inner image

Έκθεση Ζωγραφικής - Χειροτεχνίας του κου PODALENIOS με τίτλο «Πορτρέτα σε Γυαλί»

Έκθεση Ζωγραφικής - Χειροτεχνίας του κου PODALENIOS με τίτλο «Πορτρέτα σε Γυαλί»

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί  από τις 29/8/2008 έως τις 7/9/2008 στην Πύλη Αγίου Γεωργίου ( Πλ. Ελευθερίας ).

Η Έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 9:00-13:00 και 18:00- 21:00  η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ «ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΔΑΚΑ»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ «ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΔΑΚΑ» με έργα του Φραγκίσκου Λεονταρίτη και άλλων με το μουσικό σύνολο «ΚΕΛΣΟΣ»

Ένα μουσικό και εικαστικό ταξίδι από το Χάνδακα της Κρήτης στην Ευρώπη της Αναγέννησης και του μπαρόκ.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ του συνόλου των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου. Τραγούδια ,χοροί και θεατρικά δρώμενα από τα μέλη των ΚΑΠΗ Παρουσίαση-χιουμοριστικά στιγμιότυπα: Γιώργος Τσιχλάκης

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ του συνόλου των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου. Τραγούδια ,χοροί και θεατρικά δρώμενα από τα μέλη των ΚΑΠΗ Παρουσίαση-χιουμοριστικά στιγμιότυπα: Γιώργος Τσιχλάκης.

 

Προβολή της ταινίας ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ TIFFANY,BREAKFAST AT TIFFANY'S.

Προβολή της ταινίας "ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ TIFFANY" "BREAKFAST AT TIFFANY'S",(Μπλέικ Έντουαρντς,αισθηματική κομεντί,1961, 115 λεπτά) Δευτέρα 1 και Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Μουσικοθεατρική παράσταση «Γαλάζιο Πουλί του ΜΩΡΙΣ ΜΕΤΕΡΛΙΝΓΚ»

Το 2ο Ανατολικό Δημοτικό Διαμέρισμα σας προσκαλεί την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008, στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Φιλοθέης στη συνοικία Φιλοθέη, στη μουσικοθεατρική παράσταση «Γαλάζιο Πουλί του ΜΩΡΙΣ ΜΕΤΕΡΛΙΝΓΚ»  (βραβείο Νόμπελ 1911) από το ΟΜΜΑ STUDIO, στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ηράκλειο - Καλοκαίρι 2008». (Είσοδος ελεύθερη)

Η εκδήλωση διατέθηκε από το Συμβούλιο μας και το Δήμο Ηρακλείου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλοθέης, τον οποίο ευχαριστούμε για τη συνεργασία του.

Έκθεση Γλυπτικής του κου Χρήστου Τσουμπλέκα και της κας Κιάρα Βαλεντίνι

        Έκθεση Γλυπτικής του κου  Χρήστου Τσουμπλέκα και της κας Κιάρα Βαλεντίνι Θα φιλοξενηθεί  από τις 1/9/2008 έως τις 20/9/2008 στην Πύλη Βηθλεέμ  επί της οδού Πλαστήρα έναντι Πανανείου.

        Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 1/9/2008 και ώρα 19:30 μμ. με βίντεοεγκατάσταση  και συνοδεία μουσικής από τον Soren Hansen (violoncello).

Ώρες λειτουργίας έκθεσης : Δευτέρα - Σάββατο  17:00-22:30 η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

«ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» Μουσικό οδοιπορικό με την Κίρα Λαμπράκη Από τον Verdi στο Χατζιδάκι και από Bizet στον Kurt Weill.

«ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ»

Μουσικό οδοιπορικό με την Κίρα Λαμπράκη Από τον Verdi στο Χατζιδάκι και από Bizet στον Kurt Weill. Ταξίδι στους μαγικούς ήχους της όπερας ,του μιούζικαλ και του έντεχνου Ελληνικού τραγουδιού. Στο πιάνο ο Διονύσης Βούλγαρης.

«ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ»

«ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» Ποιήματα που έγραψαν Ο. Ελύτης Γ. Σεφέρης Γ. Ρίτσος Ν. Γκάτσος .Κ. Βάρναλης Ν. καββαδίας Μ. Αναγνωστάκης Δ. Χριστοδούλου Μ. Ελευθερίου Λ. Παπαδόπουλος και μελοποίησαν οι μεγάλοι μας σύνθετες Μίκης Θεοδωράκης ,Μάνος Χατζιδάκις Μάνος Λοίζος Γιάννης Μαρκόπουλος ,Σταύρος Ξαρχάκος και Γιάννης Σπανός. Ερμηνεύουν: Γιώργος Χυντηράκης, Γιάννης Κασσωτάκης, Μάνος Παπαδάκης. Αφήγηση: Ανδριανή Αγγελιδάκη απαγγελία:

Στο πιάνο: ο Νίκος Αβατάγγελος.

 

Προβολή της ταινίας ,ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΠΑΛΟΝΙ,BLACK BALLOON.

Προβολή της ταινίας "ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΠΑΛΟΝΙ" "BLACK BALLOON"(Ελίσα Ντάουν,οικογενειακή καμεντί,2008, 97 λεπτά) Τετάρτη 3 και Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Θεατρική Παράσταση «ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ του ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΤΑΤΖΗ από το ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ»

Το 2ο Ανατολικό Δημοτικό Διαμέρισμα σας προσκαλεί την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 9.00 μ.μ., στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Φιλοθέης στη συνοικία Φιλοθέη, στη θεατρική παράσταση «ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ του ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΤΑΤΖΗ από το ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ» στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ηράκλειο - Καλοκαίρι 2008». (Είσοδος ελεύθερη)

Η εκδήλωση διατέθηκε από το Συμβούλιο μας και το Δήμο Ηρακλείου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλοθέης, τον οποίο ευχαριστούμε για τη συνεργασία του.

Το 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα, η Δημοτική Αρχή και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλοθέης σας εύχονται μία ευχάριστη βραδιά.

ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΕ ΔΥΟ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΤΑ Πέτρο Μόσχο ,Δημήτρη Καρύδη (πιάνο) Αθηνά Καψετάκη, Σπύρο Λάμπουρα (κρουστά)

ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΕ ΔΥΟ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΤΑ Πέτρο Μόσχο ,Δημήτρη  Καρύδη (πιάνο) Αθηνά  Καψετάκη, Σπύρο Λάμπουρα (κρουστά).

 

ΤΟ ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «GROTESKA» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ «CAPITAL CITY»

ΤΟ ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «GROTESKA» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

«CAPITAL CITY» Στην παράσταση συμμετέχουν ηθοποιοί από διάφορες χώρες.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ με τους Ιταλούς Σολίστες DUO TRAMMA FACCHINI

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ με τους Ιταλούς Σολίστες DUO  TRAMMA  FACCHINI

Ludovico Tramma(βιολι) και Fiammetta Facchini(πιανο).

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΙΑΝΝΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Ο ΠΑΤΟΥΧΑΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ» Ποίηση: Δημήτρης Θεοδοσάκης Μουσική: Γιάννης Δαμαρλάκης

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΙΑΝΝΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Ο ΠΑΤΟΥΧΑΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ» Ποίηση: Δημήτρης Θεοδοσάκης Μουσική: Γιάννης Δαμαρλάκης.

Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΕΣ

Έκθεση Φωτογραφίας του Θανάση Φωτόπουλου και της Αθηνάς Τσιμπλοστεφανάκη, Θα φιλοξενηθεί  από τις 9/9/2008 έως 17/9/2008 στην Πύλη Αγίου Γεωργίου ( Πλ. Ελευθερίας ) με τίτλο:«Δύο φωτογράφοι δύο ηλικίες το βλέμμα μέσα από τον φακό» . Εγκαίνια έκθεσης Τετάρτη 10-9-2008 και ώρα 21:30.

Η Έκθεση είναι ανοικτή καθημερινά από τις  9:00-14:00 και 18:00 έως 21:00 η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

FESTIVAL ήχου & εικόνας: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΘΕΣ-ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ

FESTIVAL ήχου & εικόνας: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΘΕΣ-ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ, 8-20 Σεπτεμβρίου 2008 στο χώρο του θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου Βηθλεέμ, πάνω στα τείχη, απέναντι από το "ΠΑΝΑΝΕΙΟ". Προβολές ταινιών, Μουσικοχορευτικές παραστάσεις. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του festival στο αρχείο που ακολουθεί:

ΣΥΝΑΥΛΙΑ με το Μουσικό Σχήμα «ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ» Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμουτζή Καλλιτεχνική Διεύθυνση Μίνως Σωμαράκης

ΣΥΝΑΥΛΙΑ με το Μουσικό Σχήμα «ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ». Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμουτζή Καλλιτεχνική Διεύθυνση Μίνως Σωμαράκης.

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΜΟΡΦΕΣ» παρουσιάζει την κωμωδία του Δ.ΨΑΘΑ «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ» Σκηνοθεσία: Γ.Κεφαλα -Σ.Χριστοδούλου

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΜΟΡΦΕΣ» παρουσιάζει την κωμωδία του Δ.ΨΑΘΑ «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ» Σκηνοθεσία: Γ.Κεφαλα -Σ.Χριστοδούλου

ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ με τους Νίκο Παπακωνσταντίνου (κιθάρα) και την Τζίτζικα Αντωνία (τραγούδι)

ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔ0Y με τους Νίκο Παπακωνσταντίνου (κιθάρα)και την Τζίτζικα Αντωνία (τραγούδι).

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Μουσικοχορευτικά Παραδοσιακά Δρώμενα, κέρασμα παραδοσιακών εδεσμάτων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Μουσικοχορευτικά Παραδοσιακά Δρώμενα, κέρασμα παραδοσιακών εδεσμάτων.

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΓΙΑ 4 ΚΑΙ 6 ΧΕΡΙΑ Σολίστ: ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΡΙΝΑΡΗ , ΝΤΕΣΙΣΛΑΒΑ ΜΠΑΚΑΛΟΒΑ ΓΙΑΝΚΑ ΝΕΝΤΕΛΤΣΕΒΑ

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΓΙΑ 4 ΚΑΙ 6 ΧΕΡΙΑ Σολίστ: ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΡΙΝΑΡΗ , ΝΤΕΣΙΣΛΑΒΑ ΜΠΑΚΑΛΟΒΑ ,ΓΙΑΝΚΑ ΝΕΝΤΕΛΤΣΕΒΑ.

Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ “JAM ART COMPANY” παρουσιάζει την Χοροθεατρική παράσταση «ΊΔΡΥΜΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ» Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Κώστας Τσακιρέλης

Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ "JAM ART COMPANY" παρουσιάζει την Χοροθεατρική παράσταση «ΊΔΡΥΜΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ» Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Κώστας Τσακιρέλης Συμμετέχουν Έλληνες και Γάλλοι Χορευτές-Ηθοποιοί.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΠΙΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ Η συναυλία πραγματοποιείται για την ενίσχυση των παιδιών της Αφρικής. Διοργάνωση Ιεραποστολικός σύλλογος «Η Γέφυρα της Αγάπης»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΠΙΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ Η συναυλία πραγματοποιείται για την ενίσχυση των παιδιών της Αφρικής. Διοργάνωση Ιεραποστολικός σύλλογος «Η Γέφυρα της Αγάπης».

ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ –ΔΥΟ ΠΙΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΚΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗ»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ -ΔΥΟ ΠΙΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΚΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗ» Συμμετέχουν: Μυρτώ Γεωργιάδου ,Γιάννης Ιδομενέως ,Μαριμέλ Χρύση ,Κωστής Ρασιδάκης Λίλυ Δάκα και Ασπασία Καραλή.

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ «ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΣΑΡΟΥΣ»

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ «ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΣΑΡΟΥΣ»

Παραδοσιακοί Φολκλορικοί Χοροί των Λαών του Καυκάσου και της Νότιας Ρωσίας με συνοδεία ζωντανής ορχήστρας με παραδοσιακά όργανα.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ με ΣΑΞΟΦΩΝΟ και ΠΙΑΝΟ «Sax de Voyage»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ με ΣΑΞΟΦΩΝΟ και ΠΙΑΝΟ «Sax de Voyage» Συμμετέχουν: Στέλλα Αραμπατζόγλου (σαξόφωνο) και Ελένη Παπασπύρου (πιάνο).

«Παζάρι Δεύτερο Χέρι - Χέρι Βοήθειας» του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου

Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου θα διοργανώσει για τρίτη συνεχή χρονιά «Παζάρι Δεύτερο Χέρι - Χέρι Βοήθειας», το οποίο θα λάβει χώρα στον εξωτερικό χώρο της Λότζια στις 18, 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2008, από τις 9:00 - 17.00. Εκεί θα εκτεθούν αντικείμενα από δεύτερο χέρι, όπως γυαλικά, διακοσμητικά, είδη σπιτιού, αντίκες, κοσμήματα, βιβλία, cd και dvd, παιχνίδια και άλλα πολλά,  που προέρχονται από δωρεές των μελών του Συνδέσμου, φίλων τους και πολλών Ηρακλειωτών. Σκοπός είναι να πουληθούν τα αντικείμενα αυτά και τα έσοδα, να διατεθούν στους Ξενώνες «Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού» και «Το Σπίτι των Αγγέλων».

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ Με τους σολίστες: Ιωάννη Λάμπο (βιολί) και Έφη Αγραφιώτη (πιάνο).

ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ με τον σολίστ ΜΑΝΟΛΗ ΒΡΟΝΤΙΝΟ

ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ με τον σολίστ ΜΑΝΟΛΗ ΒΡΟΝΤΙΝΟ Σε έργα αναγεννησιακής και ρομαντικής εποχής.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Με την Marie-Claudine Papadopoulos (βιολί) και τον Dimitri Papadopoulos (πιάνο)

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Με την Marie-Claudine Papadopoulos (βιολί) και τον Dimitri Papadopoulos (πιάνο) .Σε έργα των: Cesar Frank ,Maurice Ravel ,Edvard Grieg και Ioannis Constantinidis.

Η θεατρική ομάδα του «ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ» παρουσιάζει «ΤΑ ΔΙΦΟΡΑ» ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

Η θεατρική ομάδα του «ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ» παρουσιάζει «ΤΑ ΔΙΦΟΡΑ» ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ (Από Το Ελληνικό θέατρο Της Νέας Υόρκης) παρουσιάζει σε μορφή μονόλογου και δική του θεατρική διασκευή την «ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ» ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ (Από Το Ελληνικό θέατρο Της Νέας Υόρκης) παρουσιάζει σε μορφή μονόλογου και δική του θεατρική διασκευή την «ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ» ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ (Η πρώτη παράσταση θα δοθεί στην Ελληνική γλώσσα (23/9) και η δεύτερη στην Αγγλική γλώσσα (24/9).

Το ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ παρουσιάζει την κωμωδία «ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ» ΤΟΥ Σ. Πατατζή Σκηνοθεσία: Δημήτρη Φραγκιαδουλάκη

Το ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ παρουσιάζει την κωμωδία «ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ» ΤΟΥ Σ. Πατατζή .Σκηνοθεσία: Δημήτρη Φραγκιαδουλάκη.

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ «Ο ΜΟΡΙΑΣ»

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ «Ο ΜΟΡΙΑΣ».

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΝΩΑ παρουσιάζει «ΤΟ ΦΙΝΤΑΝΑΚΙ» του Παντελή Χόρν Σκηνοθεσία: Κορίνα Βαφειάδου

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΝΩΑ παρουσιάζει «ΤΟ ΦΙΝΤΑΝΑΚΙ» του Παντελή Χόρν.Σκηνοθεσία: Κορίνα Βαφειάδου.

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ παρουσιάζει την κωμωδία «ΒΡΟΝΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΗΔΕΣ» Σκηνοθεσία: Μάνος Μανιάς

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ παρουσιάζει την κωμωδία «ΒΡΟΝΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΗΔΕΣ» Σκηνοθεσία: Μάνος Μανιάς.

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “Sotto Voce” Παρουσιάζει μια πειραματική σπουδή πάνω στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Ζαν Ανούιγ « Μήδεια» σε μορφή μονοδράματος

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "Sotto Voce" Παρουσιάζει μια πειραματική σπουδή πάνω στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Ζαν Ανούιγ « Μήδεια» σε μορφή μονοδράματος σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Πάλλη παίζει: Κατερίνα Βρέντζου.

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE