Παρασκευή 6 & 7 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 9.30 π.μ. στο ξενοδοχείο GALAXY στο Ηράκλειο. Το Διήμερο αυτό έχει ως ΣΤΟΧΟ να ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ & να ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ σε βάθος τα προβλήματα σχεδιασμού αλλά επίσης και τα προβλεπόμενα προβλήματα εφαρμογής.