11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2026 του Δήμου Ηρακλείου
ΙΣΤΟΡΙΑ 52 (Φαντασίας - Θρίλερ 2008, Ελλάδα). Δευτέρα 13 έως Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 21:30 στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Βηθλεέμ".
Ο Ιάσονας γνωρίζει την Πηνελόπη στο σπίτι του σ' ένα δείπνο
με κοινούς φίλους. Όλα ξεκινούν
εδώ. Όλα θα αρχίζουν από εδώ. Βγαίνουν, γνωρίζονται και κάποια στιγμή η
Πηνελόπη μετακομίζει σπίτι του. Μαζί της μπορεί να μοιραστεί τα πάντα.
Όλα μοιάζουν υπερβολικά τέλεια για να είναι αληθινά…
Το Μουσικό εργαστήρι «Λαβύρινθος» παρουσιάζει «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», ΤΟ ΠΕΡΣΙΚΟ ΣΑΝΤΟΥΡΙ με τους: Siamak Aghai, Pedram Khavar-Zamini στο Κηποθέατρο «M. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» την Τρίτη 14 Ιουλίου στις 21:30. Είσοδος Ελεύθερη.
Το ΤΕΕ/ΤΑΚ σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα: «Εξελίξεις, Προβλήματα και Προοπτικές Φ/Β Εγκαταστάσεων στην Κρήτη». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουλίου 2009 και ώρα 18.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων ΤΕΕ/ΤΑΚ στην οδό Πρεβελάκη & Γρεβενών.
Η Επιτροπής Κοιν. Θεμάτων του 3ου Διαμερίσματος σε συνεργασία με την Αντιφυματική Μονάδα του Γ.Ν.Η «Βενιζέλειο – Πανάνειο» (Δ/ντής κ. Μπιμπάκης Γιάννης) και την Ενορία Αγ Βαρβάρας οργανώνουν δωρεάν εξετάσεις για ανίχνευση φυματίωσης με ενέσεις φυματινοαντίδρασης (Mantoux) την Τρίτη 14/7/09 και ώρα 09.00 – 11.00 στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας. Στη συνέχεια την Παρασκευή 17/7/09 και ώρα 08.30 – 11.00 το κλιμάκιο θα επισκεφθεί ξανά το Πνευματικό Κέντρο για αξιολόγηση της φυματινοαντίδρασης, εμβόλια και οδηγίες.
Το ΤΕΕ/ΤΑΚ διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Εξελίξεις, Προβλήματα και Προοπτικές Φ/Β Εγκαταστάσεων στην Κρήτη» την Τρίτη 14 Ιουλίου 2009 και ώρα 18.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων ΤΕΕ/ΤΑΚ στην οδό Πρεβελάκη & Γρεβενών.