inner image

Σ.Ε.Μ.Π.: COVID - 19 - "Οδηγίες προς τους πολίτες" στην Αλβανική γλώσσα

 

 

 

Για τη μετάφραση του "ΕΝΤΥΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων  & της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών & Προσφύγων (Σ.Ε.Μ.Π.) Δήμου Ηρακλείου συνεργάστηκε με την Ένωση Αλβανών Ηρακλείου, Μέλος του Σ.Ε.Μ.Π.

  Për përkthimin e "LLOJIT TE  KONFIRMIMIT TE LEVIZJES - UDHEZIME  PER QYTETARET” të Sekretarise së Përgjithshme për Mbrojtjen Civile, Këshilli për Integrimin e Emigrantëve dhe Refugjatëve (SEPP) të bashkise  Irakleio bashkepunoi me Bashkimin Shqiptar Iraklio, anetar i SEPP.

 

 

CERTIFICATE QARKULLIMI


UDHEZIME PER QYTETARET

 

  Levizjet e qytetareve per te kryer nevojat e tyre do te jene vetem per arsyet e meposhteme:

 • Vajtje -ardhje nga puna brenda orarit te caktuar.
 • Vajtje ne farmaci ose tek mjeku vetem nese keni mbyllur me pare nje takim me te.  
 • Vajtje ne supermarket ,minimarket, furre buke.
 • Vajtje ne Banke vetem nese nuk keni mundesi  per veprime elektronike.
 • Vajtje per te ofruar ndihme tek persona qe gjenden ne nevoje.
 • Vajtje ne ceremoni mortore ,martese,pagezim. Levizje e prinderve te divorcuar per komunikim me femijet e tyre.
 • Dalje per ushtrim fizik ose per te shoqeruar kafshet shtepiake.


   Per vajtje -ardhje te punonjesve nga puna perdoret vertetimi i (Tipit A) dhe firmoset nga punedhenesi,nese eshte i vetepunesuar firmoset nga vete ai.
 
  Per levizje te tjera perdoret vertetimi i (Tipit B)
I cili firmoset nga vete personi me vetepergjegjesine e tij duke plotesuar:
Emer-mbiemer ,ditelindjen,adresen e banimit si dhe oren e levizjes.


 Ne cdo levizje qytetaret duhet te kene me vete karte identiteti, (pasaporten),vertetimin e qarkullimit te plotesuar me shkrim ose te daktilografuar.
 SMS qe verteton dhe justifikon qarkullimin e tyre ne rast kontrolli.


Po si nxirret formulari i vertetimit te qarkullimit?

 1.Per vertetimin (Tipi A) per vajtje -ardhje te punonjesve brenda orarit te caktuar duhet te plotesohen 2 formularet e meposhtem:

   *Vertetim qarkullimi i punonjesit (PDF)
   *Vertetim qarkullimi i punonjesit (MS -Word)

 2.Vertetim (Tipi B) per levizjet personale jane 3 alternativa:

   *SMS
   *Vertetim qarkullimi i shkruar ne dore
   *Vertetim qarkullimi i daktilografuar

 1.Dergimi i SMS
Mund te dergoni sms nga celulari juaj ne : 13033 pa shpenzime.
  SMS duhet te jete i llojit:
    X boshllek, emer-mbiemer dhe adresa e banimit ,
    ku (X) eshte arsyeja e levizjes me numer 1,2,3,4,5,6,7,ku i perkasin arsyeve te meposhteme.

 1.    Vajte ne farmaci ose tek mjeku vetem nese me pare eshte mbyllur takim me te
 2. Vajtje ne supermarket, minimarket, furre buke.
 3. Vajtje ne Banke.
 4. Vajtje per te ofruar ndihme tek persona qe jane ne nevoje.
 5. Vajtje ne ceremoni mortore, martese,pagezim, levizje kur prinderit jane te divorcuar dhe u duhet komunikimi me femijet e tyre. 
 6. Dalje per ushtrim fizik dhe shoqerim te kafsheve shtepiake.


 Merrni si pergjigje:
         Levizje (boshllek) X emer - mbiemer dhe adresen.

2.Plotesimi i vertetimit te daktilografise.
   Keni dy alternative:
 Mund te shkarkoni
        *Vertetim qarkullimi i punonjesit  ne PDF.
        *vertetim qarkullimi i punonjesit MS-Word.

3.Plotesimi i vertetimit me shkrim dore.
    Ky vertetim duhet te kete keto te dhena :
       *Emer – mbiemer.
       *Adresen e banimit.
       *Arsyen e levizjes (nje nga pikat e caktuara per qarkullim).
       *Daten ,oren dhe firmen tuaj.


Politika e mbrotjes se te dhenave personale ndodhet ne website: www.forma.gov.gr

 

Covid 19 - Albanian

Εντυπο Βεβαίωσης Κίνησης - Ελληνικά

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE