inner image

Οδηγός ορθών πρακτικών στην παραγωγική διαδικασία του ελαιολάδου

Η Δ/νση Μεταποίησης και Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων Φυτικής Παραγωγής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εξέδωσε οδηγό ορθών πρακτικών στην παραγωγική διαδικασία του ελαιολάδου.

Ο οδηγός περιλαμβάνει ορθές πρακτικές στον αγρό (διαδικασία και εργαλεία ελαιοσυλλογής), στο ελαιουργείο (παραλαβή ελαιοκάρπου, άλεση, μάλαξη, διαχωριστήρα και γενικές απαιτήσεις χώρων και μηχανημάτων ελαιουργείου) και στην αποθήκευση.

Συνημμένο: Ο οδηγός ορθών πρακτικών στην παραγωγική διαδικασία του ελαιολάδου.

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE