Έκθεση μουσικών οργάνων από τη συλλογή του Ross Daly

Ογδόντα αυθεντικά μουσικά όργανα, υψηλής ποιότητας και αντίστοιχης αξίας, από τη σημαντική συλλογή του Ross Daly, εκτίθενται στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Βαλκάνια, Αφρική, Κεντρική Ασία, Καύκασος, Ινδία, Μέση Ανατολή, θα μας συστηθούν δια των μουσικών τους οργάνων.

Έκθεση ζωγραφικής με θέμα τα παλιά αυτοκίνητα.

Έκθεση ζωγραφικής με θέμα τα παλιά αυτοκίνητα στο Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου. Εγκαίνια Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 19:30

Παζάρι του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου

Και Φέτος…πάμε  Πλατεία !!!! Από το Σάββατο 23 έως την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 θα σας περιμένουμε στην Πλατεία Ελευθερίας, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 9:00 το βράδυ.

Mουσική βραδιά με το μουσικό συγκρότημα «Άλμα»

Το σωματείο Ζωόφιλη δράση οργανώνει μουσική βραδιά με το μουσικό συγκρότημα «Άλμα»

Συναυλία με το μουσικό σχήμα «ALMA»

Με χάρα σας προσκαλούμε στην μεγάλη συναυλία που διοργανώνει το φιλοζωικό σωματίο μας 《Ζωόφιλη Δράση》την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 και ωρα 9.00 μμ, με προσκεκλημένους το μουσικό σχήμα 《ALMA》 που θα μας διασκεδάσουν παίζοντας μουσικές από όλους τους χώρους της ελληνικής μουσικής, παραδοσιακών και λαϊκών τραγουδιών με σύγχρονες μουσικές φόρμες, καθώς πιστεύουν ότι στην μουσική δεν χωρούν διαχωρισμοί.

Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομίας 2017 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

Με αφορμή τον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (22-24 Σεπτεμβρίου) με την ευρύτερη θεματική "ΠΟΛ(ε)ΙΣ", το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου διοργανώνει από 21 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου ένα σύνολο δράσεων με τίτλο «Κνωσός, Ηράκλειον, Χάνδακας: με το βλέμμα στη θάλασσα», που περιλαμβάνουν θεματικές ξεναγήσεις στον εκθεσιακό χώρο, βιωματικό εργαστήριο συντήρησης, διαλέξεις και αναγνώσεις φιλολογικών κειμένων. Σκοπός των εορταστικών εκδηλώσεων είναι να αναδειχθεί ο ιδιαίτερος ρόλος της θάλασσας στη διαμόρφωση της εξωστρέφειας και του κοσμοπολιτισμού στους οικισμούς που αναπτύχθηκαν διαχρονικά στην παράκτια περιοχή του Ηρακλείου.

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων