| Ημερ/νίες | 28/11/2008 - 28/11/2008 18:30 - 20:30 |
|---|---|
| Τοποθεσία | Πολύκεντρο Δήμου Ηρακλείου, Δημοτικό Κτίριο οδού Ανδρόγεω, Ηράκλειο |
Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, 6.30-8.30 μ.μ.
Αναστάσιος-Ιωάννης Δ. Μεταξάς, Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Αθηνών και Πανεπιστημίου Στρασβούργου: «Η ενδεχόμενη Ευρωπαϊκή νομιμοποίηση της παγκοσμιοποιημένης εξουσίας».
Το «Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών» της «Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης» διοργανώνει ένα κύκλο σεμιναρίων με θέμα την «Ευρωπαϊκή Ένωση - Πολιτικές και Θεσμοί» .
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται και μετά το πέρας των μαθημάτων θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης. Τέλος ανακοινώνεται ότι η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι ελεύθερη και για το κοινό που δεν ενδιαφέρεται να εγγραφεί και να λάβει τη σχετική βεβαίωση. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα γραφεία της «Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης», στην οδό Χορτατσών & Κυδωνίας 23, υπεύθυνη κ. Στεφανία Τερζάκη, τηλ. 2810 301 543 καθημερινά από 8.00 έως 14.00.
Τα σεμινάρια θα γίνουν στην αίθουσα «Πολύκεντρο» του Δήμου Ηρακλείου.