Πορτραίτα - Έκθεση Σωκράτη Γιοσμά

Έκθεση Σωκράτη Γιοσμά, στο Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου, απο 21/1/2017 έως 6/2/2017.

Εκδηλώσεις με θέμα το Προσφυγικό από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου οργανώνει από 1 έως 5 Φεβρουαρίου 2017 στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου μια σειρά από εκδηλώσεις με θέμα το Προσφυγικό ζήτημα. Κεντρικό ρόλο στις εκδηλώσεις έχει η έκθεση σκίτσου του Μιχάλη Κουντούρη με τίτλο «MADE IN EUROPE».

Το έργο «Δέρμα στις Φλόγες» του Γκιλιέμ Κλούα από το ΣΧΗΜΑ 7

Ένα από τα πιο διάσημα έργα του σύγχρονου ισπανικού ρεπερτορίου, το βραβευμένο" Δέρμα στις Φλόγες " του Γκιλιέμ Κλούα σε σκηνοθεσία Πέτρου Μαυροματίδη και Κωνσταντίνου Μεταξάκη θα παρουσιάσει το ΣΧΗΜΑ 7 απο τις 29 Ιανουαρίου και τις 3,4,5 Φεβρουαρίου , για 4 μόνο παραστάσεις , στον θεατρικό σταθμό Ηρακλείου στις 21.00.

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βύρωνα Κριτζά «Bob Dylan – 100 τραγούδια»

Οι Εκδόσεις Πατάκη, σε συνεργασία με το Πολυκέντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου και το Βιβλιοπωλείο Πολύγραφος, σας προσκαλούν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 20:00, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βύρωνα Κριτζά «Bob Dylan – 100 τραγούδια».

Ημερίδα με θέμα: «Δημιουργία Δικτύων Συνεργασίας στις Σύγχρονες Κοινότητες»

Το ΚΕΣΑΝ – Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ηρακλείου διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Δημιουργία Δικτύων Συνεργασίας στις Σύγχρονες Κοινότητες».

Στόχος της Ημερίδας είναι να αναδειχθεί η σημασία της συνεργασίας μεταξύ κοινωνικών δομών και φορέων ώστε να επιτευχθεί καλύτερος συντονισμός των δράσεων αλλά και ουσιαστικότερη ανταπόκριση στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών.

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων