Ερωτηματολόγιο κατοίκων Δήμου Ηρακλείου σχετικά με την κινητικότητα στην πόλη
Το ερωτηματολόγιο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΕΙΤ Challenge My City και του SPINE project που είναι υπό εξέλιξη στο Δήμο Ηρακλείου. Συντάχθηκε από το εργαστήριο Μεταφορών και Λήψης Αποφάσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τη CIVINET Greece -Cyprus, για λογαριασμό του Δήμου Ηρακλείου. Υπεύθυνη υπηρεσία του έργου SPINE είναι η Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής και αρμόδιο το Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. 

Αποσκοπεί στην καταγραφή των βασικών χαρακτηριστικών (ανάγκες, συνήθειες, επιλογές, προβλήματα) της μετακίνησης των κατοίκων στην περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, καθώς και των απόψεών τους σχετικά με τα παρεχόμενα μέσα και τρόπους μεταφοράς.

Η συμμετοχή σας σε αυτή την έρευνα είναι εθελοντική και δεν θα διαρκέσει παραπάνω από 7 λεπτά. Όλα τα δεδομένα είναι ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθούν αυστηρά για τους σκοπούς αυτής της έρευνας.

Το ερωτηματολόγιο συμμορφώνεται με τις συστάσεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών, καθώς και με την κατάργηση της Οδηγίας 95/46ΕΚ (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων - GDPR).
Sign in to Google to save your progress. Learn more

Συμφωνώ και αποδέχομαι να συμμετάσχω σε αυτήν την έρευνα 

*
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy