inner image

Σεμινάριο«Τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας» απο 3/10 έως 14/10

Σεμινάριο «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ»

Νέο σεμινάριο για «τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας» διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για επαγγελματίες και ερασιτέχνες της μαγειρικής τέχνης, παρέχοντας στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΕΚ, αλλά και CERTIFICATE από το Italian Pizza Academy.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μυήσει τους συμμετέχοντες στις ιδιαιτερότητες της Ιταλικής Κουζίνας, ώστε να παρασκευάζουν επιτυχημένα πιάτα, όπως πίτσα, φρέσκα ζυμαρικά αλλά και τυραμισού, υψηλών προδιαγραφών.

 

Ενότητες Σεμιναρίου:

  • Εισαγωγή στην Ιταλική Κουζίνα
  • Γνωριμία με εξειδικευμένα εργαλεία
  • Οργάνωση εργασίας
  • Συντήρηση τροφίμων (πίτσα, μακαρόνι, τυραμισού)
  • Εκμάθηση παρασκευής τροφίμων
  • Πρακτική εργασία
  • Εξετάσεις

 

Το κόστος του προγράμματος είναι 160€*  ανά συμμετοχή (στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών).

*Ειδικές εκπτώσεις σε επιχειρηματίες, ανέργους και φοιτητές.

 

Χρόνος Διεξαγωγής: 18 ώρες,  κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 03/10 έως 14/10  και ώρες  από 18:30μ.μ έως 21:00μ.μ

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

 

Εισηγητής:  Giorgio Manganiello, γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων. Πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Εστίασης της Σχολής Regione Del Veneto, διατηρεί παράλληλα Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete στον τομέα της εκπαίδευσης.

 

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, τηλ: 2810 302730,  φαξ: 2810-227189, info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE