Μια παράσταση για παιδιά ''Αριελ η μικρή γοργόνα' του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σε σκηνοθεσία Γιώργου Λαμπριανίδη

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Παρασκευή 01 και Σάββατο 02 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30, Παιδικό Θέατρο « Άριελ η Μικρή Γοργόνα » ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σε θεατρική διασκευή Θανάση Λιούνη, με Είσοδο 10€.

'Η Παπλωματού' του Τζεφ Μπρίμπο και Γκέιλ Ντε Μάρκεν

Ένα υπέροχο σύγχρονο παραμύθι "Η ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥ" του ΤΖΕΦ ΜΠΡΙΜΠΟ και ΓΚΕΙΛ ΝΤΕ ΜΑΡΚΕΝ που γιορτάζει τη χαρά της προσφοράς, την αξία της γενναιοδωρίας, το άνοιγμα του εαυτού μας στους άλλους την Παρασκευή 01 Αυγούστου 2014 στο κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21.30 με Είσοδο 6€

«Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου

«Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», η νέα κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, την Πέμπτη 31 Ιουλίου και την Παρασκευή 1 Αυγούστου στο κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και ώρα 21:30 με Είσοδο 18€, Παιδικό- Φοιτητικό 15€ και Ανέργων- ΑΜΕΑ 13€.

PEER GYNT, no man’s land

Η θεατρική ομάδα «The 3rd person theatre group»  μετά τη διάκρισή της με τη διεθνή υποτροφία Ibsen Scholarship 2013 από το θεσμό του Ibsen Awards στη Νορβηγία παρουσιάζει την παράσταση PEER GYNT, no man’s land, Δευτέρα 28 Ιουλίου στο Θεατρο Τεχνόπολις

«ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ» με τον Γιάννη Μπέζο

Η Gingerale Productions & Υπέρ-θεαμάτων παραγωγές παρουσιάζει την κωμωδία του Νικολάϊ Γκόγκολ «ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ» με τον Γιάννη Μπέζο την Δευτέρα 28, την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 στο κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και ώρα 21.30 με Είσοδο 18€, Φοιτητικό- Πολυτέκνων-Μαθητικό 15€και Παιδικό και Ανέργων 12€

«12η ΝΥΧΤΑ» ΤΟΥ W. SHAKESPEARE ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΑΣΟ «ΣΧΗΜΑ 7»

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 στο Κηποθέατρο «Μ.ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30 ο Θίασος «ΣΧΗΜΑ 7» παρουσιάζει την κωμωδία (για μικρά και μεγάλα παιδιά), «12η ΝΥΧΤΑ» του W. Shakespeare.

Είσοδος 7€, Ανεργοι- Πολύτεκνοι- AMEA 5€.

Οι «ΒΑΤΡΑΧΟΙ» του Αριστοφάνη στο κηποθέατρο 'Μ.Χατζιδάκης'

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Παρασκευή 25 Ιουλίου στο κηποθέατρο «M. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30, το ΘΕΑΤΡΟ OMMA ΣΤΟΥΝΤΙΟ και το ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ παρουσιάζουν την κωμωδία «ΒΑΤΡΑΧΟΙ» του Αριστοφάνη με Είσοδο 9€

Θέατρο για παιδιά «ΦΟΥΤΟΥΡΙΑ»

Η διεθνής ομάδα HIPPO παρουσιάζει, ένα παραμύθι επιστημονικής φαντασίας, βασισμένο σε νουβέλα του Νίκου Τσιώτσου με τίτλο «Φουτουρία», στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014 και ώρα 21.30 με Είσοδο 5€.

«ΩΧ… ΗΛΕΚΤΡΑ» με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Ιουλίου στο κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και ώρα 21:30 παρουσιάζεται η παρωδία «Ωχ… ΗΛΕΚΤΡΑ» του Αλέξη Καλλίτση με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Το αμάρτημα της μητρός μου» του Γεώργιου Βιζυηνού

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Πέμπτη 24 Ιουλίου στο κηποθέατρο «M. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30 το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ παρουσιάζει «ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ» του Γεωργίου Βιζυηνού σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη, με Είσοδο 10€.

«Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» του Ρομπέρτο Αταϋντε

Η Θεατρική Ομάδα «ΙΥΤΤΟΣ» παρουσιάζει το έργο «Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ»

του Ρομπέρτο Αταϋντε, την Τετάρτη 23 Ιουλίου στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30, με Είσοδο 10€.

Ο θεατρικός μονόλογος «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΗ» στο «Μ. Χατζιδάκης»

Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου παρουσιάζει τον Θεατρικό μονόλογο «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΗ» της Γεωργίας Σκοπούλη με την Μαρινέλλα Βλαχάκη από την Εταιρεία Τέχνης «ΒΙΟΛΕΤΤΑ» την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014 στο Κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30, Είσοδος 7€.

'ΒΑΚΧΕΣ' Θεατρική Ομάδα Ιυττός

"ΒΑΚΧΕΣ" Θεατρική Ομάδα Ιυττός - Δευτέρα 4 Αυγούστου - Είσοδος: Προαιρετικό Αντίτιμο - 21:30

‘’ΑΣΚΗΤΙΚΗ’’ του Ν. Καζαντζάκη

Μια μοναδική παράσταση,  ένα ξεχωριστό έργο,  ‘’ΑΣΚΗΤΙΚΗ’’ του Ν. Καζαντζάκη.  Έρχεται η  επιτυχημένη θεατρική  παράσταση, μετά το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο Ηράκλειο. Την Τετάρτη  23 & Πέμπτη 24    Ιουλίου  στο   ΘΕΑΤΡΟ  ΄΄ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΄΄   .  Α Σ Κ Η ΤΙ Κ Η   του  Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ (φιλοσοφικό έργο σε θεατρική μορφή)

Η Κάρμεν Ρουγγέρη με «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ»στο Κηποθέατρο

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Παρασκευή 18, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014, και ώρα 21.30, η αγαπημένη των παιδιών Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζει την παράσταση

«ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ» με Είσοδο 10€.

Η Κωμωδία« «ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ» στο Κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»

Η Κωμωδία«

«ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ»

σήμερα Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

στο Κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» στις 21.30.Είσοδος 12€

Μια παράσταση για παιδιά «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ»

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», το Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 στην Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30 με Είσοδος 5€, παρουσιάζεται μια Παράσταση για Παιδιά από το θίασο «ΣΚΙΕΣ &ΓΕΛΙΑ» με τίτλο «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ»

«ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» του Αριστοφάνη

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Τρίτη 15 Ιουλίου στο κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και ώρα 21:30 με  Είσοδο 18€  και Φοιτητικό – Μειωμένο 15€,  η HighWay Production – Λυκόφως  και το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου παρουσιάζουν την «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» του Αριστοφάνη.

H «ΜΗΔΕΙΑ» Του Ευριπίδη από τη θεατρική ομάδα καθηγητών της ΕΛΜΕ Νομού Ηρακλείου

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014 στο Κηποθέατρο «Μ.ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30 με Είσοδο 5€, η Θεατρική Ομάδα Καθηγητών της ΕΛΜΕ Νομού Ηρακλείου παρουσιάζει την τραγωδία «Μήδεια» του Ευριπίδη.

AMOR EST…Αγάπη είναι - Μια θεατρική παράσταση αφιέρωμα στην αγάπη!

Την Δευτέρα 14 Ιουλίου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου, θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση Αmor est ( Αγάπη είναι…).

Η παράσταση αντλεί το υλικό της από την ερωτική επιστολογραφία “ Γράμματα στον Ελικώνα’ της σπουδαίας Ρωσίδας ποιήτριας, Μαρίνας Τσβετάγιεβα.

Η παράσταση θα δοθεί στο Μικρό Κηποθέατρο, “Μ. Χατζιδάκις” (είσοδος από Λ. Πλαστήρα). Ώρα έναρξης 21.30.