Μουσική Παράσταση «ΠΟΥ’ ΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…» της Άννας Μπιθικώτση

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Άννας Μπιθικώτση «ΠΟΥ’ ΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…» με τα τραγούδια των θρύλων: Β.ΤΣΙΤΣΑΝΗ - Γ. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ - Γ. ΖΑΜΠΕΤΑ - Β. ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ

Συναυλία έντεχνης ελληνικής μουσικής

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου σας προσκαλεί να διαβείτε μαζί του τα μονοπάτια της έντεχνης ελληνικής μουσικής την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 στο κηποθέατρο Μάνος Χατζηδακις. Ώρα έναρξης 21.00. Είσοδος ελεύθερη.

Συναυλία με τους ΜΠΛΕ και τον ΛΑΚΗ Παπαδόπουλο στο Θέατρο Τεχνόπολις

Πρόσφατα οι ΜΠΛΕ κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο .20 (έχοντας πλέον στο ενεργητικό τους 7 albums και ένα διπλό best off ) συνδιάζοντάς το με τα εικοσάχρονα μουσικά τους γενέθλια, δημιουργώντας για μια ακόμα φορά ήχους και λέξεις με ανανεωμένο το χαρακτηριστικό τους ύφος το οποίο έχει ήδη αφήσει ανεξύτιλο το στίγμα του, με το συγκρότημα να γράφει πλέον την δική του ιστορία στα Ελληνικά μουσικά πράγματα…

Συναυλία «LAB HERAKLION AND GROUPS IN CONCERT»

Οι μαθητές και τα groups του Lab heraklion Music Education ανεβαίνουν στην σκηνή σ' ένα ξεχωριστό live γεμάτο rock, funk και pop ρυθμούς.

Aφιέρωμα στο Στάθη Μάστορα για το έτος Ν. Καζαντζάκη

Ο Δήμος Βιάννου, η Ένωση Θυμάτων, και το Μουσείο Ολοκαυτώματος Δήμου Βιάννου παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στο Στάθη Μάστορα για το έτος Ν. Καζαντζάκη.

Συναυλία «ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΤΕΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ»

Ο Γιώργης Τσαντάκης με τους συνεργάτες του μας ταξιδεύει σε τραγούδια “σταθμούς“ από όλη τη Κρήτη

Mουσική βραδιά με το μουσικό συγκρότημα «Άλμα»

Το σωματείο Ζωόφιλη δράση οργανώνει μουσική βραδιά με το μουσικό συγκρότημα «Άλμα»

Συναυλία με το μουσικό σχήμα «ALMA»

Με χάρα σας προσκαλούμε στην μεγάλη συναυλία που διοργανώνει το φιλοζωικό σωματίο μας 《Ζωόφιλη Δράση》την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 και ωρα 9.00 μμ, με προσκεκλημένους το μουσικό σχήμα 《ALMA》 που θα μας διασκεδάσουν παίζοντας μουσικές από όλους τους χώρους της ελληνικής μουσικής, παραδοσιακών και λαϊκών τραγουδιών με σύγχρονες μουσικές φόρμες, καθώς πιστεύουν ότι στην μουσική δεν χωρούν διαχωρισμοί.

Συναυλία Καθηγητών Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου «Μουσική συνέκφραση 3»

Οι καθηγητές μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου συμπράττουν μουσικά, θέλοντας να μεταδώσουν στους μικρούς μαθητές τους τη μαγεία που και οι ίδιοι νιώθουν κάθε φορά που παίζουν μουσική.

Συναυλία «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ» του Γιάννη & της Ιωάννας Καρανίκα

Ο Γιάννης Καρανίκας μαζί με τη χαρισματική καλλιτέχνη Ιωάννα Καρανίκα μας ετοίμασαν ένα πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει στο έντεχνο και λαϊκό φάσμα του Ελληνικού τραγουδιού πάνω σε δημιουργίες σπουδαίων συνθετών (όπως Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σπανό και άλλων) καθώς και σε δημιουργίες του Γ. Καρανίκα.

Σεμινάριο τραγουδιού με την Μαρίνα Σάττι

Το ΕΝΤΕΧΝΟ ΩΔΕΙΟ, διοργανώνει VOCAL WORKSHOP με τη ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων