11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 18.30΄ μ.μ. παρουσιάζεται στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου το λεύκωμα της Μαρίας Χουλάκη, «ΤΑΜΑΤΑ, η ιερότητα της χειρονομίας» και πλαισιώνεται από έκθεση φωτογραφίας με θέμα τα τάματα στο λατρευτικό χώρο. H εκδήλωση είναι συνδιοργάνωση του Δήμου Ηρακλείου και του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων.
Η διάρκεια της έκθεσής της θα είναι από 10 έως και 13 Νοεμβρίου 2010 (στις 11/11/2010 η έκθεση θα είναι κλειστή λόγω της αργίας του Αγίου Μηνά).
Οι 'MUSIC SOUP' συναντούν τον Joel Holmes (πιάνο) για μία σειρά εμφανίσεων στην Ελλάδα. Το 'Παγοποιείον First Floor Underground' φιλοξενεί τους καλλιτέχνες για μία και μοναδική εμφάνιση στο Ηράκλειο το Σάββατο 13/11 στις 10μ.μ., με είσοδο 10 ευρώ.
Οι Nightstalker ζωντανά στο Cine Studio Live το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010 στις 20:30. Οι Nightstalker είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα ελληνικά συγκροτήματα στην ροκ μουσική σκηνή και συγκεκριμένα στον χώρο του Stoner Rock όπως αυτό καθιερώθηκε στη συνείδηση του μουσικόφιλου κοινού με τους θρυλικούς Motorhead. Βετεράνοι πια, οι Nightstalker, μετρούν στην πλάτη τους σχεδόν δυο ολόκληρες δεκαετίες.
Η μουσική σκηνή Μύλος παρουσιάζει τη Λία Βίσση και τον Στράτο Τζώρτζογλου. Μαζί τους το συγκρότημα Vertigo. Μια τρίωρη συναυλία, που παντρεύει τις μαντινάδες και το ροκ, την κλασσική μουσική και το μιούζικαλ, καταλήγοντας σ' ένα ξέφρενο γλέντι με τραγούδια που αγαπήθηκαν μέσα στις δεκαετίες.