επιστροφή
Main_page
Newsletter No32 - Σεπτέμβριος 2011
20/09/2011

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 

Ευεργετικές Ρυθμίσεις Οφειλών από τον Δήμο Ηρακλείου

Πρωτοβουλία Εθελοντικής Δράσης για την Πολιτική Προστασία

Βρεφονηπιακός Σταθμός Ολοκληρωμένης Φροντίδας στις Δαφνές

Πράσινος Βιοκλιματικός Βρεφονηπιακός Σταθμός στο Ατσαλένιο

Παραδόθηκε το νέο Αθλητικό Κέντρο Φορτέτσας

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η έκθεση Κρητικού Βιβλίου

Ο Δήμος Ηρακλείου στο πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες»Ευεργετικές Ρυθμίσεις Οφειλών από τον Δήμο Ηρακλείου

Σύμφωνα με τον Ν. 3979/2011 άρθρο 54 και την 511/2011 Απόφαση  Δημοτικού Συμβουλίου  Ηρακλείου  μπορούν  να ρυθμίζονται  και να εξοφλούνται , κατόπιν  αιτήσεως του υπόχρεου, οι παρακάτω οφειλές, εξαιρουμένων  των προστίμων αυθαίρετων κατασκευών. Αιτήσεις  για την ανωτέρω  ρύθμιση  θα γίνονται  δεκτές μέχρι  31/10/2011.


 Πρωτοβουλία Εθελοντικής Δράσης για την Πολιτική Προστασία

Την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011, ξεκινάει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για τον Εθελοντισμό στην Πολιτική Προστασία « Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους » που διοργανώνεται από το Δήμο Ηρακλείου σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης.

περισσότερα...


Βρεφονηπιακός Σταθμός Ολοκληρωμένης Φροντίδας στις Δαφνές

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Ηρακλείου και τον ανάδοχο η σύμβαση κατασκευής του έργου: «Ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας στις Δαφνές».  Ο προϋπολογισμός του έργου καλύπτεται από το «Περιφερειακό πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007 - 2013» και το Ελληνικό Δημόσιο και  η αποπεράτωση του αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 540 ημερολογιακών ημερών.


Πράσινος Βιοκλιματικός Βρεφονηπιακός Σταθμός στο Ατσαλένιο

Η περιοχή των Νοτίων Προαστίων, το Ατσαλένιου, αποκτά το πρώτο βιοκλιματικό σταθμό της Περιοχής και του Δήμου Ηρακλείου. Τη σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Ηρακλείου με τον ανάδοχο κατασκευής του έργου: «Ανέγερση ΙΒ’ Βρεφονηπιακού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας». Το έργο θα ολοκληρωθεί σε ενάμιση χρόνο και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

περισσότερα...


 Παραδόθηκε το νέο Αθλητικό Κέντρο Φορτέτσας

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε για χρήση στους πολίτες το νέο Αθλητικό Κέντρο Φορτέτσας. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από ιδίους πόρους του Δήμου Ηρακλείου.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του τόνισε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η κατασκευή Αθλητικών χώρων σε όλες τις περιοχές του Δήμου, ώστε η άθληση να αποτελέσει τρόπο ζωής για όλους τους Δημότες και για όλες τις ηλικίες.

περισσότερα...


 Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η έκθεση Κρητικού Βιβλίου

Με εξαιρετική επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών και φίλων του βιβλίου απ’ όλη την Κρήτη ολοκληρώθηκε η έκθεση Κρητικού Βιβλίου που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Ηρακλείου και τη Βικελαία Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ν. Ηρακλείου το Σύνδεσμο Λογοτεχνών και το Σύλλογο Πολιτιστικής Αναπτύξεως.


 Ο Δήμος Ηρακλείου στο πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες»

Ο Δήμος Ηρακλείου μέσω του Τμήματος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες» με θέμα την «Κοινωνικοποίηση των εξαρτωμένων ατόμων μέσα στα πλαίσια της πρακτικής εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Χάρτη Ισότητας των Φύλων στις τοπικές κοινωνίες» με αντιπροσωπεία που θα μεταβεί στο Δήμο Λεμεσού Κύπρου για τo τελικό συνέδριο του προγράμματος.

περισσότερα...