Θεατρική παράσταση «Μήδειας Απόπειρα»

Η Θεατρική Συντροφιά Ηρακλείου (ΘΕ.Σ.Η.) παρουσιάζει  την παράσταση “Μήδειας Απόπειρα¨, βασισμένη στη Μήδεια του Ευριπίδη, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, στην Πειραματική Σκηνή.

«Η φτέρενη κόρη» από την ομάδα Παραστατικών Τεχνών προΤΑΣΗ

Η Ομάδα Παραστατικών Τεχνών προΤΑΣΗ, έπειτα από 33 δράσεις και παραστάσεις στην Αθήνα και όλη τη χώρα στήνει στο Ηράκλειο και στο κινηματοθέατρο Βιτσέντσος Κορνάρος την πρώτη της παράσταση για θεατές κάθε ηλικίας, επιλέγοντας ένα άπαικτο ελληνικό λαϊκό παραμύθι, με μεσαιωνικές καταβολές. «Η φτέρενη κόρη» είναι μια μαγεμένη κοπέλα που από πεντάμορφη κατάντησε πουλί, αποδεχόμενη στωικά τη μοίρα της.

«ΛΩΞΑΝΤΡΑ» με την Άννα Βαγενά

Η Άννα Βαγενά, διασκεύασε το μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου «ΛΩΞΑΝΔΡΑ» (Εκδ. ΕΣΤΙΑ) και το παρουσιάζει η ίδια, σ’ έναν συγκλονιστικό μονόλογο διάρκειας 2 ωρών. Η ΛΩΞΑΝΤΡΑ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα βιβλία της ελληνικής λογοτεχνίας και διαβάστηκε με πάθος και αγαπήθηκε από πολλές γενιές Ελλήνων. Έγινε σήριαλ για την τηλεόραση με πολλή μεγάλη επιτυχία με πρωταγωνίστρια την Μπέτη Βαλάση.

«ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙ ΤΟΥ» του Ιάκωβου Καμπανέλλη με τον Κώστα Αρζόγλου

Την Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, θα ανέβει στο Κινηματοθέατρο Αστόρια η παράσταση «ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙ ΤΟΥ» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με τον Κώστα Αρζόγλου, σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη.

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων