Θεατρική παράσταση Miss Julie του Άουγκουστ Στρίντμπεργκ από τη Θεατρική Ομάδα Ιυττός

Θεατρική παράσταση Miss Julie του Άουγκουστ Στρίντμπεργκ από τη Θεατρική Ομάδα Ιυττός σε σκηνοθεσία Αντώνη Ντουράκη.  Πρεμιέρα Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 και κάθε Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή στις 21:30 στο θεατρικό χώρο "το Σπίτι" στην περιοχή της Αγίας Τράδας.

Μπαμπάδες με ρούμι

Η μαύρη κωμωδία του ακαταμάχητου διδύμου Ρέππα - Παπαθανασίου και πάλι κοντά σας την Κυριακή 8 και την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 στην Αστόρια . Ο Χρήστος, η Βάσω, η Βέσκα, η Τζένη, ο Παναγιώτης και η Ρόη είναι οι ήρωες που σας καλούν να τους απολαύσετε  σε ενα καταιγισμό γεγονότων. 

'Ο Πατριώτης' - θεατρικό έργο από το 2ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου

Το 2ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή φορά το θεατρικό έργο 'Ο Πατριώτης', η συγγραφική και σκηνοθετική επιμέλεια του οποίου αποδίδεται στους ίδιους τους μαθητές της θεατρικής ομάδας της Β' τάξης του σχολείου.

Η θεατρική ομάδα «ΚΥΚΛΟΣ ΓΡΑΦΗΣ» παρουσιάζει τo θεατρικό μονόλογο «ΜΟΛΛΥ ΜΠΛΟΥΜ»

Η θεατρική ομάδα «ΚΥΚΛΟΣ ΓΡΑΦΗΣ» παρουσιάζει τo θεατρικό μονόλογο «ΜΟΛΛΥ ΜΠΛΟΥΜ», απόσπασμα από το 18ο κεφάλαιο του έργου «Οδυσσέας» του Ιρλανδού συγγραφέα James Joyce σε επιλογή, μετάφραση κειμένου και σκηνοθεσία της Μαρίνας Η. Σπανάκη.

Μια Γιορτή στου Νούρι

Οι δημιουργοί της Πράξη Τέχνης Ίμερος, μετά από την μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Μια Γιορτή στου
Νούρι» κατά τη διάρκεια του Α’ κύκλου παραστάσεων (Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2014) στον Θεατρικό
Σταθμό Ηρακλείου και ύστερα από την ευρεία αποδοχή και υποστήριξη της παράστασης από γονείς, εκ-
παιδευτικούς και τους δημόσιους φορείς του τόπου, θα συνεχίσουν τις παραστάσεις από τον Ιανουάριο
μέχρι και τον Απρίλιο του 2015 (Β’ κύκλος) στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου. Οι ημερομηνίες των παρα-
στάσεων θα ανακοινώνονται κάθε βδομάδα στον τοπικό ηλεκτρονικό, ραδιοφωνικό και έντυπο τύπο, όπως
και στην σελίδα της Πράξης Τέχνης Ίμερος στο Facebook.

Θεατρική παράσταση 'Εγώ, η Γωγώ'

Θεατρική παράσταση "Εγώ, η Γωγώ" με την Ε.Κωνσταντινίδου την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 στις 21:00 στο Κινηματοθέατρο Αστόρια.

«μια γιορτή στου Νούρι» - ένα έργο για παιδιά

Η θεατρική ομάδα «ΠΡΑΞΗ ΤΕΧΝΗΣ ΙΜΕΡΟΣ» στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Όλος ο Δήμος μια Γιορτή» παρουσιάζει την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 17.30 με  Είσοδο Ελεύθερη στον Θεατρικό Σταθμό, το έργο για παιδιά: «μια γιορτή στου Νούρι»

Ο γάτος που έμαθε σε ένα γλάρο να πετά

Το θέατρο  «ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ» στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Όλος ο Δήμος μια Γιορτή» παρουσιάζει την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 17.30 με  Είσοδο Ελεύθερη, στον Θεατρικό Σταθμό, τo παιδικό θέατρο «Ο γάτος που έμαθε σε ένα γλάρο να πετά» σε σκηνοθεσία Αντώνη Διαμαντή.

Θεατρικός μονόλογος «Molly Bloom» από τη θεατρική ομάδα «ΚΥΚΛΟΣ ΓΡΑΦΗΣ»

Η θεατρική ομάδα «ΚΥΚΛΟΣ ΓΡΑΦΗΣ» στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Όλος ο Δήμος μια Γιορτή» παρουσιάζει την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 20.30 με  Είσοδο Ελεύθερη στον Θεατρικό Σταθμό, τo θεατρικό μονόλογο «Molly Bloom», απόσπασμα από το 18ο κεφάλαιο του έργου «Οδυσσέας» του Ιρλανδού συγγραφέα James Joyce σε επιλογή, μετάφραση κειμένου και σκηνοθεσία της Μαρίνας Η. Σπανάκη.

6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου - Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Παράσταση

Στο πλαίσιο του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς το 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου παρουσιάζει την παράσταση «Οι καλικάντζαροι και η φωτεινή πλευρά της ζωής» την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 7 μ.μ.  στη Δημοτική Αίθουσα Ανδρόγεω με συμβολική είσοδο 2 ευρώ για τους μεγάλους και 1 ευρώ για τα παιδιά.

«Μια γιορτή στου Νούρι» του Volker Ludwig

Η Πράξη Τέχνης 'Ιμερος θα ανεβάσει στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου την παράσταση «Μία γιορτή στου Νούρι» του Volker Ludwig. Η παράσταση απαρτίζεται από έμπειρους και ταλαντούχους Κρητικούς ηθοποιούς. Ένα έργο με εκπαι­δευτικό προσανατολισμό που ψυχαγωγεί τα παιδιά ενώ συγχρόνως πραγματεύεται με όρους επίκαιρους και ρεαλιστικούς το θέμα του ρατσισμού και της προκατάληψης απέναντι σε μετανάστες και πρόσφυγες.

Η Ομάδα Δράσης 17 παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Τραγούδια για Άντρες»

Η Ομάδα Δράσης 17 παρουσιάζει αυτές τις μέρες στην πόλη μας το θεατρικό έργο της Ζωής Σπυροπούλου «Τραγούδια για Άντρες». Πρόκειται για μια δημιουργική και καλλιτεχνικά ανήσυχη ομάδα που αποτελείται από... μαμάδες οι οποίες ξεκίνησαν από το Σύλλογο Γονέων του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου. Είναι οι Πηνελόπη Ζερβάκη, Χρύσα Καλλέργη, Εύα Κανάκη, Ρένα Λημνιού, Γιάννα Μπολαράκη, Ελίνα Ταμπακάκη  & Άννα Φραγκάκη. Με την εμψυχώτριά τους Μαρία Παναγιωτάκη συμπορεύονται εδώ και τέσσερα χρόνια ακολουθώντας διαδρομές ψυχοδραματικής έκφρασης, μοιράσματος συναισθημάτων και θεατρικής δράσης.

«Αναφορά στον Γκρέκο» του Νίκου Καζαντζάκη - από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης για τη χειμερινή περίοδο 2014 παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Αναφορά στον Γκρέκο» του Νίκου Καζαντζάκη.  Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Τάκης Χρυσικάκος, που ερμηνεύει τον Νίκο Καζαντζάκη και πρόσωπα του έργου του, καθώς και δύο μουσικοί, (Σταύρος Ψαρουδάκης λύρα – τραγούδι και Δημήτρης Τσούρτος κιθάρα – κοντραμπάσο) που με την μουσική τους και το τραγούδι συνομιλούν με τους πρωταγωνιστές του, τον Καπετάν Μιχάλη, τον Αλέξη Ζορμπά, τον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο και την ωραία Ελένη του Ομήρου!

Tο Μαύρο Θέατρο της Πράγας

Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας IMAGE  έφτασε στο Ηράκλειο για 5 παραστάσεις : Παρασκευή 20.30 – Σάββατο 18.00 και 20.30 και Κυριακή 11.30 και 20.30. Είναι μοναδικό το συναίσθημα που σου βγάζει το μαύρο Θέατρο της Πράγας γιατί ξεφεύγει από το συμβατικό θέατρο στοχεύοντας με επιτυχία στην κατάρρευση του πραγματική και την αναβίωση της ψευδαίσθησης.  Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας είναι ένα θέαμα πλημμυρισμένο από κίνηση, χρώμα, μουσική και χιούμορ. Είναι μια ανάσα γέλιου και εφορίας στην δύσκολη εποχή που ζούμε.