| Ημερ/νίες | 18/01/2012 - 18/01/2012 21:00 |
|---|---|
| Τοποθεσία | Κινηματοθέατρο Αστόρια, Πλατεία Ελευθερίας, Ηράκλειο |
| Είσοδος | 10 Ευρώ |
Φιλανθρωπική συναυλία με σκοπό τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού, το οποίο θα διατεθεί εξ ολοκλήρου για την οικονομική ενίσχυση ατόμων που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο, μέσω του Συλλόγου "Ευ Ζω με τον Καρκίνο", θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου στο κινηματοθέατρο "Αστόρια", στο Ηράκλειο.
Τη συναυλία θα υποστηρίξουν καλλιτεχνικά ο Ross Daly και οι συνεργάτες του, οι οποίοι έδειξαν από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερη ευαισθησία για το σκοπό της εκδήλωσης.
Πιο αναλυτικά, οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν είναι οι Ross Daly (λύρα), Tarhu (σάζι), Βασίλης Σταυρακάκης (τραγούδι), Γιώργος Μανωλάκης (λαούτο-τραγούδι), Σπυριδούλα Τουτουδάκη (τραγούδι), Κέλλυ Θωμά (λύρα), Γιάννης Παπατζανής (κρουστά-τραγούδι) και Γιάννης Ρομπογιαννάκης (ασκομαντούρα, σφυροχάμπιολο, κρουστά).
Ως σημεία προπώλησης των προσκλήσεων έχουν καθοριστεί το κινηματοθέατρο "Αστόρια" και το δισκοπωλείο "Αεράκης". Οι προσκλήσεις διατίθενται ήδη και η τιμή έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ.
Με τη συγκεκριμένη εκδήλωση, οι οργανωτές εκφράζουν την ευαισθησία και τη συμπαράστασή τους στους ανθρώπους που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο, καθώς και στις οικογένειές τους. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.