inner image

«Ηράκλειο για όλους» - Παρουσιάση Υποψηφίων

Ηράκλειο 03/04/2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ηράκλειο για όλους» - Μια δυνατή ομάδα τολμά για τη μεγάλη αλλαγή
Παρουσιάστηκε το 50%+1 του Συνδυασμού

 

Είναι αποφασισμένοι να «σπάσουν» τα στεγανά συστημάτων, κομμάτων και  «μηχανισμών», να αναλάβουν την ευθύνη και να παλέψουν γι’ αυτό που αξίζει ο Δήμος Ηρακλείου.
Έτοιμοι για τον αγώνα αυτό,  με πίστη στη νίκη με μπροστάρη τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, Γιώργο Σισαμάκη, δήλωσαν οι πρώτοι 38 υποψήφιοι του Συνδυασμού στην παρουσίαση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, στο μέγαρο Ντορέ.

   Ο Γιώργος Σισαμάκης εξέφρασε για μια ακόμα φορά την πεποίθηση του ότι οι δημότες θα εμπιστευτούν την ηλικιακή, πολιτική και ιδεολογική ανανέωση που εκφράζει ο Συνδυασμός του και θα του δώσουν την εντολή να κάνει πραγματικότητα το όραμα για ένα «Δήμο – πρότυπο» που θα αξίζει να ζεις!
«Η μόνη μας εξάρτηση είναι η πόλη που αγαπάμε. Το Ηράκλειο μας ελέγχει, το Ηράκλειο μας καθοδηγεί» τόνισε με έμφαση ο υποψήφιος Δήμαρχος.


Παρουσιάση Υποψηφίων


Παρουσιάζοντας τους πρώτους 38 υποψηφίους του Συνδυασμού ο κ. Σισαμάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα προσωπικά το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι όχι μόνο ηλικιακά αλλά και αυτοδιοικητικά συνενώνουν δυνάμεις  με έναν κοινό στόχο. Ένα καλύτερο Ηράκλειο για όλους. Δεν επιλέγω τυχαία τον όρο τιμή. Οι άνθρωποι που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο μας κάνουν την δική τους προσωπική υπέρβαση. Αποφάσισαν να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί ως ενεργοί πολίτες και να κάνουν το μεγάλο βήμα. Αυτό δηλαδή που χρειαζόμαστε όλοι, κυρίως οι προερχόμενοι από τη νέα γενιά. Να τολμήσουμε».

«Ο συνδυασμός μας αποτελείται από άτομα επιτυχημένα επαγγελματικά σε όλους τους τομείς. Είμαστε άνθρωποι με γνώση , επιστημονική κατάρτιση, αλλά και άνθρωποι της εργασίας που δεν διστάζουν να καταπιαστούν με κρίσιμα προβλήματα. Δεν μας πτοούν τα οποιαδήποτε εμπόδια γιατί είμαστε πεπεισμένοι και αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε  το όραμα μας για το Ηράκλειο» τόνισε.

«Φυσικά και κανένας από εμάς δεν προέκυψε από παρθενογένεση» υπογράμμισε ο κ. Σισαμάκης επισημαίνοντας ότι στο Συνδυασμό συμμετέχουν ενεργοί πολίτες από διαφορετικές ίσως πολιτικές αφετηρίες αλλά σε ένα ενιαίο πολιτικό κοινωνικό στίβο, αυτόν που διαγράφει την πορεία του δημοκρατικού τόξου.
«Όμως η διακριτή διαφορά μας, που  μέρα με την μέρα αποτυπώνεται στην συνείδηση των πολιτών είναι ότι το ψηφοδέλτιο μας δεν συγκροτείται σε κάποιο κομματικό γραφείο. Δεν είναι αποτέλεσμα των κομματικών συστημάτων , των οποίων θεατές  γινόμαστε και σε αυτές τις εκλογές, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι κάποιοι δεν έχουν λάβει τα μηνύματα της κοινωνίας και επιμένουν να κινούνται μέσα σε κλειστούς μηχανισμούς».

Ο κ. Σισαμάκης, με αφορμή την παρουσίαση του 50%+1 του συνδυασμού απηύθυνε κάλεσα σε όλες, όπως είπε « τις υγιείς και μέχρι σήμερα εγκλωβισμένες δυνάμεις» που επιζητούν έναν καλύτερο Δήμο Ηρακλείου.
«Σεβόμαστε το παρελθόν, τιμάμε το παρόν. Κανείς όμως δεν μπορεί να μας αποτρέψει από το να διεκδικήσουμε το μέλλον. Είμαστε πεπεισμένοι οτι ΜΑΖΙ ΜΑΣ το Ηράκλειο μπορεί να πάρει το μέλλον στα χέρια του. Εμείς κάναμε την αρχή, εσείς απλώς χρειάζεται να δώσετε τη συνέχεια. Τολμήστε την αλλαγή» κατέληξε ο κ. Σισαμάκης.


 

Παρουσιάση Υποψηφίων

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΣΑΜΑΚΗ

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα προσωπικά το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι όχι μόνο ηλικιακά αλλά και αυτοδιοικητικά συνενώνουν δυνάμεις  με έναν κοινό στόχο. Ένα καλύτερο Ηράκλειο για όλους. Δεν επιλέγω τυχαία τον όρο τιμή. Οι άνθρωποι που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο μας κάνουν την δική τους προσωπική υπέρβαση. Αποφάσισαν να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί ως ενεργοί πολίτες και να κάνουν το μεγάλο βήμα. Αυτό δηλαδή που χρειαζόμαστε όλοι κυρίως οι προερχόμενοι από τη νέα γενιά. Να τολμήσουμε.

Κανείς από τους υποψηφίους μας δεν προέκυψε απο παρθενογένεση. Όλοι στον μικρόκοσμο τους ήταν πολιτικά όντα ενεργώντας ως πολίτες. Από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες αλλά σε ένα ενιαίο πολιτικό κοινωνικό στίβο, αυτόν που διαγράφει την πορεία του δημοκρατικού τόξου. Όμως η διακριτή διαφορά μας που  μέρα με την μέρα αποτυπώνεται στην συνείδηση των πολιτών είναι ότι το ψηφοδέλτιο μας δεν συγκροτείται σε κάποιο κομματικό γραφείο. Δεν είναι αποτέλεσμα των κομματικών συστημάτων , των οποίων θεατές  γινόμαστε και σε αυτές τις εκλογές, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι κάποιοι δεν έχουν λάβει τα μηνύματα της κοινωνίας και επιμένουν να κινούνται μέσα σε κλειστούς μηχανισμούς. Αυτούς τους μηχανισμούς που έχουν μερίδιο ευθύνης διαχρονικά για τα προβλήματα του Δήμου μας και όχι μόνο. Προερχόμαστε από την κοινωνία και απευθυνόμαστε σε αυτή. Τα κλειστά συστήματα που άλλοτε καταγγέλλονται για να εμφανιστούν κάποιοι συνδυασμοί ως ανεξάρτητοι και άλλοτε χρησιμοποιούνται για να συγκροτήσουν οι ίδιοι συνδυασμοί τα δήθεν ανεξάρτητα ψηφοδέλτια τους, ούτε μας αφορούν, ούτε μας ενδιαφέρουν. Τιμούμε και σεβόμαστε το κόμματα ως πυλώνες της δημοκρατίας ωστόσο για εμάς Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.

Το ψηφοδέλτιο μας εκφράζει τον κόσμο της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, τους  ανθρώπους του μόχθου, της εργασίας, που ανησυχούν, που αγωνίζονται, που υποφέρουν, που έχουν εγκλωβιστεί  στο οικονομικό και κοινωνικό περιθώριο, που ζουν στη σκιά, εκτός πολιτικής διαδικασίας. Εκφράζουμε τη νέα γενιά που αποφάσισε να διεκδικήσει τη ζωή που της αξίζει στο Δήμο μας.

Σε αυτή μας την προσπάθεια συμμετέχουν πολίτες από όλους τους κοινωνικούς χώρους, από διαφορετικούς πολιτικούς σχηματισμούς, συμπολίτες μας  που έχουν μια διακριτή κοινωνική και επαγγελματική διαδρομή. Με ήθος και αξιοπρέπεια, δίνουμε το μήνυμα της ενότητας όλων των δυνάμεων που θέλουν να φέρουν την πραγματική αλλαγή στο Ηράκλειο. Εκφράζουμε την ανανέωση όχι μόνο ηλικιακά αλλά και πολιτικά και ιδεολογικά. Συναποφασίσαμε να δώσουμε τον αγώνα μας για να μπει μια  νέα πνοή στις ζωές μας. Να συνδημιουργήσουμε ένα ευρύ προοδευτικό αυτοδιοικητικό μέτωπο απέναντι στην πολιτική της στασιμότητας, της αδράνειας αλλά και των ψιθύρων του παρελθόντος, που δεν αξίζουν στο Ηράκλειο και τους ανθρώπους του. Σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε όλες τις υγιείς και μέχρι σήμερα εγκλωβισμένες δυνάμεις να συνενωθούμε σε αυτή τη προσπάθεια.
Σήμερα παρουσιάζοντας το 50% + 1 του συνδυασμού μας το κάλεσμα μας αφορά στον καθένα και στη καθεμιά που διεκδικεί έναν καλύτερο Δήμο. Σεβόμαστε το παρελθόν, τιμάμε το παρόν.Κανείς όμως δεν μπορεί να μας αποτρέψει από το να διεκδικήσουμε το μέλλον. Είμαστε πεπεισμένοι οτι ΜΑΖΙ ΜΑΣ το Ηράκλειο μπορεί να πάρει το μέλλον στα χέρια του. Εμείς κάναμε την αρχή, εσείς απλώς χρειάζεται να δώσετε τη συνέχεια. Τολμήστε την αλλαγή».



ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

1.         Αγγελιδάκη Θεοδοσία: Αισθητικός - επιστημονικός συνεργάτης σε μεγάλη ελληνική φαρμακευτική εταιρεία

2.         Βεληβασάκη Κατερίνα: Αρχαιολόγος – Αρχαιοφύλακας

3.         Γερογιαννάκης Δημήτρης: Ιδιωτικός Υπάλληλος

4.         Γιαλαμάς Κυριάκος: Υπεύθυνος παραγωγής σε βιομηχανική επιχείρηση

5.         Γιαμπουλάκη Μαρία: BSc Διοίκηση Επιχειρήσεων – Μ.Α. Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση – Διευθύντρια Κατάρτισης σε ΚΔΒΜ - Αρθρογράφος

6.         Δολαψάκης Κώστας: Συνταξιούχος Αρχιτέκτων Πολεοδόμος

7.         Καλογεράκη Αλίνα: Ιδιωτική Υπάλληλος

8.         Κοκκίνη – Σκουρέλλου  Μαρία: Ιδιωτική Υπάλληλος στα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών

9.         Κοντάκη Χαρά: Οικονομολόγος MSc – Λογίστρια

10.       Κορωνάκης Σήφης: Συνταξιούχος ΟΤΕ – Πρόεδρος Παλαιμάχων ΟΦΗ

11.       Κοτσιφάκης Αντώνης: Συνταξιούχος ΟΑΕΕ - Μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

12.       Κώνστας Χρήστος: Δημοσιογράφος – Ιδιωτικός Υπάλληλος - Μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου

13.       Λεβέντης Μιχάλης: Υπάλληλος Επισιτισμού

14.       Μαμουλάκη Ελίνα (Ελένη): Αρχιτέκτων – Μηχανικός ΕΜΠ

15.       Μανουσάκη Ελένη: Γ.Γραμματέας ΕΚΗ ,Πρόεδρος  Σ.Ε.Σ.Π.Β. Κρήτης , Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής

16.       Μαρκάκης Γιάννης: Τεχνίτης Ζαχαροπλαστικής

17.       Μαρκοδημητράκης Μενέλαος: Αντιπρόεδρος Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης

18.       Μαστοράκης Κυριάκος: Εκπαιδευτικός-Ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών

19.       Μιχάλαρου Κυριακάκη Χρυσούλα: Δασκάλα Μπαλέτου - Πρόεδρος ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «COSMETICIANS - Γραμματέας στη Ζωόφιλη Δράση

20.       Μπουλίος Νίκος: Art Director – Ελεύθερος Επαγγελματίας

21.       Νζέιμ Τόνι: Διαιτολόγος – πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ)

22.       Νιωτάκης Γιώργης: Παιδίατρος – Παιδονευρολόγος "Βενιζέλειο" Νοσοκομείο Ηρακλείου - Γραμματέας Παγκρήτιας Παιδιατρικής Εταιρείας - Ταμίας Ελληνικής Παιδονευρολογικής Εταιρείας.

23.       Παναγιωτάκης Κωνσταντίνος: Οικονομολόγος, Msc Project Management – Μέλος στο Γ.Σ. του ΕΚΗ – Αντιπρόσωπος Ο.Σ.Ε.Γ.Ο.

24.       Πασσαδάκης Ιωάννης: Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – πρώην πρωταθλητής Ποδηλασίας

25.       Περισυνάκης Αντώνης: Δάσκαλος – Διευθυντής 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αλικαρνασσού «Το Σχολείο της Αγάπης»

26.       Ραψομανίκης Ιωάννης: Σύμβουλος Ενέργειας ΚΕΝ  –  Δημοσιογράφος

27.       Ρηγάκης Νίκος: Επιχειρηματίας - Aντιπρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών Επισιτισμού & Διασκέδασης Ν. Ηρακλείου

28.       Ροδάκης Δημήτρης: Οικονομολόγος – MBA

29.       Σαγρέ Ειρήνη: BSc Marketing – Ιστορικός - Επιχειρηματίας – Ιδιοκτήτρια ραδιοφωνικού σταθμού «ΜΕΛΩΔΙΑ»

30.       Σπουγιαδακη Άννα: πρώην Αξιωματικός Εμπορικού Ναυτικού (Μηχανικός)- Ιδιωτική Υπάλληλος

31.       Στουμπίδη Άννα: Νηπιαγωγός - Αντιπρόσωπος εκπαιδευτικών στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος

32.       Συγγελάκη Δέσποινα: Δικηγόρος MSc. - Πρόεδρος Κοινωνικού Συν/μού Ψυχικής Υγείας

33.       Δρ. Συμεωνίδου-Σιδερή Μαρία: Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Δίκτυο Νέων Ελλάδος-Youthnet Hellas

34.       Τερζάκης Δημήτρης: Γενετιστής – Επιχειρηματίας

35.       Τσαντηράκη Μαρία: Βρεφονηπιοκόμος

36.       Χρηστάκης Μανώλης: Πολιτικός Επιστήμονας - Ξενοδοχοϋπάλληλος

37.       Χρονάκης Δημήτρης: Πρώην Αστυνομικός - Πρώην Αντινομάρχης Ηρακλείου - Πρώην Αντιδήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων

38.       Ψαράκης Αριστείδης: Ιδιοκτήτης Ταξί, Δ.Σ. ΟΕΒΕΝΗ, Αντιπρόσωπος ΓΣΕΒΕΕ & ΠΟΕΙΑΤΑ

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE