«Το μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλη από τη θεατρική ομάδα των μαθητών του 10ου Γυμνασίου

Η θεατρική ομάδα των μαθητών του 10ου Γυμνασίου Ηρακλείου, παρουσιάζει την Παρασκευή  1η Ιουλίου  στις 21:00 στο κηποθέατρο « Μ. Χατζιδάκις»,  σκηνές  από  το διαχρονικό  κείμενο – σταθμό του Ιάκωβου Καμπανέλη «Το μεγάλο μας τσίρκο».

«Συρανό» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Ένα από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή έργα του παγκόσμιου δραματολογίου, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για κινηματογραφικές ταινίες, έργα όπερας και μπαλέτου, μουσικές συνθέσεις, ακόμη και σειρές κόμικ, ζωντανεύει ξανά σε μια παράσταση που σημείωσε τεράστια επιτυχία με ρεκόρ εισιτηρίων στην Αθήνα.

Ωδή στο Μύθο

Η Ομάδα Θεάτρου Δρόμου Όμμα Στούντιο, παρουσιάζει το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 8.30 το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο του Τεχνόπολις την παράσταση με τίτλο: «Ωδή στο Μύθο» Θεατρική διασκευή-σκηνοθεσία: Αντώνης Διαμαντής

Αντιγόνη του Σοφοκλή

Πάνω από 50.000 θεατές παρακολούθησαν την παράσταση το «σκληρό καλοκαίρι» του 2015 σε όλη την Ελλάδα. Για μια παράσταση «τίμια και σεβαστική στο είδος» έκανε λόγο ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ενώ η Στέλλα Χαραμή παρατήρησε την επικράτηση της «απόλυτης σιωπής», όχι απλώς στη θέαση της παράστασης αλλά «στο άκουσμα του σοφόκλειου λόγου».

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων