inner image

Τελετή Λήξης του Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ του Δήμου Ηρακλείου

Την Κυριακή 10.12.2023, παράλληλα με την τελευταία αγωνιστική, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης του Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ του Δήμου Ηρακλείου, στο ΝΚΓΗ στη Ν. Αλικαρνασσό.

Πλήθος κόσμου απόλαυσε τις δεξιότητες των παιδιών, χειροκρότησε την ομαδική προσπάθεια τους και ανέδειξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο τους μέσα στο παρκέ.

Ενημέρωση για το Τουρνουά ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2023

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ

 Ηράκλειο    8.9.2023     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                              

ΘΕΜΑ:       ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ  ΜΠΑΣΚΕΤ 2023     

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 08.09 στο Κλειστό Γήπεδο του ΔΑΠΚΗ η συνάντηση φορέων, ομάδων και στελεχών του οργανισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, για την προετοιμασία του Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ του Δήμου Ηρακλείου. 

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις ημερομηνίες, ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων, οι ηλικιακές κατηγορίες και τυχόν αλλαγές που προκύπτουν από τους νέους κανονισμούς της ΕΟΚ. 

Όλα τα απαραίτητα έγγραφα και η προκήρυξη θα αποσταλεί με mail στις ομάδες, ώστε έγκαιρα να καταθέσουν τη συμμετοχή τους και τις δηλώσεις και καταστάσεις συμμετοχής τους έως και την Τετάρτη 20.09.2023.

Συνάντηση για το τουρνουά ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2023

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 4/9/2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θέμα: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2023

Αγαπητοί συνεργάτες ,
Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, με την συνεργασία της ΑΑΗ-ΑΕ-ΟΤΑ και της ΕΚΑΣΚ. με σκοπό την άθληση, την ψυχαγωγία , την χαρά και το παιχνίδι για τα παιδιά διοργανώνει το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2023
Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11.00 στο ΔΑΠΚΗ (κλειστό γυμναστήριο Πατελών) σε συνάντηση – συζήτηση με τα παρακάτω θέματα :

  •  Ενημέρωση απόψεις και προτάσεις του ΔΟΠΑΦΜΑΗ
  •  Τοποθετήσεις και προτάσεις των φορέων
  •  Σχεδιασμός των αγώνων του τουρνουά

ΜΙΝΙ Μπάσκετ «FUNNYBALL 5» από τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Υπηρετώντας το όραμα ανάπτυξης του αθλητισμού στην πόλη μας , μέσα από την αξιοποίηση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, το σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων, ο Δήμος Ηρακλείου καταρτίζει κάθε χρόνο ένα πλούσια καλεντάρι διεθνών, ευρωπαϊκών αλλά κυρίως τοπικού ενδιαφέροντος αθλητικών διοργανώσεων.

Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ Δήμου Ηρακλείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπηρετώντας το όραμα ανάπτυξης του αθλητισμού στην πόλη μας , μέσα από την αξιοποίηση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, το σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων, ο Δήμος Ηρακλείου καταρτίζει κάθε χρόνο ένα πλούσια καλεντάρι διεθνών, ευρωπαϊκών αλλά κυρίως τοπικού ενδιαφέροντος αθλητικών διοργανώσεων.

Από το 1982 το Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ, αποτελεί ένα βασικό πυλώνα για τη διάδοση του σπορ στις μικρές ηλικίες. Το αρμόδιο Τμήμα του ΔΟΠΑΦΜΑΗ που διοργανώνει το Τουρνουά με τη συνεργασία της ΕΚΑΣΚ από το 2005 , αντιλαμβανόμενο το μητροπολιτικό χαρακτήρα της πόλης μας, έχει εντάξει στο πρόγραμμα και ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον από άλλες περιοχές του νησιού, όπως τον Αγ. Νικόλαο, τη Μεσσαρά  και τη Διάπλαση (Γούρνες Πεδιάδας), προκρίνοντας την κοινωνικοποίηση μέσα από την άθληση.

Στο τρέχον Τουρνουά μετέχουν 647 παιδιά σε 36 ομάδες από 11 σωματεία στις 2 κατηγορίες (2010-11  & 2012)  αγοριών και 1 κοριτσιών (2009). Όλοι οι αγώνες πραγματοποιούνται στο ΝΚΓ 2 Αορακίων, παρουσία γιατρού ανά γήπεδο και υπό τις οδηγίες επίσημων διαιτητών και κριτών. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 22.10 και θα κορυφωθούν την Κυριακή 04.12.2022 με πολλές εκπλήξεις.

                                                                         

                                                                      ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ

                                                                                     ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Συνάντηση για το 10ο Τουρνουά ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2022

 Ηράκλειο     8.9.2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Θέμα: 10ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ   2022     

 

Αγαπητοί συνεργάτες ,

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ,   ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, με την συνεργασία της  ΑΑΗ-ΑΕ-ΟΤΑ και της ΕΚΑΣΚ. με σκοπό την άθληση, την ψυχαγωγία , την χαρά και  το παιχνίδι για τα παιδιά διοργανώνει το 10ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ   2022    

Σας προσκαλούμε την  Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 14.00  στο ΔΑΠΚΗ (κλειστό γυμναστήριο Πατελών)  σε συνάντηση –συζήτηση  με τα  παρακάτω θέματα :

  • Ενημέρωση απόψεις  και προτάσεις του ΔΟΠΑΦΜΑΗ
  • Τοποθετήσεις και προτάσεις των φορέων
  • Σχεδιασμός  των αγώνων του τουρνουά                             

 

 

Ολοκληρώθηκε το 9ο Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ 2021

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 20/12/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                           

ΘΕΜΑ:   9Ο   ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ  2021

 

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19.12.2021 το Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ στο ΝΚΓ 2 Αοράκια με τις απονομές μεταλλίων και διπλωμάτων σε όλες τις μικρές αθλήτριες και αθλητές. 

Ο Δήμος Ηρακλείου με πίστη στην αθλητική ανάπτυξη και υποδομή, επιχείρησε σε δύσκολες συνθήκες πανδημίας, την αθλητική επανεκκίνηση με μία διοργάνωση για μικρά παιδιά που έχουν στερηθεί πολλά, λόγω των περιορισμών του Covid-19, σε κλειστά γυμναστήρια της πόλης υψηλών προδιαγραφών. 

Αντιλαμβανόμενο το μητροπολιτικό χαρακτήρα του, το Τμήμα Αθλητισμού (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) ενέταξε στο Τουρνουά και ομάδες άλλων περιοχών και νομών συμβάλλοντας στην κοινωνικοποίηση, μικρών και μεγάλων. 

Στο Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚ, έλαβαν μέρος 32 ομάδες από 12 σωματεία. Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν παρουσία γιατρών, επίσημων διαιτητών, κριτών και ακολουθήθηκαν τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα κατά της διασποράς Covid-19 της ΓΓΑ. 

Με την προσδοκία, οι επόμενες διοργανώσεις να είναι ελεύθερες περιορισμών, ευχαριστούμε τους γονείς και τα σωματεία για τη συμμετοχή τους και ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και αυξημένη ατομική ευθύνη. 

 

Ενημέρωση για το τουρνουά ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Ένα ευχάριστο αθλητικό Σαββατοκύριακο  6-7/11 σε ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ( για αγόρια κ κοριτσια) Διοργάνωσε ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  (τμήμα αθλητισμού ΔΟΠΑΦΜΑΗ)   με τη συνεργασία της ΕΚΑΣΚ και της ΑΑΗ-ΟΤΑ.

Στους 12 αγώνες που έγιναν, με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτοκόλλα, στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης,  παρουσίας ιατρικής κάλυψης κ επίσημων διαιτητών  και κριτών συμμετείχαν 10 σύλλογοι      (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ –ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΑΣΚΗΣΗ- ΔΙΑΠΛΑΣΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΟΦΗ-ΜΕΣΣΑΡΑ) με 24 ομάδες  με 288 παιδιά

Τουρνουά ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2021 από τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) του Δήμου Ηρακλείου,  την συνεργασία της ΑΑΗ-ΑΕ-ΟΤΑ και της  ΕΚΑΣΚ.  με σκοπό την άθληση  την ψυχαγωγία, την χαρά, το παιχνίδι των παιδιών και την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των διαγωνιζομένων των σωματείων,  θα διοργανώσει για το 2021 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ  για αγόρια και κορίτσια.

H τελετή λήξης του τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2019

Την Κυριακή 22/Δεκ παρουσία πλήθους κόσμου, παιδιών και γονέων  πραγματοποιήθηκε στο  ΝΚΓΗ  2-  ΑΟΡΑΚΙΑ  η τελετή λήξης του  τουρνουά ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2019 για  αγόρια και κορίτσια που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) σε συνεργασία   με την ΕΚΑΣΚ.

Η τελετή λήξης του Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2019

Ο Δήμος Ηρακλείου και το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ σας προσκαλούν την Κυριακή 22/12/2019 κ ωρα 13.30 στο ΝΚΓΗ στα 2 ΑΟΡΑΚΙΑ στην ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2019 για αγόρια κ κορίτσια που διοργάνωσε με την συνεργασία της ΕΚΑΣΚ
Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν 502 παιδιά (443 αγόρια κ 69 κορίτσια ) .
9 σύλλογοι με 27 ομάδες , έγιναν 77 αγώνες στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης με ιατρική κάλυψη και επίσημους διαιτητές και κριτές
Σε όλα τα παιδιά θα απονεμηθούν μετάλλια ,αναμνηστικά μπλουζάκια , και διπλώματα καθώς και αναμνηστικές πλακέτες στους συμμετέχοντες συλλόγους.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα των τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ και Εργασιακού Βόλλευ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Πρόγραμμα και αποτελέσματα των τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ και Εργασιακού Βόλλευ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Πρόγραμμα και αποτελέσματα του Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

(Το αποτελεσμα του αγωνα Β κατηγ Εργοτελη - Ηρακλειο ειναι 11-60 κ οχι 11-06)

Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Πρόγραμμα και αποτελέσματα του Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Πρόγραμμα και αποτελέσματα του Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2019 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) του Δήμου Ηρακλείου, θα διοργανώσει για το 2019. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ    ΜΠΑΣΚΕΤ   2019  για αγόρια και κορίτσια.

Στο  τουρνουά  αυτό  θα διεξαχθούν μέχρι  100 αγώνες  και  προβλέπεται να συμμετέχουν 9 σύλλογοι,  με 29 ομάδες , και  600 παιδιά.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης μας, με ιατρική  κάλυψη και επίσημους διαιτητές και  κριτές.

Δηλώσεις συμμετοχής στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2019 του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηρακλείου

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) του Δήμου Ηρακλείου, θα διοργανώσει για το 2019. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ    ΜΠΑΣΚΕΤ για αγόρια και κορίτσια. Δηλώσεις  και καταστάσεις συμμετοχής κατατίθενται μέχρι  την  Δευτέρα14/10/2019 κ ώρα 13.30. Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την  Δευτέρα14/10/2019 κ ώρα 14.00 .

Έληξε το τουρνουά ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2018 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Την Κυριακή 23/Δεκ παρουσία πλήθους κόσμου, παιδιών και γονέων  πραγματοποιήθηκε στο  ΝΚΓΗ  2-  ΑΟΡΑΚΙΑ  η τελετή λήξης του  τουρνουά ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2018 για  αγόρια και κορίτσια που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) σε συνεργασία   με την ΕΚΑΣΚ.

Τελετής Λήξης Μίνι μπάσκετ 2017

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) , στα πλαίσια του προγράμματος ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2017, που διοργάνωσε, με τη συνεργασία της ΕΚΑΣΚ, σας προσκαλεί τη Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 στο Νέο κλειστό γυμναστήριο 2 Αοράκια για την τελετή λήξης του τουρνουά και για τις απονομές στις ομάδες και στα παιδιά.

Το πρόγραμμα του 7ου Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2017

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του 7ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2017 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Αποτελέσματα και πρόγραμμα Τουρνουά Μινι Μπάσκετ 2017

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ανακοινώνει τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα αγώνων Τουρνουά Μινι Μπάσκετ 2017.

Συγκεντρωτικό πρόγραμμα 7ου Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2017

Συγκεντρωτικό πρόγραμμα 7ου Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2017 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Αποτελέσματα και πρόγραμμα Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2017

Αποτελέσματα και πρόγραμμα Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2017 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Αποτελέσματα και πρόγραμμα Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2017

Αποτελέσματα και πρόγραμμα Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2017:

Αποτελέσματα και πρόγραμμα Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2017

Αποτελέσματα και πρόγραμμα Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2017 για αγόρια και κορίτσια:

Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ 2017 για αγόρια και κορίτσια

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) του Δήμου Ηρακλείου, θέλοντας να δώσει στα παιδιά χαρά ,άσκηση, άθληση, ψυχαγωγία, συνεργασία και παιχνίδι θα διοργανώσει με τη συνεργασία της ΕΚΑΣΚ για το 2017. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ για αγόρια και κορίτσια .Στο τουρνουά αυτό θα διεξαχθούν μέχρι 120 αγώνες και θα συμμετέχουν 10 σύλλογοι, με 33 ομάδες και 600 παιδιά. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης μας, με ιατρική κάλυψη και επίσημους διαιτητές και κριτές.

6ο Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2016 - Αποτελέσματα και οργάνωση της Τελετής Λήξης

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) , στα πλαίσια του προγράμματος ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2016, που διοργανώνει με τη συνεργασία της ΕΚΑΣΚ,  καλεί τους εκπροσώπους των συλλόγων και τους προπονητές των ομάδων  που συμμετέχουν  στο πρόγραμμα , να παρευρεθούν  σε συνάντηση  την Τετάρτη  14 Δεκεμβρίου  2016 και ώρα   17.00.  στο Παγκρήτιο Στάδιο –θύρα 1   για συζήτηση και  ανταλλαγή απόψεων για την οργάνωση της τελετής λήξης των αγώνων του τουρνουά ,καθώς και για την παραλαβή αθλητικού υλικού (μπλουζάκια) που θα χορηγηθούν  σ όλες τις ομάδες  και για όλα τα παιδιά .

Τελετή λήξης 5ου Τουρνουά μίνι μπάσκετ 2015

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 20 Δεκ 2015 στο ΝΚΓΗ (2 Αοράκια) να παρακολουθήσετε τους τελικούς αγώνες και την τελετή λήξης του  5ου  ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2015 που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ σε συνεργασία με την Ε.ΚΑ.Σ.Κ. οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν   10.15 και 11.30 και 13.00 η τελετή λήξης του τουρνουά καθώς και οι απονομές.

5ο Τουρνουά ΜΙΝΙ Μπάσκετ 2015

ΘΕΜΑ : 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2015 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Β ΦΑΣΗΣ

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE