inner image

Face Forward …into my home

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ECHO), παρουσίασαν τον χειμώνα 2017-2018, στο Μουσείο στην Αθήνα, το διαδραστικό πρόγραμμα Face Forward …into my home. Μετά τη θερμή υποδοχή του στην Αθήνα, το πρόγραμμα φιλοξενείται στην Κρήτη από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2018, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου «Κρήτη, μια ιστορία, πέντε συν ένας πολιτισμοί», και διευρύνεται με τη συμμετοχή προσφύγων που διαμένουν στο νησί.

Άννα Γιουμπάκη -Ξηρουχάκη «Χρώματα της ζωής μου»

 

Τα χρώματα της ζωής μου

 

Σημειώσεις για τους πίνακες της Άννας Γιουμπάκη Ξηρουχάκη

 

Φρούτα, απλά ριγμένα μαζί: το κόκκινο των αποξηραμένων ροδιών, λεμόνια σε υποτονισμένο κίτρινο, αποχρώσεις ώχρας και του καφετί. Ζωγραφισμένα φρούτα και λουλούδια επίσης, που είναι σαν να μη θέλουν την παραδοσιακά νεκρή τους φύση, αλλά κάτι πολύ πιο απλό, πιο κοντά στη φύση τους, πιο αληθινά ζωγραφισμένα, χωρίς επιτήδευση. Είναι εικόνες της ίδιας της Άννας.  

5ο Festival Del Cinema Italiano / Oκτώβριος 2018 - Hράκλειο

Quest'anno la rassegna sarà dedicata alle donne, alle grandi interpreti che hanno fatto la storia del cinema italiano. 
Non poteva mancare Sofia Loren, considerata una delle più grandi a livello mondiale. Anna Magnani, una delle figure preminenti della romanità cinematografica.

Gina Lollobrigida, sex simbol degli anni 50' e 60'.

Monica Vitti, con oltre 40 anni di carriera, con le sue interpretazioni drammatiche ma anche brillanti e naturalmente Monica Bellucci, simbolo della bellezza mediterranea.

Φέτος το φεστιβάλ ιταλικού κινηματογράφου είναι αφιερωμένο στις μεγάλες γυναικείες μορφές που συνετέλεσαν στην ιστορία του ιταλικού κινηματογράφου.
Δεν θα μπορούσε να ξεχαστεί η Sofia Loren που θεωρείται παγκόσμια μια κορυφαία ηθοποιός, ούτε φυσικά η Anna Magnani, από τις πιο ξεχωριστές μορφές της κινηματογραφικής βιομηχανίας της Ρώμης.
Η Gina Lollobrigida, το sex symbol που άφησε εποχή στις δεκαετίες του '50 και του '60. Η Monica Vitti, δημιούργησε στον ιταλικό κινηματογράφο για περισσότερο από 40 χρόνια και ξεχώρισε με τις δραματικές αλλά και λαμπρές ερμηνείες της και φυσικά η Monica Bellucci, το σύμβολο της μεσογειακής ομορφιάς.

Εκδήλωση με θέμα «Η Συμμετοχή των Ενηλίκων Δημοτών στην Δια Βίου Μάθηση - Εμπόδια και Κίνητρα συμμετοχής»

Σας προσκαλούμε στην Εκδήλωση με θέμα «Η Συμμετοχή των Ενηλίκων Δημοτών στην Δια Βίου Μάθηση - Εμπόδια και Κίνητρα συμμετοχής», που διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής & η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας –ΔΕΠΙΣ του Δήμου Ηρακλείου, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, στις 6.30 το απόγευμα στο Πολύκεντρο Νεολαίας (Δημοτικό Κτήριο Ανδρόγεω).

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο Στάλιν στην Κολιμά»

Παρουσίαση του βιβλίου "Ο Στάλιν στην Κολιμά", που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2018 στις 7.00 μ.μ. στους χώρους του βιβλιοπωλείου "Αναλόγιο".

«Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΦΙΔΙ»

Το Θέατρο Σκιών Κρήτης επιστρέφει στο αγαπημένο του στέκι, το Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, με Κυριακάτικες παραστάσεις για όλη την οικογένεια! Φέτος θα σας κρατάμε συντροφιά κάθε Κυριακή με τους αγαπημένους ήρωες του Καραγκιόζη σε έργα κωμικά, δραματικά, ηρωϊκά αλλά και νέες, πρωτότυπες δημιουργίες του θιάσου. Ξεκινάμε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου με το κλασικό έργο «Ο Μεγαλέξανδρος και το Καταραμένο Φίδι».

Η επίδραση του σχήματος της Πυραμίδας στο Φυσικό και Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο

Εκδήλωση με θέμα "Η επίδραση του σχήματος της Πυραμίδας στο Φυσικό και Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο" την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας.

Φεστιβάλ Σύγχρονης Τέχνης - MONITOR FEST 2018

Στο κάλεσμα μας για φέτος ανταποκρίθηκαν δεκάδες καλλιτέχνες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, σε μια γιορτή σλυγχρονης τέχνης που θα πραγματοποιηθεί κυρίως στους χώρους του εξαίσιου πρώην εργοστασίου "Αθηνά", το οποίο στις αρχές του 20ου αιώνα λειτούργησε ως χώρος παραγωγής της "Σαπουνοποιίας Αλεπουδέλη", της οικογένειας του γεννημένου στο Ηράκλειο, μεγάλου ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, μέρος του οποίου ανακαινίστηκε πρόσφατα και αποτελεί τον κεντρικό επιβατικό σταθμό των ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο. Ωρμόμενοι από αυτό το στοιχείο, το Φεστιβάλ κάλεσε τους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν έργα εμπνευσμένα από την ποίηση και το ταξίδι, αλλά και από τη ζωη και το έργο του Οδυσσέα Ελύτη, δωσμένα με μια σύγχρονη ματιά. 

8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους μ

Το 8ο Διεθνές Ταυτόχρονο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους μ ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε έντεκα πόλεις σε Ελλάδα και εξωτερικό  στις 13 και 14 Οκτωβρίου.

To Σπήλαιο in Concert στο Μονιτορ Φεστ 2018

To Σπήλαιο in Concert"στο Μονιτορ Φεστ 2018. Στην Αιθουσα "Φουγαρο" του εργοστασιακού συγκροτήματος "Αθηνα" (οπισθεν νεου σταθμου ΚΤΕΛ). Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 22.00 και το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 21:15

2ος Δρόμος για την Υγεία

Ο Σύλλογος εργαζομένων «Βενιζελείου» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο  πολιτιστικό -  αθλητικό event που θα πραγματοποιηθεί, για δεύτερη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 με ώρα έναρξης 9.30 πμ.

«Ο Πατέρας του Άμλετ» του Μάνου Ελευθερίου

Το πρώτο θεατρικό έργο του μεγάλου μας ποιητή και στιχουργού Μάνου Ελευθερίου, θα ανέβει στη σκηνή του Μονιτορ Φεστ 2018, στην αίθουσα "Φουγάρο" του εργοστασιακού συγκροτήματος "Αθηνα" (όπισθεν νεου σταθμου των ΚΤΕΛ) στην Λεωφ. Ικάρου 9 την Κυριακή 14 και τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 21:15

Το Θέατρο Σκιών Κρήτης παρουσιάζει την κωμωδία «Χίλια και Ένα Ψέματα»

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου,  το Θέατρο Σκιών Κρήτης παρουσιάζει την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 την απίθανη κωμωδία Χίλια και Ένα Ψέματα.

Έκθεση Ζωγραφικής με έργα της Μαρίας Γρηγοριάδη

Έκθεση Ζωγραφικής με έργα της Μαρίας Γρηγοριάδη (www.mariagrigoriadi.gr) εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ, στη Βασιλική Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ρεσιτάλ Τσέλλου με τον σολίστ Μάνο Σγουρίδη

Μια βραδιά αφιερωμένη στα μοναδικά ηχοχρώματα της μουσικής των τελευταίων 100 χρόνων μας προτείνει ο σολίστ Μάνος Σγουρίδης το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 21:00. Το ρεσιτάλ θα διεξαχθεί στον Χώρο Τέχνης Ερρίκου Κελαϊδή, έναν χώρο που ξεχωρίζει για την ιδανική του ακουστική. Θα ερμηνευτούν έργα για σόλο βιολοντσέλλο, μεταξύ άλλων το αριστουργηματικό Requiem του Sculthorpe, η δυστοπική σονάτα του Hindemith, η ευρηματική σερενάτα του Henze, μερικά εκ των οποίων σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση.

Μουσική παράσταση «Σμύρνη- Πόλη, Πειραιάς, Κρήτη» από τον Πολιτιστικό σύλλογο «Η Αρτεμησία»

Τρεις εικόνες που συνθέτουν τη διαδρομή του αστικού λαϊκού τραγουδιού, που ξεκινά από τις εστουδιαντίνες της Σμύρνης και της Πόλης, συναντά το ρεμπέτικο τραγούδι του Πειραιά και καταλήγει στο αστικό λαϊκό τραγούδι της Κρήτης.

Τη διαδρομή αυτή αποτυπώνει μουσικά η παράσταση με θέμα: «Από το Αστικό Τραγούδι της Σμύρνης και της Πόλης, στο ρεμπέτικό του Πειραιά και στα Ταμπαχανιώτικα και τις Κοντυλιές της Κρήτης», που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Αλικαρνασσού «Η Αρτεμισία» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, ώρα 20:30 στην αίθουσα Μανόλης Καρέλλης στην οδό Ανδρόγεω.

Παρουσίαση θεατρικών δρώμενων για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου µε τίτλο: «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ) ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ» ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ» του Ε.Π. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ, πρόκειται να διοργανώσει Θεατρικά δρώμενα σε δώδεκα (12) πόλεις της Ελλάδας τις περιόδους Ιουνίου-Ιουλίου 2018 και Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2018.

«Ο Καραγκιόζης Σαμποτέρ» από το Θέατρο Σκιών Κρήτης

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο στέκι της οδού Ανδρόγεω, το Θέατρο Σκιών Κρήτης τιμά την επέτειο του ΟΧΙ με το έργο «Ο Καραγκιόζης Σαμποτέρ». Ο αγαπημένος ήρωας του Θεάτρου Σκιών με την παρέα του κάνουν τη δική τους αντίσταση με απρόβλεπτες, εκρηκτικές αλλά και διασκεδαστικές συνέπειες!

Ποιος χρειάζεται την ΕΕ; Παρουσίαση των βιβλίων των Γιανη Βαρουφάκη και Κώστα Λουλουδάκη

Με αφορμή την έκδοση των βιβλίων των Γιάνη Βαρουφάκη «Η Αρπαγή της Ευρώπης» εκδόσεις Πατάκη και Κώστα Λουλουδάκη «Από το Τρίτο Ράιχ στην Ευρωπαϊκή Ένωση» εκδόσεις ΚΨΜ, το βιβλιοπωλείο Πολύγραφος,  πραγματοποιεί εκδήλωση-συζήτηση στο Πολύκεντρο νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου στις 24 Οκτωβρίου και ώρα 8μμ με θέμα «Ποιος χρειάζεται την ΕΕ;».

Εσπερίδα για τον καρκίνο του θυρεοειδούς αδένα

Εσπερίδα για τον καρκίνο του θυρεοειδούς αδένα την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στις 19:00 στο Ξενοδοχείο Αστόρια.

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Χριστιανισμός και Πολιτισμός»

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Χριστιανισμός και Πολιτισμός» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Παιδείας, στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Ηρακλείου με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Παρουσίαση των βιβλίων των Γιάνη Βαρουφάκη, «Η Αρπαγή της Ευρώπης» και Κώστα Λουλουδάκη, «Από το Τρίτο Ράιχ στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου της  οδού Ανδρόγεω 2, και ώρα 20:00, παρουσιάζονται τα βιβλία των Γιάνη Βαρουφάκη,  «Η Αρπαγή της Ευρώπης» και Κώστα Λουλουδάκη,  «Από το Τρίτο Ράιχ στην Ευρωπαϊκή Ένωση». 

Η Λένα Πλάτωνος στο Μόνιτορ Φέστ

Μια ιστορική συναυλία περιμένει το κοινό της Κρήτης την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου. Η Λένα Πλάτωνος με του Σαβίνα Γιαννάτου και Γιάννη Παλαμίδα, θα εμφανιστούν στην αίθουσα "Φουγάρο" του Εργοστασιακού Συγκροτήματος Αθηνά στις 21:30 σε μια μοναδική βραδιά στα πλαίσια του Μόνιτορ Φέστ.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Νίκος Πορτοκάλογλου Live

Δύο τραγουδοποιοί με παράλληλες διαδρομές σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής. Από τη γενιά τους, την πρώτη γενιά της μεταπολίτευσης, είναι ίσως οι δημιουργοί με την μεγαλύτερη διάρκεια και συνέπεια.

Εκδήλωση με θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΕΙΛΗ

Το “Συμπόσιο  Πολιτισμού”, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΕΙΛΗ” την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018  στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου στις   7 :30 το βράδυ.

Αφιέρωμα της Ε.Κ.Ι.Μ. στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Για την επέτειο των εκατό χρόνων από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών έχει προγραμματίσει ένα πολύπτυχο εκδηλώσεων στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, που περιλαμβάνει επιστημονικές ομιλίες, την προβολή ταινιών γύρω από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και την περιοδική έκθεση Στέλιος Αμανάκης. Πολεμώντας στο Δυτικό Μέτωπο που θα παρουσιαστεί στο φουαγιέ του β΄ ορόφου του ΙΜΚ.

«Της νύχτας τα καμώματα» από την Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου

Ετοιμασίες από την Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου και ¨Της νύχτας τα καμώματα¨. Για τη φετινή παιδική σκηνή ετοιμάζουμε το βραβευμένο έργο της Μπέττυς Πανοπούλου « Της νύχτας τα καμώματα». Η πρεμιέρα της παράστασης  θα γίνει το Σάββατο 27 Οκτωβρίου  στο Κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ με 2 παραστάσεις 11.30 το πρωί και 6:00 το απόγευμα.

Βιωματικό εργαστήριο για τo Φθινόπωρο

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Βενιζέλειο Γ.Ν.Η  σάς προσκαλούν τo Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, ώρα 11:00 π.μ, στο βιωματικό εργαστήριο  «Οι 4 εποχές: εντός, εκτός και επί τα αυτά», με συντονίστρια τη Μαρία Αλατζόγλου,  ψυχολόγο - ψυχοθεραπεύτρια, Mph, Βενιζέλειο Γ.Ν.Η

Προβολή της ταινίας ΟΥΔΕΝ ΝΕΩΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, ώρα 11:30΄, στο πλαίσιο του αφιερώματος της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, θα προβληθεί στο αμφιθέατρο Γιάννη Περτσελάκη του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης η ταινία του Lewis Milestone Ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο (All Quiet on the Western Front, 1930), διάρκειας 136 λεπτών, με ελληνικούς υπότιτλους. Την ταινία θα προλογίσει ο Νίκος Τσαγκαράκης, κριτικός-ιστορικός κινηματογράφου. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο εγγονός της Άννας» του Γ.Μπουγελέκα

Παρουσίαση του βιβλίου "Ο εγγονός της Άννας" το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 στις 7.00 μ.μ στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Ανδόγεω 4)

Ο θρύλος της ηλεκτρονικής μουσικής Grooverider στο Μονιτορ Φεστ

Ο Grooverider, ένας θρύλος της σύγχρονης μουσικής, και μέσα στους 25 καλύτερους dj παραγωγούς όλων των εποχών, θα βρεθεί ανάμεσα μας το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο παρτυ κλεισίματος του Μονιτορ Φεστ, στην αίθουσα "Φουγαρο" του εργοστασιου "Αθηνα" (Ικαρου 9) σε ένα σετ διάρκειας διόμιση ωρών.

«Οι αστικές πυρκαγιές και οι κίνδυνοί τους»

«Οι αστικές πυρκαγιές και οι κίνδυνοί τους» είναι το θέμα εκδήλωσης, που οργανώνει η Ηράκλεια Πρωτοβουλία με ομιλητή τον Διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου κ. Μιχαήλ Γ. Σεληνιωτάκη.

Η ομιλία θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ.  στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης», στον Β’ όροφο του δημοτικού κτηρίου της οδού Ανδρόγεω.

Τον ομιλητή θα προλογίσει η κ. Άννα Παπαχρονάκη, ζωγράφος, Πρόεδρος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Γρηγόρης Σηφάκης, γλύπτης, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας.

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία LUCKY

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία LUCKY, (2017, 88') τη Δευτέρα 29/10/2018 στις 21:30 στον Κινηματογράφο Αστόρια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση – ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Ανδρόγεω, την 30η Οκτωβρίου 2018,  ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, με κεντρικό ομιλητή τον εργατολόγο – νομικό κ. Γεώργιο Ρωμανιά με θεματολογία, όπως παρακάτω:

Α. Ενημέρωση του άρθρου 12 ν.4387/2016, που αφορά στις συντάξεις χηρείας.

Β. Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό: Πως επηρέασαν και πως θα συνεχίζουν να επηρεάζουν τις ζωές μας οι νόμοι 4387/2016, 4472/2017 και 4488/2017.

Γ. Ερωτήσεις – απαντήσεις και διάλογος για τους τρόπους δράσης επί των παραπάνω νόμων.

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE