inner image

Ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο περί διοργάνωσης παράστασης μουσικής jazz στο Φρούριο Rocca a Mare (Κούλε) την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου του 2018, ενημερώνουμε το κοινό ότι τέτοια διοργάνωση στο μνημείο δεν έχει προγραμματιστεί. Το Ενετικό Φρούριο του Λιμένα Ηρακλείου ανήκει στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με υπεύθυνο φορέα διαχείρισης την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, η οποία και είναι η μόνη αρμόδια να διοργανώνει σε αυτό εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση έγκρισης χρήσεων του μνημείου. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου αγνοεί την πηγή πληροφόρησης των δημοσιευμάτων και δεν φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Εκ μέρους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου

Η Προϊσταμένη Β. Συθιακάκη

Ημερίδα από τον ΠΣΑΤ και την Περιφέρεια Κρήτης για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στο νησί

Ημερίδα με θέμα «Η Κρήτη ως τόπος διεξαγωγής σημαντικών αθλητικών γεγονότων» διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με την Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης – Αιγαίου του ΠΣΑΤ, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

7ο Παγκρήτιο φόρουμ προώθησης Κρητικών προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής - Super Markets

Με τη στήριξη των τοπικών παραγωγικών φορέων όλης της Κρήτης ξεκινά η προετοιμασία του 7ου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ - SUPER MARKET, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΔΕΚΚ).

4o Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά στις 23, 24 και 25 Φλεβάρη 2018, θα διεξαχθεί το 4ο Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο . Το συνέδριο αυτό θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Αγυιάς Χανίων στις 24 και 25 Φλεβάρη.

Είμαι ακόμα παιδί «All For… LOVE»

Αυτό το ερώτημα μας απασχόλησε πολύ όσο σχεδιάζαμε τη δράση μας στο πολυχώρο ‘Talos Plaza’, στις 14 Φλεβάρη, από κοινού με το Εθελοντικό Σωματείο «Αλέα .. η ρίζα του καλού». Μάλλον γιατί, ενδόμυχα δεν είχαμε αποφασίσει αν όλοι εμείς (κι όλοι εσείς στη συνέχεια) είχαμε ανάγκη να πάρουμε ή να δώσουμε αγάπη μέσα από αυτή τη δράση…

Δράσεις της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης για την επιδημία ιλαράς

Mε αφορμή το θάνατο της 34χρονης από ιλαρά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, την Παιδιατρική Κλινική Πα.Γ.Ν.Η., τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης και την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Κρήτης, έχει ξεκινήσει μια συντονισμένη προσπάθεια, αφενός καταγραφής, ενημέρωσης και εμβολιασμού για την ιλαρά στον παιδικό πληθυσμό της Κρήτης και αφετέρου ενημέρωσης των επαγγελματιών υγείας για τη διαχείριση/ενημέρωση περιστατικών εκδήλωσης της νόσου.

Η πρώτη συνεδρίαση του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου

Την πρώτη τους συνεδρίαση πραγματοποίησαν τα μέλη του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, οριοθετώντας τους στόχους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων – μελών του.  Τα έξι μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου που εξελέγησαν στο Τμήμα Υπηρεσιών συμφώνησαν το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα δουλέψει  η ομάδα για την καλύτερη λειτουργία του τμήματος, ενταγμένο και σε συνεργασία, με τον γενικότερο  προγραμματισμό του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση « Η Ροδαυγή»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση « Η Ροδαυγή» προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα  5:00μ.μ. στο ΚΗΦΗ ΤΑΛΩΣ στην οδό Μάχης Κρήτης στο Ηράκλειο Κρήτης (έναντι του σχολικού συγκροτήματος ΤΑΛΩΣ). Σε περίπτωση μη απαρτίας όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου μας, η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, τον ίδιο χρόνο και τόπο.

Ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Π.Ε. Ηρακλείου για τα Σχέδια Βελτίωσης

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης- Π.Ε.Ηρακλείου και των Δήμων της Π. Ενότητας θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές εκδηλώσεις με θέμα: «ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ  ΔΡΑΣΕΙΣ 4.1.1 – ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ  4.1.3 - ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ  ΤΟΥ ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 4.1 ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ» με ώρα έναρξης στις 6:30 το απόγευμα και ελεύθερη είσοδο.

H Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «ΝΟΤΟΣ» παρουσίασε την παράσταση «Έρως Καρναβαλιστής»

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε, την περασμένη Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στο Πειραματικό θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου, η παράσταση «Έρως Καρναβαλιστής», η οποία διοργανώθηκε από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «ΝΟΤΟΣ» με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου – ΔΗ.Κ.Ε.Η. στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου για την Καστρινή Αποκριά 2018.

25 γλυπτά της Ναταλίας Μελά στο Ιστορικό Μουσείο

Η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών, εγκαινιάζει, σήμερα, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 18.00΄, την έκθεση Ναταλία Μελά: 25 Γλυπτά στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης. Στην έκθεση, που θα διαρκέσει έως τις 10 Μαρτίου, παρουσιάζονται επιλεγμένα έργα της γλύπτριας που εκτίθενται για πρώτη φορά στην Κρήτη.

Πληροφορίες για τη λειτουργία των Το.Μ.Υ.

 Η ίδρυση και λειτουργία των Τοπικών Μονάδων Υγείας έρχεται για να καλύψει μια από τις κρισιμότερες ελλείψεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αυτή της ύπαρξης ενός οργανωμένου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα αστικά κέντρα. Σήμερα, μετά από λιγότερο από 2 μήνες από την ίδρυση της πρώτης, λειτουργούν ήδη επτά Το.Μ.Υ. στα μεγάλα αστικά κέντρα της Κρήτης, στις οποίες δίνεται έμφαση στην πρόληψη και την αγωγή υγείας του πληθυσμού, που η προσέλευσή του είναι εντυπωσιακή.

7ο Παγκρήτιο φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής - Super Market

Με τη στήριξη των παραγωγικών φορέων όλης της Κρήτης ξεκινά η προετοιμασία του 7ου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ - SUPER MARKET, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΔΕΚΚ).

Απόκριες στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης μπαίνει δυναμικά στον ρυθμό της Αποκριάς!

Στις 11:00 η νηπιαγωγός – συγγραφέας Ελένη Μπετεινάκη θα μας αφηγηθεί το παραμύθι «Ένας πρίγκιπας Χαρταετός στο νησί του… Πηγαινέλα».

Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των Αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος

Το Α΄ Ψυχοσάββατο κάθε έτους έχει καθιερωθεί  ως Ημέρα Μνήμης των θανόντων εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικών. Για το λόγο αυτό, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:00΄ στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση από τα τοπικά σωματεία μας, ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τους αδικοχαμένους συναδέλφους μας οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους για την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών και της κοινωνίας μας.

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την έλευση του νέου έτους πραγματοποίησε χθες βράδυ η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με τη συμμετοχή εκπροσώπων της εκκλησίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των αρχών και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Είμαι ακόμα παιδί: Στις 14 Φλεβάρη... Στο Talos Plaza ... Χορός, τραγούδι, κατασκευές, παζάρι, δώρα.. Κι ένα μεγάλο party

Στις 14 Φλεβάρη δίνουμε νόημα στη λέξη «αγάπη».. Το Εθελοντικό Σωματείο «Είμαι Ακόμα Παιδί», από κοινού με το Εθελοντικό σωματείο "Αλέα .. η ρίζα του καλού" διοργανώνει δράση, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στο εμπορικό κέντρο Talos Plaza, με σκοπό τη δημιουργία ενός κουμπαρά που θα μας επιτρέψει να κάνουμε κάποιες εργασίες στο ‘Κέντρο Προστασίας Παιδιού’ του Πόρου, απαραίτητες για την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη διαβίωση των φιλοξενούμενων εκεί κοριτσιών.

Το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο μελών Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης

Ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης προς τα μέλη του την Τρίτη 13 και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα Μανόλη Καρέλλη στον 2ο όροφο του Δημοτικού κτιρίου της οδού Ανδρόγεω. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

15ος Εορτασμός της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2018 από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ

Στο επίκεντρο η τελική εισήγηση της αρμόδιας ελληνικής επιτροπής για χρήση των κοινωνικών δικτυών από τα παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω, μόνο με γονική συναίνεση.

 Με κεντρικό μήνυμα «Δημιούργησε, επικοινώνησε και μοιράσου με σεβασμό. Ένα καλύτερο διαδίκτυο ξεκινά από εσένα» εορτάστηκε φέτος για 15 η συνεχόμενη χρονιά σε πάνω από 160 χώρες στον κόσμο η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο INSAFE/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν.

Πρόγραμμα επισκέψεων κινητής μονάδας ψυχικής υγείας ΠΑΓΝΗ για το Φεβρουάριο

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια (Υ.Πε) Κρήτης σας ενημερώνει για το Πρόγραμμα επισκέψεων της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας του ΠαΓΝΗ ως προς το μήνα Φεβρουάριο 2018

Στο ΔΣ της ΚΕΕΕ ο Μανώλης Αλιφιεράκης

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) εξελέγη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα.

Βράβευση των κυριών Δρ. Μαρίας Χναράκη και κυρίας Χριστίνας Χαλκιαδάκη από το «Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης».

Σε έντονη συγκινησιακή ατμόσφαιρα, με κατάμεστη την αίθουσα ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31.01.2018 η βράβευση των κυριών Δρ. Μαρίας Χναράκη και κυρίας Χριστίνας Χαλκιαδάκη από το “ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ”.

Απεριόριστη Δωρεάν Είσοδος για τους φοιτητές στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Από 1ης/2/2018, η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών δίνει διαρκή και απεριόριστη ελεύθερη (δωρεάν) πρόσβαση στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης σε όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, με απλή επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας στην είσοδο του Μουσείου.

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς διαδικτύου του ΙΤΕ στο εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2018

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου / Αμφιθέατρο Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών / ώρα 10:00-14:00 Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας πραγματοποιεί στις 6 Φεβρουαρίου 2018 κεντρική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου που γιορτάζεται ταυτόχρονα σε 160 χώρες σε όλο τον κόσμο με κεντρικό σύνθημα: «Δημιούργησε, επικοινώνησε και μοιράσου το σεβασμό. Ένα καλύτερο διαδίκτυο ξεκινά από εσένα».

Σεμινάριο «Διαχείριση Συναισθηματικών Συγκρούσεων στο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον»

Ένα πρωτοποριακό σεμινάριο για όσους θέλουν να έχουν ισορροπημένες διαπροσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους που συναλλάσσεται καθημερινά σε οικογενειακό, επαγγελματικό, σχολικό κ.α. περιβάλλον, διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Το «ΙΕΚ ΑΚΜΗ» στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής GREEK CHEF 2018

Οι σπουδαστές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής του μεγαλύτερου ΙΕΚ στην Ελλάδα έκλεψαν τις εντυπώσεις στο πλαίσιο της 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ! Στην πρώτη τους συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής GREEK CHEF 2018, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, οι σπουδαστές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κυριάρχησαν με τις επιδόσεις τους διαγωνιζόμενοι στο σύνολο των κατηγοριών του τετραημέρου, αποσπώντας 14 χρυσά, 10 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια.

25 γλυπτά της Ναταλίας Μελά στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών εγκαινιάζει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 18.00΄, μια έκθεση 25 γλυπτών της Ναταλίας Μελά, στη Γλυπτοθήκη του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης. Επιλεγμένα έργα της γλύπτριας, μεταλλικά και χάρτινα, θα εκτεθούν ανάμεσα στα λίθινα και μαρμάρινα γλυπτά της βυζαντινής και της ενετικής περιόδου.

Ο μεγαλύτερος πανελλήνιος διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας για παιδιά στο Ηράκλειο

Το FIRST LEGO League που για τη φετινή σχολική χρονιά 2017 - 2018 τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, έχει τίτλο «HYDRODYNAMICS» και προκαλεί περισσότερα από 300,000 παιδιά σε όλο τον κόσμο, να μάθουν τα πάντα για το νερό και την χρήση του. Οι μικροί μας φίλοι καλούνται φέτος να διαλέξουν και να λύσουν ρεαλιστικά προβλήματα ως μικροί μηχανικοί και επιστήμονες σε μία μεγάλη γιορτή μάθησης και διασκέδασης.

2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κρήτης

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-ΠΕ Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου από 3 έως 11 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο στο κινηματοθέατρο Αστόρια και οργανώνει η «Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου».

Let's do it Greece «με μία ματιά»

Ονειρευόμαστε να αναδείξουμε το όμορφο πρόσωπο της πατρίδας μας,το πρόσωπο της χαράς ,της ζωντάνιας, της δημιουργίας. Πανελλαδική Συνάντηση Let’s Do It Greece  οργανώσαμε λοιπόν συντονιστικές συναντήσεις και στον ελεύθερο χρόνο μας επισκεφτήκαμε περιοχές ανά την Ελλάδα για να γνωρίσουμε από κοντά τους εθελοντές που μοιράζονται τον κοινό μας στόχο και να τους μεταφέρουμε τον παλμό των προετοιμασιών από ολόκληρη την Ελλάδα .

Η Σύνοδος των «χωρών της Βαλέτα»

Ενισχύεται η διαπραγματευτική δύναμη των μεμονωμένων χωρών έναντι των ισχυρών επιχειρησιακών συμφερόντων.

Με θέμα την ανανέωση της πολιτικής συμφωνίας για διακρατική συνεργασία στο χώρο του φαρμάκου αλλά και την τεχνική προετοιμασία των επόμενων βημάτων έτσι ώστε να γίνει κοινή αξιολόγηση και διαπραγμάτευση στις τιμές των νέων φαρμάκων που έρχονται τώρα στην Ευρώπη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Μαδρίτη, η σύνοδος των 8 χωρών της «Διακήρυξης της Βαλέτα» .

Πρεμιέρα του «ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ» από τη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου στην πρώτη μέρα του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ

Πρεμιέρα θα κάνει η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου στις 3 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο στο κινηματοθέατρο Αστόρια στις 9.30 το βράδυ, πρώτη μέρα του  2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου με το έργο ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ του Άρθουρ Μίλλερ. Πρόκειται για ένα έργο σταθμό της κλασσικής λογοτεχνίας και του παγκόσμιου θεάτρου που υμνήθηκε από κοινό και κριτικούς

Προσλήψεις 25 καθαριστριών από την 7η Υ.ΠΕ. Κρήτης

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης προχωράει στην πρόσληψη 25 ατόμων για τις ανάγκες της καθαριότητας της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Κέντρων Υγείας με τις αποκεντρωμένες μονάδες τους της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Εκπαιδευτικά πρωινά για όλη την οικογένεια στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, με μεγάλη χαρά, εγκαινιάζει για το 2018 μια νέα δράση για όλη την οικογένεια. Μια φορά το μήνα, ημέρα Σάββατο, θα προσφέρονται, εκ περιτροπής, τα σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία καθημερινά προσφέρονται στη σχολική κοινότητα. Σε προκαθορισμένες ώρες και μέρες του έτους, οι μουσειοπαιδαγωγοί του ΙΜΚ θα πραγματοποιούν τα δημοφιλή και επιτυχημένα εκπαιδευτικά μας προγράμματα σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Με αυτό τον τρόπο ευελπιστούμε οι Συλλογές του Ιστορικού Μουσείου να αποτελέσουν, για το νέο έτος, ένα ευχάριστο και άκρως δημιουργικό χώρο οικογενειακής συνεύρεσης.

8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Στο πλαίσιο του Μαθητικού Φεστιβάλ δίνεται η δυνατότητα να παρουσιαστούν έργα ψηφιακής δημιουργίας, τα οποία δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο των μαθημάτων Πληροφορικής όλων των βαθμίδων (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο), στις Δημιουργικές Εργασίες του ΓΕΛ, στο μάθημα «Ερευνητικές Εργασίες (Project)» των ΓΕΛ και στη Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων στα ΕΠΑΛ. Επιπρόσθετα, είναι δυνατό να συμπεριληφθούν και έργα τα οποία δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο κάποιας Σχολικής δραστηριότητας (Περιβαλλοντική, Πολιτιστική, Αγωγής Υγείας κ.ά.) ή στο πλαίσιο κάποιου διαθεματικού / διεπιστημονικού σχεδίου συνεργασίας μεταξύ του μαθήματος της Πληροφορικής και άλλων μαθημάτων.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28/01/2018 και για 33η συνεχή χρονιά, η πατροπαράδοτη τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, της ομώνυμης Συνοικίας της Πόλης μας.

Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού από την 7η ΥΠΕ Κρήτης

Πρόσληψη με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, είκοσι πέντε (25) ατόμων, κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) κλάδου ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν των είκοσι τεσσάρων (24) μηνών για τις ανάγκες της Καθαριότητας της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Κέντρων Υγείας με τις αποκεντρωμένες μονάδες τους της 7ης ΥΠΕ Κρήτης:    

«Σάββατα με τους Επιστήμονες» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Ελάτε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης του Πανεπιστημίου Κρήτης για να γνωρίσετε έναν επιστήμονα και να συζητήσετε μαζί του για την τεχνολογία και τη φύση. Σας περιμένουμε ακόμη για να παίξουμε, να εξερευνήσουμε και να φτιάξουμε κατασκευές!

Δωρεάν Εκπαιδευτικά Προγράμματα για Εργαζομένους από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Το ΙΝ.Ε/Γ.Σ.Ε.Ε. στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο "Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ", το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Διά Βίου Μάθηση", με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρόκειται να υλοποιήσει νέες δράσεις κατάρτισης για εργαζόμενους στην Κρήτη (Ηράκλειο – Ρέθυμνο – Χανιά – Άγιος Νικόλαος), καθώς και σε σε όλη τη χώρα.

Σεμινάριο «Τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας»

Μετά από το 1ο σεμινάριο για «Τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας» που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, το ΚΕΚ ΤΕΧΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διοργανώνει νέο τμήμα για όσους θέλουν ν΄ ασχοληθούν επαγγελματική ή ερασιτεχνικά με τις ιδιαίτερες γεύσεις της ιταλικής κουζίνας.

Διήμερο κινηματογραφικό εργαστήριο με τον Βασίλη Λουλέ στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Βασίλη Λουλέ οργανώνει ένα διήμερο κινηματογραφικό εργαστήρι με θέμα Το ντοκιμαντέρ ως εργαλείο στην Εκπαίδευση — Προσωπική μαρτυρία και Ιστορία, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης.

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ.Αικατερίνης

Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, θα πραγματοποιήσει και φέτος και για 33η συνεχή χρονιά, την τελετή της κοπής της ΑγιοΒασιλόπιτας, για το καλωσόρισμα του Νέου Έτους.

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ιωάννη

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Π.Σ. Αγίου Ιωάννη στο χώρο του Συλλόγου μας στην «ροτόντα» του Πανεπιστημίου.

Θεματική ξενάγηση με τίτλο «Αποτροπαϊκά και περίαπτα - τα Μινωικά φυλαχτά» του Αρχαιολογικού Μουσείου

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου σας προσκαλεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 12:00 στη θεματική ξενάγηση του μήνα με τίτλο «Αποτροπαϊκά και περίαπτα - τα Μινωικά φυλαχτά».

Σεμινάριο «Διαχείριση Συναισθηματικών Συγκρούσεων στο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον»

Ένα πρωτοποριακό σεμινάριο για όσους θέλουν να έχουν ισορροπημένες διαπροσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους που συναλλάσσεται καθημερινά σε οικογενειακό, επαγγελματικό, σχολικό κ.α. περιβάλλον, διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού ορισμένου χρόνου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου

Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού, ΠΕ Αρχαιολόγων Μία (1) θέση, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση του 2ου υποέργου «Αρχαιολογικός Έλεγχος» του έργου «Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην πόλη Ηρακλείου – 2017» με κωδικό MIS 5007093 που θα εκτελεστεί απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την Εφορεία μας στο πλαίσιο Μνημονίου Συνεργασίας με την Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου, για χρονικό διάστημα απασχόλησης από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως δώδεκα (12) μήνες με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως την ολοκλήρωση του έργου:

Μαθητικός Διαγωνισμός για το σποτ του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή Ηρακλείου - Λασιθίου προκηρύσσει φέτος μαθητικό διαγωνισμό για τη δημιουργία ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σποτ για το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας.

Σεμινάριο «Μάθετε τις απαραίτητες τεχνικές για το σχέδιο μόδας»

Θέλετε να μάθετε να σχεδιάζετε φιγούρες μόδας και να αποτυπώνετε ελκυστικά τις ενδυματολογικές σας ιδέες;

 Στο σεμινάριο Σχέδιο Μόδας - Fashion Design, που διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ θα διδαχθείτε σχέδιο φιγούρας, σχέδιο ρούχων, σχέδιο υφάσματος και δημιουργία ανάπτυξης συλλογής.

 Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν τεχνικές σχεδίου μόδας και να μυηθούν σε μια έγκυρη και χρηστική μεθοδολογία σχεδιασμού Μόδας.

Αύξηση των καταγγελιών διαδικτυακής απάτης «δείχνουν» τα συγκεντρωτικά στοιχεία της SafeLine

Σημαντική αύξηση σε περιστατικά οικονομικής εξαπάτησης πολιτών μέσω διαδικτύου προκύπτει από τα συγκεντρωτικά στοιχεία της Ανοιχτής Γραμμής Καταγγελιών για το παράνομο περιεχόμενο στο διαδίκτυο SafeLine του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ γεγονός που έρχεται να ενισχύσει τις πρόσφατες διαπιστώσεις της Δ/νσης Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Για το έτος 2017, από το σύνολο των καταγγελιών που εξακριβώθηκαν ως παράνομες, το 48% αφορούσε οικονομικές απάτες. Η συγκεκριμένη κατηγορία οικονομικού εγκλήματος για πρώτη φορά καταλαμβάνει την πλειοψηφία των καταγγελιών που λαμβάνει η γραμμή σε ετήσια βάση, ξεπερνώντας κατά πολύ το ποσοστό καταγγελιών παράνομου περιεχομένου που αγγίζει (για το 2017) το 23% και που τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν στην κορυφή.

Σεμινάριο «Εργαλεία Social Media Marketing»

Γνωρίζετε με ποιο τρόπο μπορείτε να προβάλετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο; Μπορείτε να σχεδιάσετε μια διαφημιστική καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Ξέρετε τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε διαφήμιση στο google;

 Αυτά και άλλα πολλά θα μάθετε στο σεμινάριο «Social Media Marketing», το οποίο διοργανώνει εκ νέου το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Ζητήματα μείζονος σημασίας για τις τοπικές επιχειρήσεις σχετικά με τη λειτουργία του Λιμένος Ηρακλείου τέθηκαν στη διάρκεια επίσκεψης του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, με αφορμή εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΟΛΗ.

To Douleutaras.gr 'ανοίγει τα φτερά του' για Ηράκλειο!

Το Douleutaras.gr είναι μία πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα που επιτρέπει σε κάθε χρήστη να δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων του αναθέτοντας χρήσιμες εργασίες στους κατάλληλους επαγγελματίες. Έναν χρόνο μετά την επέκταση του στη Θεσσαλονίκη, το Douleutaras.gr άνοιξε τα φτερά του για δύο ακόμα μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, την Πάτρα και το Ηράκλειο.

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Χώρου Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε., Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Cactus Hotels για την ιδιαίτερη προσφορά τους, που δίνει μια γενναία ώθηση στις προσπάθειες που κάνουν τα Ιδρύματα Α. & Μ. Καλοκαιρινού να δώσουν ανακούφιση στην πολυδιάστατη κρίση που αντιμετωπίζει, χρόνια τώρα, ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας, διαμέσου των Δομών Παροχής Βασικών Υλικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο – Οικονομικό Συσσίτιο «Φαγητό με την Αγάπη Μας»).

Το 16ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στο Ηράκλειο

Η νικήτρια ομάδα του έτους 2017 «Εμείς κι Εμείς» με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, διοργανώνουν το 16ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου. Το 16ο Κυνήγι πραγματοποιείται την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου σε κεντρικά σημεία του Δήμου Ηρακλείου κι έχει τίτλο «Υπόθεση Αστραπή».

Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ Ανακύκλωσης Συσκευασιών

Μαθητές από όλη την Ελλάδα από την Αθήνα έως τη Ρόδο, από τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα έως την Ύδρα και την Αστυπάλαια συμμετείχαν στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και ανακύκλωσαν πάνω από 2.000.000 συσκευασίες.

Για 16η χρονιά η ετήσια Επιστημονική Μετεκπαιδευτική Παιδιατρική Ημερίδα του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου

Η Παιδιατρική Κλινική και η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου διοργανώνουν για 16η χρονιά την ετήσια Επιστημονική Μετεκπαιδευτική Παιδιατρική Ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 10/2/2018 στο Συνεδριακό Χώρο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας (Λ. Ικάρου 5) στο Ηράκλειο Κρήτης.

2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Ποιοι είμαστε: Η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1983 και από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται ανελλιπώς στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου μας. Έχει ανεβάσει 67 θεατρικά έργα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου . Έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο το νησί μας αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας καθώς και στην Αμερική, Κύπρο και στη μακρινή Αυστραλία με το έργο ΖΟΡΜΠΑ ΜΑΘΕ ΜΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ. Έχει λάβει πολλές φορές μέρος σε πανελλήνια φεστιβάλ θεάτρου και έχει βραβευτεί σε όλους τους τομείς ( 47 βραβεία, βραβείο ερμηνείας αντρικού – γυναικείου ρόλου, σκηνοθεσίας , μουσικής , σκηνικών , επιλογής έργου ,καλύτερης παράστασης κ.α ).Για πρώτη φορά πέρσι τολμήσαμε να οργανώσουμε το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεάτρου στην πόλη μας . Στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και έτσι συνεχίζουμε .

Διαλέξεις και Ξεναγήσεις στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών προτού κλείσει ο κύκλος της έκθεσης των έργων του Γιάννη Σπυρόπουλου οργανώνει δύο ομιλίες γύρω από το έργο και τη θέση του ζωγράφου μέσα στα σύγχρονα ζωγραφικά και ευρύτερα καλλιτεχνικά ρεύματα του 20ού αι. Η πρώτη με ομιλητή τον κριτικό τέχνης, κ. Ντένη Ζαχαρόπουλο, θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου και η δεύτερη με ομιλητή τον ιστορικό τέχνης, κ. Μίλτο Φραγκόπουλο, στις 24 Φεβρουαρίου.

Το CHOREOGRAPHIC CHALLENGE έρχεται στο Ηράκλειο

Η Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «ΝΟΤΟΣ» εγκαινιάζοντας έναν κύκλο σεμιναρίων-εργαστηρίων που απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες του Θεάτρου υποδέχεται τη συντοπίτισσά μας Χορογράφο, κα. Άρια Μπουμπάκη, απόφοιτο της Κρατικής Σχολής Χορού και της ‘Ραλλού Μάνου‘ και υπότροφο στο Κέντρο Χορογραφίας του Μονπελιέ, η οποία φέρνει στο Ηράκλειο το Choreographic Challenge, ένα διαφορετικό εργαστήρι Χορού και Κίνησης που πραγματοποιείται στην Αθήνα τα δύο τελευταία χρόνια.

Nέος Kύκλος για τα εκπαιδευτικά προγράμματα 'Αισθάνομαι τη Φύση' και 'Προγραμματίζω τη Φύση' του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας

Tο Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 αρχίζει ο νέος κύκλος για τα 2 εκπαιδευτικά προγράμματα "Αισθάνομαι τη Φύση" και "Προγραμματίζω τη Φύση".Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Αισθάνομαι τη Φύση" απευθύνεται σε παιδιά 2-4 ετών, ενώ το εκπαιδευτικό εργαστήρι ρομποτικής "Προγραμματίζω τη Φύση" απευθύνεται σε παιδιά 8-12 ετών. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα συνημμένα.

 

 

Let`s do it Greece 2018 - Η μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 θα συντονιστούμε στη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση που έχει γίνει στη χώρα μας.

 

Συνοπτικός απολογισμός δράσης 2017 του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Ανδρέα & Μαρίας Καλοκαιρινού

Ο Κοινωνικός Χώρος των Ιδρυμάτων Ανδρέα & Μαρίας Καλοκαιρινού καταθέτει τον συνοπτικό απολογισμό της δράσης του στο χρόνο που πέρασε (2017).

Σεμινάριο «Οικιακό εργαστήριο παρασκευής σαπουνιού»

Τις βασικές τεχνικές σαπωνοποίησης και οικιακής οικονομίας παρουσιάζει το σεμινάριο που διοργανώνει εκ νέου το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν ν΄ αναγνωρίζουν τη σωστή ποιότητα σαπουνιού και να φτιάξουν το δικό τους σαπούνι σώματος ή προσώπου.

Ταχύρρυθμο εργαστήριο δημιουργίας ταινιών stop motion animation για εκπαιδευτικούς σχολείων Δ.Δ.Ε. Ηρακλείου 2017-2018

Το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε. Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (Υπεύθυνη Αγγελική Ζαχαράτου) με την υποστήριξη του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού διοργανώνουν «Ταχύρρυθμο εργαστήριο (8) ωρών δημιουργίας ταινιών stop motion animation για εκπαιδευτικούς σχολείων Δ.Δ.Ε. Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, σχολικού έτους 2017-2018» με εισηγητή τον Γιώργο Νεονάκη, φοιτητή Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου-graphic designer

Κοπής πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Ηρακλείου

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Ηρακλείου καλεί τα μέλη του στην εκδήλωση κοπής πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00, στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης», στο 2ο όροφο του δημοτικού κτιρίου της οδού Ανδρόγεω.  Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής θα γίνει εκτενής ενημέρωση για όλες τις πρόσφατες κρίσιμες εξελίξεις που αφορούν το τριτεκνικό κίνημα, καθώς και για την εξέλιξη της αποπεράτωσης του κτιρίου μας.

Πρόσληψη προσωπικού για το πρόγραμμα Στέγασης Αιτούντων Άσυλο στην Κρήτη - ESTIA

Επτά νέες προσλήψεις θα γίνουν για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος  Στέγασης Αιτούντων Άσυλο σε διαμερίσματα στην Κρήτη, στις περιοχές του Ηρακλείου και της Σητείας. Το πρόγραμμα υλοποιείται από την  Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ.

Η εκδήλωση της παραμονής της Πρωτοχρονιάς απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ξάφνιασε ευχάριστα τους κατοίκους της ομώνυμης Συνοικίας της Πόλης μας, καθώς μια εξαιρετική ιδέα του Συλλόγου τέθηκε για πρώτη φορά σε εφαρμογή.

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE