inner image

Ημερίδα με θέμα τη Τσικουδιά. Από την παραγωγή, στην γαστρονομία και τα cocktail

διεξαγωγή
Ημερ/νίες 02/10/2017 - 02/10/2017 18:30
Τοποθεσία Αίθουσα Ανδρόγεω «Μανόλης Καρέλλης», Ηράκλειο

Η πρώτη Ημερίδα για την Τσικουδιά ...

"Τσικουδιά ... Το Νέκταρ της Κρητικής Γής"
Αιθ. Μ. Καρέλλη (πρώην Ανδρόγεω)
Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:30

Ημερίδα με θέμα τη Τσικουδιά ... από τη Παραγωγή, στην Γαστρονομία και τα Cocktail ...

Τσικουδιά ... Το Νέκταρ της Κρητικής Γής


Παραγωγή: Από τα σταφύλια μέχρι την απόσταξη και τα ηδύποτα.
Γαστρονομία:
Η τσικουδιά ...
- Με συνοδευτικά πιάτα από την Κρήτη και την Ελλάδα.
- Ως υλικό παρασκευής φαγητών και γλυκών.
Cocktail: Προτάσεις για συνταγές και διαφορετικούς τρόπους σερβιρίσματος.

Ομιλητές:
Ψαράκης Μηνάς Σύμβουλος Οίνου
Νικηφόρος Γιώργος ByRaki flavor
Χρονάκης Γιώργος Chef
Δαμιανάκης Γιώργος Executive Chef
Χατζηδάκης Μανος B Pastry Chef
Διαλυνάς Μανος Bartender

Με την υποστήριξη:
Δήμος Ηρακλείου - Municipality of Heraklion

Είσοδος Ελεύθερη

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολουθησης.

Στηρίζουμε το εθελοντικό Σωματείο ATAXTOI

Στόχος της Ημερίδας για την Τσικουδιά Κρήτης και των ηδύποτων είναι:
- Η καλύτερη γνώση του Κρητικού Αποστάγματος.
- Η εκμετάλλευση της στην μαγειρική, την ζαχαροπλαστική καθώς και στα Cocktail.
- Να αναδείξουμε διαφορετικούς τρόπους κατανάλωσης της Τσικουδιάς και των ηδύποτων κατ επέκταση στους χώρους εστίασης.

πληροφορίες:
email: info_day_tsikoudia@Byraki.gr
Τηλ. 6989732340

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE