11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
Έκθεση με κοσμήματα, πασχαλινές λαμπάδες, ξυλοκατασκευές, πίνακες ζωγραφικής και ντεκουπάζ της Κ. Χατζηεμμανουήλ Μαρίας θα φιλοξενηθεί από τις 17/04/2014 έως τις 27/04/2014 στην Πύλη Αγίου Γεωργίου (Πλ. Ελευθερίας). Η Έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 9:00π.μ έως 21:00 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Το Θέατρο «Αττικής» παρουσιάζει τη μουσική-θεατρική παράσταση «Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΚΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΕΜΠΡΟΣ» την Τετάρτη 23 & την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 στο Κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ.
Πρωταγωνιστεί ο Στάθης Ψάλτης, τραγουδά ο Νίκος Ζωιδάκης, σκηνοθεσία: Θάνος Ζήκας. Ένα μοναδικό υπερθέαμα με 15 γνωστούς ηθοποιούς. Γέλιο, τραγούδι, διασκέδαση, αισιοδοξία.
Ώρες παραστάσεων: 19.30 και 21.30
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 15 €, Παιδικό, μαθητικό, φοιτητικό, πολυτεκνικό, άνεργοι, συνταξιούχοι: 12 €.
Με τη διάλεξη του Αλκιβιάδη Πρέπη, αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με θέμα τα ιστορικά μνημεία και την εθνική ταυτότητα στα Βαλκάνια, συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 23 Απριλίου 2014, ώρα: 19.00΄, ο κύκλος διαλέξεων για την τοπική ιστορία που οργανώνει η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών στο Αμφιθέατρο Γιάννης Περτσελάκης του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, σε συνάρτηση με την περιοδική έκθεση Η Κρήτη από τον 19ο στον 20ό αιώνα. Οικονομία και κοινωνία.