Δελτίο Τύπου της 7ης Υ.ΠΕ.Κρήτης για την επιτυχή διοργάνωση της Ημερίδας της 8ης Απριλίου

Το Σάββατο ολοκληρώθηκε η ημερίδα «Δημόσια Νοσοκομεία Χωρίς Φακελάκι. Ωθούμε την Ευθύνη. Ενισχύουμε τη Διαφάνεια. Διεκδικούμε την Αξιοπρέπεια», που οργάνωσε η 7η Υ.ΠΕ. Κρήτης.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του ΤΕΙ Κρήτης για εργασίες συντήρησης πρασίνου

Το ΤΕΙ Κρήτης όλους τους ενδιαφερόμενους που διατηρούν σχετικά συνεργεία ή επιχειρήσεις να υποβάλλουν κλειστή οικονομική και τεχνική προσφορά για τις εργασίες συντήρησης πρασίνου του ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο.

Διαγωνισμός για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του ΤΕΙ Κρήτης

Το ΤΕΙ Κρήτης σύμφωνα με την με αρ. 148/17-03-2017 Θέμα 2ο Απόφαση, της Συνέλευσης του, διενεργεί Ηλεκτρονικό Ανοικτό Διαγωνισμό κάτω των ορίων, με αριθμό διακήρυξης 1554/Φ70/28-03-2017, για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο, και των τμημάτων του που βρίσκονται στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στον Άγιο Νικόλαο και στη Σητεία.

Το νέο Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης

Η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης που προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 13 Μαρτίου 2017 έχει ως εξής:

Σεμινάριο σχεδιασμός & λειτουργία καινοτόμων επιχειρήσεων μεταποίησης γεωργικών προϊόντων

Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ επαναλαμβάνει το επιτυχημένο σεμινάριο με θέμα «Σχεδιασμός και λειτουργία καινοτόμων επιχειρήσεων μεταποίησης γεωργικών προϊόντων» για όσα πρέπει να γνωρίζει όποιος ενδιαφέρεται να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση μεταποίησης γεωργικών προϊόντων ή να ενημερωθεί και να αποκτήσει παραπάνω γνώσεις στον τομέα αυτό.

Το ΚΕΚ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στο πρόγραμμα WELCOME για εκπαίδευση μεταναστών

Την ενεργό συμμετοχή του στην εκπαίδευση μεταναστών, ώστε να ενταχθούν στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας, εξασφάλισε το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ως εταίρος  της πρότασης WELCOME, η οποία θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα Erasmus+ KA3.

Η 7η ΥΠΕ Κρήτης για τον θάνατο του Καθηγητή Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής Μανώλη Γανωτάκη

Μετά την  τραγική είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Καθηγητή Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης Μανώλη Γανωτάκη, η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του καθώς και σε ολόκληρη την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα της Κρήτης.

Ανακοίνωση Ηράκλειας Πρωτοβουλίας για το θάνατο του Μαρίνου Ιδομενέως και του Μπότη Θαλασσινού

Δύο σημαντικοί Ηρακλειώτες έφυγαν από τη ζωή πριν λίγες μέρες.  Πρόκειται για το λογοτέχνη Μαρίνο Ιδομενέως και τον ζωγράφο Μπότη Θαλασσινό, οι οποίοι είχαν διακριθεί ιδιαίτερα στο χώρο του πνεύματος.

Πρόσληψη προσωπικού στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (.7.) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Παροχή Συσσιτίου Δήμου Ηρακλείου» των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, που εδρεύει στο Ηράκλειο, και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Κατάρτιση μητρώου δραστηριοτήτων - υπηρεσιών παροχής γαστρονομικού τουρισμού

Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,  στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος MEDFEST, καλεί επαγγελματίες οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες τουρισμού / γευσιγνωσίας και συλλογικούς φορείς (πολιτιστικούς, αγροτικούς συλλόγους) που διοργανώνουν σε ετήσια βάση δραστηριότητες προβολής αγροτικών προϊόντων  (π.χ. γιορτή πατάτας) να δηλώσουν συμμετοχή στο υπό κατάρτιση Μητρώο  που θα χρησιμοποιηθεί για την προβολή του γαστρονομικού τουρισμού  της Περιφέρειας Κρήτης μέσω ειδικής πλατφόρμας.

Επαγγελματικό Σεμινάριο Google AdWords

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους έχουν μια επαφή με την διαφήμιση της επιχείρησης τους, ή ασχολούνται γενικά με την διαφήμιση επιχειρήσεων και θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους έτσι ώστε να μπορέσουν, επιλέγοντας τα κατάλληλα εργαλεία στο Google Adwords,, να δημιουργήσουν και να θέσουν σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο πλάνο marketing για τις μηχανές αναζήτησης.