4ο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου

Το 4ο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου (Παράλληλη Δράση) το  Σάββατο 1, Κυριακή 2 και Δευτέρα 3 Ιουλίου στο Ανοικτό Θέατρο του "Τεχνόπολις" (Αμμουδάρα).

Συναντήσεις με θέμα:«Αναγνώριση & Διαχείριση παιδικών συναισθημάτων μέσα από τα παραμύθια»

Η itanos concept σάς καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στη "Σχολή Γονέων" που θα πραγματοποιηθεί σε 5 συναντήσεις από 21 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου με θέμα "Αναγνώριση & Διαχείριση παιδικών συναισθημάτων μέσα από τα παραμύθια". Εισηγήτρια των συναντήσεων, η ψυχολόγος και συγγραφέας Μαρίνα Βυνιχάκη (με ειδίκευση στην ψυχολογία παιδιών και εφήβων).

Τελετή έναρξης του Φεστιβάλ «Τέχνη καθ' οδόν»

Τελετή έναρξης του Φεστιβάλ «Τέχνη καθ' οδόν» με τη συμμετοχή των “Active flow performances” και των “Encardia” στην πλατεία Ελευθερίας.

Φεστιβάλ «Τέχνη καθ' οδόν» - 1η ημέρα

Μετά την περυσινή, θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι Ηρακλειώτες, το «Τέχνη καθ’ οδόν» επιστρέφει φέτος μεγαλύτερο χρονικά και πλουσιότερο σε περιεχόμενο. Το 2ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου του Δήμου Ηρακλείου έρχεται από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου 2017 για να μετατρέψει και πάλι ολόκληρη την πόλη σε καλλιτεχνική σκηνή.

Ενημέρωση για τις ευκαιρίες για Σπουδές στην Κύπρο

Ενημέρωση για τις ευκαιρίες για Σπουδές στην Κύπρο, θα γίνει στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 7:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο ASTORIA CAPSIS που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας.

2ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη καθ’ οδόν»

Τέχνη καθ’ οδόνΤο 2ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη καθ’ οδόν» του Δήμου Ηρακλείου έρχεται από Δευτέρα 3  έως Παρασκευή 7 Ιουλίου για να μετατρέψει και πάλι ολόκληρο το Ηράκλειο σε μια μεγάλη καλλιτεχνική σκηνή! Επί πέντε ημέρες , περισσότεροι από 500 καλλιτέχνες, σε περισσότερους από 20 δρόμους και πλατείες, καλούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης να συμμετάσχουν με την καρδιά τους σε αυτήν την γιορτή του πολιτισμού.

Το 2ο «Τέχνη καθ΄ οδόν» διοργανώνεται από τον Δήμο Ηρακλείου, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και την πολύτιμη βοήθεια πολλών ακόμα φορέων, όπως του Ινστιστούτου Πληροφορικής του Ι.Τ.Ε., του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Νομού Ηρακλείου, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης, του Συλλόγου Κινηματογραφιστών Ηρακλείου, ωδείων, τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και των Εθελοντών του Δήμου.

Παρουσίαση Βιβλίου «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ» του Μάνου Ζερβάκη

Οι εκδόσεις Οσελότος και το Πολύκεντρο Νεολαίας Δ.Η. σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Μάνου Ζερβάκη «Ο Μικρός Ονειροπόλος» την Δευτέρα 03 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:30.

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων