| Ημερ/νίες | 10/11/2012 - 11/11/2012 |
|---|---|
| Τοποθεσία | Κινηματοθέατρο Αστόρια, Πλατεία Ελευθερίας, Ηράκλειο |
Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου για τη χειμερινή σεζόν 2012-2013 παρουσιάζει το παγκόσμιο αριστούργημα του Ιουλίου Βερν "Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες" σε θεατρική απόδοση Γιάννη Δεληγιάννη και σκηνοθεσία Κώστα Γάκη (βραβείο Δημήτρης Χόρν 2006 για το έργο "Κατσαρίδα")
Πρόγραμμα παραστάσεων:
Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012, 17:00 – 19:30, Ηράκλειο, Κινηματοθέατρο Αστόρια
Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, 11:30 – 18:00, Ηράκλειο, Κινηματοθέατρο Αστόρια
Ο Θίασος του Γιάννη Χριστόπουλου επισκέπτεται την πόλη σας για 8η συνεχή χρονιά πάντα με ποιοτικές παραστάσεις. "Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες" απευθύνεται σε παιδιά από 2,5 ετών και άνω, ανεβαίνει στο σανίδι από ένα θίασο με αξιόλογος ταλαντούχους ηθοποιούς, και την εμπνευσμένη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κώστα Γάκη.
Ατμόπλοια, Αερόστατα, Ατμοτρένα και ακόμα πάρα πολλά σκηνικά, καθώς και τα 35 εντυπωσιακά κοστούμια θα δώσουν μοναδική ατμόσφαιρα στη παράσταση!
Η παράσταση θα μας ταξιδέψει μαγικά σε 4 Ηπείρους, μιλώντας τις γλώσσες 9 χωρών, "παίζοντας" διαδραστικά με τους μικρούς θεατές. οι οποίοι θα γνωρίσουν πρωτόγνωρους τόπους, παράξενους λαούς! Μία παράσταση, που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, είναι έτοιμη να σας ταξιδέψει σε όλο τον Κόσμο! Κλείστε λοιπόν θέση στο πιο συναρπαστικό θεατρικό ταξίδι που ζήσατε ποτέ!
"Είμαστε στο 1872 σε μία εποχή που το αεροπλάνο και το αυτοκίνητο δεν έχουν ακόμα εφευρεθεί, ο Φιλέας Φόγκ, ένας ιδιόρρυθμος Άγγλος αριστοκράτης, στοιχηματίζει είκοσι χιλιάδες λίρες ότι μπορεί να κάνει το "Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες"! Έτσι λοιπόν ξεκινάει μαζί με τον υπηρέτη του τον Πασπαρτού ένα περιπετειώδες ταξίδι, στο οποίο όμως θα αντιμετωπίσει και απίστευτους κινδύνους…"