11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
Τα έργα του Κερκυραίου εικαστικού Παναγιώτη Μαυρόπουλου (Ps. Mavro/ Stavriotis) ταξιδεύουν στην Κρήτη, όπου θα παρουσιαστούν στο Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου, σε μια ατομική έκθεση με τίτλο «Ηρωικές εικονογραφίες». Πρόκειται για μια σειρά πορτρέτων όπου απεικονίζονται ήρωες του 1821 (και όχι μόνο), οι οποίοι μέσα από τη ζωή τους και την αυτοθυσία τους, αποτέλεσαν διαχρονικά σύμβολα του αγώνα και της ελευθερίας.
Το 34ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών πραγματοποιείται από 8 έως 11 Νοεμβρίου 2017 στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Για δύο μόνο παραστάσεις στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 21.15. Μια σύγχρονη ανάγνωση για όλα όσα ζούμε και νιώθουμε σήμερα. Ένας άνθρωπος με φόντο τις γιορτές των Χριστουγέννων, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να στολίσει πάση θυσία το "Δέντρο της ζωής του". Γύρω του η μελαγχολία των γιορτών και διάφορες σακούλες με κάποια άλλα στολίδια... Διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Μνήμες, ρωγμές αλλά και αγαπημένα αντικείμενα... Με όλα αυτά θα γεμίσει σιγά-σιγά το πανύψηλο δέντρο του.
Παρουσίαση των φωτογραφιών με τίτλο "Explorations" τις Antje Larsen. Η παρουσίαση θα γίνει στον χώρο του ResidenceSEA την Παρασκευή, 10 Νοεμβρη 2017. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Το Μονιτορ Φεστ 2017 φιλοξενεί στο πρόγραμμα του μια εξαιρετική σύμπραξη πειραματικής τζαζ μουσικής, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στο Cine Studio, στις 21.30, με τους Οuward Bound trio και την Μαρία Κριτσωτάκη, τέσσερα από τα εξέχοντα τέκνα της εγχώριας μουσικής σκηνής, με αξιόλογη διεθνή πορεία.