inner image

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2014

διεξαγωγή
Ημερ/νίες 20/07/2014 - 25/07/2014
Τοποθεσία Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης, Ε.Μαρκογιαννάκη 49, Ηράκλειο
Είσοδος Ελεύθερη

«Οι φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2014, συνδιοργανώνονται με την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και περιλαμβάνουν: *Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας, *Τρείς θεατρικές παραστάσεις, η μία παιδική, *συναυλία αφιερωμένη στα 20 χρόνια βιολογικής απουσίας του Μάνου Χατζιδάκι, *αφιέρωμα στα 400 χρόνια βιολογικής απουσίας του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου «El Greco» με την προβολή μιας εξαιρετικής ταινίας για την ζωή του, *την απονομή επαίνων και χρηματικών βραβείων των μαθητών που αρίστευσαν, *απονομή επαίνων στους φοιτητές που εισήχθησαν πέρσι στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, *έκθεση με πολύ ενδιαφέροντα εκθέματα εκείνων που συμμετείχαν στα φετινά επιμορφωτικά προγράμματα. *Επίσης θα γίνει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων των επιμορφωτικών τμημάτων παραδοσιακών χορών-παραδοσιακών μουσικών οργάνων λύρας και μαντολίνου και του τμήματος κιθάρας *και η απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης, όσων συμμετείχαν στα 25 επιμορφωτικά τμήματα της περιόδου 2013-2014, *καθώς επίσης θα λειτουργεί όλες τις ημέρες και έκθεση βιβλίου, με όλες τις νέες εκδόσεις. *Τέλος θα πραγματοποιηθεί  και η καθιερωμένη κρητική βραδιά.

Για όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.  

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων που δεν χρειάζονται ψυγείο, προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες της Συνοικίας μας.»

Το αναλυτικό πρόγραμμα των φετινών ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ έχει ως εξής:

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΩΙ

08.00 *Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας στην εκκλησία Αγίας Αικατερίνης, υπέρ υγείας, προόδου και ευημερίας, των Τακτικών και Επίτιμων Μελών του Συλλόγου μας.       

 *Επιμνημόσυνη δέηση για τα αποβιώσαντα Τακτικά και Επίτιμα Μέλη του Συλλόγου μας..

10.00  *Εγκαίνια έκθεσης, με πρωτότυπα και πολύ ενδιαφέροντα έργα, εκείνων που συμμετείχαν στα φετινά επιμορφωτικά του Συλλόγου μας: ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ, ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ .

 

ΒΡΑΔΥ

20.45  *Προσέλευση Κοινού

21.00  *Θεατρική βραδιά, αφιερωμένη με πολύ αγάπη σε όλα τα παιδιά της Συνοικίας μας, με το πασίγνωστο θεατρικό έργο «Η  ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥ» , από το THEATRE FACTORY , σε θεατρική Διασκευή - Σκηνοθεσία: Μαρίας Σαριτσάμη, βασισμένο στο βραβευμένο παραμύθι «ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥΣ» του Τζεφ Μπρίμπο και Γκέιλ Ντε Μάρκεν.

Ένα υπέροχο σύγχρονο παραμύθι, που γιορτάζει τη χαρά της προσφοράς, την αξία της γενναιοδωρίας, το άνοιγμα του εαυτού μας στους άλλους. “Το δώρο της παπλωματούς” δίκαια απέσπασε πέντε παγκόσμια βραβεία για το περιεχόμενο του:

Είναι μια παράσταση γεμάτη χρώματα, πολύχρωμους χαρακτήρες, φαντασία, όμορφη μουσική, με δυνατές εικόνες θεατρικής δράσης και χιούμορ αλλά και με τα ίδια τα παιδιά να συμμετέχουν στην εξέλιξη της ιστορίας.

 ΠΑΙΖΟΥΝ οι Ηθοποιοί: ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥ: Η Μαρία Σαριτσάμη, ΒΑΣΙΛΙΑΣ: Ο Κυριάκος Κορογιάννης, ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ-ΑΦΗΓΗΤΗΣ: Η Λευκοθέα Γεργεριτάκη, ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ –ΑΦΗΓΗΤΗΣ - ΑΡΚΟΥΔΑ: Ο Νίκος Σκουλατάκης

 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: ΣΚΗΝΙΚΑ: Γιώργος Κλίνης, ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: Νάστια Ρεθυμνιωτάκη, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ: Η Μαρίνα Κανονάκη, ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Η Μαρία Καλαιτζακη, ΗΧΩΣ- ΦΩΣ :Γιάννης Δροσανάκης

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ

20.45  *Προσέλευση Κοινού

21.00  *Ο Σύλλογός μας, τιμά φέτος τα 20 χρόνια βιολογικής απουσίας του εκ των  κορυφαίων, Έλληνα και Κρητικού μουσικοσυνθέτη, διανοούμενου και ποιητή Μάνου Χατζιδάκι. Αφού, ότι άφησε ο μέγας τούτος δημιουργός, μας υπενθυμίζει συνεχώς και ταυτοχρόνως την εσαεί παρουσία του μα και το απέραντο κενό της απουσίας του στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε.

Απροσμέτρητη η προσφορά του στη μουσική, οξύτατα κριτική η σκέψη του, αταλάντευτα έντιμη η στάση του, σταθερή η αντίθεσή του στην εμπορευματοποίηση της Τέχνης που επιχειρούσε, σαν πάντα, να επιβάλει το κατεστημένο της εποχής.
Ο Μάνος Χατζιδάκις με την υψηλή αισθητική και την προσωπική ευαισθησία του, την οξύτατα κριτική ματιά του, την αγάπη του για το λαό και το γνήσια λαϊκό, και με την απόφασή του να μη συμβιβαστεί με την εξουσία και τις απαιτήσεις της, μπόρεσε να αποτυπώσει με κριτικό ρεαλιστικό τρόπο την ελληνική κοινωνία. Αντιπαρατέθηκε σ' όλη τη ζωή του στην εμπορευματοποίηση και στον εκχυδαϊσμό της τέχνης. Υποστήριξε το ρεμπέτικο τραγούδι και τους δημιουργούς του, τον πλούτο της ζωής και δημιουργίας του λαού. Έτσι το έργο, και η συνολική παρουσία του, είναι εξαιρετικά χρήσιμο και γόνιμο για το λαό, τη διαμόρφωση των αισθητικών και πολιτιστικών αντιλήψεών του.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας, τιμά τον Μάνο Χατζιδάκι όχι μόνο για την υπέροχη μουσική του, αλλά για τη συνολική παρουσία και στάση του στις κοινωνικές και πολιτιστικές εξελίξεις. Φιλοδοξούμε απόψε, με ένα από τα ποιοτικότερα και αξιολογότερα μουσικά σχήματα της Πόλης μας, το πολύ γνωστό, «Νόστιμον Ήμαρ», να προσφέρουμε μια εξαιρετική βραδιά, μέσα από τα τραγούδια και τη μουσική του Μάνου.

 Το μουσικό σχήμα «Νόστιμον Ήμαρ» ιδρύθηκε το 1985 με πρωτοβουλία του Μίνω Σωμαράκη και έκτοτε υπηρετεί πιστά την Τέχνη, συνδυάζοντας ποίηση και έντεχνο λαϊκό τραγούδι. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο αγαπητός μας δάσκαλος, μουσικός και "ψυχή" του μουσικού σχήματος, κος Μίνως Σωμαράκης.

 

    Κατά την διάρκεια της αποψινής βραδιάς, όπως έχει καθιερωθεί 29 συνεχή χρόνια, θα επιδοθούν οι έπαινοι στους μαθητές και μαθήτριες της Β΄θμιας Εκπ/σης που αρίστευσαν κατά την φετινή σχολική χρονιά και έλαβαν τελική βαθμολογία πάνω από 18, καθώς επίσης και σε όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν σε διάφορους άλλους τομείς (μουσικούς-αθλητικούς-κοινωνικούς-μαθητικούς-εργασιακούς κ.α.) και που κατοικούν στην Συνοικία Αγίας Αικατερίνης. Επίσης θα επιδοθούν, από τον Μεγάλο Ευεργέτη της Συνοικίας μας κον Κ. Μπαντουβά, χρηματικά βραβεία στους 10 πρώτους πρωτεύσαντες μαθητές του Γυμνασίου και τους 10 πρώτους του Λυκείου, στη μνήμη του αρχηγού της Εθνικής Αντίστασης καπετάν Μαν. Μπαντουβά,  όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία 20 συνεχή χρόνια.

 

 

ΤΡΙΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

20.45  *Προσέλευση Κοινού

21.00 * Η Θεατρική Συντροφιά Ηρακλείου (ΘΕ.Σ.Η.), παρουσιάζει την παράσταση "Μαχαίρι στο Κόκκαλο". Το εξαιρετικό αυτό έργο, γράφτηκε από τον Κώστα Μουρσελά, ένα από τους αξιολογότερους Έλληνες συγγραφείς της μεταπολεμικής γενιάς, και το σκηνοθετεί ο γνωστός σκηνοθέτης κος Γ. Μαρκόπουλος.

Στην ιλαροτραγωδία «Μαχαίρι στο κόκκαλο» ο συγγραφέας επισημαίνει για μιαν ακόμη φορά, τα αδιέξοδα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας. Μέσα από τη μικρογραφία, ενός ζευγαριού, του Λεωνίδα και της Ελένης, προσπαθεί να εντοπίσει τις βαθύτερες αιτίες που οδηγούν τις ανθρώπινες σχέσεις, στη φθορά και τη σήψη. Δεν φθείρονται οι σχέσεις μόνο «από κόρο και συνήθεια» - όπως χαρακτηριστικά γράφει ό ίδιος προλογίζοντας την έκδοση του έργου - ή από τα ψυχολογικά προβλήματα που εξουδετερώνουν τις επιθυμίες και διαταράσσουν τις ισορροπίες μας, αλλά και από άλλου είδους κοινωνικοπολιτικές «εξουσίες» που αλλοιώνουν τα αισθήματα, καταρρακώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αναδίδουν αφόρητη δυσοσμία που δυστυχώς έγινε στις μέρες μας το εθνικό μας…άρωμα.

Το έργο έχει ρεαλιστική τεχνική και συνακόλουθα είναι έργο ερμηνείας, έργο ρόλων όπως λέμε, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη γραφή Μουρσελά δηλαδή την αμεσότητα την ειρωνεία και τον ερωτισμό. Πάνω σε αυτά τα στοιχεία στηρίξαμε τη σκηνοθεσία του έργου που υποστηρίχθηκε θαυμάσια από δύο ταλαντούχους ηθοποιούς, την Σοφία Δερμιτζάκη στο ρόλο της Ελένης και τον Θοδωρή Θεοδωρίδη στον ρόλο του Λεωνίδα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

20.45  *Προσέλευση Κοινού
21.00  * Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στα επιμορφωτικά προγράμματα παραδοσιακής
Μουσικής, παραδοσιακών οργάνων και χορού
, που λειτούργησαν φέτος, μαζί με άλλα 19 τμήματα, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.
*  Συναυλία των τμημάτων παραδοσιακών οργάνων, λύρας ανηλίκων αρχαρίων, *  Συναυλία των τμημάτων μαντολίνου ανηλίκων αρχαρίων,  *  Συναυλία των τμημάτων λύρας και μαντολίνου ανηλίκων προχωρημένων, *  Συναυλία του τμήματος μαντολίνου ενηλίκων. Τα τμήματα αυτά δίδαξε ο καθηγητής της κρητικής παραδοσιακής μουσικής κος Ελευθ. Ψαράκης
*  Συναυλία του τμήματος κιθάρας ενηλίκων-ανηλίκων αρχαρίων, της καθηγήτριας μουσικής κας Ιωάννας Ψαράκη

 *  Τα τμήματα παραδοσιακών χορών ανηλίκων αρχαρίων  και  *Τα τμήματα παραδοσιακών χορών ενηλίκων αρχαρίων της καθηγήτριας κας Ελευθ. Φαρσάρη, θα μας παρουσιάσουν την δουλειά τους.
Τα παραπάνω χορευτικά συγκροτήματα θα τα συνοδεύει το μουσικό συγκρότημα του γνωστού καλλιτέχνη  και δασκάλου της κρητικής μουσικής κου Ελευθ. Ψαράκη,  με τους αξιόλογους συνεργάτες του

  *Την αποψινή εκδήλωσή μας, θα λαμπρύνει ο Λαογραφικός Όμιλος Ηρακλείου «Παπαδόκωστας», γνωστός για τις αμέτρητες εμφανίσεις και  παραστάσεις του, εντός και εκτός Κρήτης, με στόχο την προβολή της εθνικής μουσικής & χορευτικής παράδοσης μας. Έχει αναλάβει πάρα πολλές σπουδαίες διοργανώσεις και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα  που συμμετέχουν και τιμούν τα φετινά ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ μας. Το εξαιρετικό αυτό χορευτικό συγκρότημα του Ομίλου «ΠΑΠΑΔΟΚΩΣΤΑΣ», θα το συνοδεύσει ο γνωστός καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής κος Ελευθ. Ψαράκης, με τους αξιόλογους συνεργάτες του.

* Το αποψινό πρόγραμμα θα κλείσει με γνήσια κρητική παραδοσιακή βραδιά με μουσική και χορό, με το μουσικό συγκρότημα του γνωστού καλλιτέχνη και δασκάλου της κρητικής μουσικής κου Ελευθ. Ψαράκη, με τους αξιόλογους συνεργάτες του, ευγενικά προσφερθέντες, τους οποίους και θερμά ευχαριστούμε..

      Κατά την διάρκεια της αποψινής βραδιάς, όπως έχει καθιερωθεί, θα επιδοθούν από τους υπεύθυνους των τμημάτων, οι  βεβαιώσεων παρακολούθησης  όσων συμμετείχαν στα 25 συνολικά επιμορφωτικά προγράμματά μας,  που οργάνωσε και λειτούργησε ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας την περίοδο 2013-2014 και δεν απουσίαζαν.

 

 

ΠΕΜΠΤΗ 24  ΙΟΥΛΙΟΥ

20.45 *Προσέλευση Κοινού

21.00 * «ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ (CANDIA 1541-TOLEDO 1614).  Tο 2014, είναι η χρονιά που συμπληρώνονται 400 χρόνια από το θάνατο του μεγάλου Ηρακλειώτη Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, (EL GRECO), ενός  από τους μεγαλύτερους ζωγράφους όλων των εποχών, παγκόσμια. H Xώρα μας και η γενέθλια πόλη του, το Ηράκλειο, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην επέτειο αυτή και την εορτάζει με εκδηλώσεις ανάλογες της μεγάλης προσωπικότητας του GRECΟ.

*Απόψε θα προβληθεί η εξαιρετική κινηματογραφική ταινία του συμπατριώτη μας και πολύ γνωστού σκηνοθέτη κου Λευτέρη Χαρωνίτη, ο οποίος και σημειώνει ο ίδιος: «H ταινία που θα παρακολουθήσουμε απόψε, δεν οργανώθηκε εξαρχής, ως αυτόνομο έργο. Είναι μια ταινία-μοντάζ, που προήλθε από επιλογές του υλικού έξι ταινιών 45΄ η κάθε μια, που είχα κάνει για λογαριασμό της ΕΡΤ Α.Ε. Θα δούμε λοιπόν μια νέα ταινία για την ζωή και το έργο ενός από τους μεγαλύτερους ζωγράφους όλων των εποχών, η οποία προέκυψε από την δημιουργική ανασύνθεση που έκανε ο εκλεκτός συνάδελφός μας Μιχάλης Γαλανάκης, ειδικά για τις ανάγκες της σημερινής εκδήλωσης του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης. Με τον τρόπο αυτό ανταποκρίθηκα στην ευγενική πρόσκληση του φίλου Προέδρου του Συλλόγου Μηνά Μαυροειδή……»

*Θεωρούμε μεγάλη τιμή, που κατά την διάρκεια της αποψινής εκδήλωσης, θα μας μιλήσουν, ευγενικά προσφερθέντες,  για την ζωή και το έργο του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, οι καταξιωμένοι στο είδος τους, με πανελλήνια ακτινοβολία κι όχι μόνο, ο σκηνοθέτης της ταινίας κος Λευτέρης Χαρωνίτης και ο κος Ρουσσέτος Παναγιωτάκης, Ζωγράφος-Σκηνογράφος και Γραφίστας, τους οποίους ολόψυχα ευχαριστούμε. 

Κατά την διάρκεια της αποψινής βραδιάς, όπως έχει καθιερωθεί 29 χρόνια τώρα, θα επιδοθούν οι έπαινοι και αναμνηστικά δώρα, στους φοιτητές και τις φοιτήτριες που εισήχθησαν πέρσι στα Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ

 

20.45  *Προσέλευση Κοινού

21.00  *Η γνωστή σε όλους μας Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου, πιστή στο ραντεβού μας και φέτος, θα μας παρουσιάσουν την μεγάλη θεατρική επιτυχία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου «Μύγα Τσετσε» Το έργο είναι ολόκληρο, μια φάρσα.

Τρία  παράνομα ζευγάρια δίνουν ραντεβού στο ίδιο διαμέρισμα την ίδια ώρα, την ίδια ημέρα. Οι πόρτες ανοιγοκλείνουν, αποκρύπτουν και αποκαλύπτουν διαδοχικώς μυστικά και ψέματα και δημιουργούν ένα κρεσέντο παρεξηγήσεων που οδηγεί τους εννιά χαρακτήρες - πιόνια του έργου στον παροξυσμό. Οι Ρέππας-Παπαθανασίου αποφάσισαν φέτος να μας κάνουν να γελάσουμε με την καρδιά  μας, γιατί όπως και οι ίδιοι τονίζουν «δεν χρειάζεται ιδεολογική κάλυψη για να γελάσουμε. Εξ άλλου από όλα τα ζωντανά της γης μόνο ένα  γελάει. Ο άνθρωπος»

  Η μαεστρία των διαλόγων των συγγραφέων παντρεμένη, με το τεράστιο ταλέντο και την αυθεντικότητα των ηθοποιών, άφησαν πίσω τους την πιο αξιόπιστη καταγραφή της ελληνικής κοινωνίας που διαθέτουμε.»

Το έργο σκηνοθέτησε ο Μάνος Μανιάς. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Νίκος Μανιάς, Ελευθερία Μπουρανή, Στέλλα Κορνίλη, Όλγα Κρεμενιώτη, Μαρίνος Ροβυθάκης, Μπάμπης Κορνελάκης, Μαρία Αμανάκη, Μάγδα Κολχιντασβιλι και ο Γιάννης Μισιούδης.

 

ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/7/2014, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/7/2014, ΑΠΌ  ΤΙΣ  7-9μ.μ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ  ΕΡΓΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΗΜΑΤΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ, ΤΩΝ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΦΕΤΙΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΟΥ κου ΔΗΜ. ΚΟΥΝΑΛΑΚΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΓΕΙΟ, ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ, ΠΟΥ ΧΡΙΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

  Ευχαριστούμε θερμά τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε.  της πόλης μας για την στήριξή τους και στα φετινά ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ  2014 καθώς επίσης.

*Την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου,

*Τα Πλαστικά Κρήτης του κου Γιάννη Λεμπιδάκη στην ΒΙ.ΠΕ.Η.,

*Την Ασφαλιστική Εταιρεία INTERAMERICAN,

*Την Ζωοτροφική Κρήτης του κου Μιλτ. Φαρσάρη στην ΒΙ.ΠΕ.Η.,

*Τα τυροκομικά Κρήτης και τον κον Βαγγ. Καλογεράκη στην ΒΙ.ΠΕ.Η.,

*Την κρεατοεμπορική Κρήτης και τον κον Πολυδάμωνα Μαρμαρά στις Πατέλλες

*Τα S.M.. Χαλκιαδάκης,

*Τον Νίκο Πλατάκη Είδη υγιεινής-Ψύξη-θέρμανση στην οδό Λαγκαδά,

*Το ζαχαροπλαστείο του κου Γιάννη Πλατάκη στην οδό Εμμ. Μπαντουβά στις Πατέλλες,

*Το βιβλιοπωλείο του κου Δ. Κουναλάκη στην οδό Εβανς,

*Το κατ/μα ηλεκτρ/κού υλικού Νικ. Πάνταλος και Μαργ. Ζαχαράκη Ο.Ε. στην οδό Π. Φούμη   

  35 Πατέλλες,

*Την EURALUMIN-Βιομηχανία αλουμινοκατασκευών-ΒΙΠΕΗ,

*Την ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ και

*Τον Βρεφονηπιακό σταθμό – Νηπιαγωγείο 'Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ'

*Τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών της κας Ευγενίας Κυνηγάκη, οδός Κάντιας 7 Συνοικία

  Αγίας Αικατερίνης..

 

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE