inner image

Ολοκληρώνεται η διαδικασία για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό του γλυκού του κουταλιού

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΤΜΗΜΑ 3 ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ-

Α.Π.Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΙΛΙΝΩΝ                                           Ηράκλειο 16-9-2013

Ταχ. Δ/νση: Eργοτέλους και Ηπείρου γωνία

Τ.Κ: 71304       

Πληροφορίες: Κοζορώνη Ειρήνη

Τηλ.: 2810314322

Fax: 2810313039

E-mail: kekoif3@heraklion.gr

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Διαγωνισμός γλυκό του κουταλιού

Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό του γλυκού του κουταλιού. Τα “Τραταρίσματα”, για το καλωσόρισμα των φίλων μας, με ένα παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού, είναι συνήθεια πολύ παλιά, αλλά τόσο όμορφη που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα από πολλές νοικοκυρές. Στόχος του διαγωνισμού είναι να επαναφέρουμε σε κάθε ελληνικό σπίτι τα ξεχασμένα γλυκά του κουταλιού. Ένας επιπλέον στόχος είναι τιμήσουμε τους αυθεντικούς δημιουργούς, κυρίως ηλικιωμένες κυρίες, που από γενιά σε γενιά μεταφέρουν ατόφια την παράδοση και, ταυτόχρονα, να δώσουμε ένα γλυκό ερέθισμα στις νεότερες γενιές, να ασχοληθούν με την παρασκευή του γλυκού του κουταλιού.

Ο κάθε συμμετέχων θα παρουσιάσει ένα γλυκό του κουταλιού της επιλογής του. Το κάθε δείγμα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του δημιουργού (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας), καθώς και τη σχετική αναλυτική συνταγή (υλικά και τρόπο εκτέλεσης). Το γλυκό θα αποστέλλεται στο 3ο ΚΕ.ΚΟΙΦ-Α.Π.Η της περιοχής των Δειλινών μέχρι και τις 16/09/2013 στο γραφείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Κέντρου από τις 7:30π.μ – 3:30μ.μ. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20/09/2013 στις 6.00μ.μ στο 3 ΚΕ.ΚΟΙΦ-Α.Π.Η. Δειλινών, Eργοτέλους και Ηπείρου γωνία.

Σημειώνεται ότι η αξιολόγηση - βαθμολόγηση των διαγωνιζόμενων θα γίνεται από ειδική κριτική επιτροπή αποτελούμενη από γνωστούς σεφ. Στα τρία πρώτα καλύτερα γλυκά θα απονεμηθούν ειδικά δώρα και σε όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα απονεμηθεί έπαινος συμμετοχής.

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE