11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
1η ΔΙΕΘΝΗΣ JAZZ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΒΙΔΗΣ 2008
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΡΙΤΗ- ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΝIOY, 1&2 ΙΟΥΛIOY 2008, Κάθε βράδυ από τις 9μ.μ
Συμμετέχουν πάνω από σαράντα μουσικοί από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Παρίσι, Κούβα,
Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Νέα Ορλεάνη. Τρεις βραδιές με τζάζ, φάνκ, γκόσπελ, ραπ, χιπ- χοπ, r&b
1ης Διεθνής Jazz Συνάντηση Κώστας Κουβίδης 2008 - Έκθεση αφίσας Μέσα στα πλαίσια σειράς παράλληλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν και μέσα στην πόλη στις 30 Ιουνίου, 1 και 2 Ιουλίου, περιλαμβάνεται και η διοργάνωση έκθεσης αφίσας στον πεζόδρομο της οδού Δαιδάλου. Το θέμα της έκθεσης είναι τα ΝΤΡΑΜΣ (DRUMS), σαν φόρος τιμής στον μουσικό, ντράμερ, Κώστα Κουβίδη. Συμμετέχουν καλλιτέχνες από όλη την Κρήτη. (υπεύθυνος Κωστ. Καρνίκης).
1ης Διεθνής Jazz Συνάντηση Κώστας Κουβίδης 2008 - Έκθεση ζωγραφικής
Θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας στο χώρο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου (Λιοντάρια) με αφορμή τα τροχαία ατυχήματα. Συμμετέχουν 34 ζωγράφοι και 2 φωτογράφοι οι οποίοι εκθέτουν με θέμα Το Κόκκινο, που περιέχει το πάθος των συναισθημάτων, την παράβαση, το αίμα, το ατύχημα, τη ζωή, την αγριότητα, την οντότητα αυτή καθαυτή (θέμα βασισμένο σε μια ιδέα της Χρύσας Βαθιανάκη).
Έκθεση ζωγραφικής του Μάνου Ζερβού του Γεωργίου Θα φιλοξενηθεί από τις 1/7/2008 έως 10/7/2008 στην Πύλη Αγίου Γεωργίου ( Πλ. Ελευθερίας ).
Εγκαίνια έκθεσης Τρίτη 1 Ιουλίου 2008 και ώρα 21:00.
Η Έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 9.00-14:00 και 7:00 έως 22:00 η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.