2ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη καθ’ οδόν»

Τέχνη καθ’ οδόνΤο 2ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη καθ’ οδόν» του Δήμου Ηρακλείου έρχεται από Δευτέρα 3  έως Παρασκευή 7 Ιουλίου για να μετατρέψει και πάλι ολόκληρο το Ηράκλειο σε μια μεγάλη καλλιτεχνική σκηνή! Επί πέντε ημέρες , περισσότεροι από 500 καλλιτέχνες, σε περισσότερους από 20 δρόμους και πλατείες, καλούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης να συμμετάσχουν με την καρδιά τους σε αυτήν την γιορτή του πολιτισμού.

Το 2ο «Τέχνη καθ΄ οδόν» διοργανώνεται από τον Δήμο Ηρακλείου, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και την πολύτιμη βοήθεια πολλών ακόμα φορέων, όπως του Ινστιστούτου Πληροφορικής του Ι.Τ.Ε., του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Νομού Ηρακλείου, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης, του Συλλόγου Κινηματογραφιστών Ηρακλείου, ωδείων, τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και των Εθελοντών του Δήμου.

Φεστιβάλ «Τέχνη καθ' οδόν» - 2η ημέρα

Μετά την περυσινή, θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι Ηρακλειώτες, το «Τέχνη καθ’ οδόν» επιστρέφει φέτος μεγαλύτερο χρονικά και πλουσιότερο σε περιεχόμενο. Το 2ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου του Δήμου Ηρακλείου έρχεται από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου 2017 για να μετατρέψει και πάλι ολόκληρη την πόλη σε καλλιτεχνική σκηνή.

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Μια συναυλία για καλό σκοπό»

Η Παυλίνα Βουλγαράκη και η μπάντα της συμμετέχει αφιλοκερδώς στη συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αγορά απινιδωτών σε πολυσύχναστα σημεία του Ηρακλείου.

Φιλανθρωπική μουσική παράσταση «ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ»

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «η ροδαυγή» σας προσκαλεί στη φιλανθρωπική μουσική παράσταση «ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ» Την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, Ώρα 8.30μ.μ. Στο Ανοικτό Θέατρο του Τεχνόπολις (Αμμουδάρα).

Παρουσίαση νέων μεταπτυχιακών προγραμμάτων του ΕΑΠ

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Φοιτητών & Αποφοίτων ΕΑΠ, διοργανώνουν παρουσίαση των νέων μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου (αίθουσα «Καστελλάκη»).

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων