Ρεσιτάλ Λυρικού τραγουδιού με τον Μάνο Χριστοφακάκη

Ρεσιτάλ Λυρικού τραγουδιού με τον βαθύφωνο Μάνο Χριστοφακάκη την Κυριακή 30 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Μ. Χατζιδάκις. Στο πιάνο ο Ορέστης Κουσαθανάς.

Συναυλία «ΠαΝοΣ ΜΟυΖΟυΡακηΣ and the MOuZiCiANs» στο Θέατρο Τεχνόπολις

Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης δίνει το μεγάλο του καλοκαιρινό ραντεβού στο Ηράκλειο Κρήτης στo Θέατρο Τεχνόπολις.Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με την χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, θα μας σαγηνεύσει ακόμη μια φορά, παρασύροντάς μας σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από τη ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει.

Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Απολαύστε τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη σ’ ένα πρόγραμμα με τα πιο γνωστά και τρυφερά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Παρουσίαση του έργου «ΙΩΝΙΚΟ» από την ομάδα ΧΡΟΕΣ

Σύνολο τραγουδιών για ντουέτο γυναικείων φωνών, χορωδία και μικρό οργανικό σύνολο.Υπάρχουν άραγε ακόμα άνθρωποι, σε αυτή τη γωνιά της Μεσογείου, που να μυρίζουν τα ρούχα τους την καπνιά της σμυρναίικης προκυμαίας, κάθε τόσο που φαντάζονται στο θαλάσσιο βυθό να αιωρούνται τα ρούχα παιδιών και μανάδων;

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων