Οι «ΒΑΤΡΑΧΟΙ» του Αριστοφάνη στο κηποθέατρο 'Μ.Χατζιδάκης'

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Παρασκευή 25 Ιουλίου στο κηποθέατρο «M. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30, το ΘΕΑΤΡΟ OMMA ΣΤΟΥΝΤΙΟ και το ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ παρουσιάζουν την κωμωδία «ΒΑΤΡΑΧΟΙ» του Αριστοφάνη με Είσοδο 9€

Θέατρο για παιδιά «ΦΟΥΤΟΥΡΙΑ»

Η διεθνής ομάδα HIPPO παρουσιάζει, ένα παραμύθι επιστημονικής φαντασίας, βασισμένο σε νουβέλα του Νίκου Τσιώτσου με τίτλο «Φουτουρία», στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014 και ώρα 21.30 με Είσοδο 5€.

«ΩΧ… ΗΛΕΚΤΡΑ» με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Ιουλίου στο κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και ώρα 21:30 παρουσιάζεται η παρωδία «Ωχ… ΗΛΕΚΤΡΑ» του Αλέξη Καλλίτση με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Το αμάρτημα της μητρός μου» του Γεώργιου Βιζυηνού

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Πέμπτη 24 Ιουλίου στο κηποθέατρο «M. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30 το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ παρουσιάζει «ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ» του Γεωργίου Βιζυηνού σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη, με Είσοδο 10€.

«Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» του Ρομπέρτο Αταϋντε

Η Θεατρική Ομάδα «ΙΥΤΤΟΣ» παρουσιάζει το έργο «Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ»

του Ρομπέρτο Αταϋντε, την Τετάρτη 23 Ιουλίου στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30, με Είσοδο 10€.

Ο θεατρικός μονόλογος «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΗ» στο «Μ. Χατζιδάκης»

Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου παρουσιάζει τον Θεατρικό μονόλογο «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΗ» της Γεωργίας Σκοπούλη με την Μαρινέλλα Βλαχάκη από την Εταιρεία Τέχνης «ΒΙΟΛΕΤΤΑ» την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014 στο Κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30, Είσοδος 7€.

'ΒΑΚΧΕΣ' Θεατρική Ομάδα Ιυττός

"ΒΑΚΧΕΣ" Θεατρική Ομάδα Ιυττός - Δευτέρα 4 Αυγούστου - Είσοδος: Προαιρετικό Αντίτιμο - 21:30

‘’ΑΣΚΗΤΙΚΗ’’ του Ν. Καζαντζάκη

Μια μοναδική παράσταση,  ένα ξεχωριστό έργο,  ‘’ΑΣΚΗΤΙΚΗ’’ του Ν. Καζαντζάκη.  Έρχεται η  επιτυχημένη θεατρική  παράσταση, μετά το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο Ηράκλειο. Την Τετάρτη  23 & Πέμπτη 24    Ιουλίου  στο   ΘΕΑΤΡΟ  ΄΄ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΄΄   .  Α Σ Κ Η ΤΙ Κ Η   του  Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ (φιλοσοφικό έργο σε θεατρική μορφή)

Η Κάρμεν Ρουγγέρη με «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ»στο Κηποθέατρο

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Παρασκευή 18, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014, και ώρα 21.30, η αγαπημένη των παιδιών Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζει την παράσταση

«ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ» με Είσοδο 10€.

Η Κωμωδία« «ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ» στο Κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»

Η Κωμωδία«

«ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ»

σήμερα Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

στο Κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» στις 21.30.Είσοδος 12€

Μια παράσταση για παιδιά «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ»

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», το Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 στην Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30 με Είσοδος 5€, παρουσιάζεται μια Παράσταση για Παιδιά από το θίασο «ΣΚΙΕΣ &ΓΕΛΙΑ» με τίτλο «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ»

«ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» του Αριστοφάνη

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Τρίτη 15 Ιουλίου στο κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και ώρα 21:30 με  Είσοδο 18€  και Φοιτητικό – Μειωμένο 15€,  η HighWay Production – Λυκόφως  και το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου παρουσιάζουν την «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» του Αριστοφάνη.

H «ΜΗΔΕΙΑ» Του Ευριπίδη από τη θεατρική ομάδα καθηγητών της ΕΛΜΕ Νομού Ηρακλείου

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014 στο Κηποθέατρο «Μ.ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30 με Είσοδο 5€, η Θεατρική Ομάδα Καθηγητών της ΕΛΜΕ Νομού Ηρακλείου παρουσιάζει την τραγωδία «Μήδεια» του Ευριπίδη.

AMOR EST…Αγάπη είναι - Μια θεατρική παράσταση αφιέρωμα στην αγάπη!

Την Δευτέρα 14 Ιουλίου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου, θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση Αmor est ( Αγάπη είναι…).

Η παράσταση αντλεί το υλικό της από την ερωτική επιστολογραφία “ Γράμματα στον Ελικώνα’ της σπουδαίας Ρωσίδας ποιήτριας, Μαρίνας Τσβετάγιεβα.

Η παράσταση θα δοθεί στο Μικρό Κηποθέατρο, “Μ. Χατζιδάκις” (είσοδος από Λ. Πλαστήρα). Ώρα έναρξης 21.30.

Θεατρική ομάδα «Ιυττός» - «Δεσποινίς Μαργαρίτα»

θεατρική παράσταση "Δεσποινίς Μαργαρίτα" του Ρομπέρτο Ατάυντε από τη Θεατρική Ομάδα Ιυττός την Τετάρτη 23 Ιουλίου και ώρα 21:30 στο Θέατρο Πύλης Βηθλεέμ.

«Ο ΔΑΚΡΥΗΛΙΑΣ», μία παράσταση για παιδιά

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 πραγματοποιείται στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30 με Είσοδο 5, μια παράσταση για Παιδιά με τίτλο «Ο ΔΑΚΡΥΗΛΙΑΣ»

H κωμωδία 'Κάψε το Σενάριο' στο Κηποθέατρο Ν.Καζαντζάκης

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Τετάρτη 09 Ιουλίου πραγματοποιείται στο κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ» την Τετάρτη 09 Ιουλίου και ώρα 21:30 με Είσοδο 12€ και Προπώληση 10€,το “MIKRO THEATRO” παρουσιάζει την κωμωδία «ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ»

«Τ»

Στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21.30, η Ερασιτεχνική Ομάδα Χορού «ΕΧΤΑΓΗ» παρουσιάζει την 2η παράσταση του έργου «Τ» με Είσοδο Ελεύθερη.

«Τ»

Στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21.30  η Ερασιτεχνική Ομάδα Χορού «ΕΧΤΑΓΗ» παρουσιάζει το έργο «Τ» με Είσοδο Ελεύθερη.

Το κτήνος στο φεγγάρι του Richard Kalinoski

Στο κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21.30  το Θέατρο Μορφές παρουσιαζει « ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» του Richard Kalinoski με Είσοδο 10€ και Φοιτητικό- Παιδικό 8€.