Καρναβάλι στη Δημοτική Ενότητα Παλιανής

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βενεράτου   της  Δημοτική  Ενότητας Παλιανής του Δήμου Ηρακλείου, σας προσκαλεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 14:00μμ να παρακολουθήσετε την Καρναβαλική Παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί από το Χάνι της Τοπικής Κοινότητας Αυγενικής έως το Χάνι Τοπικής Κοινότητας Βενεράτου. Μετά την  παρέλαση θα πραγματοποιηθεί μεγάλο ξεφάντωμα μπροστά στο χώρο του ΚΗΦΗ  Βενεράτου

Ψηφίδες Κρητικής Ιστορίας

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Εθελοντισμού και η Ομάδα Εθελοντών Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου συνεχίζουν τη σειρά των παρουσιάσεων με επίκεντρο την Κρητική Ιστορία αυτή τη φορά με την πολύτιμη συνεργασία του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου και του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης. Πρόκειται για μια εκδήλωση σε δύο συνεχόμενα και αλληλοσυμπληρούμενα μέρη υπό τον τίτλο "Κρητική νομισματική ιστορία. έργο σε πράξεις δύο: Αρχαιότητα -Μεσαίωνας και εντεύθεν" με ομιλητή τον αρχαιολόγο-νομισματολόγο Κλεάνθη Σιδηρόπουλο.

Εκδήλωση με τίτλο «Τα καταπληκτικά τεχνάσματα του Καραγκιόζη»

Η Ένωση Φιλολόγων Νομού Ηρακλείου συνδιοργανώνει με την Ένωση εκδοτών και βιβλιοχαρτοπωλών Ηρακλείου την εκδήλωση με τίτλο "Τα καταπληκτικά τεχνάσματα του Καραγκιόζη",   την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.  Η εκδήλωση περιλαμβάνει την παρουσίαση του βιβλίου του Μιχ. Ιερωνυμίδη "Πίσω από τον μπερντέ"  και  παράσταση θεάτρου σκιών από τον Άθω Δανέλη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο με ζωντανή μουσική από το λαϊκό σχήμα του Μάνου Μανουσάκη.

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων