«Γνωρίζοντας τους Συνθέτες της Κλασικής Κιθάρας»

Οι καθηγητές και οι σπουδαστές της Σχολής Κιθάρας του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου διοργανώνουν συναυλία αύριο, Τρίτη  28 Μαρτίου 2017στην Αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου και ώρα 19:00 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Συνοπτικός διαγωνισμός για προμήθεια έτοιμου φαγητού στα ΚΗΦΗ Αλικαρνασσου-Αγ.Τριάδας

Συνοπτικός διαγωνισμός για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΤΟΙΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΑ ΚΗΦΗ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ-ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ

Τριώδιον το Κατανυκτικό στη Βασιλική Αγίου Μάρκου

Συναυλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής «Τριώδιον το Κατανυκτικό» θα δοθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00 στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Προσλήψεις προσωπικού στα Ιδρύματα Καλοκαιρινού - Πίνακες αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα για την  πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ιδιωτικού δικαίου για την υλοποίηση του Έργου "Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό  Παντοπωλείο και παροχή συσσιτίου στο Δήμο Ηρακλείου":


 

 

Συνάντηση του Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, συνάντηση του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών Ηρακλείου με εκπροσώπους Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Σ.Ε.Μ. και των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της Σχολικής Κοινότητας για τα ζητήματα σεβασμού στη διαφορετικότητα.

Το… τσικνίζουν στο κέντρο με ένα μεγάλο πάρτι

Με ένα μεγάλο πάρτι στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου που θα πραγματοποιηθεί της ημέρα της Τσικνοπέμπτης 16 Φεβρουαρίου, θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις της «Καστρινής Αποκριάς 2017».  Το πάρτι της Τσικνοπέμπτης θα στηθεί στην Πλατεία Καλλεργών (Δημαρχείο) με ώρα έναρξης στις 20:00. Ομάδες χορού και dj δίνουν το ρυθμό στην καρδιά της πόλης

Συλλυπητήρια δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Β. Λαμπρινού για το θάνατο του Γιάννη Μιγάδη

Ο Γιάννης Μιγάδης, υπήρξε μια από τις σημαντικότερες καλλιτεχνικές προσωπικότητες του τόπου μας, κατά τις τελευταίες δεκαετίες. 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο «Heraklion Cosmos Sport Run»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2016 το 1ο «Heraklion Cosmos Sport Run», ο αγώνας δρόμου που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου με την γνωστή αλυσίδα αθλητικών ειδών Cosmos Sport, με την χορηγία μεγάλης αθλητικής εταιρίας.

Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της εφαρμογής «Δημότης Ηρακλείου»

Σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της εφαρμογής "Δημότης Ηρακλείου" για κινητές συσκευές που δημιούργησε ο Δήμος Ηρακλείου.

Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στην Πλατεία του Αγίου Μύρωνα από τον Δήμο Ηρακλείου

Σε συνοπτικό διαγωνισμό για την κατασκευή ενός τοιχίου αντιστήριξης στην Πλατεία του Αγίου Μύρωνα προχωρά τώρα ο Δήμος          Ηρακλείου. Το έργο που θα γίνει στην Πλατεία του οικισμού έχει συνολικό προϋπολογισμό 20.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από τον Δήμο Ηρακλείου.