inner image

Έκθεση με τίτλο «Ασκήσεις Ψυχικής Έντασης και Ορμής»

Έκθεση με τίτλο "Ασκήσεις Ψυχικής Έντασης και Ορμής", στο Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου, της εικαστικής ομάδας χωρο - χρόνος, από 6 Μαίου έως 2 Ιουνίου.

Συναυλία μικτής χορωδίας

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στις 20.30, θα δοθεί συναυλία με τη σύμπραξη της Μικτής Δημοτικής Χορωδίας Ηρακλείου υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Κιαγιαδάκη και της Ελληνικής Χορωδίας του Τροντχάιμ της Νορβηγίας (Gresc Kor Trondheim) υπό τη διεύθυνση της Cecilie Karlsen.

Παρουσίαση του βιβλίου «Η Μνήμη αφηγείται την πόλη»

Την Πέμπτη 01 Ιουνίου 2017 στις 19:30 θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Η ΜΝΗΜΗ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ» στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.

30ο συνέδριο Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη και η Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας (ΟΚΛΕ) διοργανώνουν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού μαζί με το Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης το 30ο συνέδριο της ΟΚΛΕ. Το ετήσιο αυτό συνέδριο, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο, έχει σαν θέμα τη γυναίκα δημιουργό στον ελληνικό κινηματογράφο και σαν τιμώμενο πρόσωπο τη σκηνοθέτη Αλίντα Δημητρίου.

Θεατρική παράσταση «Ψύλλος»

Το Θεατρόδρόμιο παρουσιάζει τον Ψύλλο (μια σπουδή στα όνειρα). Μια παράσταση για παιδιά από 7 έως 107 ετών. Μια υπέροχη διασκευή βασισμένη στο βραβευμένο έργο του Δημήτρη Σπύρου, με σκηνικά που εξάπτουν την φαντασία, μουσική, κίνηση και θέατρο. Πέντε άνθρωποι επί σκηνής ζωντανεύουν ένα όνειρο, Το όνειρο του μικρού Ηλία να γίνει δημοσιογράφος και να ταξιδέψει σε ολόκληρη την γη, σπάζοντας τα σύνορα που επιβάλλουν οι μεγάλοι.

Διεθνή Ημερίδα Ιστορίας της Ιατρικής με θέμα: «Επιτεύγματα και αλληλεπιδράσεις της Αρχαίας Ελληνικής και Ινδικής Ιατρικής»

Το Ελληνικό Παράρτημα της Βαλκανικής Ιατρικής Ένωσης σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης
διοργανώνουν Διεθνή Ημερίδα Ιστορίας της Ιατρικής με θέμα: «Επιτεύγματα και αλληλεπιδράσεις της Αρχαίας Ελληνικής και Ινδικής Ιατρικής».

Δράσεις για τον εορτασμό της Ημέρας Περιβάλλοντος από το Δήμο Ηρακλείου

Σειρά δράσεων με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Περιβάλλοντος στις 05 Ιουνίου, διοργανώνει το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Ηρακλείου και στο αίθριο της Λότζια την ερχόμενη Τρίτη 06/06/2017.

Ημερίδα για ασφαλιστικά θέματα επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου & η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, σας προσκαλούν σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα:  «Εξ- Ασφάλιση επιχειρήσεων, εργοδοτών, μελών ΔΣ : Τάσεις-Κίνδυνοι-Λύσεις από την Ασφαλιστική αγορά».

Παρουσίαση του νέου δίσκου «ΝΕΦΑΛΟ»

Παρουσίαση του νέου δίσκου του Γιώργου Μανωλάκη μαζί με τον Νίκο Σιδηροκαστρίτη με τίτλο «ΝΕΦΑΛΟ» στο Πολύκεντρο Νεολαίας – Δήμου Ηρακλείου.

Ανοιξιάτικες Συναυλίες του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου

Το Ωδείο Δήμου Ηρακλείου στο πλαίσιο του κύκλου «Ανοιξιάτικες Συναυλίες 2017» οργανώνει Συναυλία με τους σπουδαστές του Εργαστηρίου Φωνητικής Τέχνης.

Πανελλήνιο συνέδριο: «Χρησικτησία και Εθνικό Κτηματολόγιο»

Το Κέντρο Κτηματολογικών Μελετών και ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείου Κρήτης σας προσκαλούν στο 3ο πανελλήνιο συνέδριο του ΚΕΚΤΗΜΕ με θέμα: Χρησικτησία και Εθνικό Κτηματολόγιο, την Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στην Αίθουσα εκδηλώσεων Μανόλη Καρέλλη (Δημοτικό κτήριο οδού Ανδρόγεω αριθ. 2, Ηράκλει).

Θεατρικός μονόλογος «ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟΨΕ» της Νιόβης Ιωάννου

Θεατρικός μονόλογος «ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟΨΕ» της Νιόβης Ιωάννου. Η Ζανέτ, μια γυναίκα 45 ετών με ψυχωτική συμπεριφορά, βρίσκεται κλεισμένη σε μία μικρή σοφίτα στη Μονμάρτρη, μέσα μια αφόρητη και ακραία μοναξιά. Όλος ο κόσμος της αυτό το μικρό διαμέρισμα.

Ημερίδα «Νήσος Ντία»

Το μεγάλο ενδιαφέρον του συλλόγου μας για την προστασία και την ανάδειξη της Ντίας οδήγησε στη διοργάνωση της Ημερίδας με τίτλο «Νήσος Ντία», το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στις 9.30 το πρωί, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης- Π.Ε. Ηρακλείου και την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρία Κρήτης, υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για την ενημέρωση των Ηρακλειωτών αλλά και των επισκεπτών του τόπου και του νησιού αυτού που τόσο αγαπάμε.

«Μουσικό Αναλόγιο» από έντεχνα ελληνικά τραγούδια και απαγγελίες

Μπορεί η ποίηση να γίνει νότες; Μπορούν οι νότες να “χορέψουν” με την ποίηση; Σας περιμένουμε σε ένα ιδιότυπο “Μουσικό Αναλόγιο” από έντεχνα ελληνικά τραγούδια και απαγγελίες, βασισμένο στο βιβλίο της Νικολέτας Δάφνου “Μικρά Ερωτικά - Αλφαβητικόν λεξικόν συνοπτικών ερώτων”. Θα υπογραφούν αντίτυπα του βιβλίου από τη συγγραφέα.

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και ώρα 20.00 στο Veneziano Boutique Hotel (στο κέντρο του Ηρακλέιου, πίσω από τα Mothercare)

Η Μελίνα Κανά στο θέατρο του Τεχνόπολις

Φέτος το καλοκαίρι η Μελίνα Κανά με συνοδοιπόρους τις ενθουσιώδεις μουσικές των Rom Royale και την ζεστή φωνή του Πάνου Παπαϊωάννου μέσα από λαϊκά, παραδοσιακά και βαλκανικά μονοπάτια ενώνει φωνές, ψυχές και μουσικές.

Η θεατρική ομάδα Ιυττός παρουσιάζει την παράσταση ΛΗΘΗ «στο σπίτι»

Μία ατελής, εργασία-παράσταση της ΛΗΘΗΣ του Δημήτρη Δημητριάδη. Ατελής γιατί παρουσιάζονται οι τρείς από τους μονολόγους και μικρά αποσπασματικά μέρη των άλλων δύο. Η θεατρική ομάδα Ιυττός παρουσιάζει την παράσταση ΛΗΘΗ, «στο σπίτι», κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 21:30, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Σχολή θεάτρου ΝΟΤΟΣ

Η Σχολή θεάτρου ΝΟΤΟΣ από τις 7 έως τις 14 Ιουνίου 2017  έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει τους σπουδαστές της, μετά από ένα χρόνο δημιουργικής εργασίας στον χώρο της Παραστατικής Τέχνης.

“Το βιβλίο της Κατερίνας” του Αύγουστου Κορτώ στο Θέατρο του Τεχνόπολις

Η παράσταση – φαινόμενο που έχει ήδη ξεπεράσει τους 40000 θεατές, γεμίζοντας για 3η συνεχόμενη χρονιά τα θέατρα, συνεχίζει με νέο κύκλο παραστάσεων! Ο Γιώργος Νανούρης διασκεύασε για το θέατρο και σκηνοθέτησε «Το βιβλίο της Κατερίνας» του Αύγουστου Κορτώ, με τη Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο. Mαζί της ο Γιώργος Νανούρης.

Εκδήλωση του καλλιτεχνικού εργαστηρίου Λ.Ε.Α.Δ.Η.

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι Λ.Ε.Α.Δ.Η. παρουσιάζει μια βραδιά με παιδική έκθεση ζωγραφικής, παιδική μουσική παράσταση και το θεατρικό δρώμενο <Λ.Ε.Α.Δ.Η. T.V>,  στο μικρό κηποθέατρο <ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ> τη Δευτέρα 12 Ιουνίου και ώρα 19:30.

Πρόσκληση στην παρουσίαση βιβλίου «ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ-ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΡΙΜΕΣ»

Πρόσκληση στην παρουσίαση βιβλίου «ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ-ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΡΙΜΕΣ»

Έκθεση ζωγραφικής της Αγγέλας Βορεάδου με θέμα: «Ιχνογραφίες»

Η νέα ατομική Έκθεση της Αγγέλας Βορεάδου πρωτοπαρουσιάζεται στη Βασική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο της Κρήτης και στο διάστημα 12-19 Ιουνίου.Η ζωγράφος με τη γνωστή καλλιτεχνική ευαισθησία αποτυπώνει τη θάλασσα με την ιδιαίτερη χρωματική παλέτα της σε τόνους γαλάζιους, την Ελληνική γη σε τόνους κυρίως ώχρας – terra cotta και την αρχιτεκτονική των παραδοσιακών νησιώτικων οικισμών. Με πολλή ευαισθησία χειρίζεται και τους ασπρόμαυρους τόνους με κάρβουνο.

Σχολή θεάτρου ΝΟΤΟΣ

Η Σχολή θεάτρου ΝΟΤΟΣ από τις 7 έως τις 14 Ιουνίου 2017 έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει τους σπουδαστές της, μετά από ένα χρόνο δημιουργικής εργασίας στον χώρο της Παραστατικής Τέχνης.

Φεστιβάλ Ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court

3 λεπτά που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμo, αυτό προσφέρει στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Très Court που έρχεται στις 14 Ιουνίου σε 5 πόλεις της Κρήτης. Το Très Court φωτίζει τις οθόνες 108 πόλεων σε 28 χώρες ξεκινώντας από την Γαλλία. Από την 19η έκδοση του – και για τα επόμενα χρόνια - το Très Court έρχεται στην Κρήτη, έρχεται στην Ελλάδα εγκαινιάζοντας μια νέα συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival.

Παρουσίαση του Βιβλίου της Άννας Τακάκη- Μαρκάκη «Η αναφορά μου στο Ν. Καζαντζάκη»

 Οι εκδόσεις «Ιωλκός» και το βιβλιοπωλείο «Φωτόδεντρο» παρουσιάζουν το έργο της Άννας Τακάκη-Μαρκάκη «Η αναφορά μου στο Ν. Καζαντζάκη», 14 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη, ώρα 8 μ. μ. Η παρουσίαση θα γίνει στο Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου, Ανδρόγεω.

Τελετή μνήμης των ομήρων στη «Στοά Μακάσι»

Η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και ο Δήμος Ηρακλείου, τιμώντας όλους εκείνους που αιχμαλωτίστηκαν στη Στοά «Μακάσι», σας προσκαλούν την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 στις 11:00 π.μ. να παρευρεθείτε, στην τελετή μνήμης στο χώρο της Ενετικής Πύλης «Μακάσι» επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα, κάτω από τον Προμαχώνα Μαρτινέγκο (Τάφος Ν. Καζαντζάκη).

Τετραήμερο εκδηλώσεων το «4ο Εν Πλω 2017» στο λιμάνι του Ηρακλείου

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ΠΕ Ηρακλείου, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και την αιγίδα του κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί το «4ο Εν Πλω 2017» που οργανώνει ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών από 15 έως 18 Ιουνίου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Θεατρική παράσταση «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ»

Η θεατρική ομάδα του 11ου Γυμνασίου Ηρακλείου ανεβάζει την παράσταση «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 στις 21.00 στο Ανοιχτό Θέατρο της Πύλης Βηθλεέμ.

Ψηφίδες Κρητικής Ιστορίας, 16η Παρουσίαση «ΚΡΗΤΩΝ XOΡΟΣΤΑΣΙΑ»

ΨΗΦΙΔΕΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, 16η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, «ΚΡΗΤΩΝ XOΡΟΣΤΑΣΙΑ», Ομιλητής: Αγησίλαος Κ. Αλιγιζάκης στο Πολύκεντρο Νεολαίας

Παρουσίαση βιβλίου «Λογοδοσία ζωής»

Από τις εκδόσεις της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης κυκλοφόρησε το τελευταίο βιβλίο του πρώην Δημάρχου Ηρακλείου Μανόλη Καρέλλη (1932-2014), με τίτλο «Λογοδοσία ζωής». Στον καλαίσθητο αυτό τόμο, τον οποίο προλογίζει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, δημοσιεύονται κείμενα που αναδεικνύουν την πολυμερή πορεία και τα ποικίλα ενδιαφέροντα του Μανόλη Καρέλλη, κατανεμημένα σε πέντε θεματικές ενότητες.

Θίασος Ζωής Μαρίνου «Σκιές και Γέλια»

Η πρώτη γυναίκα Καραγκιοζοπαίχτρια στην Ελλάδα, με τέτοιο εύρος φωνής που δεν έχετε ξανακούσει ποτέ! Ελάτε μικροί και μεγάλοι να διασκεδάσετε με ένα κλασσικό παραμύθι του θεάτρου σκιών.

Σεμινάριο με τίτλο: «Σύγχρονες Εκπαιδευτικές Καινοτομίες»

Μεγάλο εκπαιδευτικό σεμινάριο διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο Ηράκλειο, το Σάββατο 17 Ιουνίου. Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στην Αίθουσα «Μανώλη Καρέλλη» (πρώην Ανδρόγεω), από τις 10:00 έως τις 14:00 και προσφέρεται δωρεάν για το κοινό! Το σεμινάριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στις Επιστήμες Αγωγής, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σε συνεργασία με την Έδρα UNESCO και τον Δήμο Ηρακλείου.

Μουσικό αφήγημα «ΙΩΝΙΚΟ: τραγούδια του έρωτα σε καιρούς προσφυγιάς» από την ομάδα ΧΡΟΕΣ

Η ομάδα ΧΡΟΕΣ παρουσιάζει το μουσικό αφήγημα «ΙΩΝΙΚΟ: τραγούδια του έρωτα σε καιρούς προσφυγιάς» του Δ. Σφακιανάκη, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στις 21:00. Η συναυλία θα γίνει στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, στη σκηνή του Πειραματικού Θεάτρου, με γενική είσοδο 5 €. Για κρατήσεις εισιτηρίων τηλ. 6974837103, 11:00-13:00 και 19:00-21:00.

Κολυμβητικοί αγώνες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου (ΚΟΗ)

Δήμου Ηρακλείου, ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου (ΚΟΗ) οργανώνει κολυμβητικούς αγώνες στις 17 και 18 Ιουνίου.

Συναυλία με τους Thievery Corporation στο Τεχνόπολις

Οι Thievery Corporation, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σχήματα της παγκόσμιας downtempo / dub / trip hop / electronica σκηνής. Ξεκίνησαν το 1995, στην Washighton DC, και αμέσως κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν δικό τους πολυσυλλεκτικό ήχο, αναμειγνύοντας Jamaican dub reggae, bossanova, Brazilian, acid και nu-jazz, downtempo, electronica και breakbeat ήχους με πανέμορφα γυναικεία φωνητικά και δυναμικές hip hop ρίμες, με βασικό άξονα τον δημιουργικό πυρήνα των Rob Garza και Eric Hilton, των δύο μουσικών / παραγωγών που αποτελούν την καρδιά και την ψυχή των Thievery Corporation όλα αυτά τα χρόνια.

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ιωάννη

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ιωάννη θα πραγματοποιηθούν στο μικρό κηποθέατρο « Μάνος Χατζιδάκις» το τριήμερο 18-19 και 20 Ιουνίου 2017 , με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Θα παρουσιαστούν όλα τα τμήματα δραστηριοτήτων του Συλλόγου και θα εκθέσουν έργα τους τα τμήματα Ντεκουπάζ, ζωγραφικής και Φωτογραφίας. Τα μέλη του Δ. Σ. απευθύνουμε κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, ώστε να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις και όλοι μαζί να κλείσουμε άλλη μια δημιουργική χρονιά.

Η «Ρεμπέτικη Τετράς» και το Φωνητικό Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής «Τσουγκράνες» στο Ηράκλειο

Το Ηράκλειο υποδέχεται στις 19-21 Ιουνίου για 8η συνεχή χρονιά την Ευρωπαική Γιορτή Μουσικής, ταυτόχρονα με δεκάδες ελληνικές και εκατοντάδες ευρωπαικές πόλεις. Για φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν συναυλίες και μουσικά δρώμενα σε κεντρικά σημεία της πόλης και όχι μόνο.

Συναυλία «Λες κ ήταν χτες» από τις τάξεις μονωδίας στο Πολύκεντρο Νεολαίας

Σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 και ώρα 21.30 στο Πολύκεντρο Νεολαίας θα υπάρχει μία πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία από τους μαθητές των τάξεων μονωδίας των καθηγητών Ιωάννη Ιδομενέως και Διαμάντης Κριτσωτάκη του Δημοτικού Ωδείου Ηρακλείου.

Παρουσίαση πρακτικών του επιστημονικού συνεδρίου «Το Ηράκλειο και η Κρήτη από την τελευταία περίοδο της οθωμανικής κυριαρχίας ως την Ένωση με την Ελλάδα»

Ο Δήμος Ηρακλείου, η Βικελαία Βιβλιοθήκη, η Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου, θα παρουσιάσουν την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00, τον επετειακό τόμο των πρακτικών του επιστημονικού συνεδρίου, με θέμα: «Το Ηράκλειο και η Κρήτη από την τελευταία περίοδο της οθωμανικής κυριαρχίας ως την Ένωση με την Ελλάδα» (1866-1913), που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, στις 23-26 Οκτωβρίου 2013.

«'Εκθεση Μουσικών Οργάνων» και «Μουσικά Σύνολα» στην Επισκοπή

Το Ηράκλειο υποδέχεται στις 19-21 Ιουνίου για 8η συνεχή χρονιά την Ευρωπαική Γιορτή Μουσικής, ταυτόχρονα με δεκάδες ελληνικές και εκατοντάδες ευρωπαικές πόλεις. Για φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν συναυλίες και μουσικά δρώμενα σε κεντρικά σημεία της πόλης και όχι μόνο

«Έντεχνη, Πειραματική και Κρητική Ροκ Μουσική» στο Ηράκλειο

Το Ηράκλειο υποδέχεται στις 19-21 Ιουνίου για 8η συνεχή χρονιά την Ευρωπαική Γιορτή Μουσικής, ταυτόχρονα με δεκάδες ελληνικές και εκατοντάδες ευρωπαικές πόλεις. Για φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν συναυλίες και μουσικά δρώμενα σε κεντρικά σημεία της πόλης και όχι μόνο.

Συναυλία της Φιλαρμονικής στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 και ώρα 7:30 μμ, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής, η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου εμφανίζεται στον προαύλιο χώρο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου, με ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μουσική ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Παράσταση Λόγου και Μουσικής «Μῶσ΄, ἄγε, Καλλιόπα, θύγατερ Διός» από το 8ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου

Στο πλαίσιο του 1ου Μαθητικού Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ «Είμαι κι εγώ εδώ», που οργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου από 21 έως 30 Ιουνίου 2017, παρουσιάζεται ξανά από το 8ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου η Παράσταση Λόγου και Μουσικής, με τίτλο: «Μσ΄,  γε, Καλλιόπα, θύγατερ Διός». Μια δημιουργική συνάντηση με την Αρχαϊκή Λυρική Ποίηση στο Μικρό Κηποθέατρο “Μ. Χατζιδάκις”, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, ώρα 21:00

Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος «ΣΚΙΑ» του Λ.Γιαννακουδάκη

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ και το βιβλιοπωλείο ΑΝΑΛΟΓΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του ΛΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗ «ΣΚΙΑ» την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 και ώρα 8μ.μ. στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ανδρόγεω 4).

«ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ» από το Πειραματικό Γυμνάσιο

Το Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

Βιβλιοπαίζουμε με το παιδικό παραμύθι «Ο Αφρατούλης στο λαχανόκηπο»

Ελάτε στην τελευταία μας συνάντηση για την περίοδο 2016-17 την Πέμπτη 22 Ιουνίου, στις 18:30! Θα βιβλιοπαίξουμε με το παιδικό παραμύθι "Ο Αφρατούλης στο λαχανόκηπο"  Ειρήνη Μαθιουδάκη .

Εσπερίδα με θέμα:«Το θετικό κλίμα, πηγή στήριξης και εμψύχωσης της σχολικής κοινότητας»

Με την ολοκλήρωση του σχολικού έτους, ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Ν. Ηρακλείου σας καλεί στην Εσπερίδα «Το θετικό κλίμα, πηγή στήριξης και εμψύχωσης της σχολικής κοινότητας» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, στις 18.30, στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.Στην Εσπερίδα αυτή θα δοθεί έμφαση στο κλίμα που περιβάλλει τη μαθησιακή διαδικασία, το οποίο νοηματοδοτείται από την ποιότητα των σχέσεων που αναπτύσσονται μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας.

Ομιλία με θέμα «Το σενάριο της ζωής μας» του Μάρκου Σφακιανάκη

Μία ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Το σενάριο της ζωής μας» από τον σύμβουλο ψυχικής υγείας Μάρκο Σφακιανάκη.

«ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» και «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» του ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ από το ΓΕΛ Ν. Αλικαρνασσού

Το ΓΕΛ Ν. Αλικαρνασσού συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

Η θεατρική ομάδα Ιυττός παρουσιάζει το έργο του Τ. Williams «Λεωφορείο ο πόθος»

Η θεατρική ομάδα Ιυττός παρουσιάζει το έργο του Τ. Williams «Λεωφορείο ο πόθος» , κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:30 «στο σπίτι».

Συναυλία Τζαζ των Dock In Absolute

Η Πρεσβεία του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού του Λουξεμβούργου, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου και τον σύλλογο «Οι Φίλοι του Λουξεμβούργου στην Κρήτη» προσκάλεσαν το συγκρότημα τζαζ από το Λουξεμβούργο Dock In Absolute για μία μοναδική εμφάνιση.

 

Μουσική Εκδήλωση με το συγκρότημα «Wanderlust»

Με την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση-συναυλία με το συγκρότημα «Wanderlust» την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στα Λιοντάρια.

Eσπερίδα «Η Σπιναλόγκα, η ασθένεια και ο εγκλεισμός»

Σας ενημερώνουμε για εκδήλωση- εσπερίδα που διοργανώνεται από το Μουσείο Ιατρικής με την υποστήριξη της Ιατρικής Σχολής - υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Κρήτης και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε.

Εκδήλωση «Γιουγκοσλαβικό Οπαδικό Κίνημα. Το Πρελούδιο Ενός Πολέμου»

Το αθλητικό σωματείο ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ Α.Σ.Η. διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση στο Πολύκεντρο Νεολαίας την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 19:30 με θέμα «ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΤΟ ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ».

Περιοδεία στην Κρήτη της παράστασης «ο Αγησίλαος» του Δημήτρη Μπασλάμ

Μια παράσταση με κούκλες και ζωντανή μουσική.Η ιστορία του διάσημου λαγού σεφ Αγησίλαγου. Οι μαγουλάδες και τα αναπάντεχα προβλήματα που αντιμετωπίζει με αφορμή τη διατροφή του και όχι μόνο…Η απίθανη διαδρομή του μέχρι να βρει το περίφημο «κάτι άλλο», από τη συνταγή του πελεκάνου γιατρού από το Μεξικό. Μια ολοκαίνουργια παράσταση με κούκλες και ζωντανή μουσική του Δημήτρη Μπασλάμ.

Ημερίδα Μουσείου Φυσικής Ιστορίας «Περιοχές NATURA 2000..»

Στο πλαίσιο των δράσεων επικοινωνίας του έργου «LIFE Natura2000Value Crete», το Πανεπιστήμιο Κρήτης - Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (ΜΦΙΚ) οργανώνει ημερίδα με θέμα «Περιοχές NATURA 2000: Σύμμαχος ή εχθρός της κοινωνικής ευημερίας;». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017, στην Έκθεση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (Λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου, Κόλπος Δερματά, Ηράκλειο) στις 10.00.

Συναυλία Χορωδιακής Μουσικής της Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου σας προσκαλεί στη συναυλία χορωδιακής μουσικής της Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου, που θα γίνει σε εκθεσιακό του χώρο το ερχόμενο Σάββατο. Το καταξιωμένο φωνητικό σύνολο της πόλης του Ηρακλείου θα μας παρουσιάσει ένα σύνολο κομματιών, σε χορωδιακή επεξεργασία, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ηχοχρωμάτων από την αγγλική αναγέννηση μέχρι τον ονειρικό κόσμο της ραδιοφωνικής Λιλιπούπολης.

Ποδηλατικός περίπατος «1ος Δρόμος για την Υγεία»

Ο Σύλλογος εργαζομένων «Βενιζελείου» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 με ώρα έναρξης 9.30. Εκκίνηση από τον Καράβολα και τερματισμό στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο Ηρακλείου.

«Ανοίγουμε τον Κλήδονα με τ' Aη Γιαννιού τη χάρη...» με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κνωσού

Tην Κυριακή 25.06.2017, στο όμορφο Πάρκο Κνωσού, 9.00 μμ. «Ανοίγουμε τον Κλήδονα με τ' Αη Γιαννιού τη χάρη...».

Καζαντζακικές αναγνώσεις «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ»

Συνεχίζοντας στον ίδιο νοηματικό άξονα των θεματικών ξεναγήσεων που προηγήθηκαν με τίτλο "ταξιδεύοντας ... στην ιστορία" και με αφορμή το έτος Καζαντζάκη, οργανώνεται, σε συνεργασία με την Ένωση Φιλολόγων Ν. Ηρακλείου (Ε.Φ.Ν.Η.), εσπερίδα με αναγνώσεις αποσπασμάτων του μεγάλου κρητικού συγγραφέα από την "Οδύσσεια" και τη σειρά των έργων "Ταξιδεύοντας".

Ετήσια εκδήλωση της Δημοτικής Σχολής χορού ΑΑΗ.ΑΕ.ΟΤΑ στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»

Την Κυριακή 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» η ετήσια παράσταση της Δημοτικής σχολής χορού της ΑΑΗ.ΑΕ.ΟΤΑ Ανάπτυξη Αθλητισμού Α.Ε ΟΤΑ του Δήμου Ηρακλείου.Πρόκειται για μια θεματική παράσταση αφιερωμένη σε μια όμορφη χώρα των θαυμάτων και των παραμυθιών, με 100 περίπου παιδιά επί σκηνής.

Αφιέρωμα στο χορογράφο Nacho Duato από τη σχολή χορού της Βάσως Nιακάκη

Αφιέρωμα στο χορογράφο Nacho Duato από τη σχολή χορού της Βάσως Nιακάκη, στο κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης

Εκδήλωση παράδοσης Ιατρικού εξοπλισμού στην Παιδιατρική Κλινική ΠΑ.Γ.Ν.Η

Ο Ροταριανός Όμιλος Ηράκλειο-Candia σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα 26/06/2017 και ώοα 19:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (οδός Ανδρόγεω 4 - ισόγειο).

«ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΨΥΧΩΝ» από το 6ο Επαγελματικό Λύκειο Ηρακλείου

Το 6ο Επαγελματικό Λύκειο Ηρακλείου συμμετέχει στο Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Βηθλεέμ».

«ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ‘ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ» από το Γυμνάσιο Νέας Αλικαρνασσού

Το Γυμνάσιο Νέας Αλικαρνασσού συμμετέχει στο Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Βηθλεέμ».

«Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΦΟΡΙΑ» από το Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου

Το Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου συμμετέχει στο Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Βηθλεέμ».

«ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ» από το 6ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου

Το 6ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

«ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ» από το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

« ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ» από το 5ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Το 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

ΜΟΥΣΙΚΗ και ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ από το Μουσικό Σχολείο

Το Μουσικό Σχολείο συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

«ΕΧΘΡΟΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ» από το Πειραματικό Γενικό Λύκειο

Το Πειραματικό Γενικό Λύκειο συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

«ΓΟΝΕΙΣ - ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΦΗΒΕΙΑ» από «ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ»

«ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ» συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

Μουσική Εκδήλωση του Make-A-Wish με το μουσικό σχήμα ΜΩ & ΡΕΩ

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και το Μουσικό Σχήμα ΜΩ & ΡΕΩ σας προσκαλούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Τρίτη 27 Ιουνίου και ώρα 19:00-22:00, να γιορτάσουμε μαζί την συμπλήρωση των 20 χρόνων από την 1η ευχή που πραγματοποιήθηκε εδώ στην Ελλάδα! Αυτή του 10χρονου Ανδρέα που το 1997 πραγματοποιήθηκε η ευχή του και γνώρισε την ομάδα του Ολυμπιακού!

Εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου σας προσκαλεί στη Συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, ΩΡΑ 20.30 στον Ιερό Ναό ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ. Είσοδος Ελεύθερη.

Συναντήσεις με θέμα:«Αναγνώριση & Διαχείριση παιδικών συναισθημάτων μέσα από τα παραμύθια»

Η itanos concept σάς καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στη "Σχολή Γονέων" που θα πραγματοποιηθεί σε 5 συναντήσεις από 21 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου με θέμα "Αναγνώριση & Διαχείριση παιδικών συναισθημάτων μέσα από τα παραμύθια". Εισηγήτρια των συναντήσεων, η ψυχολόγος και συγγραφέας Μαρίνα Βυνιχάκη (με ειδίκευση στην ψυχολογία παιδιών και εφήβων).

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» από το 5ο Γυμνάσιο

Το 5ο Γυμνάσιο συμμετέχει στο Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Βηθλεέμ».

«ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ» από το 10ο Γυμνάσιο

Το 10ο Γυμνάσιο συμμετέχει στο Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Βηθλεέμ»

«Η ΕΣΜΙΓΙΑ» από το 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Το 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου συμμετέχει στο Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Βηθλεέμ».

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «11 & ΚΑΤΙ»Σαμψών και Δαλιδά από το 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου

Το 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου συμμετέχει στο 11ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

«ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» από «ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ»

«ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ» συμμετέχει στο Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Βηθλεέμ».

ΘΕΑΤΡΟ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΧΟΡΟΣ από το 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Το 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

Αφιέρωμα στον Δημήτρη Ψαθά από το 5ο Επαγγελματικό Λύκειο Ηρακλείου

Το 5ο Επαγγελματικό Λύκειο Ηρακλείου συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

Μουσικο-χορευτική εκδήλωση στου Αθανάτους

Την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, στις 8.30΄ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αθανάτων σας καλεί να παρακολουθήσετε στην αυλή του Συλλόγου στους Αθανάτους μία μουσικο-χορευτική εκδήλωση.

O Κωστής Μαραβέγιας στο Θέατρο Τεχνόπολις

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Οπλισμένος με το χαμόγελο, την ευγένεια και τη γοητεία του αλλά και την μουσική του, θα μας φέρει όλους και πάλι κοντά, να τραγουδήσουμε αγαπημένα τράγούδια, παλιά και καινούργια, σε μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά. Με την ικανότητα του να μετατρέπει όλες του τις συναυλίες σε ένα μεγάλο πάρτυ, οπου μικροί και μεγάλοι ακολουθούν τον ανεβαστικό και κεφάτο του ρυθμό, σε κάνει να ξεχνάς άγχη, υποχρεώσεις και αρνητισμούς.

ΟΡΕΣΤΕΙΑ από το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου

Το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

«ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ» ΑΡΚΑΣ από το 5ο ΓΕΛ Ηρακλείου

Το 5ο ΓΕΛ Ηρακλείου συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

«ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΜΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ» από το 7ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Το 7ο Γυμνάσιο Ηρακλείου συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

«ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ» από «ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ»

«ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ» - Γυμνάσιο συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

Έκθεση παιδικής έκφρασης των παιδικών σταθμών του Δήμου

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου οργανώνουν την πρώτη έκθεση παιδικής έκφρασης με τίτλο: ΙΣΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο Ηρακλείου 29 και 30 Ιουνίου.

«ΜΕΝΓΚΕΛΕ, ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΓΟΝΙ» από το 5ο ΓΕΛ Ηρακλείου

Το 5ο ΓΕΛ Ηρακλείου συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ... από το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ηρακλείου

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ηρακλείου συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ Του Σοφοκλή από το 8ο Ενιαίο Λύκειο Ηρακλείου

Το 8ο Ενιαίο Λύκειο Ηρακλείου συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE