Τα ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνουν για τη διαδικασία έκδοσης παραβόλων

Η Δ/νση ΚΕΠ του Δήμου, ενημερώνει το κοινό ότι η διαδικασία έκδοσης ηλεκτρονικών παραβόλων, αλλά όχι και πληρωμής στα κατά τόπους ΚΕΠ, απαιτεί την χρήση προσωπικών δεδομένων (ΑΦΜ κλπ στοιχεία ταυτότητας ) γι ΄αυτό σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις είναι απαραίτητη η αυτοπρόσωπη προσέλευσή τους ή ύπαρξη σχετικής εξουσιοδότησης στον εκπρόσωπό τους .

Ανοιξιάτικες Συναυλίες 2017 του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου «Λες και ήταν χθες»

Μία διαφορετική Συναυλία - Αφιέρωμα στην εποχή του παλιού «Ελαφρού Τραγουδιού» θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 22 Μαΐου το Ωδείο του Δήμου Ηρακλείου. Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά συναυλία που πραγματοποιεί το Ωδείο Δήμου Ηρακλείου στο πλαίσιο των «Ανοιξιάτικων Συναυλιών 2017» στην Αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου. Ώρα έναρξης 20:30.

Συνεργασία και στήριξη στο φιλανθρωπικό έργο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού από Δήμο και Περιφέρεια

Τον σημαντικό φιλανθρωπικό ρόλο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού και στην αδιάλειπτη λειτουργία των κοινωνικών του δομών που οφείλεται στην καλή οργάνωση και συνεργασία Περιφέρειας,  Δήμου Ηρακλείου και Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, τόνισαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Κρήτης και Πρόεδρος των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπρόεδρος των Ιδρυμάτων Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης και εντεταλμένο μέλος του δ.σ. των Ιδρυμάτων Αλέξης Καλοκαιρινός.

Πρόσκληση για την επιλογή Ιατρού για την Παροχή Υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας

Ο Δήμος  Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την επιλογή Ιατρού για την Παροχή Υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας    και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές ( ποσοστό έκπτωσης για το  σύνολο της εργασίας) .

Η Ολομέλεια Πανελληνίου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης στο Ηράκλειο Κρήτης

Το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ηρακλείου (Κ.Π. Ο.ΚΑ.ΝΑ.), ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης Εξαρτήσεων, φιλοξενεί την τακτική ολομέλεια του Πανελλήνιου Δικτύου στις 19 - 20 Μαΐου 2017.

Πρόσκληση για την προμήθεια Αναλωσίμων ειδών Συνεργείων Αποκομιδής Απoρριµµάτων

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια Αναλωσίμων ειδών Συνεργείων Αποκομιδής Απ̟ορριµµάτων και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Προμήθεια ειδών (κόλλυβα,νερά,κουβέρ,γλυκά) για την Τέλεση μνημόσυνου 62 Μαρτύρων έτους 2017

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την Προμήθεια ειδών (κόλλυβα,νερά,κουβέρ,γλυκά)  για την Τέλεση μνημόσυνου 62 Μαρτύρων έτους 2017 και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια χημικού υλικού

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια χημικού υλικού και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Επανάληψη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Συντήρηση Φωτοαντιγραφικών και FAX

Με την παρούσα προβλέπεται η ανάθεση των εργασιών της συντήρησης των φωτοαντιγραφικών και FAX του Δήμου Ηρακλείου για τα οποία δεν προέκυψε ανάδοχος μετά την 36760/31-3-2017 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Πρόσκληση για την προμήθεια & εγκατάσταση μονάδας ελέγχου αντλιών Πρατηρίου Καυσίμων

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια και εγκατάσταση μονάδας ελέγχου αντλιών του Δημοτικού Πρατηρίου Καυσίμων και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Πρόσκληση για προμήθεια εξοπλισμού κεντρικής αποθήκης και δημοτικού πρατηρίου καυσίμων

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια εξοπλισμού επισκευής & συντήρησης για την κεντρική αποθήκη και το δημοτικό πρατήριο καυσίμων και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Πρόσκληση για την προμήθεια αναλωσίμων ειδών για το καταφύγιο των αδέσποτων ζώων

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια αναλωσίμων ειδών για το καταφύγιο των αδέσποτων ζώων και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορέ.

Πρόσκληση για την προμήθεια κτηνιατρικού υλικού κυνοκομείου και δημοτικού κτηνιατρείου

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια κτηνιατρικού υλικού (φάρμακα κ.λ.π. υλικά) κυνοκομείου και δημοτικού κτηνιατρείου και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Οριστική οριοθέτηση οικισμών εντός Αρχαιολογικού χώρου Κνωσού του Δήμου Ηρακλείου

Η Δ/νση Πολεοδομίας του Δήμου Ηρακλείου, καλεί τους ενδιαφερόμενους για την οριστική οριοθέτηση των οικισμών εντός του Αρχαιολογικού χώρου Κνωσού του Δήμου Ηρακλείου (Μπουγάδα Μετόχι, Μακρύ Τοίχος, Βλυχιά, Αγία Ειρήνη), να προσέλθουν στην Υπηρεσία μας (γραφείο 214), από τη Δευτέρα 3/4/2017  και για 20 ημέρες, προκειμένου να λάβουν γνώση των Τοπογραφικών Διαγραμμάτων των προς οριστική οριοθέτηση οικισμών Κνωσού, ως εκπονήθηκαν  από τη Δ/νση Πολεοδομίας Δ.Η μετά των πινάκων συντεταγμένων και περιγραφής ορίων και όπως συνοδεύουν την Απόφαση με αρ. 17/2017 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και την 221/2017 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Κρήτης, καθώς και να υποβάλουν στην υπηρεσία μας τυχόν ενστάσεις επί των διαγραμμάτων.

Ενημέρωση για τους κατόχους κομποστοποιητών

Ενημερωτική εκδήλωση για τους κατόχους οικιακών κομποστοποιητών πραγματοποιεί την Τετάρτη 5 Απριλίου, στις 18.00, στον Θεατρικό Σταθμό ο Δήμος Ηρακλείου.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εξοπλισμού μικροεργαλείων της Δημοτικής Αστυνομίας

Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την προμήθεια εξοπλισμού μικροεργαλείων της Δημοτικής Αστυνομίας και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

Πασχαλινά ζυμώματα από το ΚΗΦΗ Προφήτη Ηλία

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Προφήτη Ηλία που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ηρακλείου διοργανώνει «Πασχαλινά Ζυμώματα».

«Γνωρίζοντας τους Συνθέτες της Κλασικής Κιθάρας»

Οι καθηγητές και οι σπουδαστές της Σχολής Κιθάρας του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου διοργανώνουν συναυλία αύριο, Τρίτη  28 Μαρτίου 2017στην Αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου και ώρα 19:00 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Συνοπτικός διαγωνισμός για προμήθεια έτοιμου φαγητού στα ΚΗΦΗ Αλικαρνασσου-Αγ.Τριάδας

Συνοπτικός διαγωνισμός για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΤΟΙΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΑ ΚΗΦΗ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ-ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ

Τριώδιον το Κατανυκτικό στη Βασιλική Αγίου Μάρκου

Συναυλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής «Τριώδιον το Κατανυκτικό» θα δοθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00 στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Προσλήψεις προσωπικού στα Ιδρύματα Καλοκαιρινού - Πίνακες αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα για την  πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ιδιωτικού δικαίου για την υλοποίηση του Έργου "Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό  Παντοπωλείο και παροχή συσσιτίου στο Δήμο Ηρακλείου":


 

 

Συνάντηση του Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, συνάντηση του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών Ηρακλείου με εκπροσώπους Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Σ.Ε.Μ. και των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της Σχολικής Κοινότητας για τα ζητήματα σεβασμού στη διαφορετικότητα.

Το… τσικνίζουν στο κέντρο με ένα μεγάλο πάρτι

Με ένα μεγάλο πάρτι στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου που θα πραγματοποιηθεί της ημέρα της Τσικνοπέμπτης 16 Φεβρουαρίου, θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις της «Καστρινής Αποκριάς 2017».  Το πάρτι της Τσικνοπέμπτης θα στηθεί στην Πλατεία Καλλεργών (Δημαρχείο) με ώρα έναρξης στις 20:00. Ομάδες χορού και dj δίνουν το ρυθμό στην καρδιά της πόλης

Συλλυπητήρια δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Β. Λαμπρινού για το θάνατο του Γιάννη Μιγάδη

Ο Γιάννης Μιγάδης, υπήρξε μια από τις σημαντικότερες καλλιτεχνικές προσωπικότητες του τόπου μας, κατά τις τελευταίες δεκαετίες. 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο «Heraklion Cosmos Sport Run»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2016 το 1ο «Heraklion Cosmos Sport Run», ο αγώνας δρόμου που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου με την γνωστή αλυσίδα αθλητικών ειδών Cosmos Sport, με την χορηγία μεγάλης αθλητικής εταιρίας.

Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της εφαρμογής «Δημότης Ηρακλείου»

Σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της εφαρμογής "Δημότης Ηρακλείου" για κινητές συσκευές που δημιούργησε ο Δήμος Ηρακλείου.

Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στην Πλατεία του Αγίου Μύρωνα από τον Δήμο Ηρακλείου

Σε συνοπτικό διαγωνισμό για την κατασκευή ενός τοιχίου αντιστήριξης στην Πλατεία του Αγίου Μύρωνα προχωρά τώρα ο Δήμος          Ηρακλείου. Το έργο που θα γίνει στην Πλατεία του οικισμού έχει συνολικό προϋπολογισμό 20.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από τον Δήμο Ηρακλείου.