inner image

Δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία»

Η «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία» είναι σημείο αναφοράς στον καθημερινό τους αγώνα: για σεβασμό των δικαιωμάτων τους, για ίσες ευκαιρίες, για βελτίωση στην ποιότητα της ζωής τους, και για την ουσιαστική ένταξή τους στους εργασιακούς χώρους. Αποτελεί ευθύνη της Πολιτείας, να υλοποιήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις και να διασφαλίσει την ισότιμη συμμετοχή όλων των πολιτών στην δημόσια ζωή.

Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός: «Συμμετέχουμε στην απογραφή, δυναμώνουμε το Ηράκλειο»

Συμπολίτες

Στην απογραφή πληθυσμού που συνεχίζεται, είναι  κρίσιμο να συμμετέχουμε όλοι.

Το Ηράκλειο τα τελευταία δέκα χρόνια, παρά τις ποικίλες αντιξοότητες, όχι απλώς άντεξε, μα μεγάλωσε κιόλας, αναπτύχθηκε και απέκτησε τον  δικό του βηματισμό, την δική  του  ξεχωριστή δυναμική

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την 108η Επέτειο της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών & Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος» συμμετείχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στα Χανιά, την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου με αφορμή και την Επέτειο της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την Επέτειο της Εθνικής Αντίστασης εναντίον των στρατευμάτων Κατοχής (1941-1944)

Η Εθνική Αντίσταση εναντίον των στρατευμάτων Κατοχής (1941-1944), διέσωσε την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, στην αναμέτρησή τους με πάνοπλους κατακτητές.

Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός «Καμιά γυναίκα δεν πρέπει να νιώθει μόνη απέναντι στη βία»

Η σωματική ή ψυχολογική βία εναντίον των γυναικών —φαινόμενο που έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια— αποτελεί πράξη αποτρόπαιη, που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις θεμελιώδεις αξίες της σύγχρονης πολιτισμένης κοινωνίας.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την Επέτειο του Πολυτεχνείου

Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου, σαράντα οκτώ χρόνια από τον Νοέμβριο του 1973, αποτελεί διαχρονικό σύμβολο αυταπάρνησης και αγώνα κατά της τυραννίας, ορόσημο στην πορεία του νέου Ελληνισμού.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την εορτή του πολιούχου Αγίου Μηνά

Η εορτή του Αγίου Μηνά, αποτελεί ημέρα θρησκευτικής ανάτασης, και ιστορικής μνήμης, καθώς, από το 1862, που θεμελιώθηκε ο ναός του, στο Τουρκοκρατούμενο ακόμη Ηράκλειο, ταυτίστηκε με την πορεία της πόλης μέσα στον χρόνο, και έγινε διαρκές σημείο αναφοράς και ελπίδας για την κοινωνία του τόπου μας.

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο του Νίκου Μαλτεζάκη

Ο Νίκος Μαλτεζάκης, ως φωτογράφος και φωτορεπόρτερ,  χάρη στην ευσυνειδησία, την καλοσύνη, και την ευγένεια τού χαρακτήρα του, υπήρξε ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό, επί δεκαετίες, στην κοινωνία του Ηρακλείου.

Η αφοσίωσή του στην τέχνη της φωτογραφίας, προσέφερε αμέτρητες αναμνήσεις σε γενεές συμπολιτών μας.

Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά του.

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο του Γιώργου Μαρκάκη

 O Γιώργος Μαρκάκης ήταν από εκείνους τους ξεχωριστούς ανθρώπους, που, από κοινού με την προσωπική τους διαδρομή, το οικογενειακό και το επαγγελματικό τους πεδίο, νιώθουν την ανάγκη να προσφέρουν στην κοινωνία στην οποία ζουν, και στις γενιές που θα ακολουθήσουν.  

Υπηρετώντας με αφοσίωση, επί δεκαετίες, την ιατρική επιστήμη, αφιερώθηκε, συνάμα, με τον ίδιο ζήλο στην ανάδειξη του Λαϊκού Πολιτισμού της Κρήτης. Το Μουσείο «Λυχνοστάτης», που με ακαταπόνητες προσπάθειες δημιούργησε, θα παραμείνει εσαεί μια «κιβωτός» της παραδοσιακής ζωής του τόπου μας. 

Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά του.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Η 28η Οκτωβρίου 1940 αποτελεί ορόσημο της νεότερης ελληνικής Ιστορίας και αφετηρία ενός μεγάλου Αγώνα.  Μέσα σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες, αψηφώντας την υπεροπλία των Ιταλικών φασιστικών δυνάμεων, οι πρόγονοί μας, υπερασπίζοντας την ελευθερία, την τιμή, και την ανεξαρτησία του τόπου μας, δίδαξαν έμπρακτα την σημασία της φιλοπατρίας, της αξιοπρέπειας, και της αυταπάρνησης.

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά πολιτεύθηκε με ήθος, συνέπεια, και δημοκρατικές αρχές, συμβάλλοντας στην πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας τα δύσκολα αυτά χρόνια για τον τόπο μας.

Ο πρόωρος θάνατός της, αποτελεί πλήγμα για την πολιτική ζωή της χώρας. Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά της.

Δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2023

Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες του 2023 είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση, διεθνούς εμβέλειας.  H ανάληψή τους από το Ηράκλειο συνιστά επιτυχία και πρόκληση ταυτόχρονα.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την Επέτειο του Ολοκαυτώματος στην Βιάννο

Συμπληρώθηκαν 78 χρόνια από τον ζοφερό Σεπτέμβριο του 1943, όταν, στην Βιάννο και στα χωριά της ευρύτερης περιοχής, συντελέστηκε ένα από ειδεχθέστερα εγκλήματα του Γερμανικού στρατού κατοχής, κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός για την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ηράκλειο

Με αφορμή την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός δήλωσε:

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες, καλή και δημιουργική πορεία στον χώρο της Γνώσης. Στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, εύχομαι αντοχή και δύναμη για να ανταποκριθούν στο ιδιαίτερα σημαντικό έργο τους.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη

Συνθέτης παγκόσμιου βεληνεκούς και  ακατάβλητος αγωνιστής  της δημοκρατίας καθ΄ όλη την διάρκεια του βίου του, ο Μίκης Θεοδωράκης αποτέλεσε κορυφαία προσωπικότητα στην νεότερη ιστορία της χώρας.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων αποτελούν το επιστέγασμα μίας πολύχρονης και επίμοχθης προσπάθειας.

Ευχές Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον Δεκαπενταύγουστο

 

Ο εφετινός Δεκαπενταύγουστος βρίσκει τον τόπο μας αντιμέτωπο ακόμη με τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσεως, που επέφερε η πανδημία. Ας εορτάσουμε την μεγάλη αυτή μέρα της Ορθοδοξίας, με προσοχή, προστατεύοντας την ζωή μας και την υγεία όσων βρίσκονται δίπλα μας. Ο εμβολιασμός αποτελεί τον μόνο τρόπο που έχουμε για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί. Χρόνια πολλά, ευχές για υγεία και δύναμη σε όλους.

 

 

Συγχαρητήρια Δημάρχου Ηρακλείου σε Γιώργο Στασινάκη

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός απέστειλε  στον κ. Γιώργο Στασινάκη, πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής της «Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη», την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή για την συνολική προσφορά του και για την πρόσφατη εκλογή του ως Επιτίμου Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη.

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο του ιατρού Διονύση Κρέμη

Ο ιατρός Διονύσης Κρέμης υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα του τόπου μας. Ως άνθρωπος και ως επιστήμονας. Με σπάνιο ήθος, καλοσύνη, σεμνότητα, και διαρκή διάθεση προσφοράς καταξιώθηκε στην συνείδηση των συμπολιτών μας. Τα στοιχεία αυτά θα συνοδεύουν την μνήμη του και στους μελλοντικούς καιρούς.

Την σύζυγό του, την διακεκριμένη καρδιολόγο Πόπη Κουρουπάκη και τα παιδιά τους, συλλυπούμαι θερμώς.

Συγχαρητήρια Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την άνοδο του Ηροδότου

Συγχαίρω τους παίκτες, τους προπονητές και την διοίκηση του ιστορικού Ηροδότου για την άνοδο της ομάδας στην Super League 2. 

Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός: 'Είμαστε δίπλα στον ΟΦΗ, ευχόμαστε να ζήσουμε στο μέλλον ανάλογες στιγμές με το 1987'

Στην εκδήλωση παρουσίασης του ντοκιμαντέρ "Ήτανε μια φορά", για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, την οποία διοργάνωση η ΠΑΕ ΟΦΗ στο Κηποθέατρο "Νίκος Καζαντζάκης την  Δευτέρα 21 Ιουνίου, συμμετείχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. 

Ο Δήμαρχος, στον χαιρετισμό του, πριν την προβολή του ντοκιμαντέρ ανέφερε: 

 

Δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την επέτειο του σαμποτάζ στο αεροδρόμιο

Το σαμποτάζ που πραγματοποιήθηκε την νύχτα της 13ης προς 14η Ιουνίου 1942, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, από εξαμελή ομάδα στρατιωτικών του Συμμαχικού Στρατηγείου της Μέσης Ανατολής, αποτελούμενη από τους: J. Mouhot, G. Berge, J. Sibard, P. Leostic, G. Jellicoe και τον συμπατριώτη μας Κωστή Πετράκη, υπήρξε γεγονός στρατηγικής σημασίας, για τις Δυνάμεις που αντιμετώπιζαν τα Ναζιστικά στρατεύματα.

Δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που τιμάται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, αποτελεί μία ουσιαστική προτροπή για μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και εγρήγορση, των πολιτών, της κοινωνίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κεντρικής εξουσίας, στην αντιμετώπιση των πολυμέτωπων ζητημάτων του περιβάλλοντος, των άκριτων και επικίνδυνων παρεμβάσεων του ανθρώπου σε αυτό, της κλιματικής αλλαγής, της υπερεκμετάλλευσης των φυσικών πόρων.

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο του Αρτέμη Σαϊτάκη

Η  πρόωρη αναχώρηση από την ζωή τού Διευθυντή τού Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου, Αρτέμη Σαϊτάκη, ενός ανθρώπου που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με την ουσιαστική πρόοδο του τόπου μας, χάρις στην παρουσία και την καινοτόμο προσφορά του στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, αποτελεί βαρύ πλήγμα για την ελληνική επιστημονική κοινότητα, για την κοινωνία της Κρήτης, για όλους μας.

Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά του.

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο του Κώστα Ρεπανάκη

Ο Κώστας Ρεπανάκης, υπήρξε πάντα ανιδιοτελής και αγνός φίλαθλος. Υπηρετώντας με αφοσίωση την ομάδα του ΟΦΗ, από την θέση του γενικού αρχηγού την δεκαετία του 1970, και μετέπειτα σε άλλες, επίσης υπεύθυνες θέσεις, συνέβαλε ουσιαστικά στην καθιέρωση της ομάδας στις κορυφαίες της χώρας μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Β. Λαμπρινού για την Μάχη της Κρήτης

Ογδόντα χρόνια από την Μάχη της Κρήτης, το κορυφαίο γεγονός της σύγχρονης Ιστορίας του τόπου μας και ένα από τα πιο σημαντικά του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Συγχαρητήρια Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού στην ποδοσφαιρική ομάδα του Εργοτέλη

Θέλω να συγχαρώ ειλικρινώς τους παίκτες, τους προπονητές καθώς και την διοίκηση του Εργοτέλη για την εξαιρετική πορεία που είχαν φέτος στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Ο μεθοδευμένος από την Τουρκική πολιτική εκριζωμός του Ποντιακού Ελληνισμού, κατά τον 20ό αιώνα (ιδίως στα έτη 1919-1923), αποτελεί ένα διαρκές στίγμα για την πολιτισμένη ανθρωπότητα, ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα της παγκόσμιας Ιστορίας.

Δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την προσπάθεια ανόδου του Εργοτέλη

Η φετινή πορεία που έχει  πραγματοποιήσει η ομάδα του Εργοτέλη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι ήδη εξαιρετική και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές και την διοίκηση για όσα έχουν καταφέρει.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών

Το νοσηλευτικό προσωπικό, διεθνώς, και στην χώρα μας, μαζί με την ιατρική κοινότητα, ανέλαβαν την ύψιστη αποστολή αντιμετώπισης της πανδημίας και διάσωσης της ανθρωπότητας.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την «Ημέρα της Ευρώπης»

Η Ημέρα της Ευρώπης, αποτελεί μια επέτειο ορόσημο για τον πολιτισμένο κόσμο. Η 9η Μαΐου 1945, τότε που έκλεινε για την ανθρωπότητα ο πιο ζοφερός ιστορικός κύκλος των τελευταίων αιώνων, με την οριστική ήττα των φασιστικών δυνάμεων –το  τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου–, επελέγη συμβολικά ως απαρχή μιας νέας πορείας των ευρωπαϊκών λαών.

Δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Β. Λαμπρινού για την επέτειο των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού

Με κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη τίμησε το πρωί της Κυριακής 9 Μαΐου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός την επέτειο των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού 1941-1944.

Δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την Παγκόσμια ημέρα της Μητέρας

Η Παγκόσμια ημέρα της Μητέρας, τιμά την διαρκή, βαρυσήμαντη προσφορά της στην οικογένεια, στην κοινωνία, σε κάθε χώρα.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Στην τιμητική εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου για την Εργατική Πρωτομαγιά παρευρέθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 1η Μαίου 2021 ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Παιδείας Στέλα Αρχοντάκη και τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Γιώργο Καραντινό.

Ο Δήμαρχος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων της Εργατικής Τάξης.

Μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για το Πάσχα

Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την οικουμένη, στην  κορύφωση της πανδημίας, με την κοινωνία να υπομένει τις πολυμέτωπες, ακραίες συνέπειες της υγειονομικής κρίσεως, το γεγονός της Αναστάσεως του Χριστού, αποτελεί για την Χριστιανοσύνη, την συμβολική λύτρωση, έπειτα από την Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την 21η Απριλίου 1967

Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, ήταν το ξεκίνημα μιας σκοτεινής περιόδου για την Ελλάδα. Επτά χρόνια βίας, ανελευθερίας, καταπάτησης του Συντάγματος, νόθευσης των δημοκρατικών θεσμών, αμείλικτων πολιτικών διώξεων, καπηλείας όλων των αξιών της εθνικής και κοινωνικής ζωής.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας συμπίπτει και τούτη τη χρονιά με την οικουμενική κρίση που επέφερε η πανδημία. Οι πρωτόγνωρες διαστάσεις που έλαβε αυτό το γεγονός, υπερβαίνοντας σύνορα και κράτη, έθεσαν τις κοινωνίες σε οριακή κατάσταση, και τα συστήματα υγείας, παντού, κάτω από αφόρητες πιέσεις.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Διακόσια χρόνια συμπληρώνονται από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, το κορυφαίο ιστορικό γεγονός των τελευταίων αιώνων  για τον Ελληνισμό.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Β. Λαμπρινού για την «Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας»

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός για την 8η Μαρτίου, καθιερωμένη ως «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας». 

Δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την παράταση των μέτρων στον Δήμο και την επέκτασή τους στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου

Η διατήρηση για τον Δήμο Ηρακλείου,  καθώς και η επέκταση στην Περιφερειακή  Ενότητα,  του χαρακτηρισμού  του «κόκκινου» σε βαθμό επικινδυνότητας  όσον αφορά στη  διασπορά του COVID-19, είναι στοιχείο χαρακτηριστικό της σοβαρότητας της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί. 

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον Μιχάλη Καραταράκη

Ο Μιχάλης Καραταράκης υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα του τόπου μας με πολύπτυχη προσφορά, επί δεκαετίες. Ως καθηγητής Λυκείου, και μέσα από τη φροντιστηριακή του πορεία,  συνέβαλε στην εκπαίδευση εκατοντάδων μαθητών. Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος σε συλλόγους που υποστήριξαν την επιστημονική και πολιτισμική ζωή της Κρήτης, και με αδιάπτωτο ενδιαφέρον για το Πανεπιστήμιο του νησιού μας, εκπλήρωσε το χρέος του προς την κοινωνία. Θα αποτελεί παράδειγμα ακέραιου ανθρώπου και ενεργού πολίτη και στους μελλοντικούς καιρούς.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον Βενιζέλο Κάββαλο

Ο αιφνίδιος θάνατος του δικηγόρου Βενιζέλου Κάββαλου, αποτελεί βαρύ πλήγμα για την νομική κοινότητα και την κοινωνία του τόπου μας, και για όλους εκείνους που τον γνώρισαν και συνδέθηκαν μαζί του με δεσμούς φιλίας

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την Γεωργία Ορφανού

H Γεωργία Ορφανού υπήρξε μια προσωπικότητα σπάνιας πνευματικής ακτινοβολίας. Βαθιά καλλιεργημένη, με πολυμερή ενδιαφέροντα, με ακατάπαυστη αφοσίωση στην Ιστορία και στον Πολιτισμό της Κρήτης. 

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο του Μιχάλη Γαλενιανού

 

Ο Μιχάλης Μύρωνος Γαλενιανός που έφυγε  για το μεγάλο ταξίδι, αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό. Ο Μιχάλης υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα του τόπου μας, ένας σπουδαίος άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Ηρακλείου.

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE