inner image

Έκθεση ζωγραφικής της Ηλέκτρας Τερζή

Έκθεση ζωγραφικής της  Ηλέκτρας Τερζή Θα φιλοξενηθεί  από τις 24/7/2008 έως τις 4/8/2008 στην Πύλη Bιττούρι  (Βίγλα). Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 24/7/2008 και ώρα 20:00 μμ.

Η Έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 10:00-13:00 και 18:00-21:00 η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Έκθεση Κοσμήματος και Διακοσμητικών αντικειμένων με τίτλο «Get the summer feeling» της Έφης Τσαγκαράκη

Έκθεση  Κοσμήματος και Διακοσμητικών αντικειμένων με τίτλο «Get the summer feeling» της Έφης Τσαγκαράκη  θα φιλοξενηθεί από 24 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου  2008 στην Πύλη Αγίου Γεωργίου στην Πλατεία Ελευθερίας.  Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά  από  9:00 έως 15:00 και 18:00 - 23:00. Η Είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ROSS DAILY ΜΕ ΤΟ LABYRINTH MODAL ENSEMBLE

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ROSS DAILY ΜΕ ΤΟ LABYRINTH MODAL ENSEMBLE (Μουσικοί από Ισπανία ,Ελλάδα ,Περσία και Ισραήλ) με αυτοσχεδιασμούς και συνθέσεις των ιδίων των συντελεστών που κινούνται σε σύγχρονα τροπικά (modal) μοτίβα.

Προβολή της ταινίας EL BORA.

Προβολή της ταινίας "EL BORA",(Ατσέρο Μάνιας,δράμα, 2000, 88 λεπτά) Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Αυγούστου στις 21:30.

Ομιλία για την Κατάθλιψη στην 3η Ηλικία

Η Επιτροπή Υγείας του 3ου Διαμερίσματος σε συνεργασία με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γ.Ν.Η «Βενιζέλειο - Πανάνειο» προγραμματίζουν την Παρασκευή 1/8/08 και ώρα 09.30 στο ΚΑΠΗ Δειλινών διάλεξη με θέμα: Κατάθλιψη στην 3η ηλικία - Παρουσίαση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ» Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ» Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου Σκηνοθεσία: Λευτέρης Γιοβανίδης Παίζουν: Τάκης Χρυσικάκος ,Νικολέτα Βλαβιανού κ.α.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΡΑΝ ΜΠΡΕΓΚΟΒΙΤΣ

ΣΥΝΑΥΛΙΑΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΡΑΝ ΜΠΡΕΓΚΟΒΙΤΣ.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ» του Γρηγ. Ξενόπουλου

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ  ΛΕΒΑΝΤΕ» του Γρηγ. Ξενόπουλου Σκηνοθεσία: Κώστας  Τσιάνος Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος ,Χάρης Σώζος κ.α.

Προβολή της ταινίας Love is the Devil

Προβολή της ταινίας "Αγάπη είναι ο διάβολος" - "Love is the Devil" (Τζόν Μέημπουρυ, βιογραφικό δράμα, 1998, 90 λεπτά). Δευτέρα 4 και Τρίτη 5 Αυγούστου 2008 στις 21:30.

Διανομή Σταφυλιών για την Ηλιαχτίδα

Τη Τρίτη 5 Αυγούστου και τις ώρες 9.30-13.00 και 18.00-21.00, από ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην Πλατεία των «Λιονταριών» του Ηρακλείου, το Μετόχι Κατεχάκη, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ, θα διαθέτει στους συμπολίτες Ηρακλειώτες και τους επισκέπτες μας εξαίσια βιολογικά σταφύλια πλήρως πιστοποιημένα, εντελώς δωρεάν. Πάντως όποιος θελήσει, θα μπορεί να αφήσει μια μικρή οικονομική βοήθεια στον Σύλλογο «Ηλιαχτίδα» που θα παρίσταται στο σημείο διανομής των σταφυλιών. Η Ηλιαχτίδα, όπως πολλοί γνωρίζετε, προστατεύει με πολλούς τρόπους τα παιδιά από όλη την Κρήτη που πάσχουν από καρκίνο.

Έκθεση ζωγραφικής Γλυπτικής Nuno Velho με τίτλο «Pensamentos Fragmentados»

Έκθεση ζωγραφικής Γλυπτικής  Nuno Velho με τίτλο «Pensamentos Fragmentados» Θα φιλοξενηθεί  από τις 5/8/2008 έως τις 14/8/2008 στην Πύλη Αγ. Γεωργίου (Πλατεία Ελευθερίας)

Η Έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 10:00-14:00 και 17:00-22:00 η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΙΣΤΗ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΙΣΤΗ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ.

Προβολή της ταινίας ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ,PADRE NUESTRO.

Προβολή της ταινίας "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ" "PADRE NUESTRO ",(Κρίστοφερ Ζάλα,δράμα, 2007, 110 λεπτά) Τετάρτη 6 και Πέμπτη 7 Αυγούστου στις 21:30.

Προβολή της ταινίας TESIS

Προβολή της ταινίας "TESIS ",(Αλεχάντρο Αμενάμπαρ,μυστηρίου, 1996, 125 λεπτά) Τετάρτη 6 και Πέμπτη 7 Αυγούστου στις 23:30.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ Χοροθέατρο Ροές «ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ» Χορογραφία –Σκηνοθεσία: Σοφία Σπυράτου

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ Χοροθέατρο Ροές «ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ» Χορογραφία -Σκηνοθεσία: Σοφία Σπυράτου.

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΜΕ ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ DR. KAREN DANNESSA

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΜΕ ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ DR. KAREN DANNESSA.

Προβολή της ταινίας Η ΠΙΣΙΝΑ, LA PISCINE.

Προβολή της ταινίας "Η ΠΙΣΙΝΑ" "LA PISCINE",(Ζαν Ντερέ,μυστιρίου,1969, 120 λεπτά) Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Αυγούστου στις 21:30.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ,ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ,ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η «ΜΕΛΙΣΣΑ» του Νίκου Καζαντζάκη Σκηνοθεσία: Τηλέμαχου Μουδατσάκι

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η «ΜΕΛΙΣΣΑ» του Νίκου Καζαντζάκη Σκηνοθεσία: Τηλέμαχου Μουδατσάκι.

 

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ OMMA STUDIO Αισχύλου ,ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ OMMA STUDIO Αισχύλου'ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ"(σκηνοθεσία:Αντώνης Διαμαντής) ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ:15 EYRO.Κυριακή 10 Αυγούστου στις 21:00.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ.

Προβολή της ταινίας ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

Προβολή της ταινίας "ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ" "SEN TO CHIHIRO NO KAMIKAKUSHI" "SPIRITED AWAY"(Χαγιάο Μιγιαζάκι,κινούμενα σχέδια,2001, 125 λεπτά,μεταγλωττισμένο) Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Αυγούστου στις 21:30.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ» του Αισχύλου από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ» του Αισχύλου από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ Σκηνοθεσία:Χρήστος Καλαβρούζος .Παίζουν: Χρίστος Καλαβρούζος ,Βασίλης Κολοβός, Θωμάς Βούλγαρης κ.α.

Θεατρική Παράσταση «ΤΟ ΦΥΝΤΑΝΑΚΙ του Παντελή Χορν»

Το 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα προσκαλεί μικρούς και μεγάλους την Τρίτη 12/8/2008 και ώρα 9.00 μ.μ. στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Πόρου στη θεατρική παράσταση «ΤΟ ΦΥΝΤΑΝΑΚΙ του Παντελή Χορν». Είναι ένα από τα αριστουργήματα του Νεοελληνικού Θεάτρου.

Πρόσωπα απλά και οικεία, λαϊκοί τύποι αλλά και αστοί βιώνουν και παρουσιάζουν ανθρώπινες καταστάσεις, οικογενειακές ιστορίες, καθημερινά θέματα που εκφράζονται με έντονα συναισθήματα, έρωτα και πόνο.

Το Συμβούλιο του Διαμερίσματος και η Δημοτική Αρχή σας εύχεται καλό καλοκαίρι.   

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «CAVEMAN» του Rod Becker

ΘΕΑΤΡΙΚΗ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «CAVEMAN» του  Rod  Becker Σκηνοθεσία: Αναστασία  Παπαστάθη .Παίζει: Γεράσιμος  Γεννατάς.

Προβολή της ταινίας ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ,BER GROBE AUSVERKAUF,THE BIG SELLOUT.

Προβολή της ταινίας "ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" "΄BER GROBE AUSVERKAUF" "THE BIG SELLOUT",(Φλόριαν Όπιτς,ντοκιμαντέρ,2007, 94 λεπτά) Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Αυγούστου στις 21:30.

Προβολή της ταινίας ΒΙΡΙΔΙΑΝΑ,VIRIDIANA.

Προβολή της ταινίας "ΒΙΡΙΔΙΑΝΑ" "VIRIDIANA",(Λουί Μπουνιουέλ,δράμα,1961, 90 λεπτά) Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Αυγούστου στις 21:30.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΜΙΧΑΛΗ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗ.

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΝΕΦΕΛΕΣ» του Αριστοφάνη

ΘΕΑΤΡΙΚΗ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΝΕΦΕΛΕΣ» του Αριστοφάνη.Σκηνοθεσία: Θανάση Θεολόγη .Παίζουν: Τάσος Χαλκιάς, Τάσος Παλατζίδης  κ.α.

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ CANTUS Μ (BUCHEN)

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ  ΧΟΡΩΔΙΑΣ CANTUS Μ (BUCHEN).

 

Προβολή της ταινίας ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ,REAR WINDOW.

Προβολή της ταινίας "ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ" "REAR WINDOW",(Άλφρεντ Χίτσκοκ,μυστηρίου,1954, 112 λεπτά) Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Αυγούστου στις 21:30.

«Ζωγραφική Πολλαπλών Αναγνώσεων» - ΕΚΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΡΕΘΥΜΝΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Ο επιβλητικός χώρος της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου φιλοξενεί μια δωδεκαμελή ομάδα αποτελούμενη από Ρεθύμνιους καλλιτέχνες εικαστικών τεχνών, η οποία παρουσιάζει στο Ηράκλειο την τελευταία της δουλειά, με τίτλο «Ζωγραφική Πολλαπλών Αναγνώσεων», Βασιλική του Αγίου Μάρκου, Ηράκλειο, από 18 έως 31 Αυγούστου 2008.

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ» του Μολιέρου

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΓΙΑΤΡΟΣ  ΜΕ ΤΟ  ΣΤΑΝΙΟ» του Μολιέρου .Παίζουν: Βασίλης  Τσιβιλίκας , Γ. Κωνσταντίνου, Έλενη  Φιλίνη  ,Αθηνά Μαυρομάτη κ.α. 

Προβολή της ταινίας ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ,SHOTGUN STORIES.

Προβολή της ταινίας "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ" "SHOTGUN STORIES",(Τζεφ Νίκολσ,δράμα,2007, 92 λεπτά) Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Αυγούστου στις 21:30.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ -ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» του Willy Russel

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ -ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» του Willy  Russel.Σκηνοθεσία: Κώστας  Σπυρόπουλος.Παίζουν:  Ελισάβετ  Κωνσταντινίδου , Κώστας  Σπυρόπουλος κ.α.

 

 

Προβολή της ταινίας Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΤΗΣ ,SWEPT AWAY.

Προβολή της ταινίας "Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΤΗΣ" "SWEPT AWAY",(Λίνα Βερτμίλερ,αισθηματική κομεντί,1974, 116 λεπτά) Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Αυγούστου στις 21:30.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «Η ΞΥΛΕΝΙΑ ΚΟΥΚΛΑ» σκηνοθεσία: Δημήτρη Αδάμ από τις Μαγικές Σβούρες

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «Η ΞΥΛΕΝΙΑ  ΚΟΥΚΛΑ» σκηνοθεσία: Δημήτρη Αδάμ από  τις  Μαγικές Σβούρες. 

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΛΕΟΝΤΗ «Ο ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΧΡΗΣΤΟ  ΛΕΟΝΤΗ «Ο ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ» Τραγουδούν:Νίκος Δημητράτος ,Παντελής Θεοχαρίδης ,Μαρία Σουλτάτου ,Ιωάννα Φόρτη.

 

Προβολή της ταινίας YELLA

Προβολή της ταινίας "YELLA",(Κρίστιαν Πέτσολντ,δράμα,2007, 89 λεπτά) Δευτέρα 25 και Τρίτη 26 Αυγούστου στις 21:30.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ «ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ «ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ»

Μουσικά και χορευτικά δρώμενα στους πεζόδρομους και τις πλατείες της παλιάς πόλης του Ηρακλείου. Συμμετέχουν φολκλορικά συγκροτήματα από την Ινδονησία την Αίγυπτο το Μεξικό την Σερβία το Εκουαδόρ την Ρωσία και την Βενεζουέλα.

Η παρέλαση των συγκροτημάτων θα ξεκινήσει από την πλατεία Ελευθερίας στις 19:00 με ξεχωριστές διαδρομές που θα καταλήξουν στον προαύλιο χώρο της Βασιλικής αγίου Μάρκου.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΞΑΝΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΣ» του φιλέλληνα Guilhernme Figueiredo

ΘΕΑΤΡΙΚΗ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΞΑΝΘΟΣ  ΚΑΙ Ο  ΔΟΥΛΟΣ  ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΣ» του φιλέλληνα Guilhernme  Figueiredoαπό το θίασο«Κεκρώπια» του  Φαίδωνα  Γεωργίτση παίζουν: Φαίδων  Γεωργίτσης , Δημήτρης  Σκούφας.

«ΒΡΑΔΙΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΣΤΡΟ» Εκδήλωση μνήμης στον Νίκο Καζαντζάκη.

«ΒΡΑΔΙΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΣΤΡΟ»Εκδήλωση μνήμης στον Νίκο Καζαντζάκη.Μελοποιημένα ποιήματα και κείμενα του μεγάλου μας συγγραφέα θα παρουσιαστούν στο κηποθέατρο με παράλληλη παρακολούθηση γιγαντοοθόνης των δρώμενων στον ΠρομαχώναΜαρτινέγκο(τάφος Καζαντζάκη)Συμμετέχουν: ο Βασίλης Σκουλάςκαι η 10μελη ορχήστρα του Γιώργου Σαλβάνου.Ερμηνεύει ο Δημήτρης ΨαριανόςΑφηγητής: Στέλιος ΚτενιαδάκηςΜικτή Χορωδία Δήμου Ηρακλείου με τον Γιάννη ΚεγιαδάκηΧορευτικές ομάδες Δημήτρη Μαυρόκωστα και Λαογραφικός Όμιλος Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης.

 

Τα συγκροτήματα του Φεστιβάλ Εθνοτήτων Παρουσιάζουν το πρόγραμμα τους στις συνοικίες και στα Δημοτικά Διαμερίσματα της πόλης

Τα συγκροτήματα του Φεστιβάλ Εθνοτήτων Παρουσιάζουν το πρόγραμμα τους στις συνοικίες και στα Δημοτικά Διαμερίσματα της πόλης.

Προβολή της ταινίας Ο ΚΑΟΥΜΠΌΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ,MIDNIGHT COWBOY.

Προβολή της ταινίας "Ο ΚΑΟΥΜΠΌΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ" "MIDNIGHT COWBOY"(Tζον Σλέσινγκερ,δράμα,1969, 113 λεπτά) Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Αυγούστου στις 21:30.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ «ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ «ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ»

Τα συγκροτήματα του Φεστιβάλ Εθνοτήτων παρουσιάζουν το πρόγραμμα τους σε εξέδρα μπροστά στο Δημαρχείο.Συμμετέχουν φολκλορικά συγκροτήματα από την Ινδονησία την Αίγυπτο το Μεξικό την Σερβία το Εκουαδόρ την Ρωσία και την Βενεζουέλα.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΑΡΤΟΥΦΟΣ» του Μολιέρου

ΘΕΑΤΡΙΚΗ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΑΡΤΟΥΦΟΣ» του Μολιέρου

Σκηνοθεσία: Θ.  Καρακατσάνης Παίζουν:  Θύμιος  Καρακατσάνης , Κώστας  Βουτσάς  κ.α.

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ της ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με συνοδεία ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ της  ΜΙΚΤΗΣ  ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με συνοδεία  ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ   ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ

Αποσπάσματα  από  γνωστές  Όπερες - Οπερέτες -Μιούζικαλ και τραγούδια από το Μουσικό Θέατρο.Ένα ταξίδι στον κόσμο του μουσικού θεάτρου από τις απαρχές της Όπερας μέχρι το σύγχρονο Μιούζικαλ. Δ/νση: Γιάννης  Κιαγιαδάκης.

Προβολή της ταινίας ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ,PLEIN SOLEIL,PURPLE NOON.

Προβολή της ταινίας "ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ" "PLEIN SOLEIL" "PURPLE NOON"(Ρενέ Κλεμάν,μυστηρίου,1960, 112 λεπτά) Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Αυγούστου στις 21:30.

Έκθεση Ζωγραφικής - Χειροτεχνίας του κου PODALENIOS με τίτλο «Πορτρέτα σε Γυαλί»

Έκθεση Ζωγραφικής - Χειροτεχνίας του κου PODALENIOS με τίτλο «Πορτρέτα σε Γυαλί»

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί  από τις 29/8/2008 έως τις 7/9/2008 στην Πύλη Αγίου Γεωργίου ( Πλ. Ελευθερίας ).

Η Έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 9:00-13:00 και 18:00- 21:00  η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» ΚΑΙ «ΙΩΝΙΑ ΑΗΔΩΝ»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» ΚΑΙ «ΙΩΝΙΑ ΑΗΔΩΝ» .

 

Προβολή της Ταινίας «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ»

Προβολή της Ταινίας <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; mso-font-alt:Arial; mso-font-charset:161; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ», ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 20:45 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 23:00

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE