11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
Πάτερσον, Νιου Τζέρσεϊ. Στην μικρή βιομηχανική πόλη ο Πάτερσον (ναι, έχει το ίδιο όνομα με τη γενέτειρά του) περνά τις μέρες του με την ίδια ρουτίνα. Ξυπνά κάθε πρωί στις 6.15, στην αγκαλιά της νεαρής περσίδας γυναίκας του. Την κοιτά να κοιμάται, τη φιλά, ψιθυρίζουν μικρές κουβέντες κι εκείνος σηκώνεται για να ντυθεί, να πάρει το κολατσό του και να περπατήσει τους δρόμους με τα πέτρινα εργοστάσια για να φτάσει στο γκαράζ των λεωφορίων - την αφετηρία της δουλειάς του.
Η Μόνικα, η τραγουδοποιός που έδωσε νέα πνοή στην ελληνική μουσική σκηνή, μετά από τις sold out συναυλίες της σε Ελλάδα και εξωτερικό , και αφού την απολάυσαμε πρόσφατα στο KΠΙΣΝ και παλαιότερα στο Ηρώδειο, επιστρέφει αυτο το καλοκαίρι με μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο Θέατρο Τεχνόπολις.
Συναυλία Αυτοσχεδιαστικής Μουσικής με επιρροές απ΄την Παράδοση τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Μ. Χατζιδάκις.
Το Εθνικό Θέατρο προσεγγίζει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και συγχρόνως προκλητικά έργα του Ευριπίδη, την «Άλκηστη», αναθέτοντας την παρουσίασή της στην Κατερίνα Ευαγγελάτου, που θα πραγματοποιήσει την πρώτη της σκηνοθεσία στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.
Συναγερμός στην Ψαροχώρα! Έρχεται ο Ψαροτρομάρας να ταράξει τα νερά της ήσυχης ζωής του βυθού! Όλα πρόκειται να αλλάξουν.Ένα έργο που μιλάει για την δημοκρατία τη συνεργασία και την αλληλεγγύη.