ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ από το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης  στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», παρουσιάζει την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 στο Κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» ένα πρωτότυπο «ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ».

«Μήδεια» του Ευριπίδη

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την  Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 στο Κηποθέατρο    «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:00 με  Είσοδο 5€, η Θεατρική  Ομάδα Καθηγητών της ΕΛΜΕ Νομού Ηρακλείου παρουσιάζει την τραγωδία  «Μήδεια» του Ευριπίδη

Μουσικοθεατρική παράσταση «Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»

Η χορωδία  του πολιτιστικού συλλόγου Μικρασιατών Νέας Αλικαρνασσού «Η ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ» παρουσιάζει  στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 ,στο Κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» την μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»

«ΑΣΚΗΤΙΚΗ» του Νίκου Καζαντζάκη

Ο Βασίλης Βασιλάκης στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014»,  την Τετάρτη και Πέμπτη 10 και 11 Σεπτεμβρίου, στο Κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:00, ερμηνεύει την «ΑΣΚΗΤΙΚΗ» του Νίκου Καζαντζάκη.

ΟΜΗΡΟΥ «ΙΛΙΑΔΑ»

Το συγκλονιστικό έπος του Ομήρου στην βραβευμένη μετάφραση του Δ.Ν. Μαρωνίτη, σε σκηνοθεσία Στάθη  Λιβαθινού παρουσιάζεται για 2 μόνο παραστάσεις τη Δευτέρα 1 και Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Νίκος
Καζαντζάκης

Θέατρο για Παιδιά «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ» από τις «ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΒΟΥΡΕΣ»

Οι «ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΒΟΥΡΕΣ» παρουσιάζουν την Τετάρτη 27 Αυγούστου και ώρα 21.30 στο Κηποθέατρο «Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ», στα πλαίσια των «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014», μια μοναδική κωμωδία για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη από τους ήρωες του σπουδαίου αυτού κειμένου της παγκόσμιας λογοτεχνίας , του «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ» σε διασκευή , κείμενο και σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη , σκηνικά - κοστούμια από τις Μαγικές Σβούρες, επιμέλεια κοστουμιών Δόμνας Ζαφειροπούλου, ενορχήστρωση-διασκευή Γιώργου Κωνσταντινίδη , μουσική επιμέλεια Δημήτρη Αδάμη, φωτισμοί Γιώργου Ανεστόπουλου και βοηθό σκηνοθέτη τον Κωνσταντίνο Παππά.

«ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» από τη Θεατρική Ομάδα Πανεπιστημίου Κρήτης

Η Θεατρική Ομάδα Πανεπιστημίου Κρήτης (Σχολές Ηρακλείου) γιορτάζοντας τα 30 χρόνια λειτουργίας της παρουσιάζει από την Τρίτη εως και το Σάββατο (26,27,28,29 και 30 Αυγούστου) και ώρα 21:30 στο Κηποθέατρο «Μ.ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ»την αντιπολεμική κωμωδία του Αριστοφάνη «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» σε σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνάκη.

Ο ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ της Ελένης Ράντου

Μια Αιχμηρή Κωμωδία, Μια Παράσταση Βαθιά Ανθρώπινη! Ένα έργο που παιζόταν 3 συναπτά χρόνια με τεράστια επιτυχία!

«Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΑ’ ΧΕΙ 400» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ 'ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ'

Την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

«Ηράκλειο Καλοκαίρι 2014» παρουσιάζεται στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ»

και ώρα 21:30, η κωμωδία του Λάκη Μιχαηλίδη «Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΑ‘ ΧΕΙ 400», από την ομώνυμη Ελληνική ταινία.

«ΒΑΚΧΕΣ» ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΙΥΤΤΟΣ»

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014».

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:30, Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ», Είσοδος:10€.

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΙΥΤΤΟΣ» παρουσιάζει τις «ΒΑΚΧΕΣ» του ΕΥΡΙΠΙΔΗ.

ΞΑΝΑ «CAVEMAN» ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»

Τον άνθρωπο των σπηλαίων ενσαρκώνει ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ.

Όλα άρχισαν χιλιάδες χρόνια πριν, όταν ο άντρας ήταν κυνηγός και η γυναίκα συλλέκτρια. Ουσιαστικά τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε...  

TO ΘΕΑΤΡΟ «ΙΛΙΣΙΑ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ Donald Margulies «ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ»

Με την κωμωδία του Donald Margulies «ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ» και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαλτίνου, συνεχίζονται οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014»,

την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:30, παρουσιάζεται στο Κηποθέατρο «Ν.

Καζαντζάκης».

Είσοδος: 18€, Φοιτητικό: 16€, Ανέργων, συνταξιούχων: 12€, Προπώληση: 16€, Φοιτητικό-

ανέργων- συνταξιούχων:12€.

Εκδήλωση Λόγου και Μουσικής «ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ»

Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Νομού Ηρακλείου και ο Δήμος Ηρακλείου τιμώντας την Ιερή μορφή της ΜΑΝΑΣ παρουσιάζουν την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 στο Κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30 μία Παράσταση Λόγου και Μουσικής με τίτλο «ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ» . Είσοδος Ελεύθερη.

«CAVEMAN»

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο- Καλοκαίρι 2014», την Δευτέρα 18 Αυγούστου και ώρα 21:30 παρουσιάζεται στο κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» το έργο του ROB BECKER , «CAVEMAN» Τον άνθρωπο των σπηλαίων ενσαρκώνει ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ.

Όλα άρχισαν χιλιάδες χρόνια πριν, όταν ο άντρας ήταν κυνηγός και η γυναίκα συλλέκτρια. Ουσιαστικά τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε...  

«Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΞΥΠΝΗΣΕ» - ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ

«Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου είναι μια διασκευή από το γνωστό αγαπημένο παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης, με την πριγκίπισσα που κοιμήθηκε πολλά πολλά χρόνια και που την ξύπνησε το πριγκιπόπουλο μ’ ένα φιλί. Τι θα γινόταν όμως αν η πριγκίπισσα του παραμυθιού ξυπνούσε στην εποχή μας; Ποιος θα της έδινε τώρα το φιλί και πώς θα επιβίωνε στον κόσμο του σήμερα

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο Κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΤΖΑΚΗΣ».

«ΠΛΟΥΤΟΣ» του Αριστοφάνη

Το Θεάτρου  του Νοτίου Αιγαίου παρουσιάζει την κωμωδία «ΠΛΟΥΤΟΣ» του Αριστοφάνη στο κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»  στις 21.30. Είσοδος 15€, Φοιτητικό- Παιδικό 10€. Στον “Πλούτο” συμμετέχει μια πλειάδα γνωστών και καταξιωμένων ηθοποιών με πρωταγωνιστές τους Κώστα Βουτσά, Τάκη Βαμβακίδη, Ζαχαρία Αγγελάκο και σε έκτακτη συμμετοχή ο κωμικός μας Στάθης Ψάλτης.

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ» του Ιάκωβου Καμπανέλλη

Ο «Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων»,  παρουσιάζει το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ» το Σάββατο 9  Αυγούστου 2014 στο    κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ», στις 21.30,Είσοδος 8€.

Το θέατρο των «VIVI» στην τραγωδία του Αισχύλου «ΠΕΡΣΕΣ»

Ο Δήμος Ηρακλείου παρουσιάζει το ΘΕΑΤΡΟ των «VIVI» στην τραγωδία του ΑΙΣΧΥΛΟΥ  «ΠΕΡΣΕΣ»  την Παρασκευή 08 Αυγούστου 2014 στο κηποθέατρο       «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» στις 21.30 με Είσοδο Ελεύθερη.

«ΤΡΩΑΔΕΣ» του Ευριπίδη

Η 5η ΕΠΟΧΗ ΤΕΧΝΗΣ παρουσιάζει μια τραγωδία απόγνωσης ,που κινείται στην περιοχή του αδιανόητου για το σύγχρονο θεατή…. «ΤΡΩΑΔΕΣ» του Ευριπίδη, στο κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» την Πέμπτη 07 και την Παρασκευή 08 Αυγούστου  2014 στις 21.30. Είσοδος 16€, Προπώληση13€, Ανέργων 12€.